سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هیچ متکبّری، دوستی ندارد . [امام علی علیه السلام]

دانلود مقاله معرفی قنادهای منطقه کهریز عجم واقع در جنوب غربی اس

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:13 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله معرفی قنادهای منطقه کهریز عجم واقع در جنوب غربی استان آذربایجان غربی با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله معرفی قنادهای منطقه کهریز عجم واقع در جنوب غربی استان آذربایجان غربی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله معرفی قنادهای منطقه کهریز عجم واقع در جنوب غربی استان آذربایجان غربی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله معرفی قنادهای منطقه کهریز عجم واقع در جنوب غربی استان آذربایجان غربی با word :

سال انتشار: 1383

محل انتشار: همایش ملی قنات

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

حجت احمدی – کارشناس شرکت سولدوز آبیاران

چکیده:

دشت سولدوز به مساحت تقریبی 3300 کیلومتر مربع در جنوب غربی دریاچه ارومیه قرار گرفته است اراضی آبی این دشت عمدتا توسط رودخانه گدار چای آبیاری می شوند با این حال مناطقی از این دشت که دورتر از این رودخانه قرار گرفته اند به توسط کانلهای سنتی منشعب از این رودخانه آبیاری می شوند با این حال مناطقی نیز هستند که در آنها امکان استفاده از آبهای جاری برای آبیاری وجود ندارد. روستای کهریز یکی از روستاهای قدیمی و بزرگ شهرستان نقده می باشد که نمی تواند از وجود این رودخانه بهره مند شود این روستا در فاصله 20 کیلومتری شمال شهرستان نقده قرار گرفته است . در این روستا چهار رشته قنات وجود دارد که یکی از این قنات ها به عنون قنات اصلی روستا بوده و قدمت آن به 120 سال می رسد این قنات دارای 360 متر طول بوده و در هر 15 متر دارای یک میله می باشد. این قنات در سال های اخیر به سبب خشکسالی چندین بار کف زنی شده است سه رشته قنات دیگر کوتاه بوده و تحت مالکیت بزرگان روستا بوده و مظهر این قنات ها در محدوده حیاط این افراد می باشد قنات اصلی کهریز عجم دارای کوره ای به ارتفاع تقریبی 1/5 متر می باشد که در بعضی از قسمت های آن از آجرهای سفالی برای جلوگیری از رزش خاک در بخش های سست استفاده شده است. این قنات هم اکنون نیز یکی از مهمترین منابع تامین آب این روستا می باشد و طبق اظهارات ساکنان منطقه توسط شخصی به نام میرزا محمد کاروانسرایی حفر گردیده است. علاوه بر این چهار رشته قنات در این فاصله 15 کیلومری از این روستا قناتی در روستای دلمه به همین نام داشته است که هم اکنون تقریبا از بین رفته و خشک شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله تشخیص ناهنجاری توزیع شده در شبکه های حسگر بی سیم م

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:13 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تشخیص ناهنجاری توزیع شده در شبکه های حسگر بی سیم مبتنی بر تحلیل مولفه های اصلی با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تشخیص ناهنجاری توزیع شده در شبکه های حسگر بی سیم مبتنی بر تحلیل مولفه های اصلی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تشخیص ناهنجاری توزیع شده در شبکه های حسگر بی سیم مبتنی بر تحلیل مولفه های اصلی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تشخیص ناهنجاری توزیع شده در شبکه های حسگر بی سیم مبتنی بر تحلیل مولفه های اصلی با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: هفتمین کنفرانس انجمن رمز ایران

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

محمد احمدی لیوانی – تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، گروه مهند
مهدی ابادی –

چکیده:

در این مقاله، یک رویکرد توزیع شده انرژی کارا برای تشخیص ناهنجاری در داده های جمع آوری شده توسط گر ههای حسگر در یک شبکه حسگر بی سیم پیشنهاد می شود که با انجام پردازش درون شبک های هزینه ارتباطاتی را کاهش می دهد. ناهنجاری در داد ههای جم عآوری شده ممکن است به علت خرابی گره ها یا وجود گره های سازش کار در شبکه باشد. در رویکرد پیشنهادی، شبکه حسگر بی سیم به تعدادی گروه تقسیم م یشود. هر گروه دارای گره سرگروه می باشد که بردارهای داده را از سایر گره های عضو گروه دریافت م یکند. فرآیند ایجاد نمای عادی بین تمام گر ههای عضو هر گروه توزیع م یشود. هر گره به جای ارسال تمام بردارهای داده تنها توصیفی از این بردارها را برای گره سرگروه ارسال می کند. گره سرگروه، از تحلیل مولف ههای اصلی توزی عشده DPCA) و الگوریتم خوش هبندی پهنا ثابت FWC) برای ایجاد نمای عادی سراسری و تشخیص ناهنجاری استفاده م یکند. همچنین، با استفاده از ضرایب وزن دار حاصل از منحنی فراموشی نمای عادی سراسری را به روزرسانی می کند. نتایج آزمایش های انجام شده با استفاده از داده های جمع آوری شده توسط گره های حسگر در آزمایشگاه اینتل- برکلی نشان م یدهد که رویکرد پیشنهادی از نرخ تشخیص قابل مقایس های نسبت به رویکرد تشخیص ناهنجاری متمرکز برخوردار می باشد، در حالی که هزینه ارتباطی را به طور قابل ملاحظه ای کاهش م یدهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله سازمان هواپیمایی کشوری مجری اعمال حاکمیت دولت در ح

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:13 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله سازمان هواپیمایی کشوری مجری اعمال حاکمیت دولت در حمل و نقل هوایی با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله سازمان هواپیمایی کشوری مجری اعمال حاکمیت دولت در حمل و نقل هوایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سازمان هواپیمایی کشوری مجری اعمال حاکمیت دولت در حمل و نقل هوایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله سازمان هواپیمایی کشوری مجری اعمال حاکمیت دولت در حمل و نقل هوایی با word :

سال انتشار: 1381

محل انتشار: دومین همایش ایمنی هوانوردی

تعداد صفحات: 17

نویسنده(ها):

محمدرضا حجتی – عضو هیئت علمی پژوهشکده هوافضا، پژوهشکده هوافضا – وزارت علوم، تحقیقات

چکیده:

تامین بی خطری پرواز اینده عملکرد دستگاه ها مختلف درکنترل و نظارت بر عوامل موثر در وقوع سوانح می باشد. این عوامل عبارتند از: ناوگان ، کادر پروازی، کنترل و مراقبت، فرودگاه و سایر عوامل جانبیانجام یک پرواز سالم. سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان دستگاه مسئول و مجری تعهدات بین المللی و مقررات داخلی کشور در دسترس به اهداف فوق دارای نقش اساسی است. همچنین این سازمان از طریق ایجاد هماهنگی و کنترل و نظارت و تنظیم امور هوانوردیفعالیت های هواپیمائی وظایف و اختیارات را دارد که استفاده صحیح از این اختیارات به نحوی موثری سوانح هوای را کاهش خوهد داد. ضمن آنکه عدم استفاده و یا سوء استفاده از این اختیارات اثار زیانباری را در عقب ماندگی این صنعت و وقع سوانح هوایی اسفناک وخسارات عظیم ماد و معنوی به دنبال خواهد داشت. در این مقاله وظایف و اختیارات سازمان هواپیمایی کشوری در ارتباط با موارد موصوف بر اساس مقررات داخلی و بی لمللی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله پروژه برای درس تاسیسات فاضلاب با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله پروژه برای درس تاسیسات فاضلاب با word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله پروژه برای درس تاسیسات فاضلاب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پروژه برای درس تاسیسات فاضلاب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله پروژه برای درس تاسیسات فاضلاب با word :

پروژه برای درس تاسیسات فاضلاب

لوله ها و اتصالات :
برای سیستم های آبرسانی و فاضلاب منازل لوله های گوناگون و در کیفیت ها مختلفی وجود دارند و هر یک از این انواع مزایا و نواقص خاص خود را داراست.
برای انتخاب بهترین لوله ،آشنایی با انواع مختلف آن و هم چنین اتصالات و رابط های مختلف ضروری می باشد در لوله کشی منازل از چندین نوع لوله استفاده می شوند که در این نوع عبارتند از:لوله چدنی –لوله برنجی و فولادی-لوله مسی-لوله پلاستیکی.

لوله چدنی:
از لوله چدنی معمولا در سیستم فاضلاب منزل در محل مجرای اصلی و لوله هوا گیر اصلی استفاده می شود این نوع لوله گاهی در خطوط افقی فاضلاب نیز بکار برده می شوند.
لوله چدنی از آنجا که دوام فوق العاده زیادی را داراست برای لوله کشی در زیر زمین بسیار مناسب است اما بهرحال خیلی سنگین بوده و نصب آن نیز وقت گیر است.

سیستم های تخلیه یا فاضلاب :
سیستم فاضلاب منزل ،آب آلوده و مصرفی را از خانه دور ساخته و آنرا در فاضلاب عمومی یا چاه و یا سپتیک تانک خصوصی منزل تخلیه می کند.جریان فاضلاب صرفا بعلت فشار ناشی از ثقل زمین یا وزن آب صورت می گیرد.
سیستم فاضلاب از سیستم آب رسانی کاملا جدا است تا از آلودگی آب تازه شما جلوگیری بعمل آید اما بهر صورت مواردی هستند که احتمال آلودگی در آنها وجود دارد . این موارد به ارتباط بینی موسوم بوده و در فوق شرح داده شده اند.

در سیستم فاضلاب خانه ،آب و کثافات از محل وسایل مصرفی و آبریزگاه ها و از طریق لوله های فاضلاب فرعی بطرف لوله اصلی فاضلاب حرکت می کنند. لوله اصلی فاضلاب به مجرای تخلیه متصل می شود که فاضلاب از طریق آن خانه را ترک می کند. دریچه های درب دارای (سه راهی درب دار) هستند که معمولا در یکطرف هر خط افقی فاضلاب وجود دارند از محل این راه بازکن ها می توان در مواقع بند شدن فاضلاب به باز کردن آن مبادرت نمود.

هر وسیله مصرف آب به یک لوله هوا گیری وصل شده است که این به نوبه خود به یک هوا گیر پشت بام متصل است هواگیر اصلی خود ادامه قسمت بالای لوله فاضلاب اصلی است و بهمه توالت های خانه متصل می باشد . هوا گیر های به وسایل مصرف آب دیگر وصل هستند .هوا گیر ها گازهای فاضلاب را خارج ساخته و موجب می گردند که سیستم تخلیه منزل فشاری معادل فشار فضای آزاد داشته باشد.

برای جلوگیری از خروج یا تخلیه آب از تله ها یا سیفونهای آبی مربوط به وسایل مصرف آب فشار لوله های فاضلاب بایستی با فشار هوای آزاد برابر باشد. آبیکه که در هر کدام از این تله ها وجود دارد موجب انسداد مسیر فاضلاب شده و از عبور گاز فاضلاب یا باکتریها به داخل خانه جلوگیری می کند.
چاهها و سپتیک تانکها :
چاهها و سپتیک تانکها جزو سیستم خای دفع کثافات خصوصی منازل محسوب می شوند و از آنها در منازلی استفاده می شوند که به سیستم فاضلاب عمومی متصل نیستند.
چاهها چیزی جز مخزنی برای فاضلاب خام منازل نیستند و طبعا در آنها هیچگونه پیش بینی خاصی برای تجزیه فاضلاب نشده است و در چاهها فاضلاب صرفا به زمین های اطراف نفوذ کرده و دفع می شود.

چاهها جز سیستم های غیر بهداشتی محسوب می شوند زیرا فاقد هر گونه وسیله تجزیه فاضلاب هستند وقتی این چاهها در مجاوری یک منبع آب قرار گرفته باشند ،احتمال آلودگی منبع وجود خواهد داشت.
در صورتیکه منزل شما به چاه فاضلاب مجهز باشد است آنرا زود به زود تخلیه کنید . برای تجزیه و جذب بهتر فاضلاب مواد مایع کننده تجاری خاصی وجود دارند که می توان آنها را خریداری نموده و بداخل چاه ریخت.
لوله چدنی در دو نوع سبک و سنگین وجود دادرد. این لوله ها بدو نوع ساخته می شوند.

1-طوقه دار 2-بی طوقه
لوله چدنی طوقه دار را می توان له صورت یک سر طوقه ابی یا دو سر طوقه ای خریداری کرد .چنانچه لوله دو سر طوقه ای در دسترس بوده و خریداری شود برای طول های کوتاه مفید خواهد بود زیرا وقتی این لوله به دو قسمت بریده شود هر دو قسمت یک سر طوقه دار یا گشاد را خواهند داشت.

لوله چدنی طوقه دار یا بی طوقه معمولا در دو قطر 5تا10 سانتی متری و طولهای 5/1 متر تا سه متر وجود دارد برای لوله های چدنی طوقه دار رابطه ها و اتصالات زیر وجود دارند.
1-زانویی 90درجه 2- سه راهی با دهانه های هم قطر که از آن برای اتصال سه لوله یا دولوله ویک درپوش راه بازکنی استفاده می شود .3-دو راهی Y شکل که از آن برای اتصال سه لوله یا دو لوله همراه با یک در پوش راه باز کنی استفاده می شود .4- سه راهی با یک دهانه باریک که برای ارتباط لوله های فرعی فاضلاب به لوله های اصلی فاضلاب به کار می رود .

برای لوله های چدنی بی طوقه رابط ها و اتصالات زیر وجود دارند.
5- زانوئی 90 درجه 6-زانوئی 45 درجه 7- سه راهی با دهانه های هم قطر که برای اتصال سه لوله و یا اتصال سه لوله و یک درپوش راه باز کنی به کار می رود .8- دو راهی Y شکل که برای اتصال سه لوله و یه اتصال سه لوله و یک درپوش راه باز کنی به کار می رود.
لوله مسی:
لوله مسی در هر دو قسمت آب رسانی و فاضلاب منزل قابل استفاده است . دوام لوله مسی از لوله های برنجی و یا فو.لادی بیشتر بوده و در برابر عوامل خورنده مقاوم می باشد وهمچنین مار با آن بسیارآسانتر است.

از لوله مسی در آبرسانی منزل غالباً به هر دو منظور تامین آب سرد وگرم وهمچنین خطوط منشعب به نقاط مصرف استفاده می شود.در سیستم فاضلاب می توان از لوله مسی درلوله اصلی فاضلاب، لوله های افقی ولوله های هواگیراستفاده نمود.
لوله مسی در انواع سخت ونرم یا قابل انعطاف وجود دارد.
لوله مسی سخت در سه ضخامت وجود دارد1-نوعM-جدار نازک 2-نوعLجدار متوسط3-نوعKجدار ضخیم
لوله مسی نرم در دو ضخامت وجود دارد :1-نوعLجدار متوسط 2-نوعKجدار ضخیم
لوله های سخت ونرم هردو در قطرهای3/8تا3اینچ وجود دارند.برای لوله سخت از رابطها واتصالات لحیم شدنی استفاده می شود.

برای لوله نرم می توان از رابطهای لحیم شونده یا انواع فشاری(مهره،ماسوره،ممک وغیره)یا لب برگشته استفاده نمود.
برای لوله های مسی سخت ولوله های مسی نرم رابط های لحیم شونده ذیل قابل استفاده اند.
5- سه راهی با ورودی اضافی در پهلوی که برای اتصال سه لوله هم هم قط با یک لوله با قطر باریکتر به کار می رود.
2-زانویی 90درجه6-ادابتور لوله چدنی که برای اتصال لوله مسی به لوله چدنی به کار میرود.
3-زانویی 45درجه7-ادابتورلوله فولادی که برای اتصال لوله مسی به لوله چدنی به کار میرود.
4-دوراهی Yشکل 45درجه که از آن برای اتصال سه لوله یا اتصال دو لوله ویک راه باز کنی استفاده می شود

8-فلانچ که برای اتصال توالت فرنگی به سیستم فاضلاب به کار می رود 1-سه راهی که برای اتصال سه لوله به کار می رود.
برای لوله های مسی نرم می توان از رابطهای لبه برگشته و فشاری ذیل استفاده کرد.
1-سه راهی برای اتصال سه لوله بهم2-زانویی90درجه3-ادابتور نر4-ادابتور ماده که برای اتصال لوله مسی به لوله فولادی به کار می روند5-مهره ماسوره یک رابط سه تکه مخصوص است که از آن برای ارتباط دولوله استفاده می شود. مهره ماسوره برای ارتباط لوله هایی به کار می رود که احتیاج به باز وبست کردن متناوب آنها داریم.برای مثال می توان نقطه اتصال لوله ویا سایر وسایل آبی دیگری را ذکر نمود.

درهنگام تعویض یک لوله ویا افزودن یک انشعاب جدید بایستی از مهره ماسوره در محل استفاده شود بکمک این رابطها میتوان قسمتی از یک لوله را بدون باز کردن تمام لوله های دیگر از محل خارج ساخت.
تعیین محل مسدود لوله فاضلاب:
در هر نقطه از سیستم فاضلاب منزل احتمال انسداد یا بستگی وجود دارد.
برای تعیین محل این انسداد از نقطه وقوع آن در خط فاضلاب اصلی یا فاضلاب یک وسیله مصرف خاص می توان آزمایش ساده ای را انجام دهید. روش باز کردن گیر در سیستم اصلی فاضلاب با رفع گیر درفاضلاب یک نقطه مصرف تفاوت دارد از این رو تعیین محل گیر حائز اهمیت است.
1-شیر آب رادر محل همه دستشویی ها ،ظرفشوییها،وانهاو دوشها باز کنید واز تخلیه آب بوسیله لوله فاضلاب هر یک از این وسایل اطمینان حاصل نمایید.

در صورتیکه آب از بیش از دو یا چند نقطه مصرف تخلیه نشود گیر یا راهبندان در محل خط اصلی فاضلاب است .در این صورت به قسمت زیر که مربوط به باز کردن خط اصلی فاضلاب می باشد مراجعه می نماییم .
اگر آب تنها از یک نقطه مصرف تخلیه نمی شودگیر در محل فاضلاب خاص آن وسیله است که بصورت زیر عمل می کنیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله مقایسه میزان تولید بیومس و رامنولیپید با دو منبع ک

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:12 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مقایسه میزان تولید بیومس و رامنولیپید با دو منبع کربن گلیسرول و روغن سویا توسط سودوموناس آئروژینوزا با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مقایسه میزان تولید بیومس و رامنولیپید با دو منبع کربن گلیسرول و روغن سویا توسط سودوموناس آئروژینوزا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه میزان تولید بیومس و رامنولیپید با دو منبع کربن گلیسرول و روغن سویا توسط سودوموناس آئروژینوزا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه میزان تولید بیومس و رامنولیپید با دو منبع کربن گلیسرول و روغن سویا توسط سودوموناس آئروژینوزا با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
خدیجه قاسم زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی بیوتکنولوژی
محمدحسن فضایلی پور – دانشیار دانشگاه شهیدباهنرکرمان
سیداحمد عطائی – استادیار دانشگاه شهیدباهنرکرمان

چکیده:
بیوسورفاکتانت ها ترکیبهای فعال سطحی هستند که توسط طیف وسیعی از میکروارگانیسم ها تولید می شود سودوموناس ها به ویژه سودوموناس آئروژینوزا از بهترین میکروارگانیسم های تولید کننده ها است تولید بیوسورفکتانت ها برروی سوبستراهای نامحلول نظیر هیدروکربن ها و سوبستراهای محلول درآب نظیر گلیسرول یا مواد قندی انجام می شود که کار با هرکدام ازانواع سوبستراها مزایا و معایبی دارد درانی تحقیق میزان بیومس و رامنولیپید تولیدی با دو منبع کربن روغن سویا و گلیسرول و همچنین نیترات سدیم به عنوان منبع نیتروژن توسط سویه سودوموناس آئروژینوزا 53752 درمحیط معدنی تحت شرایط یکسان مورد بررسی قرارگرفت بیومس تولید شده با روش جرم خشک و میزان رامنولیپید تولیدی با استفاده ازروش فنول سولفوریک اسید اندازه گیری شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   21   22   23   24   25   >>   >