ارسالکننده : علی در : 95/7/24 6:19 صبح
دانلود مقاله ارزیابی مدل رایانه ای توصیه کودی دز مزارعه گندم جنوب خوزستان با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی مدل رایانه ای توصیه کودی دز مزارعه گندم جنوب خوزستان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی مدل رایانه ای توصیه کودی دز مزارعه گندم جنوب خوزستان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی مدل رایانه ای توصیه کودی دز مزارعه گندم جنوب خوزستان با word :
سال انتشار: 1381
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
ابراهیم جواهری – مرکز تحقیقات کشاورزی خوزستان
محمدجعفر ملکوتی – دانشگاه تربیت مدرس
چکیده:
در حال حاضر سالیانه بیش از 2/7 میلیون تن کودشیمیایی در کشور مصرف می گردد این میزان مصرف باید علاوه بر افزایش تولید و ارقا تتکیفی محصولات کشاورزی در سطح مطلوب ضمن آولده نکردن حیط زیست تجمع موا دالاینده نظیر نیترات در اندام های مصرفی محصولات زراعی را در حداقل ممکن نگه دارد.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/7/24 6:19 صبح
دانلود مقاله تاثیر معماری ساختمان و ارتفاع دودکش بر کارکرد دودکش اتمسفری با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر معماری ساختمان و ارتفاع دودکش بر کارکرد دودکش اتمسفری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر معماری ساختمان و ارتفاع دودکش بر کارکرد دودکش اتمسفری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر معماری ساختمان و ارتفاع دودکش بر کارکرد دودکش اتمسفری با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران، معماری، برق و مکانیک ایران
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
محمد ناهیدتیتکانلو – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
سیدرضا صالح – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
چکیده:
در این مقاله رفتار دودکشهای ساختمانی متصل به وسایل گاز سوز مجهز به مشعلهای اتمسفریک از طریق مدلسازی عددی مورد بررسی قرار گرفته و تاثیر دو عامل مهم اجرایی ارتفاع دودکش و محل قرارگیری دودکش در معماریهای مختلف ساختمان بررویکارکرد آن مورد مطالعه قرار گرفته است. پارامترهای مورد بررسی دودکش شامل مکش ایجاد شده، سرعت و دمای گازها در دهانه خروجی دودکش می باشد. بدین منظور رفتار دودکش متصل به بخاری گاز سوز خانگی در طولهای مختلف و اجراهای متداول ساختمانی مورد بررسی قرار گرفته است. برای اطمینان از صحت نتایج با اندازه گیری دمای نقاط مختلف هندسه توسط دماسنج لیزرینتایج آن با حل عددی مقایسه شده است. در انتها مشخص گردیده که طول دودکش در بازه ارتفاعی مجاز 3 تا 51 متر تا 582 و نوع جانمایی دودکش در اجزاء ساختمان تا 07 درصد مکش دودکش را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین تاثیر همزمان ارتفاع و نوع اجرای دودکش، در ارتفاعهای بالاتر دودکش منجر به کاهش شدید دمای محصولات احتراق شده و خطر تشکیل شبنم را به همراهدارد. افزایش ارتفاع دودکش موجب افزایش 07 درصدی سرعت و تاثیر نوع اجرا موجب کاهش 33 درصدی آن می شود. سرعت بالاتر در خروجی دودکش برای غلبه بر جریان باد در دهانه خروجی دودکش دارای اهمیت می باشد
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/7/24 6:19 صبح
دانلود مقاله ارائه مدلی برای بررسی موانع اجرای موفق نظام پیشنهادها در بخش دولتی ایران با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارائه مدلی برای بررسی موانع اجرای موفق نظام پیشنهادها در بخش دولتی ایران با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه مدلی برای بررسی موانع اجرای موفق نظام پیشنهادها در بخش دولتی ایران با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارائه مدلی برای بررسی موانع اجرای موفق نظام پیشنهادها در بخش دولتی ایران با word :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی نظام پیشنهادها
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
داود کیاکجوری – عضو هیئت علمی دانشگاه و دانشجوی دکتری مدیریت
علی اصغر ملک محمدی زنجان – کارشناس مدیریت بازرگانی
چکیده:
نظام پیشنهادها که مشارکت فکری کارکنان، و مشتریان و پیمانکاران با مدیریت بوده و یکی از پایه های مهم توسعه محسوب می گردد بدین معنی که مدیریت، فضا و امکاناتی را در سازمان بوجود می آورد که کلیه کارکنان، مشتریان و پیمانکاران نظرات، ایده ها و پیشنهادهای خود را در زمینه حل مشکلات و نارسائیها و ایجاد بهبود مستمر در فعالیت سازمان به مدیریت ارائه می نماید.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/7/24 6:19 صبح
دانلود مقاله بررسی مناطق فرشباف ترکیه با word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی مناطق فرشباف ترکیه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی مناطق فرشباف ترکیه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی مناطق فرشباف ترکیه با word :
* تولیدات نساجی ترکیه:
- پنبه : از جایگاهی خاصی در جهان برخوردار است .پنبه در مناطق اژه ، مدیترانه ، و جنوب شرقی و آناتولی مرکزی تولید میشود.پنبه بعد از گندم مهمترین محصول صادراتی این کشور محسوب میشود .
- پشم : از لحاظ دارا بودن حیوانات اهلی در جایگاهی مطلوبی قرار دارد . ولی به علت عوامل طبیعی واردات پشمی بر صادرات فزونی یافته است که 2 هزار تن صادرت و بالغ بر 6 هزار تن واردات داشته است.
- ابریشم: دارای مرغوبیت خوبی نسبت به ابریشم ایران دارد .در سال 1980 بیش از 11 هزار متر مربع ابریشم به آلمان و فرانسه صادر کرده است .
ترکیه از نظر ابریشم کمبودی ندارد و وارداته آن در حد صفر است.
در بخش راجع به بافندگی در اوایل دوره ی عثمان، ما راجع به قالیچه های نماز بحث کردیم که یا در قاهره تولید شدند و یا در آناتولیا و برای مصرف درباریان بودند، و نمونه های اولیه از ushak بود. در قرن نوزدهم و بیستم در ترکیه، تولید فرش های نماز اساسا توام با بافندگی روستایی است، بویژه با معدوده های شهری و پیرامون Ghiordes، Ladik وBergama.
-فرش های نماز Ghiordes (3)
حاصلخیزترین این شهرها Ghiordes در آناتولیای غربی است، که نامش را گروه مجزایی از فرش های نماز بافته شده در روستاهای اطراف داده است.
دو گروه اصلی فرش نماز Ghiordes وجود دارد،گرچه مبدا های یک مورد همچنان قابل بحث می ماند. این گروه، یک محراب قرمز صاف دارد، ویک کمان نعلی شکل که از آن شماتیک یک لامپ مسجد آویزان است و در چند نمونه، ستون هایی هستند که در میله های تزئینی بدون عملکرد معماری شکل گرفته اند. تعدادی از این قطعه ها که به تاریخ اوایل قرن18 برمیگردد، شناخته شده اند، آنها شامل نمونه هایی هستند که در موزه های شهری نگه داری میشوند،مثل موزه ی ست لوئیس هند(کلکسیون ex-Ballard)،کلکسیون Bernheimer(که در فرش های خاوری Erdmaun). کلکسیون ex-kerorkian ، موزه ی هنری اسلامی، قاهره و غیره.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/7/24 6:19 صبح
دانلود مقاله فیلترینگ با word دارای 83 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله فیلترینگ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فیلترینگ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله فیلترینگ با word :
فیلترینگ در ایران
هنوز بیش از یک دهه از ورود اینترنت به ایران نمیگذرد. اگر چه کاربران ایرانی در سالهای اولیه ورود این تکنولوژی به کشورشان خاطرهای خوب و به دور از سانسور را تجربه کردند ولی دیری نپایید که کشورشان به یکی از بزرگترین سانسور کنندگان اینترنت تبدیل شد. امروزه ایران به همراه چین از بزرگترین سانسور کنندگان اینترنت به شمار میرود و این در حالی است که رشد اینترنت در ایران بسیار چشمگیر است و از یک میلیون کاربر در سال به پنج میلیون در سال رسیده است و بنابر پیشبینی شرکت مخابرات تا سال این تعداد به بیست و پنج میلیون نفر خواهد رسید.
در حال حاضر در ایران سرویس دهنده اینترنت (ISP) و شرکت ICP وجود دارند. شرکت ارتباطات دیتا، وابسته به شرکت مخابرات ایران، بزرگترین سرویس دهنده اینترنت در کشور است و اغلب ISPها از او سرویس میگیرند.
مطابق آنچه در مقررات و ضوابط شبکههای اطلاع رسانی رایانهای آمده است، کلیه ایجاد کنندگان نقطه تماس بینالملل از جمله شرکت مخابرات موظفند سیستم فیلترینگ داشته باشند تا از دسترسی کاربران به سایتهای غیرمجاز ممانعت شود.
ضوابط و مصادیق موارد فیلتر توسط شورای عالی اطلاع رسانی تصویب و اعلام میشود. هم اکنون یک کمیته سه نفره متشکل از نمایندگان صداوسیما، وزارت ارشاد و وزارت اطلاعات از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی مأمور نظارت بر فعالیتهای اینترنتی است. این گروه با تهیه فهرست سایتهایی که باید مسدود شوند، تنها مرجع رسمی مسئول در این زمینه است. با این حال بارها دیده شده که قوه قضائیه راساً در امر فیلترینگ دخالت کرده و مستقیماً دستور مسدود سازی سایتهای اینترنتی را به مخابرات ابلاغ نموده است.
سانسور اینترنت در ایران به شیوههای مختلف و در سطوح مختلف انجام میگیرد. برای آن دسته از سایتهایی که سرویسدهنده (Server) و گردانندگان آن در ایران هستند برخورد به صورت قوه قهریه و سیستم قضائی است ولی برای آن دسته از سایتهایی که مرکز کنترل آنها در خارج از حیطه اقتدار جمهوری اسلامی قرار دارد، برخورد به صورت مسدود سازی دسترسی کاربران ایرانی به سایت مورد نظر میباشد.
بر اساس یکی از جدیدترین و معدود تحقیقات میدانی انجام شده توسط مؤسسه اپننت (OpenNet) که سعی دارد وضعیت فیلترینگ را در کشورهای مختلف دنیا بررسی کند، حدود درصد از سایتهای مورد بررسی این مؤسسه در ایران مسدود بودند ( سایت از ). نتایج تحقیقات این مؤسسه که در یک گزارش صفحهای منتشر شده است نشان میدهد که ایران یکی از سختترین و شدیدترین سیستمهای فیلترینگ را به اجرا گذاشته است. خلاصهای از نتایج این تحقیق ذیلاً آمده است:
در حال حاضر فیلترینگ در ایران بر روی موضوعات مربوط به ایران، به ویژه سایتهای فارسی زبان تمرکز کرده است. سایتهای غیر مرتبط با مسائل داخلی ایران و نیز سایتهای غیر فارسی بسیار کمتر در معرض خطر فیلتر شدن قرار دارند.
فیلترینگ خصوصاً وبلاگهای شخصی و سایتهای ارائه دهنده خدمات وبلاگ نویسی را مورد هدف قرار داده است. در طول دوره تحقیق (سالهای تا ) فیلتر کردن وبلاگها به طور فزایندهای افزایش نشان میداد. با این که برای فیلتر کنندگان ساده تر است کل سایت ارائه دهنده خدمات وبلاگ نویسی را بلوک کنند ولی ایران در اکثر موارد به جای این کار، اقدام به مسدود کردن جداگانه وبلاگها نموده است. به نظر میرسد هدف ایران از این کار این باشد که میخواهد دسترسی به بعضی وبلاگها حفظ شود در حالیکه وبلاگهای مخالفان مسدود شده باشد.
یکی دیگر از حوزههای تمرکز فیلترینگ سایتهای خبری است. آمار نشان میدهد در حالیکه تنها درصد سایتهای خبری انگلیسی فیلتر شدهاند، این تعداد در مورد سایتهای خبری فارسی زبان به درصد میرسد.
فیلترینگ در حوزه سایتهای سکس و فیلترشکن نیز به شدت فعال است. به طوری که درصد سایتهای سکس و درصد سایتهای فیلترشکن مورد مطالعه در این تحقیق مسدود بودند.
این تحقیق در آخر پیشبینی میکند علاوه بر این که فیلترینگ از لحاظ کمی در ایران گسترش پیدا میکند، از نظر کیفی نیز شیوههای فیلترینگ به تدریج دقیقتر و پیچیدهتر خواهند شد.
همانطور که پیشتر گفته شد اغلب ISPهای ایران از شرکت مخابرات سرویس میگیرند. این دسته از ISPها عمدتاً سیستم فیلترینگ مستقل ندارند و از این لحاظ به مخابرات وابستهاند. آن دسته از ISPهایی که پهنای باند خود را از سرویس دهندگان بینالمللی تهیه میکنند (مانند پارس آنلاین و چند ICP بزرگ دیگر در تهران) موظف به نصب سیستم فیلترینگ مستقل شدهاند.
از نظر نرمافزاری، ایران برای اعمال سانسور از برنامه اسمارت فیلتر(Smart Filter) ساخت شرکت آمریکایی سکیور کامپیوتینگ (Secure Computing) استفاده میکند. این مطلب را نخستین بار رضا پارسا، رئیس اتحادیه ISPها، عنوان کرد و در توجیه آن افزود که اکثر سانسور افزارهای تولید داخل فاقد کیفیت مشابههای خارجی هستند.
استفاده ایران از نرمافزار اسمارت فیلتر در حالی صورت میگیرد که برای اینکار از شرکت سازنده هیچ گونه مجوزی اخذ نکرده است. این کار از لحاظ حقوق بینالملل سرقت محسوب شده و اگر روزگاری ایران بخواهد به سازمانهای بینالمللی نظیر سازمان تجارت جهانی (WTO) بپیوندد باید بابت آن تاوان سنگینی را بپردازد.
چندی پیش بخش فارسی بیبیسی با آقای دیوید بارت، مدیر روابط عمومی شرکت سکیور کامپیوتینگ، مصاحبهای انجام داده بود. وی در این مصاحبه ضمن تأکید بر این که شرکت متبوعش امتیاز نرمافزار خود را به هیچ شخص یا سازمانی در ایران واگذار نکرده، افزود بسیاری از شرکتهای ایرانی از نسخه آزمایشی(بتا) نرمافزار ما استفاده میکنند و شرکت سکیور کامپیوتینگ برای مقابله با این کار تمام IP آدرسهای ایران را بلوک کرده است به طوری که اکنون امکان دانلود و آپدیت این نرمافزار در ایران وجود ندارد.
از لحاظ تکنیکی، استفاده ایران از سانسورافزار اسمارت فیلتر محدود به صفحات وب است (پروتکل HTTP و پورت 80). معمولاً سایر سرویسهای اینترنت نظیر ایمیل، اف تی پی و چت مورد سانسور قرار نمیگیرند. فیلترینگ در ایران بر اساس لیست سیاه انجام میشود که این لیست حاوی نام دامین و IP آدرس سایتهای مسدود شده میباشد. در حال حاضر از کلمات کلیدی برای سانسور استفاده نمیشود.
با وجودی که حکومت ایران به شدت اینترنت را مورد سانسور قرار داده و در این زمینه سرمایه گذاریهای کلانی کرده است ولی به نظر میرسد دولت جمهوری اسلامی موفقیتش در امر فیلترینگ را بیشتر از آن که مدیون سیستم پرهزینه فیلترینگ خود باشد، مدیون سطح پایین دانش IT در کاربران ایرانی است. چنانکه، کمتر کاربر با تجربه اینترنتی را در ایران میتوان پیدا کرد که مختصر اطلاعاتی راجع به ساختارهای شبکه و اینترنت داشته باشد ولی باز هم در پشت درهای فیلترینگ محصور مانده باشد. ضعف سیستم فیلترینگ ایران به دو علت برمیگردد:
اصول و طراحی اولیه اینترنت بر مبنای تبادل آزاد اطلاعات صورت گرفته است و سیستمهای فیلترینگ اجزایی هستند که بعداً به آن تحمیل شدند و به همین جهت با سایر ساختارهای اینترنت کاملاً همخوانی ندارند. این ناهمخوانی شکافها و سوراخهای زیادی را بوجود آورده که کاربران میتوانند از آنها برای فرار از فیلتر استفاده کنند. این مسئله نه تنها در مورد سیستم فیلترینگ ایران بلکه در مورد کلیه سیستمهای فیلترینگ صادق است.
علت دوم به ضعف طراحی سیستم فیلترینگ ایران برمیگردد. همان طور که گفته شد هسته نرمافزاری سیستم فیلترینگ ایران را یک نرمافزار آمریکایی بنام اسمارت فیلتر تشکیل میدهد. این نرمافزار به پرخطا بودن (Erroneous) و بلوک بیش از حد (Overblocking) شهرت دارد. از طرف دیگر، از آنجایی که شرکت سازنده حاضر به فروش نرمافزارش به ایران نشده، ایران بطور غیر قانونی از نسخه آزمایشی این نرمافزار استفاده میکند و برای این که آن را با نیازهایش مطابق سازد ناچار شده تا در اصل برنامه تغییراتی بدهد و اصطلاحاً آن را بومی سازی کند. پروژه بومی سازی این نرمافزار زیر نظر وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام گرفته است. زیاد تعجب آور نیست که اگر این پروژه نیز مانند سایر پروژههای این وزارتخانه پر از ایراد و اشکال باشد.
علل و زمینههای پیدایش فیلترینگ
گسترش اینترنت زمینهای را پدید آورد که طیف وسیعی از اطلاعات بتوانند بدون هیچ گونه محدودیتی در سراسر جهان منتشر شود. از طرف دیگر طیف مخاطبان اینترنت هم به همان اندازه محتویات آن وسیع و مختلف بود. دسترسی بی حد و حصر به اطلاعات و این حقیقت که هر کسی به هر گونه اطلاعاتی دسترسی داشته باشد بسیاری را به هراس انداخت و انتقادات شدیدی را به همراه آورد. گروهی از منتقدان کسانی بودند که به محتویات غیر اخلاقی اینترنت اعتراض داشتند و آن را خصوصاً برای جوانان و نوجوانان مضر و منحرف کننده میدانستند. گروه دیگر حکومتهایی بودند که تاب سخن مخالفان را نمیآوردند. این حکومتها سالها بود که با بسته و محدود نگه داشتن جامعه تحت سلطهشان و اعمال سانسور بر رسانههای سنتی نظیر مطبوعات و روزنامهها سعی داشتند تفکر و ایدئولوژی خود را بر مردمانشان تحمیل کنند و به همین منظور با هرگونه تجدد و دگر اندیشی که مخالف با امیال آنها بود به شدت برخورد میکردند. تعجب ندارد که این قبیل حکومتها اینترنت و انتشار خارج از کنترل اطلاعات را تهدیدی جدی برای موجودیت خود تلقی کنند و با آن به مبارزه برخیزند. از آنجایی که اکثر این حکومتها سعی داشتند، برخلاف ماهیت ذاتیشان از خود وجههای دمکرات و آزادی خواه به نمایش بگذارند، نمیتوانستند دلیل اصلی مخالفت خود را با تبادل آزاد اطلاعات ابراز کنند. این بود که آنها نیز به گروه قبلی پیوستند و لوای مبارزه با فساد و مطالب غیر اخلاقی را سر دادند.
کلمات کلیدی :