ترس با نومیدى همراه است ، و آزرم با بى بهرگى همعنان ، و فرصت چون ابر گذران . پس فرصتهاى نیک را غنیمت بشمارید . [نهج البلاغه]

تاثیر ورزش بر بهبود یادگیری کودکان تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/20 4:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تاثیر ورزش بر بهبود یادگیری کودکان تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ورزش بر بهبود یادگیری کودکان تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

خلاصه
دورنما:این امربه طور گسترده پذیرفته شده است که ورزش می-تواند منافع زیادی برای سلامتی داشته باشد وسلامتی جسمانی را بهبود بخشد هرچند این امربه طور عمومی شناخته نشده است که ورزش تاثیرات مثبتی برسلامت ذهنی (شناختی)دارد. تعداد زیادی ازتحقیقات مفاهیم نسبتا جدیدی را ارایه کرده¬اند که ورزش می تواند سلامتی ذهنی وهوشیاری را بهبود ببخشد. دربخش اول مطاتعات گذشته بررسی می¬شوند ودربخش دوم در مورد تاثیرات ورزش بربهبود یادگیری کودکان بحث خواهیم کرد.
روش ها
ما این تحقیق را به وسیله نمونه بزرگی از شرکت کنندگان که به صورت تصادفی از مدارس ابتدایی انتخاب شده اند انجام داده ایم وهر تعداد ممکن کودکی که دریک گروه سنی قرارگرفته اند رادردوگروه مستقل قرار می¬دهیم که یکی گروه فعال ماست ودیگری گروه کنترل می¬باشد.
نتایج
ماپیش بینی می¬کنیم که میتوانیم یک افزایش معنا داری رادرپیشرفت تحصیلی کودکانی که در ورزش به صورت منظم شرکت می¬کنند (قبل از کلاس)ببینیم.
نتیجه گیری
افزایش درمیزان ورزش منجربه افزایش تولید (BDNF) عامل مغزی که در مدار عصبی را هدایت میکنه می¬شود و باعث افزایش کارایی عصبی می¬شود و این افزایش کارایی تحصیلی را در کودکان دبستانی بیشتر می¬شود. 
کلمات کلیدی:
عامل مغزی هدایت¬کننده مدار عصبی (BDNF)، کارایی عصبی، اسید گاما امینوبوریک، گاما (GABA)، گلوتامیت، بهبود یادگیری،  شناختی، ورزش، هیپوکامپ.
مقدمه
ورزش به عنوان فعالیتی که نیازمند تلاش جسمانی است که برای بهبودی وحفظ تناسب وسلامتی انجام میشود تعریف میشود (فرهنگ لغت انگلیسی اکسفورد2013). تحقیق در مورد ورزش درشرایطی انجام میگیرد که نه تنها رشدوبهبود عضلات بدن رادرپی داشته باشد بلکه سبب بهبود سلامتی ذهنی نیز باید بشود وبه طورمداوم افزایش پیدا کند.  بادبهبود سلامتی ذهنی درکودکان عملکرد تحصیلی انها نیز می¬تواند بهبود پیداکنداین یک حقیقت شناخته شده است که انجام ورزش منظم برای کودکان برای حفظ بدن فعال وسلامتی انها بسیار اهمیت دارد در بریتانیا (UK) راهبرد ملی برای فعالیت های فیزیکی کودکان وجوانان به اینگونه تعریف شده:(نگهداری سطح پایه سلامتی)کودکان وجوانان بین سنین 5تا18ساله نیاز دارند حداقل هر روز60 دقیقه فعالیت فیزیکی داشته باشند فعالیت ایروبیکی متوسط و زیاد یک نمونه فعالیت فیزیکی مناسب است موارد دیگری از این فعالیت های فیزیکی شامل مواردی مانند:پیاده روی سریع وفعالیت هایی مانند دویدن است  درسه روز ازهفته این فعالیت¬های فیزیکی شامل فعالیت های تقویتی  برای عضلات میشود مانند فعالیت¬های ورزشی بارفیکس وفعالیت های تقویتی استخوانی مانند دویدن که از جمله ورزش های پایه می¬باشد. بسیاری از فعالیت های ایروبیکی شدید میتواند به فرد دررفع نیاز های تقویتی عضلانی واستخوانی هفتگی او کمک کند این فعالیت ها شامل فعالیت های فیزیکی مانند دویدن  انواع پرش ها  ژیمناستیک  هنرهای رزمی و فوتبال می-شود (www.nhs.uk).
درکشورهای توسعه یافته کودکان دردوره روزانه خود ورزش کمتری انجام می دهند چرا که حمل ونقل به سهولت دردسترس انها قراردارد. برای مثال تعداد ماشین ها بسیار زیاد است در دپارتمان حمل ونقل بریتانیا درسال2010این امار به دست امده است:66درصد زنان 80 درصد مردان دارای گواهینامه رانندگی هستند.تناسب مردان دارای گواهینامه رانندگی از اوایل سال1990تا اکنون تقریبا ثابت بوده است وی نسبت زنان دارای گواهینامه رانندگی به طور پیوسته درحال افزایش بوده است این امر بدان معناست که از ماشین به طور گسترده ای استفاده میشود واین امر برای خانواده ها هم پیش امده است یعنی اغلب انها دارای وسیله نقلیه هستند وکودکان خود را به جاهایی که باید مثل مدرسه  پارک مسافرت وغیره به وسیله ماشین جابه جا میکنند واین امر باعث شده که جایگزین ورزش هایی مانند قدم زدن  دوچرخه سواری  وغیره شده است به علاوه ماشین ها برای جابجایی دربین شهر ها بسیار مورد استفاده قرار میگیرد وتاثیر بسیار زیادی بر زندگی کودکان داشته ودارد.برای مثال اتوبوس های مدرسه روزانه هزاران دانش اموز را از درب منزل سوار ومستقیما در مدرسه میبرد این امر به این معنی است که پیاده روی تامدرسه وبا لعکس ازانها گرفته شده است و این امر باعث کاهش فعالیت های فیزیکی روزانه میشود. ساده شدن سرگرمی های کودکان به وسیله چیزهایی مانن تلویزیون وبازی های کامپیوتری نیز باعث میشود که کودکان کمتر به بیرون از خانه بروند وبازی های فعال که شامل ورزش نیز میشود کمتر انها راسرگرم کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

آشنایی با حافظه داخلی تلفن تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/20 4:26 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  آشنایی با حافظه داخلی تلفن تحت فایل ورد (word) دارای 50 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آشنایی با حافظه داخلی تلفن تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه آشنایی با حافظه داخلی تلفن تحت فایل ورد (word)

چکیده 

مقدمه

انواع میکرو پروسسورها

مختصری راجع به AVR

خصوصیات Atmega16L

پیکره بندی LCD

تعیین نوعLCD

شماتیک آی سی ATMEGA16

نرم افزاروسخت افزار حافظه

نرم افزار.

شکل مدار سخت افزار

ضمایم

 

 

تاریخچه و مقدمه :
ریزپردازنده وسیله ای است که می توان با دادن فرمان آن را به عملیات مختلف واداشت . یعنی یک کنترل کننده قابل برنامه ریزی است . همه ریزپردازنده ها سه عمل اساسی یکسانی را انجام می دهند : انتقال اطلاعات ، حساب و منطق ، تصمیم گیری ، اینها سه کار یکسان هستند که به وسیله هر ریزپردازنده ، کامپیوتر کوچک یا کامپیوتر مرکزی انجام می شود .
اولین ریزپردازنده تک تراشه ای ، ریزپردازنده Intel 4004 بود که توانست دو عدد 4 بیتی دودویی را جمع کند و عملیات متعدد دیگری را انجام دهد .
4004 با معیارهای امروزی یک وسیله کاملا ابتدایی بود که می توانست 4096 مکان مختلف را آدرس دهد. برای حل این مسئله بود که ریزپردازنده 8 بیتی ( 8008 ) به وسیله شرکت Intel معرفی شد .
Intel 8008:
Intel 8008 توانست اعداد 8 بیتی را ( که بایت نامیده می شوند ) به کار گیرد ، که این خود پیشرفت بزرگی نسبت به 4004 بود . تقریبا در همان زمان گشایشی در ساختن مدارهای منطقی NMOS ( نیمه هادی اکسید فلز از نوع N )پیش آمد . منطق NMOS بسیار سریع تر از PMOS است . به علاوه از یک منبع تغذیه مثبت استفاده می کند که آن را برای اتصال به مدارهای منطقی TTL سازگارتر می کند . خصوصیات مذکور از این جهت دارای اهمیت است که بسیاری از مدارهای جنبی ریزپردازنده از نوع TTL هستند . NMOS سرعت ریزپردازنده را با ضریبی در حدود 25 بار افزایش می دهد که رقم چشمگیری است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

مقاله جغرافیای تاریخی عربستان تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/20 4:25 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله جغرافیای تاریخی عربستان تحت فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جغرافیای تاریخی عربستان تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جغرافیای تاریخی عربستان تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جغرافیای تاریخی عربستان تحت فایل ورد (word) :

جغرافیای تاریخی عربستان
1) عربستان در جهان اسلام
عربستان سعودی با 2/149/690 کیلومتر مربع مساحت، در آسیای جنوب غربی قرار دارد که مدار رأس السرطان از آن می گذرد. طول مرزهای آن به 4532 کیلومتر بالغ می گردد و از نظر سیمای جغرافیایی، شامل ارتفاعات غربی، نجد (بخش اعظم شبه جزیره)، منطق احساء در ساحل شرقی و بر کرانه خلیج فارس و صحرا های شمالی می باشد. این کشور را به سه ناحیه تقسیم می کنند: حجاز که همچون حاجز (پرده ای) بین بیابان نجد و تهامه قرار گرفته است و مکه و مدینه از شهرهای آن هستند. تهامه که تا ساحل دریای سرخ ادامه دارد و به دلیل گرمای شدید و خشونت آب و هوایی به این عنوان معروف شده است.

بندرهای جده و ینبع در این قسمت قرار دارند. نجد شامل بخش وسیعی از عربستان است که از مرکز تا شرق و ساحل خلیج فارس ادامه دارد و به دلیل وجود برخی ارتفاعات پراکنده در آن، به این عنوان معروف شده است. عربستان برای دسترسی به آب های آزاد، از دو تنگه مهم هرمز و باب المندب استفاده می کند. بر اساس آخرین برآوردها در آغاز قرن 21 میلادی عربستان 22 میلیون نفر سکنه داشته است که نود درصد آنان در شهرها و بقیه در روستاها ساکن بوده اند. نژاد آنان غالبا سامی و عربی است. بیشتر مسلمانان سنی مذهب اند، اما در نواحی شرقی، جنوبی و در مدینه، تعداد شیعیان قابل توجه است.

حکومت عربستان از نوع پادشاهی بوده و از بدو تأسیس (سال 1311 ش) تا 1371 ش فاقد قانون اساسی و مجلس قانون گذاری بوده است و از این تاریخ، ملک فهد طی فرامینی، نظام نامه ی حکومتی را که به قانون اساسی شباهت دارد انتشار داد. این کشور تنها سرزمینی است که نام خانواده ای بر آن اطلاق می گردد. شخص شاه متصدی پست نخست وزیری بوده و بر سه قوه ی مقننه، قضائیه و مجریه نظارت تام دارد. فعالیت هر گونه حزب و تشکل سیاسی در عربستان ممنوع است.

سفر میلیون ها مسلمان به عربستان برای انجام دادن مناسک حج، موجب گردیده تا شخصیت معنوی و اعتباری ویژه برای حاکمان این کشور که خود را خادم حرمین شریفین می دانند، به وجود آورد، اما رونق اقتصادی آن به دلیل وجود ذخایر عظیم نفت است. عربستان 26 درصد منابع شناخته شده انرژی نفت جهان را در اختیار دارد. (1)

 و بقیه از کشورهای آسیایی و آفریقایی هستند. حدود هفتاد هزار نفر از اتباع کشورهای اروپایی هم در این سرزمین اقامت دارند که غالبا در بخش های نظامی، صنعتی و نفتی مشغول اند.

از نظر جغرافیایی، عربستان به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم می شود. مردمان نواحی شمالی به دلیل گرما و خشکی هوا در این منطقه، اکثرا به کوچ نشینی مشغول اند، اما در قسمت جنوبی به دلیل شرایط مساعدتر، جمعیت متراکم و مردم شهرنشین اند. زبان رسمی مردم عربی است که از زبان های سامی به شمار می آید. زبان دوم مردم انگلیسی است که در دستگاه های دولتی و مراکز تجاری، صنعتی و دانشگاهی رواج دارد. افزون بر این، زبان های اردو و پشتو در میان مهاجران متداول است. خط مردم عربی است.

آداب و رسوم اهالی این کشور که به سه گروه حجازی، نجدی و اهل منطقه شرقیه تقسیم می گردد، به طور کلی آمیخته ای از فرهنگ اسلامی، آداب و رسوم عشیره ای و سنت های کهن و بومی است. این آمیختگی در هر یک از مناطق، شدت و ضعفی متفاوت دارد.
اهالی حجاز که در حوالی دریای سرخ زندگی می کنند و از قدیم میزبان زائران خانه خدا و حرم رسول اکرم صلی الله علیه و آله بوده اند، به دلیل مواجه گردیدن با فرهنگ های گوناگون مسلمین جهان، از آداب و رسوم معتدل و مقبولی برخوردارند. مردم منطقه شرقیه به دلیل پیروی از مکتب تشیع و نزدیکی به خلیج فارس، آداب و رسومی متفاوت از نواحی غربی و شمالی عربستان دارند.

اهل نجد که در منطقه ای بیابانی و صحرایی زندگی می کنند، از آداب و رسوم کهن و منجمدی برخوردارند که با وجود آمیختگی با اسلام، صبغه ی جاهلی دارد. زنان در این جامعه هنوز تحقیر می شوند و از بخش اعظم حقوق مسلم خود محروم اند. از نظر لباس مردان عربستان پیراهن سفیدی بر تن کرده، روسری گلدار قرمزی به نام «شماغ» یا سفید به نام «غتره» بر سر می اندازند و بر روی آن حلقه ای مشکی به نام «عقال» می گذارند. در مراسم رسمی، مردان عبا بر دوش می گیرند که قهوه ای یا کرم روشن است.

 کنند و بهترین پذیرایی ها را در حد توان انجام می دهند. نوشیدنی متداول در میهمانی ها و مجالس خانوادگی و عمومی قهوه است که به همراه هل دم می کنند.
التزام به نماز در میان مردم تحسین برانگیز است. آنها به محض شنیدن صدای اذان، عازم مساجد می شوند و نماز جمعه را به شکلی گسترده برگزار می کنند؛ به نحوی که عده ی کثیری در معابر و کوچه های اطراف مساجد به نماز ایستاده اند و به امام جمعه یا جماعت اقتدار کرده اند. (2)
2) جغرافیای تاریخی عربستان

شبه جزیره ی عربستان که در جنوب غربی آسیا واقع شده بزرگترین شبه جزیره ی جهان است که از مشرق به خلیج فارس، از مغرب به دریای سرخ یا قلزم و از جنوب به اقیانوس هند (دریای عرب) محدود است. مرز شمالی عربستان را بدقت نمی توان معلوم کرد، ولی می توان یک خط فرضی از خلیج عقبه تا فرات امتداد داد و آن را مرز شمالی جزیره العرب دانست. از لحاظ زمین شناسی بیابان شام (بادیه الشام) جزء عربستان است،

ولی از لحاظ جغرافیایی جزء عربستان محسوب نمی شود. وسعت این شبه جزیره بنا به گفته ی جغرافیا نویسان قریب به 3 میلیون کیلومتر مربع و تقریبا دو برابر وسعت ایران است. کوههای این شبه جزیره متعلق به دوره ی ژوراسیک از دوران دوم زمین شناسی است. این سرزمین را اقیانوس هند و خلیج فارس از خاک ایران و هند جدا کرده و هنوز قسمت ساحلی عمان صورت کوهستانی خود را حفظ کرده است. در دوران سوم زمین شناسی شکافی که باعث تشکیل دریای سرخ (بحر احمر) شد، عربستان را از افریقا نیز جدا کرد و در قسمت غربی عربستان کوههای سراه (شراه) ایجاد شد که رشته ی جنوبی آن تا مغرب شهر صنعاء پایتخت یمن امتداد دارد و درشمال به کوههای شام متصل است. قله آن به جبل بنی شعیب معروف است و3760 متر ارتفاع دارد رشته کوههای غربی شبه

جزیره که به موازات دریای سرخ کشیده شده دارای آتشفشانهایی است که اکنون خاموشند و گدازه های آنها حره هایی را در مغرب و بخشهای میانی عربستان به وجود آورده اند. به نوشته ی یاقوت قریب سی حره در قسمتهای غربی و مرکزی عربستان وجود داشته که بعضی از آنها از نظر وسعت قابل توجه بوده اند، از جمله: حره اوطاس، حره بنی سلیم و حره بنی هلال. (3) از رشته کوههای غربی شبه جزیره در شمال مدینه دو رشته کوه جدا می شود که به منزله ی دو حصار و سد محکمند و نام آنها اجا و سلمی یا کوههای طی است. کوه سلمی امروز به جبل شمر شهرت دارد. در کرانه های جنوبی عربستان رشته کوههایی

که از کوههای یمن شاخه می گیرند به سمت مشرق تا سرزمین عمان امتداد می یابد و در این رشته کوه، قله های جبل اخضر (کوه سبز) 9 تا 10 هزار پا ارتفاع دارد. در لابلای رشته کوههای جنوبی دره هایی وجود دارد که نشان دهنده ی عبور آب باران و سیل به سوی دریاست. در سرزمین نجد، مرکز شبه جزیره، برجستگیهایی از سنگهای آهکی وجود دارد و در پاره ای از نقاط نیز برجستگیهایی از سنگ گرانیت و بازالت پدید آمده است. کوه طویق در شرق نجد و جنوب شرقی ریاض واقع است.این کوه از سنگهای ماسه ای تشکیل شده و سنگها و تخته سنگهای آهکی بر آن احاطه دارد. پژوهشهای انجام شده بیانگر این مطلب

است که برخی از تخته سنگها و گدازه ها را آتشفشانها به این منطقه پرتاب کرده اند. (4) در حد فاصل میان کوهستانها و بر زمینهای هموار و پست توده هایی از ریگهای درشت وجود دارد که به آنها «داره» گفته می شود و جمع آن «دارات» است. (5) در داره ها معمولا گیاهان و هلیان (هر گونه علف برای چهارپایان و دامها مانند یونجه و شبدر) و روییدنیهای صحرایی می روید. (6) یاقوت، حدود 60 داره را از کتب علما و از اشعار محکم عرب و گفتار شفاهی شیوخ مورد اعتماد در کتاب خود آورده است. (7) برخی از این دارات به لحاظ آمدن نامشان در اشعار جاهلی دارای اهمیتند، مانند داره جلجل که امرؤ القیس کندی از آن در معلقه خود یاد کرده است. یکی دیگر از این دارات، داره الآرام است که در شعر برج بن خزیر مازنی جایی پر از شقایق نعمانی یاد شده که حجاج بن یوسف ثقفی وی را برای جنگ با خوارج به کمک مهلب فرستاده بود. (8)

در عربستان رودخانه ای که پیوسته به دریا بریزد وجود ندارد؛ ولی وادیهایی است که مصب سیلابهاست و کاروانهای تجارت و حج مسیر خود را به وسیله ی آنها تشخیص می دهند. فیلبی، جهانگرد معروف، از دریاچه ای در وادی الافلاج نام می برد که از ریزش سیلابها تشکیل شده بود. طول این دریاچه هشت هزار متر و عرض آن چهار صد متر بوده است. (9)

دره های فراوانی در شبه جزیره عربستان وجود دارد که به هنگام بارندگی پر از آب می شود؛ چنانکه گویی رودهایی سرکش و کف بر لب اند؛ این دره ها بیشتر طول و کم عمقند. دره هایی که آب آنها به دریای سرخ یا دریای عرب می ریزد تا اندازه ای کوتاه با گذرگاههای ژرف تر و سراشیبیهای تند هستند. بعضی از نویسندگان بر وجود رودهایی در عربستان تصریح کرده اند؛ چنانکه هرودوت از رودی به نام «کورس» نام برده که به گفته ی او بسیار بزرگ بوده و به دریای قلزم

(سرخ) می ریخته است. (10) به نوشته ی جواد علی، بطلمیوس هم از رود بزرگی به نام لار یاد کرده که در کتاب صوره الارض به صورت لادو آمده است (ص 116). این رود از نجران و شرق جبل السراه سرچشمه می گیرد؛ سپس به شمال شرقی جریان می یابد و پس از طی سرزمینها و واحه ها به خلیج فارس می ریزد. امروزه این رود از بین رفته است. موریتس می گوید: رودی که بطلمیوس بدان اشاره کرده همان «وادی دواسر» است. (11) این وادی از شرق نجران به سمت شمال شرقی امتداد دارد و پس از طی کیلومترها راه از میان ربع الخالی گذشته، به سواحل خلیج فارس می رسد. وادیهای دیگری در شبه جزیره ی

عربستان وجود دارد؛ مانند وادی الرمه و وادی الحمض که با کندن چاههای کم عمق در این وادیها می توان به آب دست یافت. در بعضی مواقع این آب بر روی زمین نیز جاری می شود. (12) امتداد وادی الرمه از نزدیک حره خیبر و حره فدک به سمت شرق و جنوب شرقی است؛ سپس دوباره به سمت شرق امتداد می یابد و در محلی به نام قصیم که بعدها باطن خوانده شد، دو شاخه می گردد و یکی از آنها در دهناء (نفوذ جنوبی) تا محلی در نزدیکی بصره جاری می شود. (13)

وادی حمض (وادی اضم) (14) از جنوب حره ی خیبر به سمت جنوب غربی امتداد می یابد تا به مدینه می رسد. در نزدیک مدینه (در سمت شمال آن) وادی عقیق و وادی القری به وادی حمض می پیوندد. آبهایی که از چشمه های کوههای خیبر روان می شود در این وادی جریان می یابد و در جنوب روستای الوجه به دریای قلزم (سرخ) می ریزد. (15) به گفته ی موریتس شهر پرآوازه ی لوک کومه (16) در نزدیکی مصب این وادی به دریا قرار داشته و آیلیوس گالوس، سردار

رومی، هنگام فتح یمن از آنجا گذشته است. (17) به نوشته ی یاقوت، این شهر در محلی به نام الحوراء قرار داشته است. (18) در بعضی از قسمتهای جزیره العرب چشمه ها و کاریزهایی وجود دارد که از بعضی از آنها آب گرم آتشفشانی بیرون می آید مانند آنچه در عسیر، حجاز، یمن، حضر موت، عمان، احساء، الهفوف و دیگر جاهاست. (19)

سواحل شبه جزیره ی عربستان نسبتا آباد است؛ ولی در قسمتهای داخلی آن چند کویر بزرگ از شمال تا جنوب کشیده شده است. در شمال شبه جزیره بادیه الشام قرار گرفته است. همان طور که گفته شد بادیه الشام از نظر جغرافیایی جزء شبه جزیره ی عربستان نیست، ولی از نظر زمین شناسی مانند بیابانهای داخل عربستان است و با نفوذ شمالی، بیابان بزرگ عربستان، مرز مشترک دارد. بادیه الشام از جنوب فلسطین تا جنوب غربی عراق امتداد دارد.

این بیابان میان نواحی تاریخی معروف ادوم، موأب (مؤتفکات)، فلسطین، عربستان شمالی و وادی سرحان واقع است. مرز جنوبی آن نسبتا آباد و واحه های قابل سکونت مانند دومه الجندل دارد که در تاریخ اسلام معروف است و در حال حاضر جوف نامیده می شود. مرز جنوبی بادیه الشام و نواحی آباد آن پیش از اسلام و اندکی پس از آن به مشارف شام معروف بوده است. (20) در جنوب جوف (دومه الجندل) نفوذ شمالی واقع است. نفوذ بزرگ بیابانی است پوشیده از

شنهای سفید و سرخ. طول و عرض این بیابان 640 در 320 کیلومتر است. این بیابان میان جوف و جبل شمر و ناحیه ی نجد قرار دارد. سطح بیابان را تپه هایی از ماسه های موج آسا می پوشاند که بلندی برخی از آنها به 150 متر می رسد. ژرفا و شکل این تپه ها متفاوت و بیشتر به شکل نعل اسب است. پس از زمستانهای پربارش این بیابان به بهشتی زیبا تبدیل می شود؛ ولی زندگی در این بهشت زمینی کوتاه است و جز چند هفته نمی پاید. (21)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

مقاله کارآموزى شرکت خودرو سایپا (زانتیا و ریو و تعمیرات پراید) ت

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/20 4:25 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله کارآموزى شرکت خودرو سایپا (زانتیا و ریو و تعمیرات پراید) تحت فایل ورد (word) دارای 84 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارآموزى شرکت خودرو سایپا (زانتیا و ریو و تعمیرات پراید) تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارآموزى شرکت خودرو سایپا (زانتیا و ریو و تعمیرات پراید) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارآموزى شرکت خودرو سایپا (زانتیا و ریو و تعمیرات پراید) تحت فایل ورد (word) :

مقدمه:
تصور کنید که روزی برایتان فرا رسیده ( و شاید امروز همان روز باشد ) که بخواهید یک خودرو از خودروهای مختلف کشورمان تهیه نمائید. برای خرید به یک نمایشگاه یا نمایندگی کمپانی می روید. رنگ ، فرم و حتی لیست اسامی خودروها ممکن است مهیج باشد. اما یک نگاه به جیب و یک نگاه هم به آنچه روبرویتان است فکر شما را مشغول می کند و ممکن است تصمیم گیریتان را دچار

مشکل نماید. بخصوص در شهرهای بزرگ، وسعت جغرافیایی و حجم سنگین ترافیکی عوامل موثر دیگری هستند که بر شکل دهی ذهنیت شما نسبت به انتخاب اتومبیلتان تاثیر می گذارند. اگر با این سئوالات دست و پنجه نرم می کنید باید بگوئیم جای خوبی آمده اید. یک پایگاه اطلاعاتی موثر به بهترین وجه، ممکن است بتوانید شما را در این زمینه هدایت کند. ما با صدق نیت تلاش می کنیم نتایج بررسی های علمی و عملی خود را از اتومبیل های مختلف ارائه کرده و راه موثری در شناخت از جنس مورد نیازبرای هموطنان عزیز ایجاد نمائیم.

 

آشنایی با اجزا و عمکرد سیستم انژکتوری در مدل زانتیا 2000
اساس کار در سیستم گرفتن اطلاعات از سنسورها و پردازش آن و ارسال یک سری فرمان به عملگرها جهت محاسبه دقیق سوخت است .
عملگرها (خروجی) ECU (پردازش) اطلاعات سنسورها (ورودی)
سنسورها
1- سنسور دماسنج آب موتور WTS : این سنسور یک حس گر است که داخل مدار خنک کننده موتور قرار گرفته و با تغییر مقاومت NTC ولتاژهای متغیری به ECU ارسال می کند . وقتی دمای آب موتور پایین است تبخیر سوخت ضعیف شده موتور نیاز به سوخت غنی تری دارد . در این حالت به علت زیادتر بودن مقاومت NTC سنسور آب ولتاژ در مدار ECU و WTS زیاد است . ولتاژ زیاد در ECU از مدار سنسور آب ارسال سوخت زیاد است . وقتی دمای آب موتور افزایش می یابد مقاومت NTC کاهش یافته و به علت ارسال جریان ولتاژ در مدار کمتر می شود در این هنگام ECU با افزایش

جریان سوخت ارسالی را کاهش می دهد . 2- سنسور دمای هوا ATS سنسور هوا روی درپوش هواکش نصب شده است و وظیفه دارد دمای هوای ورودی به موتور را به ECU ارسال کند . با ارسال دمای هوا زمان باز بودن انژکتورها در حالت استارت زدن و دور آرام اصلاح شده و نیز روی تایمینگ جرقه و یا گرم شدن هوا مقاومت کاهش یافته و ولتاژهای متفاوتی به ECU ارسال می کند . با گزارش این سنوسر مقدار سوخت و تایمینگ جرقه زنی نیز تغییر می کند و لذا سنسور هوا یکی از سنسورهای مهم سوخت رسانی است .
3- سنسور وضعیت دریچه گاز TPS سنسور تعیین وضعیت دریچه گاز TPS روی دریچه گاز سوار شده و نسبت به درصد باز بودن دریچه گاز ولتاژهای متغیر به ECU ارسال می دارد . در نتیجه طول زمان باز بودن سوپاپ انژکتور تعیین می شود .

4- سنسور اکسیژن : این سنسور تشکیل شده از یک بدنه لوله ای سرامیکی پوشیده شده از لایه اکسید سیلیکونیوم (Zr) که مانند دو الکترود یک باتری کوچک عمل می کند . روی لایه سیلیکونیوم را با فلز پلاتین به ضخامت 10 میکرون پوشانیده اند . تا خاصیت کاتالیزوری اکسیداسیون داشته باشد . لایه خارجی در معرض لوله اگزوز و لایه داخلی در معرض هوای جو قرار دارد . برای محافظت از لایه خارجی آن را با سرامیک متخلخل 100 میکرونی پوشانیده اند و لایه داخلی فقط پوشش فلزی دارد . در دمای 300 درجه تا 900 درجه سانتیگراد وقتی خروجی با سوخت غنی به لایه خارجی می رسد . در دمای زیاد مقدار اکسیژن با سرعت با CO ترکیب و CO2 می دهد . بنابراین تجمع

اکسیژن در لایه خارجی سنسور حداقل می شود . بر عکس در لایه داخلی اکسیژن هوا به صورت فراوان وجود دارد . اتم های اکسیژن در کنار لایه داخلی یونیزه شده و شارژ مثبت زیادتری را ایجاد می کند . و بر عکس در لایه خارجی شارژ منفی تولید می شود این اختلاف شارژ ولتاژی بین (8/0 تا 1 ولت ) در سنسور بوجود می آید در حالت سوخت ضعیف به علت فراوانی اکسیژن در دود شارژ لایه خارجی با لایه داخلی برابر شده لذا عمل الکتروموتیو به صفر می رسد و ارسال ولتاژ قطع می گردد . این سنسور دارای گرمکن است که در ابتدای کار گرمکن سنسور را به سرعت به دمای لازم برای اندازه گیری می رساند و عمل اندازه گیری انجام می شود . سنسور اکسیژن در سیستم انژکتوری مدل 1800 دارای گرمکن نبوده و فقط در مدل 2000 زانتیا دارای گرمکن بوده است .

5- سنسور دور سنج و زاویه سنج SKP و سنسور تعیین پیستور اول CMP : سنسور دور سنج موتور وظیفه دارد دور میل لنگ را در دقیقه به اطلاع سیستم مدیریتی EMS و در عین حال زاویه گردش میل لنگ را به اطلاع ECM می رساند . سنسور تعیین سیلندر اول موقعیت پیستون اول در زمان کار را گزارش می دهد . در زانتیا این کار توسط دو دیود نوری به کار رفته مشخص می شود . دیود اول مربوط به تعیین پیستون اول و دیگری مربوط به وضعیت میل لنگ است .
روش کار : یک صفحه مشبک روی میلدرکو قرار دارد که از میان پایه دیودهای نوری عبور می کند . تعداد شیارهای زاویه و دور سنج 20 عدد برای هر سیلندر است و سوراخ هم برای تعیین موقعیت سیلندر اول وجود دارد . وقتی صفحه مشبک دلکو می چرخد نور دیود LED از سوراخ مشبک دوار عبور می کند و به آنود دیود فتوسل که درست پایین جصفحه مشبک نصب شده می رسد و آن را فعال می کند . فعال شدن دیود فتو سل باعث می شود 5 ولت ارسالی از ECU که در مدار بوده ب

ه ترمینال های پشت مقایسه کننده می رسد و باعث می شود 6 ولت به ترانزیستور ECU ارسال داشته و آن را روشن کند در هر دور صفحه مشبک 4 سری سیگنال برای دور سنج و زاویه سنج میل لنگ و یک سیگنال برای تعیین سیلندر اول به ECU ارسال می شود . 6 – سنوسر فشار سنج هوای مانیفولد MAP : این سنسور با اندازه گیری فشار مطلق مانیفولد هوا به صورت غیر مستقیم دبی هوا را تعیین می کند . سنسور MAP نوعی اندازه گیری مقاومت متغیر است که تغییرات فشار مانیفولد هوا به صورت تغییرات ولتاژ به ECU گزارش می دهد . همچنین فشار هوا در حالت های

شتاب گیری بار متوسط و غیر متوسط را اندازه گیری می کند . ECU براساس ولتاژهای دریافتی یک سری پردازش انجام می دهد . این پردازش ها قبلاً به صورت فرمان در حافظه ECU وارد شده و ECU با گرفتن هر ولتاژ متناسب با فرمان ضبط شده در حافظه اش در عملگر ها فرمان لازم را می دهد .
سیستم سوخت رسانی انژکتوری زانتیا مدل 2000 این مدار شامل : 1- باک 2- فیلتر فشار ضعیف یا قوی جبران کننده 3- پمپ بنزین 4- لوله های انتقال 5- فیلتر فشار قوی 6- لوله توزیع سوخت 7- انژکتورها 8- رگلاتور کنترل فشار سوخت و لوله برگشت سوخت به باک است . سوخت با فشار 5 اتمسفر توسط پمپ بنزین از لوله به فیلتر فشار قوی ارسال شده سپس به لوله توزیع سوخت رسیده و توسط رگلاتور فشار حدود 3 اتمسفر کنترل شده و با این فشار به انژکتورها ارسال می گردد .

 

عملگرها
1- انژکتور ING انژکتورها از نوع الکتریکی هستند که با فرمان ECU در زمان مناسب یعنی در حدود 180 درجه قبل از باز شدن سوپاپ هوا به مدت چند میلی ثانیه باز بوده و سوخت با فشار 3 اتمسفر را به موتور تزریق می کند . زمان باز بودن انژکتورها 3 الی 6 میلی ثانیه است و سوخت را به صورت پودر به ترتیب احتراق درآورده 1و3 و 4 و 2 در سر سوپاپ تزریق می کند .
2- سوپاپ کنترل دور آرام ISC در خودروی بنزینی کاربراتوری زانتیا با روشن شدن چراغ بزرگ ، کولر ، فن رادیاتور و موارد دیگر موتور شروع به لرزش می کند . برای رفع این نقیصه در سیستم انژکتوری سوپاپی به نام کنترل دور آرام طراحی و تعبیر شده است . در موقع وارد شدن بار اضافی به موتور در دور آرام سوخت توسط انژکتورها هم اضافه می شود در این موقع برای احتراق کامل ECU زمان باز بودن سوپاپ هوای دور آرام را افزایش می دهد . اگر بخواهیم وضایف این سوپاپ را خلاصه کنیم می توانیم بگوییم :1- تأمین هوای لازم برای حالت سرد کار کردن موتور 2- ثابت نگه داشتن دور آرام موتور3- تأمین هوای مورد نیاز موتور در حالت آرام نسبت به اعمال بار روی موتور

3- سوپاپ برقی کنیستر : این سوپاپ وظیفه دارد بخارات باک را جهت جلوگیری از پخش شدن آن در فضای باز گرفته و در زمانی که ECU فرمان می دهد آنها را به مانیفولد هوا راهنمایی کند .
4- کوئل دوبل : کوئل در سیستم انژکتوری از نوع هوا خنک بوده و دارای یک خروجی ولتاژ قوی و یک ورودی مثبت و یک خروجی منفی است .
5- رله اصلی Minrail وظیفه این رله تغذیه برق ورودی سنسورها و عملگرهاست وقتی سوئیچ موتور در حالت خاموش در می آید رله اصلی برای 8 ثانیه روشن می ماند و با برق سنسورها و عملگرها را قطع می کند تا آخرین اطلاعات موتور در حافظه ECU ثبت شود . رله اصلی دارای 5 فیش است . فیش شماره 86 به برق سوئیچ متصل است که این مدار رله اصلی را از طریق اتصال به بدنه که از فیش شماره 48 به آن داده می شود . فعال می گردد . با باز کردن سوئیچ رله فعال شده و پلاتین های آن وصل می شود در این موقع از فیش شماره 30 برق از جعبه فیوز برق دریافت کرده و عمل کننده های کنیستر شیر خلعی EGR ، سوپاپ هوایی دور آرام و انژکتورها تغذیه می شود . منفی عملگرهای فوق توسط ECU تأمین می گردد .

6- رله فن (فن رل) : رل فن از ECU فرمان گرفته و در دمای 93 درجه سانتیگراد برق موتور فن رادیاتور را روشن و در دمای 87 درجه سانتیگراد برق فن را قطع می کند .
7- پمپ بنزین Feulpomp : پمپ بنزین از نوع توربینی است و در داخل باک قرار دارد وقتی پمپ بنزین از طریق ECU فعال شود پره های پمپ سوخت را به مدار ارسال می کند . سوخت از دور بدنه آرمیچر عبور کرده و از سوپاپ یک طرفه گذشته و به مدار فیلتر می رود . پمپ دارای یک سوپاپ اطمینان است که در فشار بین 5/4 تا 6 اتمسفر باز شده و سوخت را به باک بر می گرداند . سوپاپ یک طرفه وظیفه دارد سوخت را در مدار سوخت رسانی با پیش فشار لازم در هنگام

خاموش شدن موتور نگهداری کند . 8- سوپاپ برقی EGR : وقتی دمای موتور افزایش می یابد تولید اکسیدهای ازت و NOX زیاد می شود برای کاهش تأثیرات زیان آور NOX سعی به خنک نگه داشتن موتور می کند . در دمای 50 تا 60 درجه آب موتور ECU سوپاپ برقی EGR را فعال می کند که با فعال شدن این سوپاپ دیافراگم EGR حرکت نموده و سوپاپ دیافراگم مقداری از دودهای مانیفولد دود را به مانیفولد گاز ارتباط می دهد و موتور به جای تنفس هوای تازه و بنزین از پسماندهای بدون انرژی دود استفاده کرده و گرمای آن را کاهش می دهد . مدار هوا رسانی : مدار هوا رسانی از

قسمت فیلتر شروع شده و هوا پس از صاف شدن از لوله خرطومی به داخل ورودی مخزن آرامش جریان می یابد . در این قسمت دو حالت وجود دارد : یا در حالت دور آرام بوده و یا در حالت دور تند . اگر موتور در حالت دور آرام باشد قسمت سمت چپ مدار بسته بوده بنابراین هوا از لوله فرعی سمت راست بوسیله موتور کنترل دور آرام IFC داخل مانیفولد هوا می شود در این قسمت یک مخزن هوای دور آرام برای مواقعی که به طور ناگهانی از دور زیاد به دور آرام وارد موتور می شود ای

ن قسمت نیز دارای یک مخزن هوای دور زیاد است که در مواقعی که به طور ناگهانی دور موتور زیاد می شود طراحی گردد . لازم به ذکر است سنسور هوا در ابتدای این مدار نصب شده است .

سالنامه ریو
ریو نخستین بار در پایان دهه 90 میلادی به بازار گشت و در حضور چند ساله اش در بازار توانست به لطف قیمت ارزان در مقابل امکانات و تواناییهایش از فروش مطلوبی برخوردار شود.ضمن آنکه در سال 2003 چهره ظاهری آن مورد بازرسی قرار گرفت و کمی از حالت غیر عادی طراحی اولیه آن کاسته شد.
و اما در سال 2005 یکی از بدترین خودروها بود که در آزمایش ایمنی از پنج ستاره دو ستاره را دریافت کرده است.!
1) طراحی:
طراحی ظاهری آن ساده است و شاید بهترین نقاط طراحی آن خطوط روی در موتور و هماهنگی آن با جلو پنجره و سپر جلو باشد.
البته باید نگاهی نیز به طراحی رقبای آن در بازار داخلی داشت.در طیف قیمت کیا ریو خودروهایی همچون پژو 206 و انواع سمند و پژو 405 مهمترین رقبایش را تشکیل می دهد که گذشته از پژو 206 سایرین از طراحی شاهکاری برخوردار نیستند.
البته چنین طراحی های ظاهری نیز علاقه مندان خاص خود را دارند خصوصا افرادی که سالهای جوانی را پشت سر گذشته اند چنین خودروهایی را به خودروهایی همچون پژو 206 معمولا ترجیح می دهند .
آنچه بیشتر از همه جلب توجه می کند بکارگیری قطعات پلاستیکی با ظاهری نه چندان مرغوب است. و مثبت ترین نکته در این میان اهرم تعویض دنده است ضمن آنکه مواردی همچون پوشش در بر گیرنده بالابر شیشه ها و قاب در برگیرنده ادوات میانی داشبورد و قاب توپی پشت فرمان از موارد منفی است که بیشتر به نظر می رسد. فضای داخلی خودرو برای چهار نفر کافی به نظر می رسد البته اگر سرنشینان جلو بخواهند از راحتی خوبی بهره مند شوند طبیعی است که در چنین خودروهایی سرنشینان عقب بایستی به کاهش رفاهشان رضایت دهند!!!

به طور کلی این خودرو برای مسافرتهای کوتاه یا میان شهری مناسب است اما در مسافرتهای طولانی باعث خستگی سرنشینان می شود!!!!
2)مشخصات فنی:
ریو با پیشرانه 5/1 لیتری 16 سوپاپه در کشورمان عرضه شد که گونه قوی تر آن است.اسن پیشرانه دارای 97 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه و گشتاور 132 نیوتون متر در 4500 درو در دقیقه است.چنین توانی برای جثه 1153 کیلوگرمی آن نسبتا کافی به نظر میرسد اما در مقایسه با 405 وسمند کمی ضعیف است!

و از نظر رقم نیز تقریبا با توان خودرویی همچون پژو 405 و برابری می کند.اما نکته ای که همانند بسیاری دیگر از چنین خودروهایی نظرتان را جلب خواهد کرد عدم لذت و همچنان در زمان یک شتاب گیری سریع که ناشی از چند عامل بوده :عدم جذابیت نشاندهنده ها غربالک فرمان و صدای موتور به همراه احساسی که در زمان انجام یک شتاب گیری به شما دست می دهد!!!

کشش آن نیز در دورهای میانی معمولی است و اگر خواهان توان بیشتر باشید بایشتی همواره نیم نگاهی نیز به یک دنده سنگین تر داشته باشید چون در دورهای 3500 دور هر زمان که پدال گاز را بفشارید پیشرانه اتومبیل عکس العمل سریع را از خود نشان نمیدهد.ابعاد نا مناسب رینگ و لاستیک موجب نوعی گیجی فرمان در سرعتهای بالا و عدم مانورپذیری خودرو می گردد با این حال از حیث هندلینگ با در نظر گرفتن ابعاد نا مطلوب رینگ و لاستیک بایستی نمره قبولی را به آن داد.
به طور کلی این خودرو بر خلاف تبلیغاتی که در موردش می شد نبایستی جوان پسند دانست و

برعکس مناسب برای افرادی که شور و حال جوانی را پشت سر گذاشته اند و یک رانندگی نسبتا روان برای سرنشینان مهمتر از یک رانندگی همراه با لذت است.
طرح خارجی : این ماشین که در گروه خودروسازی سایپا تولید میشود در نمای خارجی دارای طرحی همچون مزدا و یا هیوندای ورنا میباشد . طرح چراغهای جلو و عقب همان طور که ملاحظه میکنید به نوعی مکمل یکدیگر بوده و زیبایی خاصی دارند . دستگیره درها ، سپرها و آینه ها همگی به رنگ بدنه میباشد . در کل این ماشین دارای طرحی جذاب بوده و خریدار قطعا از دیدن ماشین خسته نمیشود .

طرح داخلی و امکانات : با و رود به داخل این خودرو با طرحی آشنا رو به رو میشوید . طرحی همچون خودروی مزدا که با اندک تغییری در این ماشین به کار برده اند . اما موضوع قابل توجه و تعجب آور ، شیشه بالابرهای برقی برای یک خودروی ساخته شده در سال 2005 میباشد . همان طور که ملاحظه میکنید این سیستم به صورت دستی میباشد !!! . امکانات این ماشین به غیر از شیشه بالابرهای دستی میتوان به پخش صوت با پخش CD ، تهویه مطبوع دستی ، تنظیم هایصندلی راننده و بغل راننده ، فرمان چهار شاخ زیبا ، دو عدد جالیوانی ، ساعت دیجیتال و غیره میتوان اشاره کرد . در قسمت عقب هم فضای کافی برای سرنشینان وجود دارد . در کل طرح داخلی خوب و زیبا به همراه امکانات نه چندان عالی .

موتور و گیربکس : موتور ارائه شده این ماشین برای ایران شامل دو موتور 4 سیلندر میباشد . موتور اول دارای حجم دقیق 1343 سی سی و قدرت 75 اسب بخار و حداکثر سرعت 165 کیلومتر در ساعت میباشد . موتور بعدی که نمونه قوی تری میباشد دارای حجم دقیق 1493 سی سی و قدرت 97 اسب بخار و حداکثر سرعت 175 کیلومتر در ساعت میباشد . شتاب صفر تا صد برای نمونه اول با موتور ضعیفتر 3/14 ثانیه و براینمونه بعدی 6/11 ثانیه میباشد . گیربکس مورد استفاده در این ماشین در نمونه خارجی هم اتوماتیک و هم دستی میباشد . حالا باید ببینیم در ایران کدام گیربکس مورد استفاده قرار میگیرد .دیگر مشخصات این ماشین :
طول : 4240 میلیمتر
عرض : 1680 میلیمتر
ارتفاع : 1420 میلیمتر
قیمت بین 11 تا 12 میلیون تومان
ابعاد لاستیک : 65/175 بهمراه رینگ 14 اینچی
«ریو» به سهامداران سایپا امید داد
سایپا برای هر سهم در سال مالی منتهی به 29/12/84 مبلغ 1580 ریال سود خالص پیش‌بینی کرد.
به گزارش خبرنگار آسیا روز 25 اردیبهشت ماه 84 اطلاعات مقایسه‌ای از عملکرد واقعی 9 ماهه سال مالی قبل و پیش‌بینی سال مالی منتهی به 29/12/84 شرکت سایپا منتشر شد. بر این اساس پیش‌بینی درآمد هر سهم شرکت سایپا در سال مالی مورد گزارش با 3500 میلیارد ریال سرمایه به طور خالص 1580 ریال است.
این شرکت پیش‌بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 30/12/83 را با سرمایه 1400 میلیارد ریال در تاریخ 7/4/83 مبلغ 2948 ریال و با سرمایه 3500 میلیارد ریال در تاریخ 5/5/83 مبلغ 1179 ریال و در تاریخ 13/11/83 1260ریال اعلام کرده بود.

پیش‌بینی عملکرد سال مالی منتهی به 29/12/84 در مقایسه با پیش‌بینی عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش 31 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 36 درصد افزایش، سود عملیاتی 25 درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات 25 درصد افزایش نشان می‌دهد که شرکت دلایل تغییرات را افزایش فروش به دلیل افزایش تیراژ فروش پراید و راه‌اندازی خط تولید ریو، افزایش هزینه‌های مالی به دلیل سرمایه‌گذاری منابع مالی در پروژه خط تولید خودروی ریو و پروژه تولید پراید در کشور سوریه و افزایش درآمدهای متفرقه به دلیل درآمد حق لیسانس وانت نیسان اعلام کرده است.

براساس اطلاعات ارسالی شرکت، هیات مدیره سایپا در نظر دارد تقسیم‌مبلغ 4190214 میلیون ریال (1197 ریال به ازای هر سهم) از سود خالص سال مالی 83 و مبلغ 4944750 میلیون ریال (1413 ریال به ازای هر سهم)‌از سود خالص مالی 84 را به مجمع عمومی عادی سالیانه پیشنهاد دهد.

به موجب مصوبه مورخ 28/4/83 مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام افزایش سرمایه از مبلغ 3500 میلیارد ریال به مبلغ 200/4 میلیارد ریال (معادل 20 درصد) در اختیار هیات مدیره قرار گرفت.
اطلاعات مقایسه‌ای و تفضیلی از عملکرد واقعی 9 ماهه سال مالی منتهی به 30/12/83 و پیش‌بینی سال مالی جاری شرکت سایپا به شرح جدول است:
اولین محموله خودروهای ریو ساخت سایپا صادر شد
شرکت سایپا پس از گذشت یکسال از آغاز تولید خودروی ریو در ایران، اولین محموله این خودروها را به کشور سوریه صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری گروه صنعتی سایپا، این شرکت قرار است تا پایان امسال حدود 3 هزار دستگاه ریو به سوریه صادر نماید. قیمت ریو های صادراتی سایپا بین 12 تا 13 میلیون تومان است .

طبق ارزیابی صورت گرفته تقاضای موجود در بازار سوریه برای خودروی ریو 5 هزار دستگاه در سال است که سایپا این میزان تقاضا را پاسخ خواهد داد .
سایپا تاکنون 30 هزار پراید نیز به سوریه صادر کرده که بالاترین آمار خودروهای خارجی سوریه را تشکیل می دهد . ماه گذشته نیز اولین محموله قطعات خودرو سایپا 141 به کشور ونزوئلا صادر گردید .
با اضافه شدن ریو به محصولات صادراتی سایپا، سهم این شرکت در صادرات صنعتی کشور افزایش خواهد یافت .
این گزارش می افزاید:صادرات خودروی ریو سایپا پس از آن میسر گردید که بر اساس ممیزی سالانه گروه کیفیت شرکت کیا-هیوندای کره جنوبی، در سال 2006، خودروی ریو در سایپا با کسب امتیاز بسیار خوب در بین محصولات 17 شرکت همکار شرکت‌های کیا-هیوندای در کشورهای مختلف، رتبه دوم را کسب کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

تحقیق طیف اتم تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/20 4:24 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق طیف اتم تحت فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق طیف اتم تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق طیف اتم تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق طیف اتم تحت فایل ورد (word) :

آزمایش ریدبرگ:
گزیده ای از ریدبرگ:
متولد:8 نوامبر 1854 در هالمشتد سوئد
وفات:28 دسامبر 1919 در لوند سوئد
پدرژوهانس رید برگ اس ون ریدبرگ،و مادرش ماریا اندرسون بود.ژوهانس مدرسه را در ساحل شرقی کاتگات واقع درجنوب غربی سوئد در نیسان،در هالشتد، شروع کرد. او در سال 1873 دوران راهنمایی و دبیرستان را در ژیمناسیوم واقع در هالشتتد کامل کرد و در همان سال وارد دانشگاه لوند شد.دانشگاه لوند در شهر لوند در قسمت جنوبی سوئد و در شمال شرقی مالمو،دومین دانشگاه قدیمی در سوئد است که در 1666 تاسیس شده است.
ریدبرگ مدرک لیسانسش را در 1875 از دانشگاه لوند دریافت نمود.او در ریاضیات ادامه تحصیل داد و مقاله اش را که روی بخش های مخروطی بود برای دکترایش در ریاضیات،انجام داد که در سال 1879 به آن جایزه دادند.سال بعد او به عنوان مقام دانشیار ریاضیات در لوند انتخاب شد اما اکنون علایق او تمایل به ریاضیات فیزیکی داشت تا ریاضیات محض.
او طی دو سال که به عنوتن دانشیار ریاضیات بود،روی مسائل مربوط به الکتریسیته کار کرد.ریدبرگ در 1882 از مقام دانشیاری ریاضی به دانشیاری فیزیک در لوند تغییر سمت داد.
ده سال بعد او به عنوان مدیر تولید انیستیتو فیزیک ارتقا مقام یافت.او در 1879 به مقام پرفسوری در فیزیک نائل شد اما به صورت موقت تا زمانیکه در مارچ 1901 به صورت مدرک دائمی تثبیت شد.از این زمان تا زمان باز نشستگی وی در سال 1919 اوکرسی دار فیزیک بود.گرچه در این زمان سلامتی اش رو به زوال بود،و در سال 1914 به طور جدی بیمار شد.
اما نهایتا او کار را در سال 1914 بدرود گفت و آن مقام را ترک کرد و ازآن به بعد به دانشگاه نیامد.
بازنشستگی آخر وی 5 سال بعد که توان کار کردن را ئاشت بود که دست از کار کشید و این تنها چند هفته قبل از مرگ وی بود که می آمد.
مانه زی بان،کسی که از 1906 تا 1911 دانش آموز ریدبرگ بود،سپس مدیر ریدبرگ از 1911تا 1914 ،مسئولیت تدریسی وی در 1914 به عهده گرفت و این ها را تا 1919 که به طور رسمی بازنشسته شد انجام داد.سپس نزدیکی 1920 وی عهده دار کرسی فیزیک ریدبرگ گردید.او زندگی نامه رید برگ را نیز نوشت.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   126   127   128   129   130   >>   >