ارزش نعمتها تنها از سنجش با ضدشان شناخته می شود . [امام علی علیه السلام]

تحقیق کنسرو خیارشور تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/6/28 12:20 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق کنسرو خیارشور تحت فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق کنسرو خیارشور تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق کنسرو خیارشور تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق کنسرو خیارشور تحت فایل ورد (word) :

خیار از خانواده کدوئیان و خیارشور در واقع یکی از فرآورده های تخمیری است که تهیه آن شامل دو مرحله شور کردن و تخمیر است. مرحله اول اضافه کردن نمک برای متوقف کردن تعداد زیادی از میکروبهای ناخواسته و همچنین دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمیر اسیدلاکتیک می باشد که توسط گروههایی از باکتریهای اسیداستیک که به طور طبیعی در خیار وجود دارند و یا همراه مقدار کمی سرکه طبیعی به آن اضافه می گردند و یا به صورت سوسپانسیون سوش های خالص میکروبی وارد عمل می گردند انجام می پذیرد.
مواد اولیه برای تولید خیار شور
1- خیار: گونه هایی که دارای رنگ سبز روشن و براق بوده و اندازه آنها از حد معینی تجاوز ننموده، سفت و سالم و یکدست و یکنواخت باشند برای این منظور مناسب می باشند، یکدست بودن محصول بویژه از نظر اندازه، وزن و شکل دارای اهمیت است و بنابراین، استانداردهای برای آن تعیین گردیده برای نمونه اگر در ظروف 45 گالنی که برای تولید خیار در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد حدود 800 دانه خیار جا بگیرد خیار درشت، اگر 1200 عدد جا بگیرد خیار متوسط و اگر 3000 دانه جا بگیرد اندازه خیار کوچک است.
یکنواختی اندازه دانه های خیار از نظر میزان نفوذ کلرور سدیم و نشت مواد داخلی آن همچنین از نظر ایجاد حفره های داخلی دارای اهمیت است، چنانچه خیار زیاد از حد رسیده باشد مقدار قند آن کاهش می یابد، کلروفیل تغییر می کند و از این نظر هر چند اندازه آن مناسب باشد قابل استفاده برای تولید کنسرو و خیارشور نیست.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

مقاله بهبود مراتع و جنگلهای کشور تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/6/28 12:20 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بهبود مراتع و جنگلهای کشور تحت فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود مراتع و جنگلهای کشور تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود مراتع و جنگلهای کشور تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود مراتع و جنگلهای کشور تحت فایل ورد (word) :

سطح مراتع کشور میلیون هکتار است که طى برنامه پنج ساله سوم، مدیریت و کنترل مراتع بااجراى برنامه ها و شیوه هاى مشخصى دنبال شده است. وى اجراى طرح تعادل دام و مرتع و طرح بهبود و اصلاح مراتع را از جمله این برنامه ها ذکر کرد.
وى رفع چالش بین تولید گوشت قرمز به عنوان یک نیاز اولیه و تخریب مراتع را نیازمند برنامه ریزى مناسب دانست و افزود: اجراى طرح تعادل دام و مرتع طى دو سال قبل در رفع این مشکل موثر بوده است.
وى گرایش به سوى افزایش پرواربندى و دامدارى سنگین را از راهکارهاى مناسب در حفظ مراتع و کاهش فشار دام سبک در مراتع ذکر کرد و گفت: درصد ارزش مراتع کشور مربوط به بهره بردارى از علوفه است. وى افزود: درصد ارزش مراتع به خاطر حفظ خاک، تولید آب و حفظ ذخایر ژنتیکى مى باشد.
جنگل‌ها، سرمایه‌های ملی هر کشور محسوب می‌شوند که حفاظت و استفاده صحیح از آنها، علاوه بر ثروت‌آفرینی، بقای محیط‌زیست را نیز تضمین می‌نماید. در مطلب زیر، راهکارهای بیوتکنولوژی جهت حفظ و استفاده مناسب از این سرمایه‌های ملی، ذکر گردیده است:
حدود 30 درصد از سطح کره زمین به‌وسیله جنگل‌ها پوشیده شده است که 25 درصد از آن در قاره اروپا و فدراسیون روسیه و بقیه در سایر نقاط جهان قرار دارند (کل مساحت جنگل‌های دنیا تقریبا 9/3 میلیارد هکتار است). جنگل‌ها و مراتع از حیث تأمین مواد غذایی جامعه، مصنوعات چوبی، محصولات کاغذی، تأمین تعداد زیادی از مایحتاج عمومی جامعه، جلوگیری از فرسایش و از بین رفتن خاک و حفظ آب و نزولات آسمانی، نقش مهمی را در اکوسیستم‌های طبیعی ایفا می‌نمایند. بنابراین تلاش برای جلوگیری از نابودی این منابع برای حفظ حیات انسان و همچنین کسب درآمد از این منابع طبیعی، از اهمیت حیاتی برخوردار است.

به‌کارگیری بیوتکنولوژی جهت حفظ و استفاده بهینه از جنگل‌ها
به‌طور کلی، بیوتکنولوژی از طرق زیر می‌تواند در زمینه حفظ و بهره‌برداری بهینه از جنگل‌ها و مراتع مفید واقع شود:
با استفاده از روش‌های کشت بافت می‌توان گونه‌های درختان جنگلی در معرض انقراض را که در شرایط طبیعی قادر به تکثیر نیستند، از نابودی نجات داد. برای حفظ این گونه‌ها،‌ بیوتکنولوژی با هدف تکثیر انبوه در شرایط کنترل شده آزمایشگاه و سپس کشت آنها در عرصه‌های طبیعی، نقش حیاتی در حفظ گونه‌های جنگلی در حال زوال ایفا می‌کند. در حال حاضر در شمال کشور گونه‌هایی مانند نارون، هزار، زبان‌گنجشک و نیز گونه‌هایی از درختان جنگل‌های زاگرس با این مشکل مواجه هستند که برای جلوگیری از انقراض آنها می‌توان از روش‌های بیوتکنولوژی استفاده کرد.
یکی دیگر از موارد استفاده از تکنیک کشت بافت در بخش جنگل، کوتاه کردن دوره تجدید نسل درختان جنگلی و همچنین کوتاه کردن زمان مورد نیاز برای دستیابی به پایداری فنوتیپی در درختان جنگلی می‌باشد.
2- نشانگرهای مولکولی
2-1- شناسایی سریع و به موقع ژنوتیپ‌ها
در بررسی گونه‌ها و ژنوتیپ‌ها در برنامه‌های اصلاحی درختان جنگلی و غیرجنگلی، شناسایی و تمایز سریع بین مواد تحت بررسی، مدت زمان لازم برای انتخاب و اصلاح این گونه‌ها را به‌طور چشمگیری کاهش داده و موجب تسریع فرآیند اصلاح می‌شود. بررسی ضایعات و خصوصیات درختان جنگلی با نشانگرهای فنوتیپی به ده‌ها سال وقت نیاز است که این باعث کندی کار می‌شود و زمان دستیابی به نتایج را طولانی می‌کند. کاربرد روش‌های بیوتکنولوژی، به‌ویژه نشانگرهای مولکولی مانند RFLP و AFLP، راه‌حل مناسبی برای تسریع اصلاح گونه‌های جنگلی و کاهش مدت زمان بررسی نتایج حاصل از کارهای اصلاحی است. کاربرد روش‌های مولکولی، امکان شناسایی و ارزیابی در اولین مراحل رشد گیاه را فراهم می‌کند و زمان لازم برای رسیدن به اطلاعات مورد نیاز را به حداقل می‌رساند.
2-2- انتخاب بر اساس نشانگر به‌منظور بهبود کمی و کیفی فرآورده‌های جنگلی
مهمترین عواملی که انجام برنامه‌های اصلاح درختان جنگلی را به شیوه سنتی محدود می‌سازد عبارتند از:
الف) زمان بر بودن (طولانی بودن نسل‌ها در گیاهان جنگلی)
ب) نبود دانش کافی در مورد روابط بین ساختارهای ژنوتیپی و فنوتیپی درختان در یک زمان واحد
ج) وجود مشکلات زیاد در کنترل فرآیند انتخاب در مورد گیاهانی با گرده‌افشانی باز.
باید توجه داشت که نمی‌توان بر اساس خصوصیات ظاهری در مراحل اولیه رشد درختان، خصوصیات درختان بالغ را پیش‌بینی کرد و بنابراین ارزیابی کامل به روشی سنتی به زمان زیادی نیاز است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

پاورپوینت منابع طبیعی یونهای هوا تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/6/28 12:20 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت منابع طبیعی یونهای هوا تحت فایل ورد (word) دارای 31 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت منابع طبیعی یونهای هوا تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت منابع طبیعی یونهای هوا تحت فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت منابع طبیعی یونهای هوا تحت فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت منابع طبیعی یونهای هوا تحت فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

  1. پژوهش در این زمینه به تخصص های گوناگون نیاز دارد .
  2. در تحقیقات اثرات بیولوژیکی پدیده های هواشناسی حالت یونی جو باید مورد توجه دقیق قرار گیرد.
  3. توجیه تاثیر بعضی از پدیده های هواشناسی بر موجودات زنده
  4. کاربرد عملی یونهای منفی بسیار متعدد و امکان پذیر است.
  5. تولیدمصنوعی یونهای منفی برای معالجه ، بهداشت و مبارزه با آلودگی جو ;بسیار ارزشمنداست.

 

اسلاید 2 :

 

  1. Gabbay , J. (1990) “Effect of ionization on microbial air pollution in the dental clinic .” Environ. Res. 52(1):99.
  2. Happ, J.W.,J.B.Harstad, et al. (1966).”Effect of air ions on

submicron T1 bacteriophage aerosols.” Appl. Microb . 14: 888-981.

  1. Makela, P.,J. Ojajarvi, et al. (1979).”Studies on the effects of ionization on bacterial aerosols in burns and plastic surgery unit.” J. Hyg. 83 :199-206.
  2. Krueger , A.P., and Reed, E.J., Biological Impact of small Ions, Science 193(4259), 1209-13 (Sep.24, 1976).
  3. www.precisionair.com/news/iaq.pdf
  4. Http://www.djclarke.co.uk/file 07.html
  5. Http://www.ns.products.com
  6. Pollack, J.A., The Ions of the Atmosphere, Science 29(754),919-28(Jun. 11,1909)

اسلاید 3 :

 

  1. Pontiga, F., Soria, C., and Castellaanos, A., Electrical and Chemical Model of Negative Corona in Oxygen at Atmospheric Pressure, J.Electrostatics 40&41,115-20 (1997).
  2. American Luge Association, Residential Air Cleaning Devices: Types, Effectiveness and Health Impact ; http://www.lungusa.org/air/air00_aircleaners.html, January 1997.
  3. Boeniger, M.F., Use of Ozone Generating Devices to Improve Indoor Air Quality, Am. Ind. Hyg.Assoc.J.56(6), 590-8(1995).
  4. Ingold, K.U., et al., Oxidative Stress , pp 4-5, in Activites Report, 1998-1999, Steacie Institute for Molecular Sciences, NRC-CNRC, 1999; http://www.sims/nrc.ca/report99.pdf.
  5. Skulachev, V.P., Biochemical Mechanism of Evolution and the Role of Oxygen,

http://www.protein.bio.msu/su/biochemical/contents/v63/full/63111570.htm.

  1. Goldstein, N.I., Negative Air Ions as a Source of Superoxyde , Int. Biometrology 36,118-22 (1992).

اسلاید 4 :

در مورد گیاهان و حشرات ، یونهای منفی سبب تحریک رشد و تولید پروتئین می شود.
یونهای مثبت تاثیر معکوس دارند.

در مورد پستانداران و به ویژه انسان اثر آنیونها سودمند و اثر کاتیونها زیان آور است. در زیر چند اثر یونهای منفی روی ارگانیسم زنده ، را مورد توجه قرار می دهیم :

  1. عادی شدن اعمال فیزیولوژیکی و برقراری تعادل
  2. تنظیم سیستم هورمونی بدن
  3. افزایش حرکت نوسانی مژه های نای و ششها
  4. تقویت دستگاه ایمنی و مقاومت بدن
  5. مانع خستگی و برطرف کننده خستگی
  6. برطرف کردن اثرات فشار زندگی (عصبانیت، حمله وری ، فشار عصبی و بی خوابی )
  7. تقویت عوامل جنسی و افزایش توانایی های ورزشی
  8. حفظ حالت جوانی

اسلاید 5 :

یونها برای موجودات زنده ارزش حیاتی دارند.
حیواناتی که هوای تنفسی آنها عاری از یون باشد،بنا بر نوع حیوان ظرف 3 تا 11 روز می میرد .

توجیه احتیاج هوایی شهرنشین ها به اکسیژن دار کردن خود.

آزمایش بون وی (Bonnvie) .

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

مقاله جداسازی یونهای گازی هلیوم از میان ایزوتوپهایش در مناطق ا

ارسال‌کننده : علی در : 95/6/28 12:20 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله جداسازی یونهای گازی هلیوم از میان ایزوتوپهایش در مناطق اول و سوم پایداری یک فیلتر جرمی چهارقطبی تحت فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی یونهای گازی هلیوم از میان ایزوتوپهایش در مناطق اول و سوم پایداری یک فیلتر جرمی چهارقطبی تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی یونهای گازی هلیوم از میان ایزوتوپهایش در مناطق اول و سوم پایداری یک فیلتر جرمی چهارقطبی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی یونهای گازی هلیوم از میان ایزوتوپهایش در مناطق اول و سوم پایداری یک فیلتر جرمی چهارقطبی تحت فایل ورد (word) :

مقدمه

طیف سنج های جرمی استفاده های بسیار گسترده ای در شاخه های مختلف علوم دارند و به منظور جداسازی جرم های مختلـف اتمی و مولکولی مورد استفاده قرار میگیرند. بهطور کلی هر طیف-

سنج جرمی، از پـنج بخـش اساسـی تشـکیل شـدهاسـت: سیسـتم ورودی، محفظهی یونیزاسیون، آنالیزور جرمی، آشکارسـاز و پمـپ خلاء. محفظهی یونیزاسیون، فیلتر جرمی و آشکارساز باید در یـک سیستم خلاء قرار بگیرند. زیرا خلاء بالا (فشـار پـایین)، فاصـلهی آزاد میانگین ذرات را به بیشترین مقدار خود رسانده و از واکـنش-

های متقابل یـون-مولکـول، پراکنـدگیهـا و خنثـیشـدن یـونهـا جلوگیری میکند.[1]

یکی از انواع این طیف سنج ها، طیف سنج جرمی چهار قطبـی می باشد که اولین بـار در سـال1953، ولفگانـگ پـاول فیزیکـدان آلمانی و همکارانش در دانشـگاه Boon ایـن سیسـتم را سـاخته و یونها را بـا نسـبت جـرم بـه بـار آنهـا جـدا کردنـد.[2] بـه خـاطر خصوصیات برجسته ای که ایـن فیلتـر دارد نظیـر کـارایی، قیمـت ارزان، وزن سبکتر، زمان روبـش سـریع و کـارکردن در فشـارهای نسبتاً بالاتر؛ کاربردهای فراوانی در بسیاری از جمله علـوم شـیمی،

168

صنعت نف ت، فیزیک اتمی و هستهای به منظور جداسازی ایزوتوپ ها پیدا کرده است و در بسیاری از پژوهشگاه های علمی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.[3]
هر فیلتر جرمی چهارقطبی از چهار میله ی موازی با سط ح مقطع هذلولوی تشکیل شده است . با اعمال همزمان ولتاژهای م سـتقیم و تناوبی به آنها، یک میـدان هـذلولی تقریبـا ایـدهآل در فضـای بـین میلهها ایجاد میشود. به ط وریکه پتانسیل ایجاد شده در فضای بـین میله ها از رابطه ی زیر تبعیت می کند:

r. شــعاع میــدان، یعنـی فاصــلهی بــین محــور چهــارقطبی و نزدیکترین نقطه روی الکترود ها، U ولتـاژ مسـتقیم و V دامنـه ی ولتاژ تناوب ی می باشد.
هنگامیکه جریانی از یو نهـا وارد فیلتـر چهـارقطبی مـیشـود، میدان چهارقطبی روی مسـ یر حرکـت یـونهـایی کـه درو ن فیلتـر حرکت می کنند، تأثیر گذاشته و نواحی پایداری را در فضـای بـین میلهها ایجاد میکند. به طوری که معـادلا ت حرکـت آن هـا در دو جهت x و y از معادله ماتیو زیر پیروی می کند:

در این رابط ه u میتواند x یا y و = t/2 میباشـد. و پارامترهـای ماتیوau وq u به صورت زیر می باشند :

ذراتی که درون ناحیه ی پایدار قرار میگیرند، با یک نسبت جـرم به بار مشخص طول چهارقطبی را پیموده و آشکارسازی می شوند.

ولی ذرات بیرون از این نا حیه، به میلهها برخورد کرده و خنثی مـی شوند. به این ترتیب چهارقطبی الکتریکی نظیر یـک فیلتـر جرمـی عمل کرده و بعضی از یونها را بسته به نسـبت جـرم بـه بـار آنهـا عبور داده و از عبور بعضی ممانعت میکند.[4]

روش مطالعه

شخصی میباشد که با زبان برنامه نویسی C نو شته شده و قابلیـت

مدلسازی مسائ پیچیدهی اپتیک یونی در 3 بعد را دارد.
نواحی پتانسیل در این نرم افزار با استفاده از حـل معادلـهی
لاپلاس به روش عددی فراواهلش کـه یکـی از روشـهای تفا ـل

متناهی میباشد، حاصل میشود. اما برای حل معادلات مربـوط بـه مسیرحرکت یونها و شبیهسازی مسیر آنها از انتگرالگیری به روش رونگکوتاه مرتبه چهارم استفاده میکند[5] در این نرم افـزار ف ـار خلاء 10-12تور فرض شده اس ت.

شبیه سازی

فیلتر طراحی شده در این تح قیق دارای سط ح مقطـع هـذلولوی، شعاع میدان 2 سانتیمتر و طول 32 سانتیمتر بوده و در فرکانس 65

مگاهرتز برای ع بور یونهای گازی هلیوم به جرم 4003amu بهینـه شده است.

در منطقه ی اول پایداری پارامترهای مـاتیو a= 3/16 وq= 3/23

انتخاب گردیده اند. درصد انتقال یونهای هلیوم بر حسب تغییـرات شعاع پرتو یونی (شکل(1، انرژی اولیه ی یونهای ورودی (شکل(2

و همچنین توزیع زاویهای پرتو یونی نسبت بـه محـور چهـارقطبی

(شکل(3، مورد محاسبه قرار گرفته است.

انرژی اولیه ی یونھای ورودی ب ر حسب 1 50
الکترون ولت

درصد انتق ال یونھا 1 00
35 30 28 26 24 قدرت تفکیک 50
22 20 15

8 7 6 5 4 3 2 0
1

شکل:1 منحنی تغییرات انرژی اولیه ی یونهای ورودی بر حسب در صد
انتقال و قدرت تفکیک یونها در منطقه ی اول پایداری

در این مطالعه بهمنظـ ور طراحـی فیلتـر جرمـی چهـارقطبی و شـبیهسـازی مسـیر حرکـ ت ذرات در آن از نـرم افـزار simion3 D version07 استفاده گردیده است. این نرم افزار برای کامپیوترهـای

169

24 ev 100

22 ev 80 درصد

27 ev 40 یونهاعبور
60
20
0

20 15 10 5 0

شعاع پرتو یونی (mm)

شکل:2 منحنی تغییرات شعاعپرتو یونی بر حسب درصد انتقال یونها در منطقهی

اول پایداری

24 ev 120

100
22ev
80 درصد

27 ev
60 انتقال

40
یونها
20

0

20 10 0 10 20

زاویه ی یونهای ورودی نسبت به محور چهار قطبی

شکل:3 منحنی تغییرات زاویه ورود یونها نسبت به محور چهارقطبی بر حسب

درصد انتقال یونها در منطقه ی اول پایداری

با توجه به شکل های (1) تا (3) درمییابیم که در ایـن منطقـه، یونهایی که از یک منبع یونی به شعاع 5 میلیمتر و با انرژی اولیه ی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

تحقیق آبزیان زینتی تحت فایل ورد (word)

ارسال‌کننده : علی در : 95/6/28 12:20 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق آبزیان زینتی تحت فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق آبزیان زینتی تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آبزیان زینتی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق آبزیان زینتی تحت فایل ورد (word) :

پرورش آبزیان :
آبزیان به موداتی گفته می شود که در آب های شیرین ، نیمه شیرین و شور زندگی می کنند و به دو دسته ی گیاهان و جانوران آبزی تقسیم می شوند .
آبزیان جانوری را به دو گروه تک سلولی و پرسلولی تقسیم می کنند . ماهی و میگو از مهم ترین آبزیان پرسلولی هستند .

نقش آبزیان در زندگی انسان :
آبزیان یکی از عمده ترین منابع تأمین پروتئین مورد نیاز بدن انسان هستند. خوشبختانه در سال های اخیر با استفاده بهینه از منابع آبی کشور تولید آبزیان افزایش یافته و به عنوان یکی از غذاهای سالم و بهداشتی مردم مطرح شده است.



اصول و مبانی کارگاههای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
اگر بتوان پرورش ماهی در محیط باز (استخر بتونی یا خاکی، حوض ،تانکهای با ظرفیت متوسط در محیط باز(500 لیتر به بالا - از جنس پلاستیک یا فایبرگلاس یا ....)) را در زمره سیستم پرورشی باز دسته بندی کرد که در ان دمای آب متاثر از دمای محیط است و سایر شرایط محیطی نیز در پرورش مستقیما تاثیر گذار باشند.در زمانی که دمای هوا به 25 درجه سانتیگراد و دمای آب به حدود 22 درجه سانتیگراد میرسد میتوان بیشتر گونه های پرورشی گرمابی را در آن پرورش داد(لااقل تا زمانی که شرایط محیطی مناسب است(از حدود اواخر ماه دوم بهار تا آخر تابستان و نهایتا تا مهر ماه در استان گیلان)).این پرورش میتواند از تخم گیری تا پروار بندی لاروها و بچه ماهیان و به وزن رساندن ماهیان با استفاده از غذاهای طبیعی تولید شده در آب و استفاده از غذاهای تکمیلی باشد.اینکه چه گونه هایی میتوانند از این شرایط استفاده کنند شاید بتوان از نمونه های ماهی آروانا،اسکار ،آنجل ،خانواده زنده زاها،خانواده گورامیها و .... را نام برد.
اینجانب تجربه نگهداری گورامی مرواریدی،گورامی زرد و سه خال ،گوپی ،مولی بالن و ساده،پلاتی ،خانواده گلدفیش(دم چتری،مرواریدی،کله شیری(اوراندا) را در استخر بتونی داشته ام .آنها با استفاده از غذای طبیعی و دستی به سرعت رشد یافته و به وزن میرسند.البته پرورش در این جایگاهها نسبت به تانکهای کوچکتر محیطهای بسته مزایایی دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- استفاده از غذای طبیعی تولیدی در جایگاههای باز و صرفه جویی در هزینه تغذیه.
- افزایش ضریب رشد ماهی با بهبود شرایط پرورشی(تراکم کمتر و فضای زیستی بیشتر برای هر گونه ،استرس کمتر ناشی از کاهش اثر تراکم ذخیره سازی،کاهش مواد آلاینده محیط آبی در واحد سطح ،کاهش برخورد اجتماعی بین ماهیان،بهیود کمی و کیفی تغذیه و ...)
- کاهش ابتلا به بیماری در اثر تقویت جسمی و بنیه ماهی و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن ماهی.
- کاهش زمان به وزن رساندن ماهی برای عرضه به بازار.
- امکان از بین بردن عامل محدودیت فضای پرورشی برای تکثیر گونه های خاص.
- کاهش هزینه پرورش
- عوامل دیگری نیز وجود دارند که از حوصله حقیر و این پست خارج است.
معایب سیستمهای باز:
- باید اطلاع دقیقی از شرایط زیستی گونه پرورشی داشته باشید تا بتوانید آن را با شرایط جایگاه باز منطبق کنید.
- باید اطلاع درستی از تغییرا ت کلیمایی(آب و هوایی) محل پرورش داشته باشید و دامنه متوسط تغییرات محیطی را برای محل جایگاه بدانید.
- باید توان شناسایی بیماریها و تهدیدات محیطی جدید (نسبت به کار در محیطهای کنترل شده و آکواریومها) کار در جایگاههای باز را دانسته و راهکار مناسب را نیز شناسایی کرده باشید.
- باید توان و آگاهی لازم را برای استفاده از شرایط محیطی جایگاههای باز و استفاده از آن به عنوان سیستم مکمل جایگاههای بسته پرورش ماهیان را داشته و با تلفیق مناسب این دو سیستم بتوانید در پیشبرد اهداف پرورشی موفق شوید.
طبعا میتوان گونه هایی از ماهیان زینتی را در تمام طول سال در جایگاههای باز پرورش داد و یا بطور دائم آنها را در سیستمهای بسته و کنترل شده پرورش داد .آنچه مهم است استفاده از امکانات سیستمهای باز در کنار جایگاههای بسته پرورش ماهیان زینتی است تا به عنوان عاملی مکمل در خدمت اهداف پرورشی قرار گیرد.همانطور که در بسیاری از موسسات داخلی یا خارجی از امتیازات هر دوگونه سیستم پرورشی در کنار یکدیگر و به عنوان مکمل هم استفاده میشود .هر چند لزومی بر استفاده توام آنها وجود ندارد.کاربرد سیستمهای مدرن بسته پرورشی با کنترل تمام پارامترهای تاثیر گذار ، امکان پرورش هر گونه ای را در هر کجا و هر زمان مقدور میسازد و هدف از ارائه توضیحات بالا برای آشنایی کلی با یکی از سیستمهای بکار رفته بوده و هدف مقایسه ای را دنبال نمیکند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   156   157   158   159   160   >>   >