ارسالکننده : علی در : 95/6/29 5:3 صبح
تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه تحت فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق خوشنویسی در دوره صفویه تحت فایل ورد (word) :
دوره صفویان از درخشان ترین ادوار ترقی و تکامل خطوط مختلف ایرانی بویژه ثلث، (نسخ) و (نستعلیق) است.
در این زمان بیشتر شاهان و شاهزادگان و رجال و امراء صفویه خود خوشنویس بوده اند و خطاطان و اساتید خوشنویس از احترامی ویژه برخوردار شدند و مکتب خط و خطاطی در این شهر دائر شد و این شهر در حدود 4 قرن مهد بزرگترین خطاطان و خوشنویسان شد.
خط نستعلیق در دوران صفویه به آنچنان جایگاهی رسید که نه تنها در ایران و افغانستان (که در آن هنگام جزئی از ایران بود) بلکه در ممالک مجاور و دور دست همچون هندوستان و عثمانی و مصر و عربستان نیز طرفدارانی پیدا کرد و اساتید بزرگی مانند میر معزکاشی نستعلیق نویس بزرگ دوران شاه عباس اول به هند سفر کرد و این خط را در آن کشور رواج داد.
دوران صفویه زمان رونق خط ثلث نیز هست.
در ادامه مقاله بیشتر با رشد این هنر در دوره صفویه آشنا می شویم .
خوشنویسی در دوره صفویه
دوران حکومت صفویه در ایران و اصفهان زمان اوج شکوفایی هنر در سطوح مختلف بوده است. از جمله خوشنویسی به علت علاقه سلاطین این دوره به هنر خوشنویسی و گرامی داشتن هنرمندان آن، بسیاری از خوشنویسان مشهور از سراسر کشور راهی اصفهان شدند تا در دستگاه صفویه ارج و قربی بیابند، همانند علیرضا عباسی و عمادالحسنی و عبدالمجید درویش طالقانی و سیداحمد نیریزی و دیگران.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/6/29 5:3 صبح
مقاله در مورد چین و ایران تحت فایل ورد (word) دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد چین و ایران تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد چین و ایران تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد چین و ایران تحت فایل ورد (word) :
چین و ایران
« بنام خدا»
مرگ ومیر ثبت شده و نظارت در چین موقعیت متداول و رقابت کردن :
خلاصه کردن :
– زمینه :
آمار مرگ و میر در زمان حاضرکلید نهاده ها برای مدرکی است مبنی بر سیاست سلامتی تبعه هم تراز که همه از آن یک شناخت مختصر داریم .
– در جهت حریم راه مبنا بنیاد برای آمار مرگ و میر در چین که این دفاتر تقریباَ یکمین یا پنجمین کشور جهانی است که مناسب برای وصف فرضیه سیر تکامل در مرگ و میرهای ثبت شده در
کشور چین و موقعیت متداول اهمیت دارد . برای ارزیابی کردن ، قابلیت استفاده آمار انتقالی مطابق آن برای همه گیرشناسی بین المللی در سیاست سلامتی.
– موقعیت متداول
– ثبت حیاتی سیستم چینی ها ، پوششی دارد حدود 41 شهر نشینی و 85 روستایی و حسابداری دارد . اطلاق برای تقریباََ 8% از آن جمعیت یا شهروندان .
کیفیتی که ثبت شده است در شهر نشین ها بهتر از ناحیه روستاییان بوده است و هم چنین شرقی ها بهتر از غربی ها هستند.
-دست آورد منطقه قابل توجه حاکی از بیک متقابل کردن آمار که شامل :
همه چیز ، همه جا ، وزارت سلامتی معرفی کردن بیماریهای موضوع سیستم در 1980 که سبب حاصل شدن آمار مرگ ومیر از لحاظ ملی نمایشگر نمونه محل است .
– نمونه به طور جاری عبارت است از 145 شهری و محلی روستایی .
– پوشش جمعیت 75000-30000 و سر جمع حدود 1% از آنها جمعیت شهروند هستند . سبب های مرگ و میر هستند از میان ترکیب گدامی معالجه و شفاهی تشریح مرده روشهای کاربردی مطابق استاندارد رهنمودها در همه محل ها ارزیابی دوره ای برای تمامیت قابل ثبت هستند .
– رفتار با تصمیمات دیر تر تحت انتشار مرگ است .
* نتایجی که DSP بدست آماده است ما را آشنا می کند برای آگاهی دادن با خاتمه شهروند منطقه ای و تراز سراسری سیاست سلامت جنازه ها آنجا نیاز دارد به بحرانی اطلاعات بر حسب مرگ و میرجزئیات اعتبار اجرا کردن این جنبه هست .
– به طور جاری در مسیر حرکت این گونه نمونه های عمومی مستقر به سیستم ثبت مرگ و میر نگهداشتی زیاد وعده ها از نمونه برای به سرعت پیشرفت کردن آگاهی درباره تراز و سبب مرگ و میر در دیگران جریان آهسته جمعیت است .
مقدمه
اطلاعات بر روی سبب تراز مرگ و میر بحرانی هستند در برابر حمایت کردن توسعه از مدرک متفرر بر سیاست سلامتی علت آمار مرگ و میر نمایش دادن گذشته تاریخی بلند مجموعه ای از اطلاعات
بر روی سلامت جمعیت بر برخی ادامه دادن سرگذشت آن ها را به عقب به خوبی پایان 150 سال ] 1[ تاکنون به انجام رساندن حیاتی سیستم های ثبت شده که دارند مطابق تولید کردن سوابق اینها هستند .
* دشوار و پر خرج سوی تأسیس کردن نگهداری کردن بر توسعه دادن کشور چین نیست بلکه استتاء به وسیله 10 میلیون مردم کامل ثبت شده اند و معالجه گرامی از مرگ مربوط به لجستیک و از نظر مالی یا متنی نیست در زمان حاضر هر چند مرگ و میر سیستم های وضعیت ثبت ثابت دارند . در چین که برای آماده کردن اطلاعات سودمند سلامتی از طرف همه چینی ها و از چند طریق در حال تغییر است .
* در این مقاله : ما تجوید نظر می کنیم در تاریخ ثبت حیاتی در چین و شرح دادن تأسیس بیمارهای چینی ها .
– قطبهای پلاتین ( DSP) . ما متمرکز می کنیم توجه مان را به ثبت حیاتی زیرا ما ملاحظه کردیم آن چه مانند استنا وارد برای آمار مرگ و میر و پس از آن آماده کرده سطح اطلاعات جمعیت روی آن سبب شده روی مرگ و میر روی اساسی سالیانه .
* در چین متفاوت است منابع در جهت اطلاعات مرگ و میر مانند یک سری سرت ماری زمین های در سری تغییر جمعیت 2] [ مقایسی بزرگ بازنگرانه خانواده رفتار گزینه ای در دوره های 15-1973 و 88 – 1986 3] [ و ما در نظرات سیستم سلامت بچه ها است .
اگر چه سر شماری و بر روی تغییر جمعیت سالیانه آماده نشده روال اطلاعات بر علت مرگ و میر زمینه یابی باز نگران میتوانست تحت تأثیر واقع شود با فراخوانی تمایل به یک طرف و نظرات بر سیستم مرگ و میر بچه ها نمی تواند آگاهی بدهد درباره علت از مرگ و میر بزرگسالان چنان چه که پی آمد منسوب به این آمار بر حسب مرگ و میر ملاحظه DSP بوده اطلاعات اصلی منبع برای بر آورده شدن بیماری در چین است [5] .
* با این وجود که جریان سودمندی از سیستم DSP برای تولید کردن گواه برای سیاست سلامت در آنجا وجود دارد.
* چین در عین حال به سوی فایق آمدن چنانکه مطرح شده با این مقاله نخستین حدی و گمان نیز از این مقاله هست . به سوی ادره استحکام وضعیت سیستم های ثبت مرگ و میر مشخصات در چین .
– سیستم های بیرون از چین درباره مشخصات چین و عامل جمعیت در آمد کشور توضیح می دهد .
*تاریخچه و تابع از ثبت حیاتی در چین :
پیش از 1950 ثبت حیاتی به سختی تابع در چین و حتی آن وقت فقط واگذار کردن گزارشی بر علت درباره مرگ برای شهر ما از Beijing وnunjing [6] . گزارشی داده شده که مرگ و میر این چینی ها تقریبأ تا 21 از میان 1000 فقط علت مرگ و میر گزارش شده است .
*مرض سل ، سرخک ، بیماری حاد واگیر دار عفونی بیماری کودک ، بیماری شخص بیماری قلبی ، بیماری ادراری ، بیماری گوارشی ، بیماری سبب معین داشته است.
– سر حلال بند در فهرست در 1937 علائم حیاتی ثبت شده منبسط شده بند در برابر چندین شهرهای بزرگ متفاوت شامل آدم ذردی ، Tianjln Honbin و Wvhun ، بعدها ثبت حیاتی بود که شامل بیشتر زمینه ها شهرها و کشور است .
* در 1975 در سرتاسر کشور مرگ و میر بود تعهد کردن تسلیم شدن اطلاعات بر علت از درباره 20 میلیونی مرگ [7] اطلاعات درباره نشانه ورزیده به وسیله مرده بوده است درای جمع از میان درخواست بازنگرانه از همه خانواده ها در چین و مبنی بر این اطلاعات که سبب مرگ بود واگذار کردن به وسیله یک گروه دکتره اگر چه این پیمایش هدف اصلی بود به سوی جمع آوری کردن اطلاعات روی مرگ و میر سرطان پیمایش به طور توسعه دادن درباره سطح ترقی در کشور چین
درباره سودمندی از موثق در جهت اطلاعات مرگ برای طرح ریزی و سلامتی و انگیزه به توسعه ثبت حیاتی در دست آن جریان داشت .
متعاقباَ در 1987 و ارزتخانه در جهت سلامتی ثابت و سیستم ثبت حیاتی در ثبت کردن واقعیت و علت مرگ . در زمان حاضر سیستم ثبت حیاتی تاأسیس کردن 41 شهر و 15 شهر بزرگ و 21 شهر مرگ و شهر نزدیک بخش در میان این 25 هستند .
* شهرهای بزرگ مانند :Beijing و Tiajin و آدمی دزدی .
– نوع دیگر بخش ها هستند که معلوم می کنند 12 استان که اساساَ در شرق و مرکزی .
* منطقه های غربی در چین جمعیت های کلی به وسیله این سیستم های ثبت حیاتی در 2000 بود درباره 110 میلیون چینی در شهر ها زندگی می کردند با بخش های روستایی . نیمی از جمعیت زندگی می کردند در ناحیه های شرقی 40% در ناحیه های مرکزی و 10% در ناحیه های غربی [] البته به طور مختصر مأموریت سیستم از آن پیروی می کرد . وقتیکه شخص فوت می کرد اعضای خانواده او گزارشی می دادند مرگ او را ثبت در ادرات نزدیک به بیمارستان آن شهر در این دستور داده می شد که بدست آورند گواهینامه مرگ ، جایگاه سیر دائمی محل اقامت را ثبت می کرد و فراهم می کرد تصدیق برای روند خاک بیماری پرسنل اداره ثبت حیاتی پر می کردند گواهینامه بر مبنی اطلاعات از اعضای خانواده و در دسترسی بودن گواهی پزشکی سوابق یا اسناد .
یک رونوشت از گواهینامه مرگ شهرستان برای کنترل کردن بیماری (CDC) در جایی که علت مرگ هست رمزی در هر زمان آغاز سیستم در 1987 ویژه در نفر گرفته می شد . طبقه بیماری های چینیها در نسبت که شامل بالا 500 بیماری ویژه یا جراح آشنایی بود که از این می توانست برگرداندن نسبت به رمزهای پنهان از نهمین اصلاح از ICD ] 9[ . از 199 به طرف رمز گذاری بوده است . مستقیمآ مبنی بر 9- ICD – است .
بخش CDC به کار انداختن نسخه های خلاصه جدول بندی شده قالب بندی ارائه دادن ماهیانه گزارش دادن مرگ توسط سن جنسیت و علت در مرکز قرار گرفتن اطلاعات سلامتی و آمار و حوزه آن مطابق وزارتخانه سلامتی است .
این آشکار می سازد که وزارتخانه سلامتی ثبت حیاتی سیستم MOHVR سالیانه گردآوری و ارائه می دهند در سازماندهی سلامتیمان چاب کردن به وسیله اشخاص بعد از 1996 چندین شهرها شروع کردند به تردید موضوع جدول بندی برای استفاده کردن درونی . کیفیت پیش بینیهای تفاوت
شامل پروزنی کارمندان پیشرفته تر در سوی رهنوردها ثبت در شهرها هست از شهرستان ها بهتر از نواحی مختلف شرقی و غربی بهتر است . سالیانه اطلاعات درایت کرده است و نواحی های گزارشی داده شد به طور غیر سرعت مرگ و میر پای مستثنی از آمار جدول بندی شده به وسیله
سیستم MOH-VR .
تشخیص داده های ثبت حیاتی چینی ها :
بهترین آزمایشی برای تشخیص دادن کیفیت داده های ثبت حیاتی امتحان کردن مسیر موضوع ویژه سرعت مرگ ] 10[ . به عنوان مثال :
گزارش دادن سرعت مرگ از سرطان به طور غیر مختل در ناحیه های روستایی بین 1975 و 1989 سپس اقامت کردن نسبتآ استوار و محکم در ملی 1990 حساب کردن این پروا نمودن در پیش بینی یکنواخت .
* دگرگونی مرگ و میر سرطان در به انتها رسیدن زمان:
فاکتور های علت نوسانات در سرطان در گیرایش مرگ و میر گزارش داده شده در ثبت حیاتی داده ها توانایی در بر داشتن و افزودن در پوشش جمعیت با کیفیت ضعیف داده ها از ناحیه های گزارشی شده یا دگرگونی نسبت دستیابی مردم به تسهیلات سلامتی .
* امکان دیگر استلال کردن آن هست که خالص بودن دارها که دلخواه بود ، بودن استاندارد آشکار و روشنی برای ممانعت داده ها از محلهای ویژه .
محدودیت افزوده بر سیستم داده ها هست ثبت تولد کم دور گرفته شده است . این اعانه دادن بدون شک به طور غیر موجه سرعت مرگ و میر پایین گزارش شده برای کودک در حذف هر دو داده MOH – VR و سیستم DSP (1لیست ) پس از آنجا نبود طرز کار برای ترکیب برنامههای کوچک مرگ کودک در برابر تولد .
مقایسه سر شماری ها و شهروند و سیستم سلامت نظارت بچه ها گزارشی داده شده بیشتر کودک سرعت مرگ و میر بالاتر است . برای یکسان کردن قطبها در این زمان (1لیست ) مشاهده کردن . از این رو اگرچه روال مرگ سیستم ثبت شده آماده کردن اطلاعات مهم روی علت مرگ آنها نیاز دارند به نیرومند کردن و آماده کردن بیشتر کامل روی سطح و علت مرگ و میر .
* بیشتر به طور مهم پوششی از طرف سیستم MOH-VR است .
* به سوی بیشتر شهرنشینی جمعیت خاموش بهتر در شرق چین سرعت مرگ از بیماری های واگیر دار هستند پایین تر از سیستم MOH-VR نسبت به گزارش های رسیده از آنها نمونه سیستم DSP که این شامل جمعیت در منطقه های روستاییان ) 2 رقم ) به طور مشابه بیماری های واگیر دار نیستند . بلند تر از سیستم MOH-VR و از سیستم DSP که این مشاهده کردن داده ها آن از سیستم ثبت حیاتی ندارند انعکاس ثابت در نمایش مرگ و میر در چین . این بستگی منتهی می شود به تأسیس بیماری قطبهای سیستم ثبت شده در زیر .
* سیستم قطبهای نظارت بر بیماری های ملی ( DSP ) :
* نظم بهبود دادن قابلیت استفاده از سیستم ثبت حیاتی پیوستگی بهداشتی دانشگاه ، فرهنگستان چینی ها در علم های طبی جلد قرار دادن پیشنهاد در 1978 تا توسعه دادن یک نمونه سیستم قطبهای نظارت بر علت بیماریها سیستم بود .
طراحی شده در حجم آوری داده ها روی تولد علت مرگ و میر شروع مرخصی بیماری های واگیر دار رهبر تجصل حمل کرده بود بیرون از شرق خاور گیری بخشی Beiiny در 1987 وزارت سلامتی پس تعلیم دادن به بخشی ایالت سلامتی و تراز بخش به تشخیص دادن بیماری چنانکه اهمیت عمومی سلامتی وظیفه است قرار داده شده در نظارت قطبهای بیماری هایی ضمن طرح ریزی فرهنگستان
چینی ها در جلب پیشگیر. در 1989 وجود داشتند DSPS-VI پراکنده تمامآ در 29 ایالت در کشور با استاندارد در روشی کار کردن برای جمع آوری داده ها مدیریت تجزیه و توزیع .
* با وجود این سیستم بند نمونه محلی جمعیت ]11[در 1990 فرهنگستان چینی ها در طب پیش گیری ثابت به طور ملی نمونه جمعیت مسطوره از 145 قطب های مبنی بر نمونه گیری تعارضی . بازبینی DSP بود فعالیت سلامتی به علاوه طرح ریز کردن پشتیبانی شده به وسیله وام از بانک جهانی .
– ملوح نمونه گیری تجدید نظر شده DSP :
مبنی بر قانون علمی آن مشخصات جمعیت تحت نظارت باید مشابه آن جمعیت عمومی در نواحی جغرافیا مختلف و یشتر از یک مرحله 1 زمان گروه نمونه طراحی شده با ترازبندی 3
– نخستین تراز قشر بندی شده مطابق در بابر نواحی جغرافیایی شمال شرقی شمال .و جنوب و جنوب غربی و نواحی مرکزی و 3 شهردار .
آدم دزدی وBeijing,Tianjin : در چین دومین تراز مینی بر شهرنشینی بود و موقعیت روستایی نمونه گیری اولیه هستند.
– در داخل نواحی روستایی 3/1 سطح قشر بندی شده بود در طبقه بندی موقعیت روستایی نسبت به 4 سری لایه های اقتصادی مبنی بر سرشماری 982/1 بازگشت درباره حدوسط سطح تغیر پذیر مانند باسوادی ، GDP با سرمایه و وابستگی نیست . همچنین نواحی شهرنشین مطابق طبقه بندی و با اندازه جمعیت در میان شهرهای بزرگ یا بیش از یک میلیون جمعیت میانی اندازه شهرها با 1- 5/0 میلیون جمعیت و شهرهای کوچک 5/0 -2/0 میلیون جمعیت واحد گروه اولیه در نواحی شهرنشینی بود در شهر و درنواحی روستایی بخشی احتمال متناسب با اندازه جمعیت نمونه گیری (PPS) بود که آشنا و برگزیده در شهر یا شهرستان کارداده های سرشماری 1982 دومین مرحله گروه در انتخاب کردن شهرها یا شهرستان ها در نمونه گیری یک برد همایگی (jidub) در داخل شهر ها یا شهرستان ها (xian) در نواحی روستایی هر دو(jidub) و(xian) وانمود کردن یک جامعه با دولت اولیه با مسافت جمعیت از 100000 -50000 ،PPS نمونه گیری بود درباره متعمل برای انتخاب واحد دومین مرحله این طورکه احتمال انتخاب بود مطابق اندازه جمعیت در مجاورت یا شهرستان (12) برایند جدید سیستم DSP عبارت بود از 145 مطبهایی که هستند پراکنده روی 131 ایالت یا دارای منطقه یا شهردار در چین (3 رقم).
– جمعیت درباره 10 میلیون مقیم شدن در نواحی ها به وسیله سیستم (اندک تحت 1% از ج
معیت چینی ها ) مبنی بر داده ها ملی روی سلامت عمومی نماینده متحمل برای قشربندی موضوع برگزیده DSP هستند نماینده از جمعیت ملی (بقعه) (12)مشخصات اجتماعی – اقتصادی این موضوع استشقاقی از 2000 سرشماری داده ها نشان داده شد در لیست 2 پیش بینی کردن زمینه عمومی می تواند رعایت کند وضعیت وابسته به اقتصاد اجتماعی سرتاسر روستاهای متفاوت مافت 1% 1(بهترین پرت دورتر)تا4 (بدترین پرت دورتر)
– پس 1990 میزان زاد و ولد سیستم بیشتر به مرگ و میر منتهی شد و انتشار مرض از 35 بیماری های اخطار کردنی بود .
– در این سیستم ما توصیف می کنیم مراحل مختلف مرگ و میر های ثبت شده در داخل سیستم DSP توضیح نموده جنبه راجع به کیفیت کنترل بازبینی داده ها برای سیاست عمومی . هر یک از موقعیت DSP وجود دارد یکی از کوچکترین شهرستان ها و پیشگیری بیماری ها واحد در این ها بیمارستان های هستند . مسئول برای ثبت حیاتی.جزئیات کار کننده رویه یا رویی برای ثبت مرگ و میر بوده است . رهنمودها برای نفرات در (9) DSP . امکانات در نواحی شهرستان تقریباَ از همه مرگها اتفاق می افتد . از امکانات بهداشت وجود دارند پیوند نام استاندارد برای ثبت مرگ و میر که وجود دارند به وقت جور بودن با آن . برای مرگ های رخ داده شده در خانه پزشک توجه می کند به نتیجه ملی گواهینامه علت مرگ در اجابت با ثبت پیوند نام .
– در اینجا ما شرح می دهیم به طور خلاصه رویه برای ثبت مرگ در مناطق روستایی DSP . در ناحیه روستایی حدوداَ 80% مرگ های بزرگ سالان اتفاق می افتد در بیمارستان های شهر ها یا دیگر سومین بیمارستان ها در نزدیکی هستند . حتی برای مرگ های آنان که اتفاق می افتد در خانه وجود دارد . بارها گواه بایستی در دسترسی اخیر مشاوره با پرسنل پزشکی در شهرستان یا بیمارستان های دیگر .
رویه یا روشی برای جمع آوری وگردآوری علت داده های مرگ و میر که پیروی می کند از آن : بهداشت روستاها برای مرگ هایی اتفاق افتاده در خانه کارگر گزارش می دهد که رویداد جلوگیری که در شهرستان اعضای خانواده ها رعایت می کنند از بیمارستان و شهادت نام کامل مرگ مبنی بر شرح و توصیف علائم مرض از اعضای خانواده اش است و اسناد تازه و در دسترسی از خدمات بهداشت .
– برای مرگ های اتفاق افتاده در بیمارستان های شهرستان پرسنل DSP جمع آوری مس کنند گواهینامه کامل از بیمارستان به وسیله پزشک شخصی و مراقب او است .
* برای مرگ های اتفاقی افتاده در بیمارستان های دیگر منسوبین مرده ارائه می دهد گواهینامه از پزشک در برابر جلوگیری واحد از بیمارستان شهرها .
– رویداد مرگ بچه ها یا مرگ زنان و سلامت بچه ها ، بیمارستان شهرها تعهد کردند که رسیدگی کنند . سبب مرگ زنان را و گواهینامه مرگ های دیگر مانن آن را از بیمارستان های دیگر برای رسیدگی .
* اطلاعات خالص گردآوری هست از وقایع اتفاق افتاده از شهرستان یا تراز ایالتی و شروع ذیل کامپیوتر شده و یا دانشگاه پرونده های داده های الکترونیکی انتقال افتاده از شهرستان یا به فرهنگستان چین درباره علم پیش گیری طب .
* رمز گزاری ICD اساسی موضوع مرگ و جدول بندی متعاقب و نتایج جمعیت هست .
به وقوع پیوسته در سطح مرکزی در Beijiny . گزارش های مرگ ها به علت سن و جنس انتشار یافته در چین به وسیله دانشگاه چینی ها 10% علم طب از 1990 و دستیابی عمومی در اینجا اطلاعات است. تحت توسعه و پیشرفت می باشد .
به عنوان مثال وجود دارند در بالا روشی کار که دقیقآ در جور بودن با آن موقعیت تأخیر رسیدگی به وسیله پیشگیری یک پرسنل فلذار با دیدن کردن یک وضعیت مسکونی ثبت نشده آوردن اسناد برای جسد در اختیار و قصد قانونی .
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/6/29 5:3 صبح
تحقیق در مورد سیره نبوی پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله تحت فایل ورد (word) دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد سیره نبوی پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد سیره نبوی پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد سیره نبوی پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله تحت فایل ورد (word) :
سیره به معنای سنت و روش است که در سیره نبوی دنبال میشود. قدیمیترین سیره بجا مانده، سیره نبوی ابن اسحاق شیعی است که ابن هشام بعدها آنرا به زبان اهل تسنن برگرداند و به خلفای سنی مذهب زمانش تقدیم نمود. در هر حال، سیره نبوی از کتابها و آثار مربوط و نزدیک به زمان ایشان قابل جمعآوری است اما چون اکثر وقایع نگاران زمان ایشان روحیه جنگ محوری و رفتار سیاسی موثر را داشتند کمتر در سیره فرهنگی، علمی، اقتصادی و ; ایشان اثری بجا گذاشتند.
آنها در تقسیمبندی سیره پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم نیز این تاریخهای کمابیش موثر را به عنوان سرفصلهای کار در نظر گرفتند که همچنان این نگاه در جامعه وجود دارد و به صورت الگو دنبال میشود. از این رو، در این مقاله سعی در ساختار شکنی شده، و با توجه به روند قدرت در دوران نبوی به تبیین مناسبات سیاسی زمان ایشان پرداخته شده است و به قبل از آن اشاره نگردیده است.
الف- دوران مکّی:
پیامبر گرامی اسلام در سن 40 سالگی در مکه به پیامبری مبعوث گردید. در حالی که رفتارش سرآمد همگان بود و از شدت صداقت و امانتداری به امین معروف شده بود. پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم در شرایطی به رسالت مبعوث گردید که جهل در سراسر عربستان بیداد میکرد، علم در پایینترین حد خود بود با توجه به روایات از شرایط بعثت انبیاء نبودن علم در جامعه و وجود گمراهی در آن دانسته شده از این رو پیامبر اکرم صلیالله علیه و آْله و سلم که دریای علم و
حکمت ومعرفت بود برای مردمی که به لحاظ علم و حکمت تهی و نزدیک به تهی بودند، باید تعلیم رسالت مینمود.
در ابتدا با سطح فردی دعوت آغاز به کار نمود. بسیاری سعی کردند این دوره را دوران مخفی رسالت ایشان بدانند در حالی که پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم و علی علیهالسلام و حضرت خدیجه (س) در کعبه نماز میگزاردند البته تا کمی پیش از آن برای عبادت همواره به خارج شهر میرفتند نباید فراموش کرد که در جامعه مکه هنوز موحدین حنیف زندگی میکردند که از نسل حضرت ابراهیم علیهالسلام و متصدیان امور کعبه محسوب میشد و اینان نبودند مگر قبیله قریش که نسب ایشان را به حضرت ابراهیم علیهالسلام میرساندند .
تا سه سال شرایط به همین منوال میگذشت تا اینکه پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم در جریان عشیره اقربین با دعوت از خویشان هاشمیاش با ملایمت و مهربانی آنها را به اسلام فرا خواند . نتیجه این میهمانی مسلمان شدن عده زیادی بود که جعفربن ابیطالب و عبیده بن حارث از این شمار هستند . خلاف آنچه که برخی منابع اشاره کردهاند به این ترتیب شمار مسلمانان به خود نظم گرفت و پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم در این نظام به لزوم مساعدت و همراهی کسی
برای شکل دادن یک نظام کارآمد توجه داشتند که علی علیهالسلام به این دعوت پاسخ همکاری داد و برخی بخاطر مشاغل فراوان، تجارت و .. کمتر از علی علیهالسلام نوجوان میتوانستند در راستای این اهداف از خود تلاش بروز دهند. مسئولیتپذیری علی علیهالسلام قبلاً در همراهیهایش در حراء با پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم جای شبهه برای این انتخاب باقی
نگذاشت و به لحاظ فکری هم 3 سال بود که با باورهای اسلامی خو گرفته بود و با تربیت در دامان پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم با نفس معارف الهی آشنا بود. با این حال، الگوهای موجود در نظام قبیله ای باعث خرده گرفتن قوم به ابیطالب شد به اینکه « تو باید از پسرت اطاعت کنی» اما این الگوهای رایج باعث ایجاد هیچ تغییری در تصمیم پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم نداشت و با باور شایسته محور وبدون توجه به الگوهای سنت شده ناکارآمد، آنها را عملی مینمود.
کمکم پس از بیان هستها و بایدها، سخن از نیستها و نبایدها به میان آمد و انتقاد از خ
دایان و بتها باعث جبهه گرفتن بخشی از قریش و اهل مکه علیه ایشان شد . در راس این مخالفان ابوجهل – از اشراف بنی مخزوم- و بنی امیه بودند ابولهب – عموی پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم – نیز به تدریج با تحریکات همسرش و دیگران به جناح مخالف و پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم پیوست.
با بالا گرفتن تعالیم پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم، کم کم شدت مخالفت مخالفان افزوده شد از این رو در گامهای نخستین با وساطت و ریش سفیدی، سعی در حل بحران نمودند. آنها نزد ابوطالب رفتند که بزرگ قومش بود اما ابوطالب از پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم حمایت کرد و قریش از این جبهه ناکام گشت . گام بعد استهزاء و تمسخر به ساحت مقدس ایشان بود. اگر چه پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم با سکوت و احترام در مقابل این بیاحترامیها برخورد مینمود، با این حال در این ساحت، ابوجهل کار را به گستاخی میکشاند که با عکسالعمل حمزه، در تنبیه او و ظاهر شدن اسلام حمزه، جان تازهای به دعوت بخشیده شد .
این بار قریش که در مقابل شخص پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم خلع سلاح شده بود، طرفداران ایشان و مسلمانانی که از ساختار قبیلهای قدرتمندی برخوردار نبودند را تحت فشار و ستم قرار داده سمیه و همسرش یاسر در این مرحله به شهادت رسیدند. عده دیگری هم که در شرایط مشابه به سر میبردند طبق سفارش پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم به حبشه هجرت نمودند.
این جریان در سال 5 بعثت رخ داد . پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم، جعفربن ابیطالب را که همانند او از جایگاه قبیلهای خوبی برخوردار بود، با این گروه و به عنوان امیر آنها و جانشین خودش انتخاب نمود. مناظره جعفر با هیئت مسیحی حبشه و نجاشی بیانگر درایت و فهم او در علوم دینی است. مسلماً در جامعه مذهبی و مسیحی حبشه حضور چنین فردی ضروری بود مسیحی شدن یکی از این مسلمانان بیانگر اهمیت جعفر و تدبیر خوب پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم در انجام این مهم بود. قریش سعی در استرداد این عده نمود که با حمایت نجاشی از اهداف آنها که توسط جعفر
تبیین گردید بینتیجه و ناکام ماند!!
پس از این جریان، نزول سوره نجم بود. این آیه سجده واجبه دارد وقتی این سوره نازل شد و پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم آن را در مکه قرائت نمودند و این باعث شد تا مسلمانان سر به سجده بگذارند که در کمال ناباوری، گویی همه اهل مکه سر به سجده گذاشته بودند این جریان شاهد است به بروز ننمودن اسلام عدهای از مسلمانان، که تاثیر زیادی در مکه به همراه داشت و خبر آن به حبشه هم رسید که بیانگر در ارتباط بودن این ده مرکز و درایت پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم در تسهیل ارتباط با مسلمانان حبشه بود.
رفتن مسلمانان به حبشه باعث کمتر شدن مسلمانان در مکه و بالا گرفتن فشارقریش بر این عده بود. در این شرایط بود که طرح محاصره اقتصادی- فرهنگی بنیهاشم به اجرا درآمد، 3 سال در بدترین وضعیت گذشت بدون کسب و کار تجارتی حضرت خدیجه (س)، با درک واقعی رسالت نبوی صلیالله علیه و آْله و سلم همه ثروتش را هزینه نموده و خرج تسهیل سختیهای شعب ابیطالب نمود. ابوطالب مسلمانان را که بنیهاشم و بنیمطلب بودند جمع کرد تا در این شمار کم مسلمین بتواند پایگاهی ایجاد نموده و جان پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم را حفظ نماید . مسلماً قدرت کم مسلمانان باعث اجتماع آنها در شعب بود و ممانعت از خطرات احتمالی و پشتیبانی از هم و تسهیل شرایط محاصره اقتصادی در داخل شهر.
پایان محاصره اقتصادی با مرگ بزرگ بنیهاشم- ابوطالب- همراه شد. ستون محکمی در حمایت از او محسوب میشد. طی سالهای شعب که کارهای سیاسی را کاملاً مخفیانه و با حضور شماری از هاشمیان با حفظ شرایط استتار انجام میداد در سالهای سخت شعب، موسم حج موقع خوبی برای تبلیغ اسلام و پیدا نمودن جایگاه و پایگاه خوبی در این دعوت بوده با اعلان حمایت مردم یثرب، دعوت به آنجا کشیده شد. پس از پایان محاصره و وفات ابوطالب و سختتر شدن شرایط مسلمانان، این هجرت آغاز شد .
در ابتدا مسلمانان به تدریج خارج شدند تا آنجا که مکه از جوان خالی شد این امر بیانگر نو و پاسخگو بودن حرفهای پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم و پاسخگو نبودن اندیشههای کهن جاهلی بود. با خالی شدن این عده نقشه ترور شبانه پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم پایهریزی میشود که با یاری علی علیهالسلام این نقشه قریش نیز نقش برآب میشود .
پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم علی علیهالسلام را برای انجام باقیمانده امور میگمارد و عباس علیهالسلام را با حفظ ظاهر برای انجام امور خاصی میگمارد و حکم چشم و گوش پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم را مییابد و این نبود مگر بخاطر اعتماد به او و اطمینان از دقت و تدبیر او. طایفه بنیغفار نیز در این راستا به او کمک زیادی رساندند.
ب- دوران مدنی
پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم منتظر همراهی علی علیهالسلام شد و سپس با او راهی یثرب گردید. او با رعایت احترام به همگان و نگاه برابر به همه کارش را شروع کرد و سپس با ایجاد عقد اخوت مهاجر و انصار را با هم برابر و برادر نامید و شروط ارزشیای را برای ارجعیت و ارجحیت افراد تعریف کرد. کار فرهنگی بزرگی با کار کلان سیاسی به عنوان یک حکومت اسلامی آغاز گشت. تشکیل سپاه در این مرحله از قدرت جا میگرفت در اولین برخورد خبر کاروان تجاری قریش به سرکردگی ابوجهل به همراه 300 تن به گوش رسید. این تعداد فراوان عجیب به نظر میرسید از این رو پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم حضرت حمزه علیهالسلام را که در شجاعت و جنگاوری معروف بود و سابقه شرکت در جنگهایی را داشت به فرماندهی سپاهی 30 نفره در مقابل کاروان تجاری قریش فرستاد تا امکان هرگونه تجاوزی را از آنها سلب نماید. (15)
پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم یکبار دیگر عبیده بن حارص را به فرماندهی سپاهی را همان اهداف پیشین علیه قریش فرستاد. (16) این عکسالعملهای به موقع و پیشگیرانه و دشمن شناسانه پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم بسیار تحسین برانگیز میباشد.
پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم کم کم دومین سال هجرت را سپری میکردند که قریش با سپاهی راهی حمله به مدینه شد. آنها بنیهاشم مکه را که خاندان پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم بودند، به زور و اکراه مجبور به شرکت در جنگ نمودند. (17) تا با این کار، اعتماد به نفس مسلمانان را از آنجا گرفته و پایگاه آنها را در مدینه به خطر بیندازد. انصار با شرکت در جنگ این
هدف قریش را به اسارت مسلمانان درآوردند تا در جنگ شرکت نکرده باشند. (18) به این ترتیب قریش به هیچ یک از اهدافش نرسید و علیرغم آن بسیاری از بزرگان قومش را از دست داده، شکست سختی خورد. پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم با حفظ ظاهر، عباس علیهالسلام و سایر اسرا را با گرفتن جزیه در انظار مردم، دوباره به مکه محل رسالتشان بازگرداند. (19) این جنگ حیثیت قریش را به بازی گرفت و در همانجا وعده جنگ بعدی را در سال آینده آن گذاشت تا برای
تلافی بازگردد. سال بعد، قریش در بدرالموعد حاضر نشد اما پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم برای اطمینان علی علیهالسلام را با سپاهی به بدر فرستاد تا از وقوع احتمالی آن جلوگیری نماید.
جنگ احد تصمیم بعدی قریش بود. آنها، حبشیان، بنی کنانه، اهل تهامه و زنان قوم ایشان را با خود همراه ساختند تا هم برخورد حیثیتی با جنگ داشته باشندو هم مردانشان را تهییج به جنگ نمایند. (20) در جنگ علیرغم موفقیت آغازین مسلمانان و فرار قریش در اثر بیتدبیری عدهای از مسلمانان نتیجه به عکس گردید و سپاه اسلام شکست خورد حضرت حمزه علیهالسلام در این نبرد کشته شد. پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم نیز مجروح گشت.
توطئه اقوام یهودی در حین تک تک جنگهای پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم با قریش بیانگر ارتباط مخفیانه این دو با هم است و پس از هر جنگ با قریشیان پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم به سرکوب یکی از این طوایف یهودی میپرداخت. (21) یهودیان تمکن مالی داشتند و در قلاع محکمی ساکن بودند که حتی احتمال نفوذ هیچ مسلمانی در آن نمیرفت. همین امر آنها را در خیانت به پیمان های پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم گستاخ تر می نمود. پیامبر صلیالله علیه و آْله و سلم در ابتدا آنها را از مدینه اخراج نمود اما در خیانتهای بعدی آنها، حتی دستور کشتار آنها را پس از چند بار توطئه و خیانت صادر نمود. این وضعیت آرامشی را در مدینه با خودهمراه ساخت.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/6/29 5:3 صبح
مقاله مطالعه روش سنجی تحت فایل ورد (word) دارای 93 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه روش سنجی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه روش سنجی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه روش سنجی تحت فایل ورد (word) :
مقدمه
هدف هر موسسه تولید کالا و خدمات به اقتصادیترین شیوهی ممکن است. به منظور تحقق چنین هدفی لازم است روشهای انجام کار طراحی و در عمل به اجرا درآیند. روشهایی که ضمن حفظ سلامت و ایمنی نیروی کار در محیط کار، افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت محصول را به دنبال داشته باشند. همچنین برای برنامهریزی تولید و نیروی انسانی، برآورد هزینه تولید، نظارت بر حسن انجام کار، تعیین زمان تحویل کالا به مشتری و برقراری نظام پرداخت دستمزد و حقوق بر اساس میزان کار، ضرورت دارد زمانهای استاندارد را برای هر یک از کارها و فعالیتهایی که لازمهی تولید عملیات میباشند، مشخص شوند.
مطالعهی کار 1: به مجموعه روشهایی گفته میشود که با مطالعه و بررسی و تجزیه و تحلیل روشهای موجود انجام کار بهبود آنها و تعیین زمانهای استاندارد برای انجام کار بهبرهوری و کارآیی سازمان کمک میکند.
روش سنجی2 : به ثبت، و بررسی سیستماتیک روشهای موجود انجام کار با نگرشی انتقادی پرداخته و راهها و روشهایی موثرتر، سادهتر، و اقتصادیتر را برای انجام کار به منظور افزایش کارآیی و بهرهوری در موسسه طراحی و پیشنهاد میکند.
کار سنجی3 : به مجموعه روشهایی که به منظور بررسی و تعیین زمان لازم برای این که یک کارگر واجد شرایط بتواند کار خاصی را در سطح معینی از عملکرد انجام دهد گفته میشود.
دربارهی مطالعهی کار و دامنه آن گهگاه استنباطهای غلطی میشود؛ برخی از افراد فقط به یکی از جنبهی آن یعنی مطالعهی زمان توجه دارند و گاهی اوقات آن را با برنامهی دستمزد- انگیزش معدل میدانند و یا مطالعهی کار را صرفاً در بنگاههای بزرگ صنعتی که دارای تولید انبوه میباشند، قابل استفاده میدانند. در حالی که مطالعهی کار میتواند در کلیه بنگاهها اعم از کارخانهها، مزارع، ادارات، بانکها، رستورانها، هتلها، سوپر مارکتها، پمپ بنزینها و تعمیرگاهها کاربرد داشته باشد.
مطالعهی کار به مدیریت کمک میکند تا علل مشکلات و مسائل را در سازمان خود به خوبی درک کرده و بتواند در جهت بهبود روشها و تقلیل زمان انجام کار به منظور افزایش بهرهوری و کارآیی اقدامات لازم را انجام دهد.
تاریخچهی روش سنجی
روشهای مطالعهی کار در قالب دو روش مستقل از هم یعنی مطالعهی زمان ومطالعهی روش (که قبلاً به مطالعهی حرکت1 معروف بود) رشد کرد. به همین دلیل در گذشته و امروزه در برخی از متون، مطالعهی زمان و حرکت2 نیز مینامند.
استخدام فردریک تیلور در سال 1881م. در کارگاه کمپانی فولادسازی میدوال سبب شد، سیستم موجود به فرم مورد علاقهی وی تغییر جهت داده، در نتیجه او به سرعت به سمت سرپرستی کارگران رسید و تصمیم گرفت تلاشی در جهت تغییر مدیریت انجام دهد. به این ترتیب که ً به جای مغایرت منافع کارگران و مدیران، آنها را همسو کند. ً و از این رو بیان داشت که ً بزرگترین مانع بین همکاری کارگران و مدیریت در این است که مدیریت تصور درستی از مقدار کار روزانه کارگر ندارد. ً
تیلور در سال 1883 با روش سیستماتیک مطالعهی کار توانست یک کار مشخص را به عناصری تقسیم کرده و تک تک این عناصر را بررسی کند. وی هنگامیکه در کارخانهی فولادسازی رئیس گروه بود با این مسئله روبرو شد که چه روشی بهترین راه انجام کار است؟ و یا چه چیزی یک روز کاری را تشکیل میدهد؟ تیلور به کارش اهمیت میداد و انتظار داشت که افراد زیر دستش کارشان را به خوبی انجام دهند. او برای خودش مطالبی تنظیم نمود تا بتواند بهترین روش انجام کار را پیدا نماید. مجموعهی مطالب تنظیم شدهی خود را به کارگران تعلیم می داد و همهی شرایط را طوری ایجاد میکرد که کارگران بتواند کارشان را به روش پیشنهادی او انجام دهند. در ضمن تعداد محدودی زمان استاندارد برای انجام کارها تعیین کرد و سپس به کارگرانی که کار را به شکل تعریف شده انجام میدادند، جایزه و پاداش میداد.
تیلور تشخیص داد که تعیین بهترین روش انجام کار، از مهمترین کارهای مدیران است. او بیان کرد که یکی از وظایف مهم مدیریت این است که ً یک روش علمی برای تمام کارهای انسان تدوین کند. ً او در این راستا با هر مسئلهی جدیدی با روش علمی برخورد می کرد.
بر اساس نظریات تیلور، همانگونه که مدیران صنعتی امروز معتقد هستند، مطالعهی کار از یک طرف موجب افزایش کارآیی در کارخانه و از طرف دیگر موجب افزایش حقوق کارگران بوده و در عین حال کاهش قیمت تمام شده را نیز به همراه دارد.
تجزیه و تحلیل حرکات یا فن صرفهجویی در حرکات یکی از نتایج مکتب علمی فردریک تیلور است. با بررسیهای مداوم و علمی خود در کارخانههای صنعتی آمریکا، متوجه گردید که مقدار قابل توجهی از انرژی و وقت کارگران صرف حرکات بیهوده و تلاشهای غیر مفید میشود. به نظر وی، علت اساسی این امر آشنا نبودن با نحوهی صحیح حرکت دادن دست، پا و بدن هنگام انجام کار بود، او عقیده داشت که مدیران هر سازمان باید با بررسی و تجزیه و تحلیل حرکات دست، پا و بدن کارگر، حرکات لازم برای انجام هر کار را به حداقل تقلیل دهند و بدین ترتیب، ضمن جلوگیری از خستگی کارگر، سطح کارآیی و راندمان کار را نیز افزایش دهند.
امروزه از تجربیات تیلور در سنجش زمان به منظور بالا بردن راندمان کار یک کارخانه و تشویق کارگران با فراهم آوردن مزایا و حقوق بالاتر و بالاخره تحویل دادن محصول با تمام مشخصات لازم با هزینهی کمتر برخوردار میباشیم.
توسعهی فعالیتهای مطالعهی روش توسط گیلبرتها :
به دنبال نظریات تیلور مبنی بر لزوم تجزیه و تحلیل حرکات، فرانک گیلبرت و همسرش لیلیان گیلبرت، کوششهای فراوانی صرف پایهگذاری آن توسط روش علمی تجزیه و تحلیل حرکات کردند و در این زمینه موفقیتهای بزرگی کسب نمودند. در اثر تلاشهای تیلور، فرانک ولیلیان گیلبرت، تجزیه و تحلیل حرکات به عنوان یکی از فنون ساده کردن کار و یکی از ملزومات اندازهگیری کار شناخته شد.
اهداف مطالعهی کار :
مطالعهی کار، مطالعهی دربارهی روشها و سیستمها و زمانهای انجام کار است که به منظور اهداف زیر انجام میگیرد:
ا0 طراحی سیستمها و روشهای بهتر، کارآمدتر و کم هزینهتر و اقتصادیتر برای انجام کار.
2 استاندارد کردن سیستمها و روشهای علمی انجام کار.
3 تعیین زمانهای استاندارد برای انجام کار.
4 کمک به آموزش کارکنان جهت اجرای روشها بهتر کار.
منافع ناشی از مطالعهی کار :
مطالعهی کار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در زیر دلایل این اهمیت در سازمان ارائه شدهاند:
الف) در برنامهریزی تولید: روش استاندارد و زمان استاندارد کارها در تعیین این که:
– چگونه تولید باید انجام شود؟
– در هر دورهی زمانی چه مقدار تولید شود؟
– تعیین ظرفیت تولید.و نظایر آن بسیار مهم است.
ب) در متعادل کردن خط تولید: توازن تولید عبارت است از تلاش در یکسان کردن زمان استاندارد در ایستگاههای کاری بطوری که تأخیری در تولید به وجود نیاید. اساس و مبنای برقراری و ایجاد و توازن در خط تولید، روش سنجی و کار سنجی میباشد.
ج) تعیین قیمت تمام شدهی محصول: قیمت تمام شدهی محصول عبارت است از مجموعهی هزینههای مواد، نیروی انسانی، ماشینآلات، سربار و هزینههای غیرمستقیم. در این مورد نیز با دانستن زمان لازم برای انجام کار حداقل تعداد کارگران میتوان هزینهی مستقیم نیروی انسانی را به دست آورد و از اینجا با در نظر گرفتن هزینهی سایر عوامل، قیمت تمام شدهی محصول را محاسبه کرد.
د) پیش بینی ماشین آلات و نیروی انسانی مورد نیاز : برای اینکه بتوانیم در هنگام احداث هر واحد تولیدی تعداد انسانی وماشین آلات مورد نیاز را برآورد کنیم لزوماً باید اطلاعات مربوط به مجموعهی عملیات مختلف اعم از دستی و ماشینی را به همراه زمان انجام آنها در دست داشته باشیم. با داشتن زمان مفید کار روزانه و ظرفیت ماشینآلات و هدف برنامهی تولید میتوان تعداد ماشینآلات و نیروی انسانی مورد نیاز را برآورد نمود.
ه) تهیهی شاخصهایی برای نظارت و ارزیابی کارآیی نیروی انسانی وماشینآلات : بر اساس استاندارد زمان انجام کار میتوان نظام پرداخت حقوق و دستمزد را بنیان نهاده و طبق آن کارآیی افراد را سنجیده وتشویق و تنبیه را انجام داد ونظارت بر کار را اعمال نمود.
به طور کلی کارسنجی و روشسنجی کمک به برنامهریزی تولید، افزایش کارآیی نیروی انسانی و نظارت و کنترل برانجام کارها میکند. با روشسنجی اقتصادیترین روشها اننتخاب شده و یا تعیین زمان استاندارد کار میتوان تعداد نیروی انسانی و ماشینآلات مورد نیاز را برآورد کرده و قیمت تمام شدهی محصول را به دست آورد. همچنین بر اساس کارسنجی و روشسنجی میتوان شاخصهایی برای سنجش عملکرد افراد به دست آورد و نظامی برای پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان بر اساس کارآیی افراد بنیان نهاد. مطالعهی کار ابزار قوی ومفیدی دردست مدیران و مجریان و مسئولان در جهت افزایش کارآیی و بهرهوری میباشد.
کاربرد روشسنجی و کارسنجی در امور اداری و تولیدی :
اغلب بررسیها تا قبل از جنگ جهانی دوم در زمینههای روشسنجی و زمانسنجی معطوف به کارخانجات و کارگاههای تولیدی بود و به امور اداری و دفتری اهمیت کمتری داده میشد. علت این بود که سازمانهای صنعتی، هزینههای اداری و دفتری جزء کوچکی از هزینههای مربوط به تولید را تشکیل میداد. اما پس از جنگ جهانی دوم به علت وسعت امور سازمانها و افزایش حجم خدمات و اهمیت کارهای اداری که برای سازمان دادن و انجام امور تولیدی و صنعتی لازم
است، مدیران متوجه شدند که هزینههای اداری و دفتری درصد قابل توجهی از هزینهها را در مقایسه با هزینههای تولیدی تشکیل میدهند. به این علت در سالهای اخیر روشسنجی و زمانسنجی در اندازهگیری کارهای اداری و دفتری مورد توجه خاص قرار گرفته و تجزیه تحلیلگران سیستمها همواره میکوشند با تجزیه و تحلیل مداوم و ابداع و بکرگیری روشهای صحیح، حجم کارها و زمان لازم برای انجام کار را تعیین نمایند.
به تدریج و با توسعهی تکنیکهای زمان و حرکتسنجی، در دههی اخیر چنین احساس شد که عبارت فوق با توجه به کاربرد وسیع آن در فعالیتهای تولیدی و غیر تولیدی غیرکافی و همین طور بسیار کوچک و محدود میباشد و نتیجتاً عبارات زمانسنجی تبدیل به ً روشسنجی ًو ً اندازه گیری کار ًً تواماً به ً مطالعه کار ً تغییر و تحول یافته است.
به طور خلاصه تکنیک مطالعهی کار (ارزیابی کار و زمان) که خود از دو تکنیک مطالعهی روش و اندازهگیری کار فراهم آمده و در واحدهای صنعتی بخشی به نام بخش مهندسی روشها و استانداردها و در سایر سازمانهای غیر صنعتی دفتری به نام تعمیم و بهبود روش را امروزه به وجود آورده است .
مطالعهی روش :
همانطور که دیدیم مطالعهی روش، ثبت سیستماتیک و بررسی دقیق و منتقدانه روش فعلی انجام کار به منظور طرح و بکار بردن روشهای سادهتر و مؤثرتر و کاهش فعلی انجام کار به منظور طرح و بکار بردن روشهای سادهتر و مؤثرتر و کاهش هزینهها میباشد. اصطلاح روشسنجی به جای (مطالعهی حرکت) به طور چشمگیری مورد استفاده قرار گرفته است اما در ترمینولوژی مهندسی صنایع تعاریفی به طور جداگانه برای مطالعهی روش و مطالعهی حرکت آمده است؛ که بنابر آنها مطالعهی حرکت بر حرکات دستی و چشمی در ایستگاههای کاری (موقع عملیات کاری) محدود میشود. اما با وجود ً مطالعهی حرکات ً بعضی مواقع در متن کتابها به همان معنی ً مطالعهی روش ً مورد استفاده قرار گرفته است.
موضوعات مطالعهی روش :
. بهبود فرآیند و روشهای کاری؛
. بهبود استقرار تجهیزات در کارگاه و ایستگاه کاری و بهبود طرح استقرار ماشینآلات و تجهیزات؛
. صرفه جوئی در بکارگیری نیروی انسانی و کاهش کارهای پر زحمت، خسته کننده و غیر ضروری؛
. ایجاد بهتر از مواد اولیه، تجهیزات و نیروی انسانی؛
. ایجاد و توسعهی محیط فیزیکی بهتر برای کار؛ و
. طراحی میز کارها و ایستگاههای کاری با توجه به اصول اقتصادی حرکات و مهندسی فاکتورهای انسانی.
اینها تعدادی از زمینههای مناسب مطالعهی روش برای مسائل و مشکلات از طرح استقرار پیچیده تا ریزترین حرکات کارگران روی اعمال تکراری، در هر محل هستند.
دستورالعمل کلی :
هنگامی که هر مشکل و مسئله بررسی شد، بایستی آنها معین شده و به طور منظم و متوالی آنالیز شوند. چنانچه یک توالی ممکن است به صورت زیر خلاصه شود:
– تعریف مشکل یا مسئله؛
– بدست آوردن همهی عوامل مربوط به مشکل؛
– بررسی عوامل بحرانی اما با اهمیت؛
– در نظر گرفتن راههای ممکن تصمیم گیری، اینکه چه دنبال شود؛
– عمل روی تصمیم گیری؛ و
– تعقیب و توسعه دادن.
مراحل مطالعهی روش :
1- انتخاب: انتخاب کاری که ضرورت دارد مورد تجزیه و تحلیل و مطالعه قرار گیرد.
2- ثبت: ثبت کلیهی جزئیات روش موجود با مشاهدهی مستقیم آنها در قالب ابزار ترسیمی مناسب.
3- بررسی: بررسی دقیق اطلاعات و منتقدانه اطلاعات جمعآوری شده.
4- طرح و تدوین: طرح و تدوین مناسبترین روش ممکن با در نظر گرفتن شرایط واقعی نه کاذب.
5- تعریف: تعریف روش جدید با توجه به زمان مربوط.
6- بکارگیری: بکارگیری روش جدید بر مبنای استانداردهای تعیین شده در زمان مجاز آن.
7- ابقاء: ابقاء استانداردهای جدید به وسیلهی روشهای صحیح کنترل.
اینها هفت مرحلهی عمده و مهم در کابرد مطالعهی روش هستند که هیچ یک از مراحل را نمیتوان حذف کرد (به طور دقیق به هم پیوسته و مرتبط است). و به شرایط اینکه به طور سیستماتیک در مراحل ارزیابی مشکلات و بررسی یافتن راهحلهای آنها بکار گرفته شود، موفقیت را تثبیت خواهد کرد. با افزایش مرحلهی زمانسنجی به عملیات فوق، مراحل ارزیابی کار و زمان تکمیل میگردد و معمولاً پس از طرح و تدوین روش جدید، عملیات تعیین زمان استاندارد صورت میگیرد.
مطالعهی روش از اهمیت خاصی برخوردار است ونباید نسبت به آن بیتوجه بود و آن را کاری ساده و کم اهمیت دانست.
فصل دوم :
معرفی شرکت نفت بهران
1- تاریخچهی شرکت
2- نوع محصولات تولیدی
3- نمودار سازمانی و تشکیلات
4- معرفی اجمالی عملیات
5- بررسی عملکرد شرکت بوسیلهی محاسبهی نسبتهای مالی
تاریخچهی شرکت نفت بهران
شرکت نفت بهران در سال 1341 با شرکت چند ملیتی اکسان (exon) تاسیس شد و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی؛ محصولات خود را با نام تجاری esso به بازار عرضه مینمود.
در حال حاضر این شرکت تحت پوشش بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی ایران و با علامت تجاری بهران فعالیت میکند. این شرکت با تولید بیش از صد نوع فرآورده همگام با پیشرفتهای تکنولوژی در جهان شرکت مینماید.
شرکت نفت بهران با تکیه بر نیروی انسانی متخصص و مجرب و بهرهگیری از امکانات پالایشگاهی و آزمایشگاهی تحقیقات بزرگترین تولید کننده روغنهای صنعتی و ضدیخ در ایران است. این شرکت همچنین انواع روغنهای موتور؛ مکمل سوخت؛ مومها پارافینی؛ روغنهای فرآیند و تولید و به بازار عرضه مینماید.
گروه مهندسین فروش شرکت نفت بهران جهت ارئه خدمات مشاورهای به طور گسترده و مستمر با صنایع و مصرف کنندگان در تماس هستند. از جمله خدمات این گروه میتواند ساخت روغنهای جدید بر اساس اعلام نیاز صنایع را نام برد.
ساخت روغنهای جدید بر مبنای نیاز صنایع معادل با مشخصات محصولات و یا بر اساس نمونهی ارسالی؛ با همکاری واحد پژوهش شرکت نفت بهران به کمک تجزینه نمونه؛ انجام آزمونهای فیزیکی؛ شیمیایی و بررسی شرایط کار برد انجام در اکثر مواقع؛ منجر به ارائه فرمولاسیون روغن معادل و جایگزینی اقلام وارداتی میشود در نتیجه علاوه بر تامین نیاز صنایع؛ صرفهجویی ارزی نیز مستمر میگردد.
از جملهی محصولات ساخته شده به این طریق؛ میتوان از انواع روغنهای برش؛ روغنهای عملیات ماشین کاری فلزات؛ روغنهای گرافیستدار برای مصرف در درجه حرارتهای بالا؛ روغنهای کمپرسورهای پستونی؛ ;;;; را نام برد.
محصولات ویژه براساس سفارش و با توجه به مقدار مورد نیاز قابل تولید هستند.
در برخی موارد که ساخت محصول مورد نیاز در شرایط فعلی امکان پذیر نیست، با توجه به روابط گسترده شرکت با تولید کنندگان بینالمللی، تامین نیاز صنایع به این گونه روانکار به کمک واحد بازرگانی خارجی شرکت نفت بهران انجام میشود.
روغن و روانکاری
تاریخچه روانکاوی:
روانکاوی یا Tribo به عنوان علم تسهیل حرکت نسبی سطوح در تماس با یکدیگر تعریف شده است و سابقه آن به زمان پیش از پیدایش چرخ و استفاده از گردش آن به دور خود به منظور ایجاد حرکتی روان بر میگردد.
در هر کجا سطوح در جوار و در تماس با یک دیگر دارای حرکت نسبی هستند و روانکاری نقش مهمی در انجام حرکت به نحو صحیح، و اقتصادی ایفاء میکند.
عدم روانکاری صحیح ماشینآلات علاوه بر آنکه باعث تقلیل راندمان میکانیکی و پایین آمدن بازده زمانی ماشین میشود، منتج به فرسایش بیش از حد، فرسودگی و از کار افتادگی زودرس نیز میگردد.
اهم وظایف روغنهای روان ساز:
1) روانکاوی: به حداقل رساندن اصطحکاک و سائیدگی قطعات در حین کار با تشکیل لایه روغن با ضخامت مناسب بین قطعات متحرک.
2) انتقال حرارت: انتقال حرارت ایجاد شده از سطوح مورد نظر و خنک کردن قطعات متحرک.
3) ضربه گیری: یکی از ویژگیهای مهم روغن گرفتن ضربات در حین انجام اعمال مکانیکی بر روی قطعات است، بدین معنی که روغن از تاثیر ضربههای قطعات بر یکدیگر جلوگیری میکند.
4) حفاظت از سطوح: روغنهای روان ساز باید بتوانند سطوح قطعات فلزی را در مقابل زنگزدگی و خورندگی شیمیایی محافظت کنند.
5) آب [sealing] : آببندی قطعات از ویژگیهای مهم روغن است. برای مثال روغن موتور با تشکیل لایهای از روغن بین پیستون و سیلندر در موتورهای احتراق داخلی از فرار گازهای متراکم شده جلوگیری مینماید.
6) انتقال مواد {حمل ذرات} : روغنهای روانساز باید بتوانند ذرات ناشی از سائیدگی قطعات و مواد ناشی از تجزیه و سوخت را به صورت معلق نگه دارند و با خود حمل میکنند.
7) انتقال نیرو: روغنهای روانساز در بعضی موارد نقش انتقال نیرو را بر عهده دارند.
ویژگی های روغنهای روانساز:
1) باید دارای گرانروی مناسب و فریب اصطلاک بسیار کم میباشد. قابلیت روانکاری قسمتهای مختلف دستگاه را به خوبی داشته باشد.
2) در مقابل حرارت مقاوم باشند و اکسیده نشوند.
3) خاصیت پاک کنندگی مناسب داشته باشند و پس از کار مداوم و حرارت زیاد، موادسنجی و رسوبات در لابهلای قطعات تشکیل ندهند.
4) دارای شاخص گرانروی بالا باشند.
5) با ایجاد لایه نازکی در روی سطوح متحرک که با یکدیگر در تماس هستند، از سائیدگی و فرسودگی آنها جلوگیری مینمایند.
6) در حین عملیات، ایجاد کف ننمایند.
7) زنگزدگی و خوردگی مواد شیمایی بر روی قطعات را کنترل ننمایند.
8) با قطعات لاستیکی و پلاستیکی سازگاری کامل داشته باشند.
روش تولید روغنهای روانساز :
روغنهای روانساز عمدتاً منشاء معدنی داشته و از نفت خام تهیه میشوند. فرآیند تهیه روغنهای روانساز در پالایسگاه شامل دو مرحله تقطیر در فشار یک اتمسفر و تقطیر در خلاء است.
برش روغن به عنوان یکی از محصولات تقطیر در خلاء است و ماده اولیهی واحدهای روغنسازی وارد پالایشگاه شرکت نفت بهران میشود. برش روغن تحت یک رشته عملیات پالایش به روغن پایه تبدیل میگردد.
روغن پایه تولید شده ویژگیهای لازم برای روانسازی مناسب را ندارد و بسته به نوع وظیفهای که از آن انتظار میرود، مواد افزودنی مختلف به آن افزوده میشود.
نمودار زیر مراحل پالایش روغن پایه در پالایشگاه شرکت نفت بهران را نشان میدهد:
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/6/29 5:3 صبح
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت برنامه سازی ساخت یافته پاسکال تحت فایل ورد (word) دارای 329 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت برنامه سازی ساخت یافته پاسکال تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت برنامه سازی ساخت یافته پاسکال تحت فایل ورد (word)
توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت برنامه سازی ساخت یافته پاسکال تحت فایل ورد (word)
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت برنامه سازی ساخت یافته پاسکال تحت فایل ورد (word) :
اسلاید 1 :
مقدمه ای بر کامپیوتر
کامپیوتر ابزاری است که محاسبات را با سرعتی بالا و دقتی زیاد انجام می دهد. برای انجام کارهای مفید با کامپیوتر باید برنامه ای برای آن نوشته شود. برنامه به مجموعه دستور العمل ها گفته می شود که کار خاصی را انجام می دهند. برنامه معمولاَ تحت یک زبان برنامه سازی مثل پاسکال انجام می شود
اسلاید 2 :
کامپیوترهای الکترونیکی قدیمی و فعلی
در کامپیوتر های اولیه از لامپ خلا ُ استفاده می شد. اما با تکنولوژی امروز می توان پردازنده یک کامپیوتر را در یک قطعه الکترونیکی با عنوان تراشه کامپیوتر قرار داد که اندازه ان تقریباً برابر با یک تمبر پستی است .یک کامپیوتر از دو بخش سخت افزار و نرم افزار تشکیل شده است.
اسلاید 3 :
آشنایی با سخت افزار کامپیوتر
اجزای اصلی سخت افزار کامپیوتر :
حافظه اصلی
حافظه جانبی
واحد پردازشگر مرکزی
ابزار ورودی مانند صفحه کلید و ما وس
ابزار خروجی مانند صفحه نمایش و چاپگر
اسلاید 4 :
حافظه
حافظه یکی از اجزاء اصلی کامپیوتر است. حافظه یک کامپیوتر را به مثابه دنباله مرتبی از محل های حافظه در نظر بگیرید که سلول ها ی حافظه نامیده می شود. هر کدام از سلول های حافظه دارای آدرس منحصر به فردی هستند.کلیه داده های موجود در حافظه با الگوی خاصی از 0 و 1 نمایش داده می شوند.
اسلاید 5 :
حافظه جانبی
حافظه جانبی از طریق دستگاه های ذخیره سازی جانبی قابلیتی شبیه قابلیت ذخیره سازی داده ها به صورت پایداررا فراهم می کند. یکی از دستگاه های ذخیره سازی متداول دیسک گردان است. این وسیله داده ها و برنامه ها را روی رسانه حافظه ای به نام دیسک ذخیره و بازیابی می نماید.
دو نوع دیسک وجود دارد :
دیسک سخت (ثابت)
فلاپی دیسک (دیسک نرم یا لرزان)
اسلاید 6 :
واحد پردازش مرکزی (CPU)
CPU دو نقش بر عهده دارد :
1- هماهنگ کردن کلیه اعمال کامپیوتر
2- انجام عملیات محاسباتی و منطقی روی داده ها
اسلاید 7 :
واحد پردازش مرکزی (CPU)
برای پردازش برنامه ای که در حافظه اصلی ذخیره شده است CPUهر دستور العمل را به ترتیب بازیابی نموده (به این کار واکشی دستور العمل گفته می شود .) دستور العمل را تفسیر می کند تا عملکرد آن مشخص گردد سپس داده هایی را که برای اجرای آن دستور العمل لازم است ، بازیابی می کند .آنگاه پردازش اصلی را روی داده های که بازیابی کرده است انجام می دهد.
اسلاید 8 :
دستگاه های ورودی و خروجی
برای برقراری ارتباط با کامپیوتر از دستگاه های ورودی و خروجی استفاده می نماییم.این دستگاه ها به ما اجازه می دهند تا برای محاسبات ، داده ها را وارد نماییم و نتایج حاصله از آن را مشاهده نماییم. از صفحه کلید به عنوان دستگاه ورودی و از صفحه نمایش به عنوان دستگاه خروجی استفاده می شود.
اسلاید 9 :
حل مسئله و برنامه سازی
چون کامپیوتر قادر تفکر نیست ، برای انجام کارهای مفید نیاز دارد.برنامه نویسی کامپیوتر چیزی بیشتر از نوشتن لیستی از دستور العمل ها ست . یکی از اجزاء اصلی برنامه نویسی حل مسئله است که به طراحی و تفکر زیادی احتیاج دارد.
اسلاید 10 :
زبان ها برنامه سازی
از زبان های برنامه سازی برای نوشتن برنامه ها استفاده می شود.
زبان ها به دو دسته تقسیم می شوند :
سطح پایین
سطح بالا
کلمات کلیدی :