سفارش تبلیغ
صبا ویژن
روز ستمدیده بر ستمکار سخت‏تر است ، از روز ستمکار بر ستم کشیده . [نهج البلاغه]

دانلود مقاله بررسی فرسایشپذیری بر مبنای ویژگیهای ذاتی سنگ (مطال

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/20 4:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی فرسایشپذیری بر مبنای ویژگیهای ذاتی سنگ (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حسین آباد) با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی فرسایشپذیری بر مبنای ویژگیهای ذاتی سنگ (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حسین آباد) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی فرسایشپذیری بر مبنای ویژگیهای ذاتی سنگ (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حسین آباد) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی فرسایشپذیری بر مبنای ویژگیهای ذاتی سنگ (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حسین آباد) با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: چهارمین همایش ملی فرسایش و رسوب

تعداد صفحات: 8

چکیده:

بررسی فرسایش پذیری حوضه های آبخیز از جمله مباحث مهم و اساسی برای اعمال مدیریت مناسب در حوضهها میباشد. در هر واحد هیدرولوژیک، پدیده مذکور، خود به عوامل و عناصر
محتلفی وابسته بوده و بعبارتی برای شناخت دقیقتر آن، عوامل پایه و اساسی دیگر نیاز می- باشد. یکی از عوامل اصلی و پایهای در حوضه آبخیز، خصوصیات زمینشناسی آن میباشد. ویژگیهای ذاتی واحدهای سنگشناسی عموما تابع ترکیب کانیشناسی و بافت است که عمده عوامل مؤثر و تعیینکننده در پتانسیل هوازدگی و فرسایشپذیری سازندها میباشند . بررسی حساسیت واحدهای سنگ و خاک به فرسایش در این حوزه بر مبناء ویژگیهای ذاتی سنگ انجام گرفته است . برای این منظور استعداد فرسایشپذیری حوضه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت در این مقاله سعی شده است ارتباط عامل سنگشناسی با فرسایش پذیری حوزه آبخیز حسین آباد مورد بررسی قرار گیرد. این بررسی نشان میدهد که بیش از 23 درصد سطح حوضه دارای فرسایشپذیری زیاد تا خیلی زیاد میباشد و نیز حدود 75 درصد سطح حوضه دارای فرسایشپذیری متوسط میباشند که با بهرهبرداری بیش از حد مجاز و دخالتهای انسانی میتوان انتظار فرسایش بیش از استعداد این سازندها را داشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله روشهای نوین در اجرا و کنترل زهکشی زیرزمینی استفاده

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/20 4:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله روشهای نوین در اجرا و کنترل زهکشی زیرزمینی استفاده از ترنچرهای کششی و سیستمهای کنترل ماهواره ای با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله روشهای نوین در اجرا و کنترل زهکشی زیرزمینی استفاده از ترنچرهای کششی و سیستمهای کنترل ماهواره ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله روشهای نوین در اجرا و کنترل زهکشی زیرزمینی استفاده از ترنچرهای کششی و سیستمهای کنترل ماهواره ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله روشهای نوین در اجرا و کنترل زهکشی زیرزمینی استفاده از ترنچرهای کششی و سیستمهای کنترل ماهواره ای با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: چهارمین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
در این مقاله, استفاده از ترنچرهای جدید کششی برای عمق هایی تا 2 متر و عرض تا 40 سانتیمتر برای اولین بار در جهان مورد بررسی و سنجش واقعی قرار گرفته است. در این مقاله خواهیم دید که این ترنچرها که تولید صنعت بومی کشورمان می باشند با سرعتی نزدیک به ترنچر های خودکششی و با دقتی به مراتب بهتر ( در حدود +/-5 میلی متر ) و با مصر ف سوختی در حدود 50 % ترنچرهای خودکششی و در نهایت کارایی به مراتب بالاتر از ترنچرهای خودرو دارند. نکته قابل توجه اینکه این ترنچرها بدون احتساب قیمت تراکتور قیمتی حدود 20 % قیمت ترنچر خودکششی و با احتساب قیمت تراکتور نیو هلند مدل تی 6090 صفر کیلومتر قیمتی حدود 35 % ترنچرهای خودکششی دارند و کاملا تولید داخل بوده و بدون هیچگونه وابستگی به بیگانگان و مستقل از تحریم ها می توانیم اراضی کشورمان را زهکشی و آباد نماییم. نتایج تست میدانی و عملیاتی نشان می دهد که ترنچرهای کششی با اقلیم ایران کاملا سازگار بوده و از آنجایی که در حین طراحی کلیه پارامترهای مورد نیاز اقلیمکشور مورد توجه قرار گرفته اند, به راحتی در شرایط مختلف خاک اعم از سنگلاخ, خاکهای رسی خشک و خاکهایی با تراز آببالا که هنگام حفاری عملا با گل و لای مواجه خواهیم بود به راحتی امکان کار را داراست. در ادامه مقاله به بررسی اجمالیسیستم کنترل ماهواره ای برای ترنچر های کششی و خودکششی خواهیم پرداخت و خواهیم دید که استفاده از سیستم ماهواهای بجای سیستم لیزری موجب کنترل سه بعدی ترنچر, ثبت و ضبط رقوم ارتفاعی و طول و عرض جغرافیایی مسیرهای زهکشی با دقتی حدود +/-5 میلی متر بصورت تفاضلی می گردد. که خود می تواند موجب حذف نقشه برداری اولیه و هزینه های مربوطه و سهولت درسیستم نظارت و امکان کنترل و مدیریت لحظه به لحظه زهکشی توسط اپراتور, نظارت, کارفرما و پیمانکار می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود تحقیق در مورد Uranium درعناصر و مواد هسته ای با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/20 4:49 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق در مورد Uranium درعناصر و مواد هسته ای با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد Uranium درعناصر و مواد هسته ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد Uranium درعناصر و مواد هسته ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد Uranium درعناصر و مواد هسته ای با word :

Uranium -عناصر و مواد هسته ای

هالید نقره
مفاهیم پایه
هالیدهای نقره گروهی از ترکیبات هستند که از پیوند اتمهای نقره با اتم‌های گروه هالوژن تشکیل می‌شود. این مواد در برابر نور و اشعه حساسیت زیادی از خود نشان می‌دهند. بنابراین از مواد در تهیه تصاویر فتوگرافی و رادیوگرافی استفاده می شود.
خصوصیات فیزیکی هالید نقره

هالیدهای نقره در ظاهر مانند نمکهای دیگر به رنگ سفید یا زرد کم‌رنگ دیده می‌شود و پیوند بین آنها از نوع یونی می‌باشد. پس نیروی الکتریکی بین آنها باعث حفظ وضعیت آنها در ساختار سه بعدی منظم کریستال می‌شود.
خصوصیات شیمیایی هالید نقره

کریستال هالید نقره خالص نسبتا پایدار است و به سادگی تحت تاثیر مواد شیمیایی قرار نمی‌گیرد اما در شرایط معینی با استفاده از مواد شیمیایی که به عنوان دهنده الکترون عمل می‌کنند و اصطلاحا به آنها مواد احیا کننده (کاهنده) می‌گویند می‌توان هالیدهای نقره را احیا کرد.
اثر تابش بر روی هالیدهای نقره

هنگامی که فوتونی در کریستال جذب می‌شود در این حالت فوتونهای تابشی به هالیدها مثل یون برمید برخورد کرده و باعث آزاد شدن الکترون می‌شود. که این الکترون در مدت زمان کوتاه درون کریستال حرکت کرده و در دام الکترونی با انرژی پایین و نزدیک به سطح کریستال به نام نقطه حساس قرار می‌گیرند. نقطه حساس در اثر ناخالص‌سازی مصنوعی کریستالهای هالید نقره در حین ساخت ایجاد می‌شود. پس از جذب الکترونها در نقطه حساس یونهای مثبت نقره‌ای که پیوند آنها در شبکه بر اثر برخورد فوتون از بین رفته به سمت نقطه حساس کشیده می‌شود.

هر کدام از این یونهای مثبت یک الکترون موجود در نقطه حساس را جذب کرده و به اتم نقره فلزی تبدیل می‌شود. این اتم‌های نقره جهت ظاهر شدن کریستال بسیار ناچیزند. اما باعث اثرپذیری شدید سایر کریستالهای تابش شده در برابر مواد احیاکننده می‌شود. هالیدهای نقره به نور حساسیت دارند. ولی نقره‌های فلزی هیچ حساسیتی به نور ندارند و نسبت به نور ، کدر هستند. بر این اساس قسمتهای تیره تصویر رادیوگرافی توسط نقره فلزی ساخته می‌شود.
نحوه ساخت هالیدهای نقره

هالیدهای نقره نتیجه واکنش شیمیایی نیترات نقره و یک هالید قلیایی مانند برمید پتاسیم می‌باشند. این مرحله به عنوان قسمتی از مرحله تولید امولسیون فیلم‌های اشعه ایکس در کارخانه مربوط می‌شود.
مواد مورد نیاز در رآکتورهای هسته ای
دیدکلی
خواص فیزیکی مواد ، اهمیت ویژه‌ای در کاربرد آنها در راکتورهای هسته‌ای دارد. خواصی چون استحکام ، سختی ، قابلیت کششی ، نقطه ذوب ، نقطه جوش ، چگالی و رسانندگی گرمایی همه مواردی هستند که در انتخاب ماده برای اجزای مختلف راکتور ، دارای اهمیت می‌باشد.
سوخت راکتور
اورانیوم

متداول ترین ماده سوخت برای راکتورهای هسته‌ای اورانیوم است، که می‌تواند به صورت خالص ، یعنی اورانیوم فلزی و یا به صورت ترکیب مثل اکسید اورانیوم و یا کربور اورانیوم بکار برود. اورانیوم ، فلز نسبتا نرم و قابل کششی است که در دمای بالا به آسانی در هوا و آب اکسید می‌شود. نقطه ذوب آن 1133 درجه سانتیگراد است.
پلوتونیوم

چون فلز پلوتونیوم تا رسیدن به نقطه ذوب 640 درجه سانتیگراد دارای تعداد زیادی فاز بلوری است، سوخت مناسبی برای راکتور نمی‌باشد. به عنوان سوخت راکتور ، پلوتونیوم را به صورت ، PUO2 بکار می‌برند. نقطه ذوب این ترکیب 2400 درجه سانتیگراد است.
توریوم

به جز در چند راکتور با خنک کننده گازی دما بالا ، توریوم تاکنون به عنوان سوخت راکتور کاربرد زیادی نداشته است. نقطه ذوب فلزات توریوم خالص حدود 1700 درجه سانتیگراد است. به علت پایداری بهتر ، این عنصر برتر از اورانیوم است. اما ما به صورت خالص به عنوان سوخت بکار نمی‌رود. بلکه ان را به صورت دی اکسید توریوم ThO2 کربوتریوم ThC2 بکار می‌برند.
کند کننده‌ها

ویژگیهای لازم برای کند کننده‌های راکتورهای حرارتی ، یعنی عدد جرمی پایین ، سطح مقطع جذب نوترون خیلی پایین ، سطح مقطع پراکندگی بالا و گزینش را به چند ماده محدود می‌کنند. هیدروژن و دوتریوم ، کربن و برلیوم تنها عناصری هستند که برای کند کنندگی مناسب‌اند. هیدروژن و دوتریم ، به علت گاز بودن ، به اندازه کافی چگال نیستند و باید به صورت ترکیب بکار روند. بنابراین انتخاب کند کننده برای راکتورهای حرارتی به سه ماده زیر محدود می‌شود.

آب :
آب یک انتخاب بدیهی برای کند کننده راکتورهای حرارتی است و می‌تواند به عنوان خنک کننده هم بکار رود. آب دارای سطح مقطع جذب نسبتا بالایی است. کند کننده آب برای بحرانی شدن نیاز به اورانیوم غنی شده دارند.
آب سنگین :

بسیاری از خواص فیزیکی و ترمودینامیکی آب سنگین شبیه آب معمولی است. فرق اساسی آب سنگین با آب معمولی در این است که دوتریم سطح مقطع جذب خیلی کمتری نسبت به هیدروژن دارد.
گرافیت :

ویژگیهای هسته‌ای این ماده ، مثل قدرت کند کنندگی و سطح مقطع جذب به خوبی ویژگیهای آب سنگین نیست. اما نوع خالص آن را می‌توان تهیه کرد. خواص ساختاری و گرمایی آن خوب است اما در دماهای بالا و هوا ترکیب می‌شود. گرافیت دارای رسانندگی گرمایی بالایی است.
خنک کنندهها

ویژگیهای خنک کننده‌ها
• خواص ترمودینامیکی خوب ، یعنی رسانندگی گرمایی ، گرمای ویژه بالا و چسبندگی پایین.
• عدم برهمکنش شیمیایی با قسمتهای دیگر راکتور.
• سطح مقطع جذب نوترونی خیلی پایین.
• پرتوزا نشدن در اثر واکنش‌های گاما – نوترون که ممکن است هنگام عبور خنک کننده از قلب راکتور رخ بدهد.

مواد مناسب خنک کننده
هلیوم
هلیوم گازی است بی اثر ، دارای خواص ترمودینامیکی خوب و خطر تابش هم ایجاد نمی‌کند. بنابراین ظاهرا می‌توان آن را به عنوان خنک کننده ایده آل راکتورهای گازی تلقی کرد. اما متاسفانه به سادگی مقدار زیاد آن قابل دسترسی نیست. در حال حاضر کاربرد این گاز به عنوان خنک کننده راکتور محدود به چند راکتور دما – بالای گازی در آمریکا و آلمان است.
فلزات مایع

فلزات مایع ، به دلیل خواص ترمودینامیکی خوبشان ، به خصوص رسانندگی گرمایی بالای آنها ، خنک کننده‌های با لقوه خیلی خوبی برای راکتورها هستند. سدیم ، لیتیم ، جیوه و آلیاژهای سدیم – پتاسیم همه مناسب‌اند. ولی از میان آنها سدیم به مقدار قابل ملاحظه‌ای ، منحصرا در راکتورهای سریع زاینده مورد استفاده قرار گرفته است.
حفاظ‌های راکتور

ویژگی‌های مواد محافظ
• سطح مقطع جذب نوترون خیلی پایین است.
• رسانندگی گرمایی بالا دارند.

• استحکام خوب در دماهای بالا برای مقاومت در مقابل تنش حرارتی
• تغییر شکل سوخت و فشار ناشی از انباشت پاره‌های شکافت در داخل حفاظ
مواد کنترل

موادی که برای راکتور مورد استفاده قرار می‌گیرند باید دارای سطح مقطع جذب بالایی باشند.
بور
بور متداول ترین ماده کنترل است. از بور به تنهایی نمی‌توان استفاده کرد. اما می‌توان آن را با فولاد در آمیخت یا به صورت کربور محبوس در کپسول‌های فولادی مورد استفاده قرار داد.

ایندیم و کادمیوم
ایندیوم و کادمیوم هر دو سطح مقطع جذب بالایی دارند. اما نقطه ذوب آنها پایین تر از آن است که بتوان از آنها در راکتورهای قدرت استفاده کرد.
هافنیم
هافنیوم دارای استحکام مکانیکی کافی و مقاومت خوبی در برابر خوردگی است. لذا ماده کنترل خوبی است.
گادولینیم
گادولینیم در بعضی راکتورهای گازی پیشرفته به عنوان سم قابل سوختن بکار می‌رود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله آمایش استان آذربایجان شرقی با تاکید بر مخاطرات محی

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/20 4:49 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله آمایش استان آذربایجان شرقی با تاکید بر مخاطرات محیطی (زلزله و رانش زمین) با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله آمایش استان آذربایجان شرقی با تاکید بر مخاطرات محیطی (زلزله و رانش زمین) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله آمایش استان آذربایجان شرقی با تاکید بر مخاطرات محیطی (زلزله و رانش زمین) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله آمایش استان آذربایجان شرقی با تاکید بر مخاطرات محیطی (زلزله و رانش زمین) با word :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: همایش ملی جغرافیا و آمایش سرزمین

تعداد صفحات: 11

چکیده:

ایران از جمله کشورهایی است که سالانه از طریق بلایای طبیعی (زمین لرزه) متحمل خسارت فراوان جانی و مالی می گردد. این کشور در روی کمربند زلزله خیزی جهان واقع گردیده ا ست. از این رو، مشخص کردن مناطق پرخطر از نظر زلزله، امری حیاتی و ضروری به شمار می رود. با مطالعه نقشه های پهنه بندی زمین ساخت و برآورد خطر نسبی زمین لرزه در ایران و نیز با مقایسه فاصله نقاط از سرچشمه های احتمالی لرزه زا و در نظر گرفتن جنبش بخشی از آنها، کل گستره به شش پهنه خطر بسیار بالا، خطر بالا، خطر نسبتاً بالا، خطر متوسط، نسبتاً پائین و خطر پائین تقسیم شده است. در محدوده مجموعه شهری تبریز، چهار گسله عمده و اصلی واقع شده اند که عبارتند از: گسله فشاری شمال تبریز- گسله فشاری تسوج گسله شرفخانه – گسله صوفیان با توجه به اطلاعات موجود، تبریز تنها شهر کشور است که از نظر زلزله در موقعیتی قرار دارد که در تقسیم بندی به پهنه های خطر، جزو مناطق با خطر نسبی بالاست. گسل فشاری شمال تبریز، با راستای شمال غربی – جنوب شرقی و شیب زیاد به سمت شرق واقع شده است. تاکنون زمین لر زه های سهمگین بسیاری در ارتباط با جنبش گسل تبریز به وقوع پیوسته اند که از نظر بزرگی قابل تامل اند. برخی از آنها عبارتند از: 1-سال 858 م به بزرگی 5/6، 2-سال 1402 م به بزرگی 5/7، 3-سال 1721 م به بزرگی 7/7، 4-سال 1780 م به بزرگی 7/7، 5-سال 1965 م به بزرگی 1/5 و ; از سوی دیگر، توسعه سریع فضایی و کالبدی شهرهای کشور، بویژه شهر تبریز، شهرکهای مجاور و شهرهای همسایه، منجمله هریس، بستان آباد، اسکو، صوفیان و ; ب ه دلیل افزایش بی رویه جمعیت و تقاضای روزافزون مسکن و احداث ساختمانهای مسکونی، خدماتی، تجاری و ص نعتی، بدون رعایت نکات ایمنی، لزوم توجه به خطر زمین لرزه، تلفات و خسارات احتمالی ناشی از آن را بیشتر نمایان می سازد. شناخت پیکره بندی زمین که همان اشکال ظاهری و درونی زمین می باشد، برای مکان یابی و برنامه ریزی شهرها و شهرکها از جهات مختلف حائز اهمیت است. شن اخت ویژگیهای طبیعی منطقه می تواند در تعیین محلهای امن تر برای احداث سازه های مهم، اماکن عمومی و همچنین توسعه شهر و ایجاد شهرکهای اقماری تبریز موثر واقع شود. با وجود هشدارهای متخصصین، گسترش شهر تبریز به سوی شمال شهر و شمال شرق (همجوار با گسل دشت تبریز) کشیده شده و جمعیتی معادل 400000 نفر در معرض خطر جانی قرار دارند. با نگاه به نقشه زمین شناسی منطقه خاورمیانه به خوبی می توان دریافت که شمال غرب کشور و در بطن آن ناحیه شهری تبریز در پهنه بندی خطر نسب ی زمین لرزه، در موقعیت بالا و بسیار بالا قرار دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله پیش بینی بارش جنوب دریاچه ارومیه بر اساس سیگنال ها

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/20 4:49 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله پیش بینی بارش جنوب دریاچه ارومیه بر اساس سیگنال های اقلیمی با شبکه عصبی مصنوعی با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله پیش بینی بارش جنوب دریاچه ارومیه بر اساس سیگنال های اقلیمی با شبکه عصبی مصنوعی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پیش بینی بارش جنوب دریاچه ارومیه بر اساس سیگنال های اقلیمی با شبکه عصبی مصنوعی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله پیش بینی بارش جنوب دریاچه ارومیه بر اساس سیگنال های اقلیمی با شبکه عصبی مصنوعی با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی
تعداد صفحات: 9
چکیده:
دریاچه ارومیه از نظر منابع آب و محیط زیست یکی از مناطق مهم کشور به حساب می آید. با توجه به اینکه این دریاچه در معرض خشک شدن قرار دارد، پیش بینی بارندگی در آن می تواند در برنامه ریزی موثر منابع آب و جلوگیری از خسارات دورهای خشکسالی نقش مهمی داشته باشد. به همین منظور در این تحقیق اثرات سیگنالهای بزرگ مقیاس اقلیمی بر روی بارش جنوب دریاچه ارومیه در طی دوره آماری 2007-1970 بررسی گردید.در گام نخست با استفاده از روش رگرسیون چند متغیره موثرترین سیگنال ها شناسایی و سپس پیش بینی بارندگی برای بازه های همزمان، سه ماهه و شش ماهه با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیون خطی انجام گردید. برای مقایسه نتایج شبکه عصبی با رگرسیون خطی از ضریب تعیین ((R(2) استفاده گردید که با توجه به آن به طور کلی ، شبکه عصبی قابلیت بالاتری نسبت به رگرسیون خطی چند متغیره به منظور پیش بینی رادارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   16   17   18   19   20   >>   >