سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس سه بار بر تو خشمگین شد و درباره ات سخنی ناروا نگفت، او را به دوستی بگیر . [امام صادق علیه السلام]

پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن تحت فایل ور

ارسال‌کننده : علی در : 95/5/31 4:19 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن تحت فایل ورد (word) دارای 31 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن تحت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نحوه احداث باغ سیب و مراحل مختلف تولید آن تحت فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

تاریخچــه :

nسیب ) یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus  که عضوی از خانواده گل سرخیان می باشد. بیشتر گروه سیب ها به گونه M. domesticaیا پیوندی های آن تعلق دارند.

nاجداد وحشی سیب ها احتمالاً درختی به نام ( Malus sieversii ) است که فاقد اسم همگانی است.و هنوز هم در قزاقستان یافت می شود  .محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از بیماریها و آفات مقاوم است می باشند تا بتوانند یک سیب مقاوم تر در برابرسرما بوجود آورند.

nدر کلیه مناطق آب و هوایی خنک، سیب غذای بسیار مهمّی بوده است. نسبت به سایرمیوه های درختی( احتمالاً بجز مرکبات) سیب را می توان برای ماهها انبار نمود درحالیکه همچنان ارزش غذایی خود را حفظ می کند. سیب های زمستانی که در اواخر پاییز چیده شده و در دمای بالای انجماد در سردخانه یا اتاق سیب نگهداری می کنند از سال 1800 غذای مهّمی در اروپا و آمریکا به شمار می رفته است .

 

اسلاید 2 :

گونه های سیب:

nبیش از 7500 گونه سیب شناسایی شده است . این گونه ها در نقاط شمالی، نیمه حاره و معتدل وجود دارند. چون درختان سیب به شرایط خنک کننده (requirement chilling) نیازدارند در آب وهوای استوایی گل نمی دهند.

nدر بین رایج ترین گونه های تجاری سیب می توان به این موارد اشاره کرد (Braeburn) نیوزیلند، سیب نارنجی (cox) بریتانیا: گونه قدیمی که امروزه محبوبیت گذشته را ندارد.(فوجی ( آسیا،استرالیا( گالا( ،نیوزیلند) سیب طلائی( ،آمریکا واروپا)گرانی اسمیت (استرالیا و کالیفرنیا) جونا گلد( ،آمریکا)  جوناتــــان و مکین تــاش (، کانــادا) سیب قرمـز(و آمریکا)  نوعی سیب زمستانی.( تمامی این سیب ها بجز نوع آخر شیرین و رنگین هستند.

nگرانی اسمیت ترش است و بعضی از مردم آنرا بصورت تازه می خورند در ضمن برای آشپزی هم مطلوب هستند. پوست آن سبز روشن خالدار است . این گونه سیب برای رشد کامل نیازمند آب و هوایی گرم بوده و فصل رشد طولانی مدتی دارد.

 

اسلاید 3 :

طعم سیب هـا :

nمزه سیب ها برای اشخاص متفاوت است و در طول زمان تغییر می کند. مثلاً شهر واشنگتن    ( آمریکا) به کشت سیب قرمز شهرت داشت. امّا در سال های اخیر،کشت گونه های دیگرنیز محبوبیت یافته است. بعضی از مردم آمریکا سیب قرمز را بعنوان سیبی نا مرغوب با طعمی بسیار ملایم و ساختاری نرم به حساب می آورند. این افراد به سیب های ترد مثل فوجی و گالا تمایل یافته اند.

nمعمولاً سیبهای جدید شیرین تر از انواع قدیمی هستند. بیشتر سیب های آمریکای شمالی و اروپا، طعمی شیرین و ملس دارند. امّا سیب های ترش، طرفداران بسیار اندکی دارند. سیبهای خیلی شیرین با طعم کمی ترش، در آسیا محبوبیت دارند. تمامی گونه سیب های جدید نرم ولی ترد هستند

 

اسلاید 4 :

پرورش سیب :

n

nسیب ها مانند بیشتر گیاهان چند ساله معمولاً بصورت لقاح غیر جنسی و از طریق پیوند تکثیر می شوند. سیب های بذری گاهی اوقات بطور اساسی با درخت مادر تفاوت دارند. بیشتر گونه های جدید سیب، سرچشمه بذری دارند که یا شانسی رشد کرده اند ویا از طریق باروری عمدی گونه های پرآتیه پرورش یافته اند. همچنین سیب ها می توانند جوانه هایی غیرعادی بوجود آورند( جهش هایی بر روی یک شاخه مجزا) . بعضی از جوانه های غیرعادی منجر به نسل هایی بهتر از گونه های مادریشان می شوند. بعضی از آنها به قدری از درخت مادر متفاوت می شوند که دیگر گونه هایی جدید به حساب می آیند.

nبعضی از پرورش دهندگان سیب های معمولی را با سیبچه یا سیب های غیر عادی مقاوم در برابر سرما پیوند می زنند تا گونه های مقاوم تری بوجود آورند. مثلاً از دهه 40 مرکز آزمایشات Excelsior در دانشگاه مینه سوتا و ویسکانسین پیشرفت دائمی را در سیب های مقاوم مهّم که هم از نظر تجاری و هم باغداری خانگی رشد گسترده ای دارند در سراسر مینه سوتا و ویسکانسین ایجاد کرده اند . مهمًترین ابداع آنها شامل Haralson فراوان ترین سیب کشت شده در مینه سوتا ، Wealthy،Honeygold و Honeycrisp می باشد. شیرینی و ساختار Honeycrisp به قدری مورد علاقه مصرف کنندگان است که باغداران مینه سوتا درختان پاگرفته و پربار خود را قطع می کنند تا برای این نوع سیب انبار احداث کنند

اسلاید 5 :

سایر موارد مورد نیاز در پرورش سیب عبارت است از:

nپوست رنگین ، عدم وجود رنگ قهوه ای ، راحتی حمل ونقل ، امکان انبار، محصول فراوان ، مقاومت در برابر بیماری ها و طعمی قابل قبول برای میانگین افراد.

nگونه های قدیمی اغلب ترش ، دارای شکل های نابهنجارو قهوه ای هستند. و دارای رنگ وساختار گوناگون می باشند. امروزه تعداد بسیار کمی از گونه های قدیمی در سطح کلان تولید می شود امّا بسیاری ازاین گونه ها توسط باغداران خانگی و کشاورزانی که مستقیماًٌ محصولشان را در بازارهای محلی عرضه می کنند به عمل می آیند.بسیاری از گونه های خارق العاده و از نظر بومی مهّم ، با طعم و ظاهر منحصر به فردشان برای کشف وجود دارند. مبارزاتی برای حفظ سیب در سراسر جهان آغاز شده تا ازانقراض چنین میراث بومی جلوگیری شود.

nگونه هایی از سیب را بخصوص برای تولید آب سیب کشت می کنند. سیب های آب گیری برای خوردن بسیار ترش و زننده هستند، امّا با آنها یک نوشیدنی خوش طعمی تولید می شود که با سیب های خوراکی معمولی نمی توان تهیه نمود.

اسلاید 6 :

شروع به احداث باغ:

n

n

nباغ های سیب را با کاشت درختان دو یا سه ساله احداث می کنند. این درختان کوچک  معمولاً از گلخانه که در آنجا درختان را با روش پیوند جوانه تولید می کنند، تهیّه می شوند. ابتدا با استفاده از کشت بافت یا خوابانیدن شاخه، یک گیاه پیوندی بصورت بذری یا کلون  شده بعمل می آورند که برای رشد آن، یک سال وقت لازم است. سپس بخش کوچکی از  شاخه یک درخت بالغ ( به عنوان قلمه) از گونه مورد نظر را تهیّه می کنند. ساقه بالایی و شاخه های  گیاه پیوندی را بریده و به جای آن قلمه را قرار می دهند. دیر یا زود این دو قسمت با هم   رشد کرده و درخت سالمی را بوجود می آورند.

nگیاهان پیوندی دراندازه نهایی درخت تاثیر دارند. گیاهان پیوندی کوتاه عموما ًدر برابر آسیب های ناشی از سرما و باد آسیب پذیرتر هستند. درختان کوتاه کامل، اغلب بوسیله پایه و داربست تثبیت شده و در باغ های با تراکم بالا کاشته می شوند. این باغات برای کشت، آسانتر بوده و حاصلخیزی هر واحد از زمین را تا حّد زیادی افزایش می دهد.

اسلاید 7 :

n

n

n

nپس از کاشت درخت کوچک درباغ ، باید قبل ازکسب توانایی تحمّل، مقدار زیادی مواد مغذی برای3 تا 5 سال ( نیمه کوتاه) یا 4 تا 10 سال ( درختان معمولی) داده شود. در طول این  مّدت، پرورش مناسب شاخه های بزرگ و چیدن جوانه هایی که رشد نامناسب دارند ازاهمّیت زیادی برخوردار می باشد. همچنین ساخت داربستی مناسب که در آینده سنگینی بار میوه را تحمّل کند نیز باید صورت پذیرد.

nدرختان سیب، نسبتاً به شرایط خاک بی تفاوت هستند و در دامنه گسترده ای ازمقادیر PH و سطوح حاصلخیزی رشد می کنند. آنها حتماً باید در مقابل باد مراقبت شده و نباید در مناطق پست که در معرض آخرین سرما های بهاری می باشند کاشته شوند. برای این درختان، زهکشی مناسب ضروری بوده و خاکهای سنگین یا زمین مسطح باید به گونه ای آماده شود تا از عدم قرار گرفتن سیستم ریشه ها درخاک اشباع شده با آب مطمئن شویم(یعنی لایه غیر قابل نفوذ hard panدر خاک تشکیل نشود)

 

اسلاید 8 :

گرده افشانی :

nدرختان سیب، با خود آمیزش پذیر نیستند ونیاز به گرده افشانی بصورت دگرگشنی دارند. مدیریت گرده افشانی بخش مهّمی از پرورش درخت سیب محسوب می شود. ممکن است باغ های میوه دارای ردیف های یک در میان گونه های گشنی پذیر  یا درختان سیبچه متناوب و یا شاخه های پیوند خورده سیبچه باشند. بعضی گونه ها، گرده های بسیار معدود یا گرده های نابارورتولید می کنند. بنابراین گرده افشانان خوبی به حساب نمی آیند.

n پرورش دهندگان درختان سیب  هر سال هنگام گل دادن، معمولاً از گرده افشان ها برای جابجایی گرده استفاده می کنندکه  عموماٌ زنبور عسل است و انجام این کار توسط زنبوردارانی صورت می گیرد که در ازاء مزد، به تهیّه کندو مبادرت می ورزند. در باغات تجاری از زنبورهای کارگر باغی نیزبعنوان گرده افشان های مکمّل استفاده می شود. چون آنها نیش نمی زنند. احتمالاًً پرورش دهندگان خانگی در مناطق حومه از این زنبورها استفاده می کنند. بعضی زنبورهای وحشی مثل زنبورهای درودگر و زنبورهای تک زی دیگر، ممکن است به این امر کمک کنند. بعضی مواقع ملکه های زنبورهای درشت در باغات حضور دارند امّا معمولاً تعدادشان به قدری نیست تا گرده افشان های با اهمّیتی به حساب آیند.

اسلاید 9 :

nگرده افشانی ناکافی علائمی بسیاری داشته و برای سیب ها ناگوار است و موجب کندی رسیدگی میوه می گردد. برای ارزیابی گرده افشانی باید دانه ها را شمرد. سیب هایی که به خوبی گرده افشانی شده اند دارای 7 تا 10 دانه با بهترین کیفیت می باشند. سیب هایی که کمتر از 3 دانه دارند معمولاً نمی رسند و در اوایل تابستان از روی درخت خواهند افتاد. گرده افشانی نا مناسب یا نتیجه کمبود گرده افشان ها و یا کمبود گرده تولید شده و یا به سبب شرایط آب و هوایی نامناسب برای گرده افشانی در زمان گلدهی می باشد.

اسلاید 10 :

نقش سرما هنگام گل دهی:                         

nیک مشکل کلی ، سرمای دیرهنگام است که موجب نابودی ساختارخارجی ظریف گل می شود. بهتر است برای فیلتر سازی هوا، درختان درزمین های شیب دارکاشته شوند اما شیب نباید رو به جنوب باشد ( در نیمکره شمالی) چون این کار موجب گل دادن زودرس درخت و درنتیجه افزایش آسیب آن در برابر سرما خواهد شد. اگر سرما زیاد جدی نباشد می توان صبح، قبل از تابش خورشید روی شکوفه های درخت، آب پاشید با این کار امکان نجات شکوفه ها وجود دارد. آسیب های ناشی از سرما را می توان 24 ساعت پس از سرما تخمین زد. اگر مادگی گیاه به سمت عقب برگشته بود نشان دهنده از بین رفتن گل و عدم تولید میوه خواهد بود.

n

nوجود منبع آب در نزدیکی محل پرورش سیب موجب تأخیر گرمای بهار می شود که نتیجه این، مزیّت به تأخیرافتادن شکوفایی تا زمان به حداقل رسیدن احتمال سرما می گردد. مناطقی از آمریکا مثل ساحل شرقی دریاچه میشیگان ، ساحل جنوبی دریاچه انتاریو و اطراف برخی دریاچه های کوچکتر که این تأثیر خنک کنندگی آب به همراه خاک مناسب و خوب زهکشی شده وجود دارد پرورش سیب را در این نواحی ممکن ساخته است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :