تحقیق عملیات عراق اولین بازتاباها تحت فایل ورد (word)
تحقیق عملیات عراق اولین بازتاباها تحت فایل ورد (word) دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق عملیات عراق اولین بازتاباها تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق عملیات عراق اولین بازتاباها تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق عملیات عراق اولین بازتاباها تحت فایل ورد (word) :
نقش نیروهای بریتانیایی
7-2- همکاری دریایی نیروهای آمریکایی و انگلیسی در هفته ژانویه 2003 شروع شد و خطور نیروهای سلطنتی انگلستان در خلیج فارس را تحکیم بخشید. گروه عملیاتی دریایی به رهبری و ناو HMS ARK ROYAL که یک ماه قبل از آغاز عملیات از منطقه آسیا و اقیانوسیه به سمت خلیج فارس حرکت کرده بود، حدود 9 هزار نفر نیرو را در اختیار داشت. این گروه عملیاتی مجهز به زیر دریایی های مسلح به موشکهای تام هاوک و امکانات مناسب آبی – خاکی و ناو هلی کوپتربر HMS OCEAN بود و نیروها تیپ سوم کماندویی تفنگداران سلطنتی، گردان های 40 و 42 کماندویی با حدود 4 هزار نیرو و تسهیلات بیمارستانی ناو RFA ARGUS را در اختیار داشت. اعزام این میزان نیرو و تجهیزات از سال 1982 به این سود جنگ با آرژانتین بر سر جزایر مالونیاس (فارلکند) بی سابقه بود. گروه عملیاتی مذکور به محافظت از نیروها، اجرای عملیات مین روبی و نیز تامین پشتیبانی و لجستیکی دریایی جهت پشتیبانی از عملیات نیروهای مشترک درساحل مبادرت نمود.
8-2- در 20 ژانویه 2003 وزیر دفاع دستور اعزام نیروی زمینی اصلی متشکل از نیروهای ذخیره مجهز به تانکهای Challenger2 خودروهای زرهی رزمی، توپهای خودکششی AS90 و تعداد زیادی هلی کوپتر را صادر کرد.
این نیرو که تعداد افراد آن بالغ بر 28 هزار نیرو بود، بزرگترین مورد اعزام نیرو به خارج از مرزهای بریتانیا پس از جنگ اول خلیج در سال 1991 بود و اکثر نیروهای آن از پایگاه های آلمان و بریتانیا (اسکاتلند، انگلستان، ولز و ایرلند شمالی) بودند.
در اولین مرحله عملیات، تیپ شانزدهم تهاجم هوایی نیمی از توان تهاجم هوایی نیروهای ائتلاف را تشکیل می داد و تیپ هفتم زرهی محافظت خوبی از نیروهای زرهی (تانک ها) خود به عمل آورد.
9-2- نیروی هوایی سلطنتی قبل از عملیات حدود 25 هواپیما و هزار نفر نیرو را در خلیج فارس مستقر کرده بود و به طور مداوم پرواز هایی را برای تقویت مناطق پرواز ممنوع شمال و جنوب عراق و محدود کردن احیای نیروی هوای و امکانات دفاع ضدهوایی عراق انجام می داد. در ششم فوریه 2003 وزیر دفاع با صدور حکمی تعداد هواپیماهای نیروی هوایی سلطنتی در منطقه را به 100 فروند هواپیمای بال ثابت و تعداد نیروهای آن را به 7000 نفر افزایش داد. علاوه بر این، چندین فروند هواپیمای شنود و کنترل راداری E33-D هواپیماهای شناسایی Canberra, Nimrod هواپیماهای ترابری و سوخت سان VC10 هواپیماهای ترابری هرکولس (C130) هواپیماهای دفاع هوایی TornadoF3 و Tornado GR4 و Harrier GR7 برای تقویت نیروی هوایی سلطنتی به منطقه اعزام شدند. دو نوع هواپیما با تسلیحات هدایت شوند مانند موشک هوا به زمین Storm Shadw که بر روی هواپیماهای Tornado GR4 نصب شدند، مسلح شدند. فرماندهی مشترک هلی کوپتری نیز بیش از 100 فروند هلی کوپتر از جمله هلی کوپترهای پشتیبانی Puma و Chinoock را به منطقه اعزام کرد.
10-2-نیروهای انگلیسی، 46 هزار نفر از کل 467 هزار نفر نیروی ائتلاف را تشکیل می دادند. حدود هزار نفر از متخصصین ارتش انگلستان خدمات تخصصی مانند مین روبی دریایی خنثی سازی عیب و شناسایی هوایی را ارائه کردند، حدود 20 کشور جهان نیروهایی را به پایگاه های منطقه اعزام کرده بودند و بسیاری دیگری پشتیبانی مهم اطلاعاتی، لجستیکی و جابجایی نیروهای رزمی را ارائه کردند. بر طبق گفته پرزیدنت بوش در 18 مارس 3-2 بیش از 40 کشور در این جنگ مشارکت داشتند.
فراخوانی نیروهای ذخیره
11-2-اولین فراخوان نیروهای ذخیره در اوایل ژانویه 2003 اعلام شد و با شروع عملیات، بیش از 5 هزار نفر نیروی ذخیره از تمام سرویس های نظامی ارتش خود را به یگان های مربوطه معرفی کرده بودند از زمان بحران کانال سوئز در سال 1956 این بزرگترین فراخوان نیروهای ذخیره در بریتانیا بود. جنگ اول خلیج فارس (1991) اهمیت وجود رویه های ساختار یافته و سیستماتیک بسیج و رفع بسیج را روشن ساخت. از این تجربیات در جنگ بر علیه یوگوسلاوی و جنگ بالکان 1999) به خوبی استفاده شد.
اقداماتی برای بررسی و تجدید نظر در مسائل مربوط به بسیج و استخدام نیروها در حال اجراست.
کلمات کلیدی :