آنکه مجادله به باطلش فراوان شود، کوری اش از حقیقت ماندگارشود . [امام علی علیه السلام]

دانلود مقاله تأثیر قارچ تریکودرما Trichoderma longibrachiatum ب

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/12 2:54 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تأثیر قارچ تریکودرما Trichoderma longibrachiatum بر بهبود جوانهزنی بذرگندم تحت آلودگی به مس با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تأثیر قارچ تریکودرما Trichoderma longibrachiatum بر بهبود جوانهزنی بذرگندم تحت آلودگی به مس با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تأثیر قارچ تریکودرما Trichoderma longibrachiatum بر بهبود جوانهزنی بذرگندم تحت آلودگی به مس با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تأثیر قارچ تریکودرما Trichoderma longibrachiatum بر بهبود جوانهزنی بذرگندم تحت آلودگی به مس با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار

تعداد صفحات: 6

چکیده:

تجمع فلزات سنگین به دلیل ایجاد سمیت در خاکهای کشاورزی میتواند تهدیدی برای تولید گیاهان زراعی باشد. از طرفی مطالعات زیادی نشان دادهاند که کاربرد میکروارگانیسمها میتواند بهطور معنیداری سمیت فلزات سنگین را کاهش دهد. بههمین دلیل در آزمایشی تحت شرایط آزمایشگاهی جوانهزنی بذر گندم (رقمN 81 در سطوح مختلف نیترات مس (صفر، 50 و 100 و 150 میلیگرم بر لیتر) و تلقیح با قارچ تریکودرما گونه T. longibrachiatum بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با 4 تکرار مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش صفات مرتبط با جوانهزنی نظیر درصد جوانهزنی، سرعت جوانهزنی، شاخص جوانهزنی، شاخص بنیه بذر، طول ریشهچه و ساقه- چه، طول گیاهچه، نسبت طول ریشهچه به ساقهچه و وزن تر و خشک گیاهچه تعیین شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس و مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که حداکثر درصد جوانهزنی و طول ساقهچه در سطوح صفر و 50 میلی- گرم بر لیتر نیترات مس مشاهده شد. کاربرد قارچ تریکودرما نیز موجب افزایش 12 درصدی طول ساقهچه نسبت به تیمار عدم کاربرد گردید. همچنین حداکثر طول ریشهچه و گیاهچه (به ترتیب 142/34 و246/91 میلیمتر) در سطح صفر میلیگرم بر لیتر مس مشاهده گردید. در این آزمایش اثر متقابل کاربرد قارچ در سطوح مختلف مصرف مس بر سرعت جوانهزنی، شاخص جوانهزنی، وزن تر گیاهچه و نسبت طول ریشهچه به ساقهچه معنیدار بوده بهطوریکه حداکثر سرعت جوانهزنی در سطح 50 میلیگرم بر لیتر مس با کاربرد قارچ مشاهده شد و سطح 100 میلیگرم بر لیتر مس در کاربرد قارچ از حداکثر شاخص جوانهزنی گندم برخوردار بود. وزن تر گیاهچه در کاربرد قارچ بههمراه سطوح مختلف مس غیر از سطح 100 میلیگرم بر لیتر مس و تیمار عدم کاربرد در سطوح مختلف مس غیر از سطح 150 میلیگرم بر لیتر مطلوب بوده است. همچنین حداکثر نسبت طول ریشهچه به ساقهچه در تیمار کاربرد قارچ و بدون مصرف مس مشاهده شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :