دید و بازدید، دوستی را استوار می کند . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

دانلود مقاله خوانش تاثیر ساماندهی محورهای بصری بر ارتقا کیفیت م

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/8 5:35 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله خوانش تاثیر ساماندهی محورهای بصری بر ارتقا کیفیت محیط فضاهای عمومی شهری (نمونه موردی: خیابان آزادی تهران) با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله خوانش تاثیر ساماندهی محورهای بصری بر ارتقا کیفیت محیط فضاهای عمومی شهری (نمونه موردی: خیابان آزادی تهران) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله خوانش تاثیر ساماندهی محورهای بصری بر ارتقا کیفیت محیط فضاهای عمومی شهری (نمونه موردی: خیابان آزادی تهران) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله خوانش تاثیر ساماندهی محورهای بصری بر ارتقا کیفیت محیط فضاهای عمومی شهری (نمونه موردی: خیابان آزادی تهران) با word :

دانلود مقاله خوانش تاثیر ساماندهی محورهای بصری بر ارتقا کیفیت محیط فضاهای عمومی شهری (نمونه موردی: خیابان آزادی تهران) با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1388 در مدیریت شهری از صفحه 65 تا 80 منتشر شده است.
نام: خوانش تاثیر ساماندهی محورهای بصری بر ارتقا کیفیت محیط فضاهای عمومی شهری (نمونه موردی: خیابان آزادی تهران)
این مقاله دارای 16 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله محور دید
مقاله سازماندهی بصری
مقاله مطالعات بصری – کالبدی
مقاله بهبود کیفیت بصری – کالبدی محیط

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محور دید یک عرصه یا پهنه سه بعدی است که از یک نقطه دید شروع و بسوی موضوعی شاخص یا کیفیتی بصری امتداد می یابد. به نظر می رسد سامانهدی پهنه محورهای دید به سوی نشانه های شاخص شهری، تاثیری قابل توجه بر مطلوبیت مولفه های زیباشناختی – فرمی کیفیت محیط در فضاهای عمومی شهری داشته باشد. از این رو در این نوشتار به منظور شناخت و ارایه اصول جهانشمول حاکم بر طراحی آگاهانه و هدفمند محور های دید شاخص درون شهری، به بازشناخت ویژگی های مشترک محور های دید شاخص جهان پرداخته شده است. همچنین جایگاه محور دید در تحقق اهداف و مبانی نظری طراحی شهری مورد تدقیق قرار گرفته است. نتایج حاصل از این پژوهش ارائه معیار هایی چون ضرورت تجلی محور دید به مثابه یک سیستم واجد کیفیت بصری، ضرورت توجه به توپوگرافی و استفاده از اختلاف سطح ها در طراحی محور دید، التزام عملکرد پهنه محور دید به عنوان عرصه ای عمومی و استفاده همگانی از آن، محصوریت مطلوب و ضرورت وجود ارتفاع مناسب بدنه ها جهت تاکید بر ارزش های بصری در طراحی محور دید، توجه به مکان رفتارها در طراحی محور دید، تقویت حضور پذیری از طریق وجود فعالیت خاص در بدنه یا عنصر پایانی و استفاده از عناصر اکولوژیک هویتمند برای طراحی و ساماندهی محور های دید خواهد بود. همچنین با تحلیل یکپارچه خیابان آزادی تهران، رهنمودهایی مبتنی بر ساماندهی محور دید به منظور ارتقا کیفیت محیط در این خیابان ارایه شده است. این نوشتار از روش های تحقیق توصیفی-تحلیلی، تطبیقی و اکتشافی و شیوه های تحقیق مرور متون و منابع و استفاده از اسناد تصویری در بستر مطالعات کتابخانه ای سود برده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :