دانشمند هنگامی که نمی داند، از فراگرفتن خجالت نکشد . [امام علی علیه السلام]

دانلود مقاله بررسی تئوری و تجربی پارامترهای موثر در شکلدهی انفج

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/26 4:28 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تئوری و تجربی پارامترهای موثر در شکل‌دهی انفجاری پوسته‌های استوانه‌ای جدار نازک با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تئوری و تجربی پارامترهای موثر در شکل‌دهی انفجاری پوسته‌های استوانه‌ای جدار نازک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تئوری و تجربی پارامترهای موثر در شکل‌دهی انفجاری پوسته‌های استوانه‌ای جدار نازک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تئوری و تجربی پارامترهای موثر در شکل‌دهی انفجاری پوسته‌های استوانه‌ای جدار نازک با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید

تعداد صفحات: 7

نویسنده(ها):

وحید هادوی – دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
علی مظفری – استادیار دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
جمال زمانی – استادیار دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
امین ضمیری – دانشجوی کارشناسی ارشد هوافضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

چکیده:

با توجه به اهمیت و کاربرد روش شکل‌دهی انفجاری، تحلیل رفتار سازه‌های پوسته‌ای در برابر موج شوک حاصل از انفجار و پیش‌بینی میزان تغییر شکل تحت این نوع بار‌گذاری، همواره از اهمیت خاصی برخوردار بوده است. در این مقاله ضمن معرفی پدیده انفجار در هوا و آب و بحث پیرامون اثرات استفاده از محیط واسط بین ماده منفجره و قطعه کار، به ارائه روابط مربوطه می‌پردازیم. همچنین با توجه به اینکه پیش‌بینی تغییر شکل ایجاد شده در پوسته‌های استوانه ای تحت بارگذاری انفجاری، به عوامل متعددی از جمله نوع و میزان ماده منفجره، محیط واسط و نیز ابعاد و جنس قطعه کار بستگی دارد، با معرفی عددی بی بعد، به بررسی اثر ترکیبی این عوامل پرداخته خواهد شد. در انتها نیز به تحلیل و مقایسه نتایج آزمایشات انجام شده در محیط آب و هوا می‌پردازیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :