دانلود مقاله بررسی تکثیر کاکتوس زینتی – دارویی (Cereus pe

دانلود مقاله بررسی تکثیر کاکتوس زینتی – دارویی (Cereus peruvianus Mill. (Cactaceae با استفاده از تکنیک کشت بافت با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تکثیر کاکتوس زینتی – دارویی (Cereus peruvianus Mill. (Cactaceae با استفاده از تکنیک کشت بافت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تکثیر کاکتوس زینتی – دارویی (Cereus peruvianus Mill. (Cactaceae با استفاده از تکنیک کشت بافت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تکثیر کاکتوس زینتی – دارویی (Cereus peruvianus Mill. (Cactaceae با استفاده از تکنیک کشت بافت با word :
دانلود مقاله بررسی تکثیر کاکتوس زینتی – دارویی (Cereus peruvianus Mill. (Cactaceae با استفاده از تکنیک کشت بافت با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در گیاهان دارویی از صفحه 38 تا 45 منتشر شده است.
نام: بررسی تکثیر کاکتوس زینتی – دارویی (Cereus peruvianus Mill. (Cactaceae با استفاده از تکنیک کشت بافت
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرئوس پرویانوس
مقاله واریته تورتوسوس و مونستروسوس
مقاله پینه
مقاله ریزازدیادی
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: کریمی نرگس
جناب آقای / سرکار خانم: نادری روح انگیز
جناب آقای / سرکار خانم: ابراهیمی مرتضی
جناب آقای / سرکار خانم: مفید محمدرضا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: عصاره و آلکالوئید تولید شده از کاکتوس سرئوس پرویانوس دارای ترکیبات موثره فراوانی است و در صنایع داروسازی و کشاورزی کاربرد زیادی دارد. تکثیر این گیاه با روش های سنتی (بذر، قلمه و پا جوش) به کندی صورت می گیرد و تولید آن در سطح انبوه فقط از طریق کشت بافت امکان پذیر است.
هدف: این تحقیق به منظور بررسی امکان ریز ازدیادی، شناخت جنبه های مختلف افزایش این گیاه و تعیین بهترین محیط کشت و ترکیب هورمونی در شرایط درون شیشه ای انجام شد.
روش بررسی: این آزمایش با طرح پایه کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد و هر تکرار شامل 5 ریزنمونه 1 بود، ریزنمونه ها پس از ضدعفونی سطحی روی محیط کشت پایه MS همراه با 3 درصد ساکارز، 8 گرم در لیتر فیتوآگار و 25 تیمار هورمونی با نوع و غلظت مختلف تنظیم کننده های رشد (NAA، Kinetin، BAP،2,4-D ،IBA ،GA3 و TDZ) با pH=5.8 کشت شدند. پس از گذشت 45 روز، اثرات محیط کشت بر باززایی از آرئول، تولید پینه ترد و ریشه زایی در محیط های مختلف ثبت و ارزیابی شد.
نتایج: در این تحقیق بهترین ترکیب هورمونی برای تولید پینه ترد 007mg/ITDZ+0.05mg/INAA، برای تولید گیاهچه 4mg/l 2,4-D+6mg/l Kinetin و برای ریشه زایی 4mg/l 2, 4-D+4mg/l Kinetin بود. شروع باززایی در تیمارهای برتر 25 تا 3 ماه پس از کشت مشاهده شد و 8 محیط کشت مناسب برای تولید گیاهچه (تولید گیاه ازآرئول) انتخاب شد. بین دو واریته var monstrosus peruvianus Cereus و var tortuosus peruvianus Cereus از نظر باززایی گیاه از آرئول تفاوت معنی دار وجود داشت.
نتیجه گیری: با توجه به اهمیت عصاره و آلکالوئید سرئوس پرویانوس و کندی تکثیر آن به روش های سنتی تکثیر آن از طریق باززایی از آرئول علاوه بر اقتصادی بودن، از نظر زمانی نیز بسیار کوتاه تر است.

کلمات کلیدی :