چون توانایى بیفزاید ، خواهش کم آید . [نهج البلاغه]

دانلود مقاله ارزیابی تأثیرمحلول پاشی باعناصرآهن و روی بر عملکرد

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/24 6:14 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی تأثیرمحلول پاشی باعناصرآهن و روی بر عملکرد میوه و دانه گیاه دارویی مرزه درتراکمهای مختلف با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی تأثیرمحلول پاشی باعناصرآهن و روی بر عملکرد میوه و دانه گیاه دارویی مرزه درتراکمهای مختلف با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی تأثیرمحلول پاشی باعناصرآهن و روی بر عملکرد میوه و دانه گیاه دارویی مرزه درتراکمهای مختلف با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی تأثیرمحلول پاشی باعناصرآهن و روی بر عملکرد میوه و دانه گیاه دارویی مرزه درتراکمهای مختلف با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
مسعود شیریان – دانشجوی کارشناسی ارشدزراعت، دانشگاه آزاد اسلامی،
امیرحسین شیرانی راد – دانشیار موسسه اصلاح بذر و نهال، کرج
سعید سیف زاده – استادیاردانشگاه آزاد اسلامی، واحد تاکستان، گروه زراعت، تاکستان، ایرا

چکیده:
به منظور بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر آهن و روی بر صفات کمی وکیفی گیاه مرزه در تراکم های مختلف، به صورت آزمایش اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار در بهار و تابستان سال 11 در قزوین اجرا شد. محلول پاشی درچهار سطح ) M1 : آب خالص ، M2 : آهن و M3 : روی و M4 : آهن + روی( به عنوان کرت های اصلی و تراکم گیاهی در 4 سطح( P1 ، 05 : P2 ،50 : P3 155 و : P4 120 بوته در متر مربع( در کرت های فرعی قرار گرفتند. نمونه برداری ها درچهار مرحله : )چین اول، چین دوم، 10 روز قبل از رسیدگی و مرحله برداشت نهایی( صورت گرفت. نتایج برداشت نهایی نشان داد که تراکم بوتهاثر معنی داری بر عملکرد بیولوژیک، عملکرد میوه و عملکرد دانه داشت. به طوری که با افزایش تراکم بوته از 05 تا 120 بوته درمترمربع، عملکرد بیولوژیک افزایش معنی داری داشت. اما این روند افزایشی در عملکرد میوه و دانه تا تراکم 155 بوته در هکتار ادامه یافت و بعد از آن با افزایش تراکم بوته، عملکرد تقریباً ثابت ماند. نتایج این تحقیق نشان داد که محلول پاشی عناصر ریز مغذیاثر معنی داری در این صفات مورد ارزیابی نداشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :