اگر بنده آجل و پایان آن را مى‏دید ، با آرزو و فریبندگیش دشمنى مى‏ورزید . [نهج البلاغه]

دانلود مقاله در مورد چگونگی آموزش ریاضیات توسط معلم و تثبیت آموخ

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/26 4:24 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد چگونگی آموزش ریاضیات توسط معلم و تثبیت آموخته ها توسط دانش آموز با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد چگونگی آموزش ریاضیات توسط معلم و تثبیت آموخته ها توسط دانش آموز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد چگونگی آموزش ریاضیات توسط معلم و تثبیت آموخته ها توسط دانش آموز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد چگونگی آموزش ریاضیات توسط معلم و تثبیت آموخته ها توسط دانش آموز با word :

چگونگی آموزش ریاضیات توسط معلم
و تثبیت آموخته ها توسط دانش آموز

چکیده:
آموزش درس ریاضیات از دغدغه‌های اصلی معلمان این رشته می‌باشد و با توجه به اینکه درس ریاضی در بسیاری از مطالب حالت انتزاعی دارد پرداختن به این درس تا حدود زیادی توان ذهنی بالقوه دانش‌آموزان را می‌طلبد تا آن‌ها را به متفکرانی خلاق و حل‌کننده‌ی مسائل تبدیل کند. دانش‌آموز فکور که قدرت شناخت و استفاده از آموخته‌های خود را دارا باشد.

1- مقدمه:
عوامل زیادی ساخت و بنیان روشهای تدریس را پایه‌ریزی کرده و استحکام می‌بخشد از جمله‌ی این عوامل مهم و تأثیرگذار، دیدگاه‌ها و نظریه‌های یادگیری می‌باشد.
یادگیری عبارت است از فرآیند تغییرات نسبتا پایدار حاصل از تجربه در رفتار بالقوه‌ی یادگیرنده و نظریه‌های یادگیری در واقع اصول کلیت یافته‌ای هستند که زمینه‌ی یادگیری و شرایط آن را تبئین می‌کنند و همچنین یادگیری فرایندی درونی است که حافظه، انگیزش و تفکر نقش مهمی در آن بازی می‌کنند. بر اساس دیدگاههای جدید موجود در این نظریه، یادگیری فرایندی است که طی آن دانش و اطلاعات به وسیله خود یاد گیرنده:
1) کسب می‌شود
2) پردازش می‌شود
3) دست کاری می‌شود
4) و به یاد سپرده می‌شود

2- مفهوم فرایند یاددهی، یادگیری
نشست یادگیری
آسان است معلم ریاضی مدرسه راهنمایی باشیم. اما سخت است معلم ریاضی بسیار خوب باشیم ]1[
در فرایند یاددهی- یادگیری، مفاهیمی چون تدریس، یادگیری، ارزشیابی، مواد آموزشی، تعامل معلم و دانش‌آموزان و ; مطرح است.
1- تدریس:
تعامل یا ارتباط متقابل معلم با دانش‌آموز بر اساس طرح منظم و هدفدار به منظور تغییر در رفتار (یادگیری) را تدریس می‌نامند. ]2[
2- یادگیری:
تغییر در طرز تفکر و مهارت‌های ذهنی و حرکتی را یادگیری می‌نامند. ]3[
3- ارزشیابی:
فرایندی منظم برای تعیین و تشخیص میزان پیشرفت دانش‌آموزان در رسیدن به هدف‌های آموزشی ست.
4- مواد آموزشی:
شامل کتاب، فیلم‌های آموزشی، مجلات و ; که محتوای یادگیری تلقی می‌شوند.
در فرایند تثبیت یادگیری
1) نحوه مطالعه و تمرین و تکرار دانش‌آموز
2) نحوه کمک رسانی ولی دانش‌آموز در خانه
3- هدف‌ها در فرآیند یاددهی – یادگیری – تثبیت یادگیری
کمیته بین‌المللی آموزشی در قرن بیست و یکم یادگیری را بر چهار ستون استوار می‌داند:]4[

1- آموزش برای یادگیری
2- آموزش برای عمل کردن
3- آموزش برای زیستن
4- آموزش برای همزیستی
4- اهداف عمومی ریاضیات در مقطع راهنمایی ] 5[
1- پرورش نظم فکری و درست اندیشیدن از طریق آموزش به کار بردن صحیح دانسته‌ها
2- ایجاد توانایی انجام محاسبات عددی در زندگی روزانه
3- رشد توانایی حل مساله

4- ایجاد و توانایی محاسبات ذهنی و تخمین زدن کمیت‌ها در حد نیازهای زندگی روزمره (للهی: 1368)
نخستین هدف از یادگیری هر موضوعی آن است که در عمل به کار آید. برای اینکه آموخته‌ها در عمل به کار آیند دو راه موجود است. یکی اینکه آموخته‌ها عینا در مواردی مشابه به کار روند که به این عمل انتقال یادگیری می‌گویند. مانند آموختن چهار عمل اصلی که دانش‌آموزان را در موقعیت‌های مشابه دیگری چون خرید کردن یا حل مسئله به کار می‌برد. راه دیگر آموختن، اصول و مبانی کلی و نگرش‌هایی است که می‌تواند مبنای اعمال آینده قرار گیرد.
البته آموختن و درک اصول اساسی یک موضوع تنها در فراگرفتن اصول کلی آن خلاصه نمی‌شود، بلکه دانش‌آموزان باید ازتوانایی کشف جدید و حل مسئله برخوردار باشند. اگر کشف نهایی مجهولات توسط دانش‌آموزان صورت پذیرد این امر اعتماد به نفس را در وی تقویت می‌کند و هم بر علاقه او می‌افزاید. به عبارت دیگر کشف روابط و معلوم کردن مجهولات توسط دانش‌آموز باید جز روش تدریس محسوب شود. ]6[
5- تحول در روش‌های یادگیری ]7[
یکی از تقسیم‌بندیهایی که برای یادگیری ریاضیات ذکر شده یادگیری طوطی‌وار و یادگیری معنادار است. همان طور که گویا (1381) ذکر می‌کند. یادگیری برای فهم و درک قانع‌کننده است، حال آن که یادگیری طوطی‌وار اینگونه نیست. انجام اعمالی از دانش‌آموز خواسته شده، ولی قناعت در

ونی برای او ندارد. یادگیری برای فهم و درک راهی برای تفکر است. اما یادگیری، برای فهم و درک شرایطی ایجاد می‌کند که دانش‌آموزان درستی مطالب را درک کنند. ولی یادگیری طوطی‌وار شرایطی درست می‌کند که درستی آن را بپذیرد. لذا در صورتی وقوع یادگیری معنادار خواهد بود که می‌توانیم امیدوار باشیم که دانش‌آموز قدرت انتقال مطالب به موقعیت‌های جدید و به کارگیری آنها برای حل مسائل دنیای واقعی را پیدا کرده است. بدین ترتیب از خواندن ریاضی لذت برده، اهمیت و کارایی آن را بهتر درک می‌کنند و برای آن ارزش قایل می‌شو.
در روانشناسی یادگیری، یادگیری به شیوه‌ی معمول را که روش حفظ کردن مطالب است، به س

بب این که ذهن دانش‌آموز در کشف روابط موجود، بین قسمتهای گوناگون موضوع دخالت ندارد و به جای درک و فهم، تنها گفته‌های معلم یا مطالب را طوطی‌وار حفظ می‌کند را یادگیری غیرفعال می‌گویند.
اما در یادگیری فعال و معنادار، دانش‌آموز تلاش می‌کند محتوای پنهان مطالب درسی را با راهنمایی و رهبری معلم درک کند. درباره آنها بیندیشد، آنها را با دانش قبلی خود ارتباط دهد و از طریق بحث و گفت و گو، تمرین و تکرار، به درک کامل برسد.
در این روش، دانش‌آموز با دقت، اراده، کنجکاوی و استدلال، موضوع را درک و بین آموخته‌های قبلی و جدید ارتباط برقرار می‌کند تا به برداشت جدید از دانش و آگاهی برسد و در ذهنش ثبت شود.
در نتیجه درک موضوع، تفکر و تامل و کنجکاوی و دقت در مطالعه، یادگیری را عمیق‌تر و پایدارتر می‌کند. به کلامی دیگر، ذهن دانش‌آموز برای یادگیری مطالب جدید، بیشتر به درک و فهم و چالش فکری نیاز دارد تا حفظ مطالب به صورت طوطی‌وار.
حال بعد از آنکه یادگیری انجام شد در محیط زندگی دانش‌آموز شرایطی فراهم شود که یادگیری در حافظه دراز مدت او جایگزین شود و استفاده بهینه از آموخته‌هایش نماید.
6- نقش معلم و یادگیرنده در یادگیری فعال و پایداری یادگیری در حافظه ]8[
یادگیری جریانی دو طرفه و دو سویه دارد و در فرآیند یاددهی- یادگیری، معلم و یادگیرنده هر دو فعال هستند. یعنی معلم و یادگیرنده هر دو بسته به موقعیت‌های پیش آمده نقش‌های متفاوتی را ایفا می‌کنند.
معلم برای ایجاد یادگیری معنادار و واقعی (هما‌ن‌طور که آزوبل بیان کرده است) آموخته‌های قبلی دانش‌آموزان را مورد توجه قرار می‌دهد و مطالب درس جدید را بر اساس آن پی‌ریزی می‌کند و به جای تدریس، راهنمایی می‌کند. زیرا هدف خود را انتقال دانش به حساب نمی‌آورد، بلکه هنر اصلی و در عین حال ظریف خود را ایجاد عشق به دانستن، کشف کردن و خلق کردن می‌داند و برای

پرورش نیروی تفکر، محیطی را فراهم می‌سازد تا یادگیرندگان به تفکر و تعمق در مسائل بپردازند. یعنی هدف «فهماندن» نیست، بلکه فراهم ساختن شرایطی است که یادگیرنده «بفهمد». زیرا فرق است بین «فهماندن» و «فهمیدن». در یاد دادن و فهماندن، معلم فعال است و یادگیرنده منفعل و در فهمیدن و گرفتن یادگیرنده فعال است و معلم زمینه‌ساز و راهنما و تسهیل‌کننده امر آموزش. لوویگوتسگی (1934-1896)، روانشناس برجسته روسی که جزو اولین ساخت و سازگرها

محسوب می‌شود، معتقد بود یک معلم ساخت و سازگرا در کلاس با فعالیت‌های مختلف، فضایی را فراهم می‌سازد تا دانش‌آموزان بتوانند دانش بیشتری توسط خود بسازند. در چنین کلاسی دانش‌آموزان یاد می‌گیرند که چگونه یاد بگیرند.
ژان پیاژه روانشناس ساخت‌گرا می‌گوید: «هر گاه مطلبی را به کودک یاد بدهیم، لذت اکتشاف آن را از وی دریغ می‌کنیم.»
بعد از جدایی دانش‌آموز از فضای آموزشی می‌توان فضای خانه و نقش ولی را در تثبیت یادگیری مورد نقد و بررسی قرار داد. به عبارتی ترفندها یا تکنیک‌هایی در حد توانایی دانش‌آموز از قبیل
1) مطالعه ریاضیات به مدت حداقل 30 دقیقه‌ای در شبانه‌روز جزو فعالیتهای روزمره می‌باشد.
2) نسب روزنامه دیوار به اتاق جهت تداعی شدن فرمولها و روابط ریاضی در روز
3) جمع‌بندی هفته‌ای از آموخته‌های طی هفته بر روی کاغذ
4) نوشتن سئوالات امتحانی توسط خود دانش‌آموز و امتحان گرفتن از خود
5) نگرش مثبت داشتن به درس
6) اهمیت دادن و نحوه کاربرد استفاده ریاضیات در زندگی روزمره توسط والدین
7) از فرزندان بخواهند برای مطالعه ریاضی برنامه‌ریزی کنند
8) تهیه کارت آموزشی (ریاضیات) در زمان بیداری و استراحت
9) کمک نمودن والدین در ساخت و تهیه وسایل کمک آموزشی و اشکال هندسی
10) فواید دانش ریاضیات از جمله محاسبه درصد در خرید و فروش و ;
همه موارد فوق منجر به ایجاد انگیزه و علاقه بیشتر در یادگیری ریاضیات می‌شود.
7- دانش‌آموزان چگونه ریاضی یاد می‌گیرند؟ ]9[
یاددهی- یادگیری ریاضیات فرایند پیچیده‌ایست که در آن معلم و دانش‌آموز ارتباط مستقیم دارند. ریشه این پیچیدگی، تفاوت‌هایی است که در ویژگی‌های شخصیتی دانش‌آموزان وجود دارد. دانش‌آموزان، دانش، مهارت و نگرش‌ها را در زمان‌هایی با سرعت‌های متفاوت و با روش‌های گوناگون کسب میکنند. زیرا سطح آمادگی و عکس‌العمل‌های آنها متفاوت است باید به هر یک از

دانش‌آموزان فرصت‌هایی داده شود تا به روش خود ریاضیات را یاد بگیرند.
«کاک کرافت» عقیده دارد که ریاضیات باید موضوعی باشد که دانش‌آموز هم از آن استفاده کند و هم از آن لذت ببرد.
او سه رکن اساسی برای تدریس و یادگیری ریاضی در نظر گرفته است که عباتند از:
1- مفاهیم اساسی و پایه و مهارت‌ها

2- ساختارهای مفهومی
3- نگرش‌های مثبت و راهکارهای عمومی
از نظر او تدریس ریاضیات برای هر گروه سنی یا هر سطح توانایی باید شامل فرصت‌هایی برای شرح و عرضه بوسیله معلم متبحر، و با ذوق و بحث‌هایی بین معلم و دانش‌آموزان و دانش‌آموزان با هم باشد. همچنین باید کارهای عملی و ساخت چیزهای گوناگون، تمرین و تکرار و حل مساله و تحقیق و تفحص را نیز شامل شود.
ماریا مونته سوری (1870-1952) پزشک ایتالیائی، کودکان را انسانهایی می‌پنداشت که به طور طبیعی مایل به یادگیری هستند. بنابراین باید به آنها اجازه داد که مطابق میل و خواسته‌های خود یاد بگیرند و بدون دخالت مستقیم بزرگسالان، خود سکان هدایت یادگیری‌شان را بدست گیرند. به نظر او کودکان از طریق حواس می‌آموزند. از این رو، فعالیتهای عملی در زندگی واقعی از طریق به کارگیری حواس، محمل بسیار خوبی برای یادگیری آنهاست. فلسفه تربیتی مونته سوری، فلسفه کودک محور و شناخت نیازهای کودک اولین نقطه شروع آن است. مونته سوری عقیده داشت که با کودک نباید مانند یک شیء، بلکه مانند یک انسان رفتار کرد. نباید به کودک به مثابه ظرفی نگاه کرد که بزرگسالان آن را پر می‌کنند. و نه چون موجود زنده‌ای که باید هویت خود را از والدین یا معلم دریافت کند، بلکه باید نگاه‌ها به کودک همچون شخصی زنده، فعال و منحصر به فرد باشد. ]10[.
هنر معلمی از نظر ژان ژاک روسو، ایجاد لذت یادگیری در شاگرد است:
«هنر معلم در این است که کاری بکند شاگردش از درس لذت ببرد» (همان)
در حقیقت هیچ کس نمی‌تواند ریاضیات را تدریس کند. معلمان تاثیرگذار، آنهایی هستند که می‌توانند دانش‌آموزان را ترغیب به یادگیری ریاضی کنند تحقیقات آموزشی شواهد متقاعدکننده‌ای ارائه می‌کند که دانش‌آموزان فقط زمانی ریاضی یاد می‌گیرند که سازنده درک ریاضی خود باشند. در گروه‌ها کار کنند در بحث‌ها شرکت کنند، نظرشان را عرضه کنند و از طرف دیگر عده‌دار یادگیری خودشان باشند. ]11[ (Every body Counts, 1989)

8- جمع‌بندی و نتیجه‌گیری:
همان‌طور که می‌دانیم، یادگیری فرایندی است فعال در نتیجه باید در یادگیری ریاضیات از روش‌های فعال استفاده کنیم. در این روش‌ها، دانش‌آموز تلاش می‌کند محتوای پنهان مطالب درسی را با راهنمایی و رهبری معلم درک کند، درباره آنها فکر کند و آنها را با دانش قبلی خود ارتباط دهد و با دقت، اراده، کنجکاوی و استدلال به برداشت جدیدی از دانش و آگاهی برسد و دانش را دوباره بسازد و به این طریق یادگیری خود را عمیق‌تر کند.
هر دانش‌آموز ویژگی‌های شخصیتی خاص خود را دارد و سطح آمادگی و عکس‌العملهایش متفاوت است لذا باید به هر یک از دانش‌آموزان فرصت‌هایی بدهیم تا به روش خود ریاضیات را یاد بگیرند. همچنین تدریس باید چند روشی باشد تا همه دانش‌آموزان بتوانند از تدریس معلم به طور یکسان استفاده کنند و یاد بگیرند که چکونه یاد بگیرند.

ماریا مونته سوری معتقد بود که باید به کودکان اجازه بدهیم که مطابق میل و خواسته‌ی خود یاد بگیرند و بدون دخالت بزرگسالان خود سکان هدایت یادگیری‌شان را بدست بگیرند. و ژان ژاک روسو، ایجاد لذت در یادگیری را برای شاگردان از هنر معلمین می‌داند.
در نتیجه کودک زمانی ریاضیات یاد می‌گیرد که خود سازنده درک ریاضی خود باشد و معلم تنها راهنما و تسهیل‌کننده امر یادگیری و هنر اصلی خود را ایجاد عشق به دانستن، کشف کردن و

خلق کردن در دانش‌آموزانش بداند. و هیچگاه لذت اکتشاف را از دانش‌آموزانش نگیرد.
یادگیری ریاضیات فقط از طریق تجربه کردن، سؤال کردن، کشف کردن و تکرار کردن، توضیح دادن و بحث کردن و بعد از ایجاد یادگیری مهمترین مرحله تمرین و ممارست و به خاطر سپردن حائز اهمیت است. لذا دانش‌آموز، معلم و محیط و ولی دانش‌آموز عاملهای مؤثر در آموزش می‌باشد تا فرد باسواد خلاق، نوآور بار آمده و برای جامعه فردی مفید واقع شود.
به قول مقام معظم رهبری:
ما می‌خواهیم آن کسی که از آموزش و پرورش خارج می‌شود از لحاظ خصوصیات فکری خلاق، پرسشگر، اهل فکر، اهل نوآوری، مایل به ورود در میدان‌هائی بسیار وسیع نادانستنی‌های بشر برای کشف دانستنی‌ها و افکندن نور علم به وادی مجهولات و صاحب فکر باشد.

منابع:
1- گویا. زهرا- دانش ریاضی موردنیاز برای تدریس در دوره ابتدایی گزیده مقالات هفتمین کنفرانس ریاضی- ص 201
2- شعبانی. حسن (1371) مهارت‌های آموزشی و پرورشی (روش‌های تدریس)- انتشارات سمت.
3- قورچیان. نادرقلی (1379)- جزئیات روش‌های تدریس- انتشارات دفتر همکاری علمی و

بین‌المللی
4- رؤوف. علی (1378)- یاد دادن برای یادگرفتن، انتشارات مدرسه- ش 61
5- صمدی. معصومه- نقش دانش فراشناخت در حل مساله ریاضی- آموزش ریاضی 80-79
6- صفوی. امان ا; آموزش ریاضی به کودکان دبستاین به روش کشورهای پیشرفته- انتشارات رشد 79- ص 13-15-20
7- یغما. عادل- یادداشت سردبیر- رشد تکنولوژی- فروردین 86
8- راصد. سعید- آموزش مستقیم یادگیری فعال- رشد تکنولوژی آموزشی- ش 182- ص 25-24
9- بخشعلی زاده- شهرناز- آموزشی ریاضیات- رشد آموزش ابتدایی- آذر 81- ش 45- ص 28
10- رضوی- سیدعباس- زیربنای تربیتی آموزش فعال- رشد تکنولوژی آموزشی- فروردین 86- ص 19
11- غلام آزاده. سهیلا (80-79) ایجاد فرصت‌های یادگیری- مجموعه مقالات دومین کنفرانس آموزش ریاضی- ص 197

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله ز

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/26 4:24 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L) با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L) با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
صادق امینی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد ا سلامی واحد اسلامشهر
سعیده ملکی فراهانی – نویسنده مسئول استادیار دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه شاهد تهران
یونس شرقی – استادیار دانشکده فنی و مهندسی،گروه زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

چکیده:
جهت بررسی اثر کودهای ارگانیک و زیستی آزمایشی به قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. عوامل مورد بررسی شامل چهار تیمار مختلف کود ورمی کمپوست، کود زیستی حاوی باکتری های محرک رشد سودوموناس و باسیلوس ،(Plant Growth Promoting Rhizobacteria: PGPR) تلفیق ورمی کمپوست و کود زیستی و شاهد بدون کود بود. صفات کیفی کلاله از قبیل درصد کروسین، پیکروکروسین و سافرانال که به ترتیب عوامل مربوط به رنگ، طعم و عطر زعفران می باشند در عصاره کلاله با روش اسپکتروفتومتری اندازه گیری شد. کلیه این صفات به طور معنی داری تحت تاثیر کاربرد کودهای مختلف قرار گرفتند. کیفیت کلاله با مصرف کودهای آلی وزیستی به طورمعنی داری افزایش یافت. رنگ و عطر زعفران با کاربرد باکتری های محرک رشد به طور معنی داری افزایش یافت به طوری که بالاترین درصد کروسین و سافرانال در این تیمار به دست آمد (به ترتیب 18 و 10 درصد) اما طعم زعفران بیشتر تحت تاثیر ترکیب کود ارگانیک و زیستی قرار گرفت به طوری که درصد پیکروکروسین در کاربرد همزمان ورمی کمپوست و باکتری های محرک رشد به بیشترین سطح خود ( 19 درصد) رسید در حالی که کاربرد تنهایی باکتری های محرک رشد اثر معکوسی بر این صفت گذاشتند و آن را به کمترین میزان ( 13 درصد) رساندند. چنین به نظر می رسد که میزان ترکیبات کلاله زعفران در تعادل با یکدیگر قرار دارند به طوری که افزایش یکی منجر به کاهش دیگری می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله اختلالات جنسی در بیماران مبتلا به MS با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/26 4:24 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اختلالات جنسی در بیماران مبتلا به MS با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اختلالات جنسی در بیماران مبتلا به MS با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اختلالات جنسی در بیماران مبتلا به MS با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اختلالات جنسی در بیماران مبتلا به MS با word :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: دومین کنگره سراسری خانواده و مشکلات جنسی

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

محمود هدایت نژاد – روان شناسبالینی

چکیده:

یک بیماری التهابیMS مزمن می باشد که سیستم اعصاب مرکزی را تحت تاثیر قرارمی دهد ،شایع ترین سن بروز بیماری بین 20-45سالگی و نسبت ابتلاء زنان به مردان 2 به 1 است علائم بیماری بستگی به محل درگیری در مغز یا نخاع دارد ، سیرپیشرفت بیماری در بیماران مختلف متفاوت است و علاوه بر این حتی در یکبیمار نیز به دشواری میتوان سیر پیشرفت بیماری را پیشبینی کرد ، در این بیماری غلاف میلین که دور تا دور رشته های اعصاب را احاطه کرده استوبه انتقال پیامهای عصبی از مغز به سرتاسر بدن کمکمی کند آسیب می بیند . بیماران مبتلا به دلیل صعب العلاج بودن بیماری ، پیشرفت گاه تدریجی بیماری و درجاتی ازناتوانی و یا برخی عوارض بیماری مشکلات فراوانی دارد برخی از نشانه های معمولMS به قرار ذیل می باشند ضعف عضلانی _ درد و اسپاسم عضلات _ لرزش _ ناتوانی در حفظ تعادل _ تغییرات خلقی ( افسردگی ) اضطراب _ مشکلات کنترل مثانه و روده ها _ مشکلات بینائی و شنوائی _ مشکلات جنسی .این بیماری در یک فضای خالی رخ نمی دهد ، فردی که به این بیماری مبتلا می شود عمدتا دارایخانواده ، والدین ، فرزندان ، دوستان ، شغل و 000 می باشد که کل این سیستم را تحت تاثیر قرارمیدهد ، بدون تردید نشانه هایMS وضع زندگی انسانی را به طرز غم انگیزی تغییر می دهد و از زوایای مختلفی بر جنبه های جسمی ، روانی ، فردی ، اجتماعی ، شغلی ، اقتصادی و 000 مبتلایان تاثیر می گذارد .تظاهرات بدنی این بیماری از قبیل اثرات و نحوه راه رفتن ، عملکرد مربوط به گفتار و هماهنگی حرکتی از آنجا که از سوی دیگران قابل مشاهده هستند به راحتی مورد توجه سایرین قرار می گیرد ، اما این بیماری تاثیرات پنهانی دارد که از چشم بسیاری از افراد به دور می ماند ، علت این امر آنست که این مشکلات یا به چشم نمی آیند مانند درد و خستگی یا بیماران به دلیل فرهنگو عرف جامعه و حجب و حیاء از عنوان کردن آن خودداری می نمایند مانند مشکلات جنسی .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله جای گاه جاذبه های یادمانی و تاریخی استان گلستان در

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/26 4:24 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله جای گاه جاذبه های یادمانی و تاریخی استان گلستان در جذب توریست با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله جای گاه جاذبه های یادمانی و تاریخی استان گلستان در جذب توریست با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله جای گاه جاذبه های یادمانی و تاریخی استان گلستان در جذب توریست با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله جای گاه جاذبه های یادمانی و تاریخی استان گلستان در جذب توریست با word :

دانلود مقاله جای گاه جاذبه های یادمانی و تاریخی استان گلستان در جذب توریست با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در آمایش محیط از صفحه 55 تا 69 منتشر شده است.
نام: جای گاه جاذبه های یادمانی و تاریخی استان گلستان در جذب توریست
این مقاله دارای 15 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توریسم
مقاله استان گلستان
مقاله قلعه
مقاله تپه
مقاله برج ها

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شربتی اکبر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
رشد روز افزون و سهم فزاینده توریسم در اقتصاد جهانی هر روز چرخه ای تازه بر ساز و کار بنیادین این صنعت می افزاید تا جایی که صنعت توریسم خود تبدیل به نمونه ای از دهکده جهانی می شود. بنابراین توسعه فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در بسیاری از ابعاد با فعالیت های مرتبط به امور جهان گردی گره خورده است یکی از جاذبه های بسیار مهم که مورد توجه اغلب مردم دنیاست جاذبه های فرهنگی و تاریخی است که این جاذبه ها معرف فرهنگ خاص همان کشور و دارای ارزش های در خور توجه آن سرزمین و ویژگی های مردم همان مرز و بوم است. سرزمین پهناور ایران با طبیعت رنگارنگ و استثنایی خود و هم چنین با فرهنگ و تمدن باستانی آن ریشه در تاریخ کهن سال این مرز و بوم دارد و نیز با آثار باستانی بسیار زیادی که در جای جای این کشور قرار گرفته، آن را در ردیف یکی از ده کشور نخست جهان به لحاظ جای گاه تاریخی و فرهنگی قرار داده است. استان گلستان به عنوان بخشی از سرزمین پهناور ایران زمین به لحاظ تاریخی، دارای سابقه ای درخشان و از نظر دارا بودن عرصه تاریخی و یادمانی بسیار غنی است. تاریخ بسیار کهن استان گلستان و قرار گرفتن در مسیر راه ارتباطی بین شرق و غرب کشور باعث گردیده تا یکی از کانون های مهم تاریخی کشور ایران مطرح باشد. آثار و نشانه های متنوع و مختلفی که از سیر تکوینی فرهنگ و تمدن بشری به جای مانده می توانند به عنوان جاذبه های توریستی مورد استفاده قرار گیرند. تپه ها، قلعه ها، مساجد زیبا، زیارتگاه ها، برج ها، کانون های شهری و روستایی تاریخی، کاخ ها، پل ها، معابر و گذرگاه های تاریخی، امام زاده ها و آرامگاه، دیوار دفاعی و آداب و رسوم و ; گو شه هایی از جاذ به های تاریخی و فرهنگی استان گلستان است که در صورت سرمایه گذاری مناسب و به کارگیری شیوه های نوین تبلیغات می تواند نقش چشم گیری در جذب توریست داخلی و خارجی داشته باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله شیرین سازی آب با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/26 4:24 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله شیرین سازی آب با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله شیرین سازی آب با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله شیرین سازی آب با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله شیرین سازی آب با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: پنجمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

مهدی پروینی – عضو هیات علمی،دانشگاه سمنان
جواد موسوی – دانشجوی ارشد دانشگاه سمنان

چکیده:

انرژی عامل مهمی در توسعه اجتماعی –اقتصادی جوامع به حساب می آید و در این میان انرژی تجدیدپذیر با بیشترین انطباق و سازگاری با محیط زیست از مطلوبیت ویژه ای برخوردار است. با کاهش منابع تجدیدناپذیر سوخت های فسیلی در دراز مدت، پایداری اقتصاد جهانی مورد تهدید قرار می گیرد. لذا استفاده از منابع انرژی تجدید شونده در فرایندهای انرژی بر و آلاینده ای چون شیرین سازی و تصفیه آب توجیه پذیر و مطلوب می باشد. البته در نقاطی که با کمبود آب شیرین مواجه هستند عمدتا منابع انرژی تجدید شونده ای چون انرژی خورشیدی به سهولت و وفور در دسترس می باشد. در این مقاله سعی شده است ضمن انجام مروری بر تحقیقات مختلفی که در سال های گذشته در زمینه بهره گیری از منابع انرژی تجدید شونده در شیرین سازی آب انجام شده به بررسی عوامل تاثیر گذار در انتخاب فناوری شیرین سازی با توجه به محدودیت هایی چون اقتصاد، آلایندگی محیط زیست، انرژی بری و ; پرداخته شود. در این راستا انرژی خورشیدی، انرژی باد و زمین گرمایی به عنوان مکملی برای فناوری هایی چون اسز معکوس، تقطیر حرارتی، تبخیر و غیره مطرح و بررسی و با هم مقایسه شده است.انرژی باد نسبت به دیگر فناوری های متداول که به طور گسترده در سراسر جهان استفاده می شود ارزان تر است. مقایسه اقتصادی فناوری های مطرح در حوزه شیرین سازی را می توان با بررسی عملکرد هر فناوری در مواردی چون هزینه آب تولیدی، ظرفیت فناوری های مختلف، اجزای مختلف سامانه و منابع تامین آب تحقیق نمود. البته در این میان از پیشرفتهای چشمگیر فناوری های نوینی چون اسمز معکوس هم نمی توان چشم پوشید لذا به نظر می رسد تعیین ترکیب بهینه حاملهای انرژی در بحث شیرین سازی و به تبع آن فناوری های مطرح، هدف نهایی باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   91   92   93   94   95   >>   >