سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکس خود را نشناسد، به غیر خود نادان ترباشد . [امام علی علیه السلام]

دانلود مقاله مشارکت مردمی و نقش نخبگان در توسعه با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:17 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مشارکت مردمی و نقش نخبگان در توسعه با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مشارکت مردمی و نقش نخبگان در توسعه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مشارکت مردمی و نقش نخبگان در توسعه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مشارکت مردمی و نقش نخبگان در توسعه با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: چهارمین همایش منطقه ای چالشها و راهکارهای توسعه در مناطق محروم
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
محمدرضا مهاجر – کارشناسی کشاورزی، کارشناس ستاد توسعه پایدار شهرداری رشت
علیرضا باکی هاشمی – کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، ستاد توسعه پایدار شهرداری رشت

چکیده:
این مقاله با هدف مطالعه مشارکت مردمی ونقش نخبگان در توسعه با تأکید بر نقش محوری انسان در دستیابی به توسعه پایدار از جنبه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و.. با اشاره به مفهوم مشارکت و انواع آن، نقش مشارکت مردم در برنامه‌ریزی با دیدگاه‌های مختلف، دستاوردهای نقش مشارک مردم در دستیابی به توسعه پایدار و هم‌چنین نقش نخبگان در توسعه مدیریت کشور پرداخته است. در این مطالعه روش توصیفی – تحلیلی و نوع پژوهش کاربردی – نظری و جمع‌آوری داده‌ها از روش کتابخانه‌ای و میدانی استفاده شده است. در بخش مطالعات کتابخانه‌ای، مبانی نظریه‌‌ای و سوابق مطالعاتی موضوع بررسی و در بخش میدانی نیز به جمع‌آوری اطلاعات مورد نظر براساس مشاهده و مصاحبه با مدیران، معاونان، اساتید دانشگاه و دانشجویان ، به مطالعه بررسی این موضوع پرداخته شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله بررسی توسعه پایدارشهری درمقیاس محله ای با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:17 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی توسعه پایدارشهری درمقیاس محله ای با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی توسعه پایدارشهری درمقیاس محله ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی توسعه پایدارشهری درمقیاس محله ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی توسعه پایدارشهری درمقیاس محله ای با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
رسول دانایی کارشناس ارشدمعماری
مهناز پورعبداله – کارشناس ارشدمعماری

چکیده:
توسعه پایداربه مفهوم حرکت برمحورانسان – محیط است و توسعه امکانات اقتصادی باتوجه به ملاحظات محیطی و عدالت اجتماعی را مورد توجه قرارمیدهد توسعه پایدارپس ازمشکلات ایجادشده ازتوسعه صرفا اقتصادی پس ازجنگ جهانی مطرح گردید جایی که توسعه بی رویه باعث اختلافات طبقاتی و مشکلات زیست محیطی عدیده ای شده و مسیرتوسعه به ابعادمحیطی واجتماعی کمتر ازاقتصادی بها داده بود باتوسعه روزانه شهری شدن زندگی بشرمفاهیم مربوط به توسعه پایدار باین حیطه وارد گردید و توسعه پایدارشهر محصول نگاه های جدید به عدالت اجتماعی فضایی و محیطی نسبت به شهر است شهرها درسال 2020 جمعیتی معادل 75درصد کل جهان رادرعینی درخود جای خواهند داد که تقریبا 2درصد ازفضای شهری را دراختیاردارند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود بررسی و آشنایی با علم شیمی با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:17 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی و آشنایی با علم شیمی با word دارای 98 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی و آشنایی با علم شیمی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

بخشی از فهرست پروژه دانلود بررسی و آشنایی با علم شیمی با word
مقدمه
بخش اول:
مبانی نظری
نیروهای بین ذره ای
1-1-1 برهم کنش های بلندبرد
برهم کنشهای کوتاه برد
1-2 محلول ها و روابط ترمودینامیکی آنها
1-2-1 محلول ایده آل
1-2-2 روابط ترمودینامیکی محلولهای ایده آل
1-2-3- محلولهای با قاعده
1-2-4 محلولهای غیر ایده آل
ترمودینامیک محلولهای غیر ایده آل
1-2-5-1 پتانسیل شیمیایی حلال، فعالیت حلال و ضریب اسمزی در محلولهای غیر ایده آل
1-2-6 معادله گیبس – دوهم برای محلولهای الکترولیت دوجزئی و رابطه بین ضریب فعالیت و ضریب اسمزی
مدل های توصیف کننده محلولهای الکترولیتی
مدل دبای- هوکل
1-3-2- 1 پتانسیل در همسایگی یک یون
پتانسیل کولمبی بین مولکولی به شکل
1-3-1-1- ایرادات نظریه دبای هوکل
1-3-2 مدل گوگنهایم
1-3-3 مدل مایزنر وکوزیک
1-3-4 مدل هیدراسیون استوکس و رابینسون
1-3-5 مدل براملی
1-3-6 مدل برهم کنش یونی پیتزر
1-3-6-1 معادلات پیترز برای محلول الکترولیتی یک جزئی
1-3-6-2 معادلات پیترز برای مخلوط های دو جزئی الکترولیت های 1:1
1-4- روشهای تجربی اندازه گیری ضرایب فعالیت
1-4-1 تنزل نقطه انجماد
1-4-2 افزایش نقطه جوش
1-4-3 تنزل فشار بخار
1-4-3- ب: روش دینامیکی
1-4-4- روش ایزوپیستیک یا تعادل فشار بخار
1-4-5- روش رطوبت سنجی
1-4-6 روش حلالیت و نفوذ
1-4-7 روش هدایت سنجی
1-4-8 روشهای الکتروشیمیایی
1-4-8-1 استفاده از مدل برهم کنش یونی پیترز با استفاده از روش الکتروشیمیایی
بخش دوم:
بخش تجربی
2-1 تجهیزات دستگاهی
2-2 مواد شیمیایی
2-3 تهیه محلول ها
2-3-1- تهیه محلول غلیظ لیتیم کلرید با غلظت تقریبی
2-3-2 تهیه محلول های اولیه غلیظ دوجزئی NaCl + LiCl با نسبتهای مولی مختلف (r =m1/m2)
2-3-2-1- تهیه محلول غلیظ اولیه دو جزئی NaCl + LiCl با نسبت مدلی (r=100)
2-4 روش پتانسیومتری با استفاده از الکترودیون گزین (سلول الکتروشیمیای بدون اتصال مایع)
2-5 روش افزایش استاندارد
2-6 تعیین ضرایب میانگین فعالیت بروش پتانسیومتری
2-6-1- جمع آوری داده های تجربی
2-6-2 کنترل کیفیت پاسخ دهی الکترودها
2-6-3 تعیین شیب نرنستی و همزمان دو الکترود در سلول بدون اتصال مایع (شیب وثابت سل)
2-6-4 روش تعیین پارامترهای برهم کنش یونی مخلوط دو جزئی الکترولیت 1:1 ( NaCl + LiCl )با نسبتهای مدلی مختلف
تعیین ضریب انتخابگری پتانسیومتری الکترود Na+ نسبت به یون Li+ (k12 )
روش تعیین ضرایب میانگین فعالیت
2-6-4-3 تعیین پارامترهای در سیستم محلول یک جزیی NaCl
2-6-4-4 تعیین پارامترهای برهم کنش یونی مخلوط دو جزئی NaCl+LiCl با نسبت های مولی مختلف
2-7- نتیجه گیری


مقدمه
کمتر کسی است که از اهمیت محلولها غافل باشد تمام مواد برای اینکه جذب بدن شوند باید بصورت محلول درآیند تا بتوانند از غشاء سلول عبور نمایند. همچنین طبیعت اطراف ما براساس انحلال و عدم انحلال مواد شکل گرفته است .
تاریخ گسترده شیمی بر اهمیت فوق العاده پدیده حلالیت گواهی می دهد . طبیعت اسرار آمیز محلولها، فلاسفه با ستان را به تفکر واداشت کیمیاگران قرون وسطی در جستجوی طلا و زندگانی ابدی بودند از اینرو علاقمند به تهیه آب حیات و حلال جهانی بودند.
با گذشت زمان و با افزایش علم بشر، علوم و اعتقادات خرافه ای جای خود را به دانش منطقی و بر مبنای واقعیت داد . اما با این وجود با توسعه علم شیمی از اهمیت موضوع کم نشد و شیمیدانان همیشه و در همه جا با مسائل مربوط به حلالیت مواجه می شوند. آنها از تفاوت حلالیت مواد، در فرآیندهای جداسازی و خالص سازی بهره می گیرند و روشهای تجریه ای آنها تقریبا به طور کامل بر ان استوار است. اغلب واکنشهای شیمیایی در فاز محلول انجام می شود و تحت تاثیر حلالیت اجزاء درون محلول قرار دارد. نیروهای جاذبه و دافعه ای که حلالیت یک گونه در فاز مایع یا جامد را تعیین می کنند هر نوع تعادل فازی بین دو یا چند جزء را کنترل می کنند . محلولهای الکترولیت بدلیل اهمیتی که دارند توجه شیمدانان را به خود معطوف داشته اند .
فارای، نخستین شخصی بود که واژه الکترولیت رادر مورد ترکیباتی که محلول یا مذاب آنها رسانای الکتریسیته است به کار برد و واژه های دیگری از قبیل یون، کاتیون، آنیون و غیره را در الکتروشیمی رایج ساخت و بعد از او آرنیوس به مطالعه و بررسی خواص محلولهای الکترولیت پرداخت و نظریه نسبت? دقیق و روشنی را در مورد در رفتار الکتریکی محلولهای الکترولیت بیان نموده و به این ترتیب که واحدهای اجسام الکترولیت در موقع حل شدنشان در آب، به دو یا چند ذره دارای بار الکتریکی تقسیم می شوند و این ذرات باردارد که یون نام دارند عهده دار رسانش الکتریسیته در محلول هستند. تا سال 1920 معلوم شده بود که رفتار الکترولیتها در غلظتهای کم از محلول های غیر الکترولیت متفاوت است .
در سال 1920 میلنر به صورت تئوری توضیح داد . که علت این تفاوت نیروهای بابرد بلند می باشد. در سال 1923 دبای – هوکل توضیح ساده ای را ارائه دادند که با در نظر گرفتن نیروهای برد بلند بین یونها بدست آمده بود . سپس نظریه پردازهای زیادی، مسئله یک الکترولیت را با دقت زیادمورد بررسی قراردادند و قانون حدی دبای-هوکل را تصحیح کردند. حتی بعضی از این نظریه ها برای توضیح رفتار محلولهای الکترولیت غلیظ به کار رفت. پیشرفتهای مهم در این زمینه درحدود 50 سال گذشته بوده است، که حتی در مورد الکترولیتهای مخلوط، تا غلظتهای نسبتا بالا نیز نظریه هایی ارائه گردید. گوگنهایم معادله دبای- هوکل را برای غلظتهای بالا اصلاح کرد. در سال 1973 پیترز مدل جامعی را برای پیش بینی ضرایب فعالیت الکترولیتها ارائه داد . سپس دانشمندان زیادی از جمله چن ، لی، سون، سیمون، کوپمات و بلوم و ورا این کار را برای پیش بینی نظری ضرایب فعالیت ادامه دادند. علاوه بر این روشهای نظری، روشهای تجربی نیز برای اندازه گیری ضرایب فعالیت وجود دارد . مانند افزایش نقطه جوش، کاهش نقطه انجماد محلول نسبت به حلال، کاهش فشار بخار حلال، فشار اسمزی. که میزان تغییر این خواص در محلولهای الکترولیت چند برابر محلولهای غیر الکترولیت با مولالیته های یکسان است.
سوال اساسی در مورد انحراف از ایده آلی در محلولهای الکترولیت بر پایه نیروهای بین ذرات است لذا در شروع بحث در فصل اول به معرفی نیروهای بین ذره ای و نحوه ای عملکردشان می پردازیم، سپس در مورد انواع محلولها در روابط ترمودینامیکی حاکم بر آنها شرح مبسوطی خواهیم داد ودر آخر مدلهای ارائه شده برای تعیین ضریب فعالیت و روشهای تجربی اندازه گیری ضریب فعالیت را می آوریم. و در فصل دوم نحوه استفاده از روش پتانسیومتری برای تعیین ضرایب میانگین فعالیت برای مخلوط الکترولیتها و تعیین پارامترهای بر هم کنش یونی دوتایی و سه تایی برای مخلوط الکترولیت مورد نظر شرح خواهیم داد .

برخی از منابع
[1] pitzer , k, Mayorga, G,’ “J.phys.chemistry” ,1973,77,19,2300,2308
[2]pirzer , k“J.phys.chemistry”,1977,10,371-372
[3]Clegg, s, pitzer, “J. phys. Chem.” , 1992,96,3513,350
[4]pitzer, k,Simonson, J,” J . phys. Chem”1986,90,3005-3009
[5]pitzer, k ,”J. phys chem.” ,77,2,268-277
[6]Hildebrand, J.H., prausnitz, Scott,R.L ,”Regular and Related Solution” van norstrand Reinhold . co , Newyork (1970)
[7]Rowlinson,J.S.,Swinton.F.L”.liquidmixtures”,3rded.Butter worth&Co(1982)
[8]Berry.R.S;Rice, S.A; Ross,J; “J. physical chemistry” ,John wiley & Sons, Newyork 1980
[9]Barrow, G.M;” physical chemistry” 4thed ;Mc Graw Hill( 1988)
[10] Levine, I.N;” phtsical chemisty”
[11] Atkinz,p.W; “3 physical chemistry”5ed Oxford university press,1995
[12] پایان نامه دوره کارشناسی ارشد,سلامت,رحمن,زیر نظر دکتر دیهیمی,دانشگاه شهید بهشتی2003
[13]طر ح پژوهشی,دانشگاه شهید بهشتی ,گروه شیمی مجری طرح فرزاد دیهیمی,یک روش جدید ضرایب گزینش پذیری الکترود های یون گزین

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله کازئینات سدیم به عنوان نانوحامل طبیعی ویتامین D در

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:17 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کازئینات سدیم به عنوان نانوحامل طبیعی ویتامین D در نوشیدنی ها با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کازئینات سدیم به عنوان نانوحامل طبیعی ویتامین D در نوشیدنی ها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کازئینات سدیم به عنوان نانوحامل طبیعی ویتامین D در نوشیدنی ها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کازئینات سدیم به عنوان نانوحامل طبیعی ویتامین D در نوشیدنی ها با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 3
نویسنده(ها):
مریم خوش منظر – کارشناسی ارشد علو م و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز
بابک قنبرزاده – دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی،دانشگاه تبریز

چکیده:
کاهش مقدار چربی از رژیم غذایی سالم درتامین مواد مغذی آبگریز ضروری بدن مشکل ایجاد میکند. ازجمله مهمترین این مواد، ویتامینهای محلول در چربی، آنتیاکسیدانها، اسیدهای چرب چندغیراشباعی هستند کهبسیاری از مواد مغذی در طی پروسهها و مدت زمان نگهداری کاهش مییابند. در نتیجه توسعه تکنولوژی جهت افزایش حلالیت، پایداری و حفاظت از ترکیبات آبگریز در سیستمهای محلول و آبکی لازم به نظر میرسد. روش انکپسولاسیون روش بسیار مناسبی جهت حفظ مواد زیست فعال، ویتامین ها و اسیدهای چرب چند غیر اشباعی میباشد در این پژوهش، از کازئینات برای ریز پوشانی ویتامین Dاستفاده گردید نتایج طیف سنجی فرو سرخFTIR تشکیل کمپلکس بین کازئینات و ویتامین Dرا تائید کردند. اندازه ذرات محلول کازئینات سدیم % 1 در محدوده 150 تا 300 نانومتر قرار داشت و با افزودن ویتامینDآن به محدوده 450 تا 750 نانومتر افزایش یافت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله لاستیک های فرسوده جایگزین انرژی و کربن در فولاد سا

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:17 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله لاستیک های فرسوده جایگزین انرژی و کربن در فولاد سازی با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله لاستیک های فرسوده جایگزین انرژی و کربن در فولاد سازی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله لاستیک های فرسوده جایگزین انرژی و کربن در فولاد سازی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله لاستیک های فرسوده جایگزین انرژی و کربن در فولاد سازی با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی

تعداد صفحات: 12

نویسنده(ها):

محمدحسن جولازاده – کارشناس ارشد ذوب آهن اصفهان

چکیده:

در سطح جهان سالانه بازای هر 5 نفر یک حلقه لاستیک خودرو فرسوده شده و از رده خارج می گردند . از طرف دیگر در جهان سالانه به میزان بالغ بر 1344 میلیون تن فولاد خام تولید می شود . در کشور عزیزمان نیز سالانه 10/1 میلیون تن فولاد خام با بهره برداری از فرایندهای کوره قوس الکتریکی و کنورتر به ترتیب به میزان 80% و 20% بدست می آید . در حین تولید فولاد بطور معمول بازای هر تن 12 تا 18 کیلوگرم مواد کربن دار استفاده می شود . با توجه به معضلات ایجاد شده توسط لاستیک های فرسوده برای محیط ز یست و وجود کربن و فولاد به میزان 10% الی 15 وزنی لاستیک، محققین ذوب آهن اصفهان در زمینه بکارگیری لاستیک های فرسوده در عملیات فولاد سازی جهت تولید اقتصادی، سازگار با محیط زیست بعنوان وظیفه ملی اقداماتی انجام دادند .
بعد از مطالعه و بررسی و انجام تحقیقات عملی و علمی در کوره های قوس الکتریکی با ظرفیت 40 ، 6 و 25 تن نتایج مطلوبی به شرح ذیل حاصل گردید .
• میزان مصرف انرژی برق 10 الی 15 درصد نسبت به ذوبهای معمولی کاهش پیدا کرد .
• میزان مصرف کک از 18 کیلوگرم بازای هر تن فولاد به صفر رسید .
• باندازه 10 الی 15 درصد وزن لاستیک های فرسوده مصرفی به شارژ قراضه ذوب اضافه شد .
• کیفیت فولادهای تولیدی قطعه و شمش از نوع آلیاژی، کم کربن و پرکربن (1%) در حد نرم بوده و مورد تایید کنترل کیفی قرار گرفته است .
• درصد گازهای SO2, NOx, CO در خروجی دودکش خیلی کمتر از نرخ های مجاز بوده است .
• طبق گزارشات برخی از شرکت های لاستیک سازی مشهور جهان با توجه به عدم وجود کلرین در ترکیب لاستیک ها و بالا بودن درجه حرارت فولاد سازی ، تشکیل دی اکسین امکان پذیرنمی باشد .
• بازای هر تن فولاد نزدیک به 86000 ریال صرفه جویی شده است .
• طرحهای مشابهی در امریکا، برزیل ، روسیه و ژاپن جایزه ملی محیط زیست را کسب کرده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   16   17   18   19   20   >>   >