ارسالکننده : علی در : 95/5/27 4:25 صبح
مقاله شرکت فنی و مهندسی تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شرکت فنی و مهندسی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شرکت فنی و مهندسی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شرکت فنی و مهندسی تحت فایل ورد (word) :
شرکت فنی و مهندسی
شرکت فنی و مهندسی (عمران) شرکت ساختمانی می باشد که به طور کلی طراحی ساختمان،محاسبات،اجرا ونظارت ساختمان را بر عهده دارد.
در چنین شرکتی همیشه کارهای اجرایی صورت نمی پذیرد فقط زمانی این عمل انجام می شود که نیاز به محاسبه ی جریمه ها و زمان بندی می باشیم.
اساساً میزان دقیق هزینه ها بعد از اجرا بدست می آید که این میزان برای جداول متره برآورد بدست می آید. به طور کلی در این جدول هر مرحله از سازمان که پیش می رود در آن یادداشت می شود و به عنوان یک سند نگهداری می شود.
نگاهی می اندازیم به فعالیت مهندسین و مسئولان شرکت
مدیر عامل شرکت:
از آنجایی که تمام مسئولیت ها در قبال ایمنی ساختمان ،اجرای ضوابط و قوانین با مدیر عامل شرکت است.مدیر عامل باید محاسبات و طرح را چک کند بر این اساس که طرح ارائه شده را بررسی می کند و اگر نواقصی داشته باشد برطرف می کند به همین ترتیب محاسبات را بررسی می کندتا از لحاظ فنی پروژه دچار مشکل نشود همچنین چون سود و زیان مالی شرکت مستقیماً متوجه مدیر عامل می شود باید روی مسائل مالی هم کنترل داشته باشد تا هزینه ها و در آمدها بر اساس روال ،به طور مرغوب باشد.
مدیر عامل از جانب و نمایندگی خود فردی را به عنوان مهندس ناظر تعیین می کند که هرز گاهی بر سر پروژه برود تا از روال صحیح اجرا بر طبق محاسبات یقین حاصل نماید .
بخش طراحی:
گفتیم که یکی از فعالیت های ساختمانی طراحی می باشد.
اولین قدم در این بخش آگاهی کامل از ضوابط می باشد.برای طراحی پروژه ها باید ضوابط شهرداری آن را قبلاً از شهرداری گرفته و بر اساس ضوابطی که ارائه می شود طراحی را باید انجام داد چون هر منطقه از شهرداری ضوابط مخصوص به خود را دارا می باشد که بر اساس خاک منطقه ،عرض خیابان اصلی و عرض کوچه ها برآورد می شود.
طراحی یک کار ذوقی و سلیقه ای می باشد که امروزه با استفاده از نرم افزارهایی مانند اتوکد و ;انجام می شود.
در کشورما روال به این ترتیب است که بعد از گرفتن ضوابط یک طرح اولیه که به آن نقشه ی شهرداری هم می گویند ارائه می شود وپس از تأیید شهرداری معمولاًطرح دیگری به عنوان طرح اجرایی که ممکن است کمی مسائل خارج از ضوابط داشته باشد ارائه می گردد ودر اختیار بخش محاسبات قرار می گیرد .
بخش محاسبات:
بعد از طراحی محاسبات صورت می گیرد .
بخش محاسبات براساس طرح ارائه شده اندازه ی ستون ها و تیرها را مشخص می نماید تا به گونه ای که کوچکترین ابعاد و اندازه های ممکن و مقاوم ترین حالت بدست آید این محاسبات را به جهت اطمینان از صحت کنترل کرده و دفترچه ای به عنوان دفترچه ی محاسبات ایجاد می کنند نسخه ای از آن را به مسئول اجرایی و نیز نظام مهندسی ارائه می دهند.
محاسبات له طور کلی یک کار فنی و ریاضیاتی می باشد که این کار را با استغاده از نرم- افزارهایی مانند و;انجام می دهند.
بخش اجرایی:
پرونده ی نقشه های طراحی شده دفترچه ی محاسبات را تحویل گرفته و بر اساس آن پروژه را اجرا می نمایند .
در پروژه تعیین تعداد و نوع پرسنل به عهده ی مسئول اجرایی است و باید به نوعی باشد که نه کمبودی ایجاد شود که و نه نیروی کاری هدر گردد و به بهترین شکل ممکن بازه ای ارائه شود.همچنین ایمنی و امنیت پروژه ،پرسنل و بناهای مجاور باید رعایت گردد تا زیان مالی احتمالی به شرکت وارد نشود کارهای انجام شده را باید به صورت گزارش به مدیر عامل تحویل دادتا از روند اجرای پروژه مطلع گردد.
در صورت نیاز باید یا خود و یا شخص دیگری را به عنوان مسئول انجام متره وبرآوردقرار دهد که میزان کار اجرایی در هر روز را یادداشت نموده و در پایان پروژه تحویل دهد.
اما بیشتر بیشتر ستون ها مقادیرشان متغیر می باشد.
ستون اول: شماره گذاری:دراین ستون شماره گذاری کارهای مختلف انجام می پذیرد .
ستون دوم: شرح عملیات:این ستون به گونه ای است که عملیات اجرایی را به صورت جزء به جزءاز ابتدایی ترین کارها را در آن توضیح می دهند.هر قسمت از پروژه می تواند دارای زیر مجموعه های فراوان داشته باشد.مثلاً قسمت بتن ریزی شامل چندین نوع (بتن با عیار 150گرم ، 250گرم،300گرم)می باشد که هر کدام از این بخش ها شامل توضیحات و و شرایط مخصوص به خودشان را دارند که این شرایط بر حسب متراژ و ابعاد اجرای عملیات و جنس مصالح ساختمانی مورد استفاده تغییر می کند.
ستون سوم:کد عملیات:هر کدام از کارهای اجرایی یک کد عملیاتی دارند که به عنوان کد اصلی محسوب می شود .هر کد اصلی می تواند دارای چندین شرایط کد فرعی باشد که هر کدام از فرعی ها هم می توانند دارای چندین جزء فرعی دیگر باشند(حالت درختی)
ستون چهارم ،پنجم،ششم و هفتم(طول و عرض وارتفاع):شامل وروده های یک سیستم بر حسب متر مربع و متر مکعب استکه باید وارد جدول شود باید دقت داشته باشیم که ستون وزن مختص فلزات و آهن آلات می باشد.که باید برحسب کیلو محاسبه شود.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/5/27 4:25 صبح
مقاله تخمین هزینه های نرم افزار تحت فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تخمین هزینه های نرم افزار تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین هزینه های نرم افزار تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تخمین هزینه های نرم افزار تحت فایل ورد (word) :
تخمین هزینه های نرم افزار
مقدمه :
در نخستین روزهای کار با کامپیوتر ، تعداد کامپیوتر ها کم و برنامه های کاربردی اغلب پروژه های کوچک و یک نفره بود . از طرفی هزینه های نرم افزاری درصد کوچکی از کل هزینه سیستم کامپیوتری را تشکیل می داد و قدری خطا در تخمین هزینه های نرم افزاری ، تاثیر اندکی برجای می گذاشت . به تدریج تعداد ، اندازه و اهمیت برنامه های کاربردی و از طرف دیگر هزینه های ایجاد نرم افزارشروع به رشد نمود ، به گونه ای که امروزه نرم افزار گران ترین عنصر هر سیستم کامپیوتری به شمار می آید و افزایش بیش از حد هزینه ها برای سازنده نرم افزار مصیبت بار خواهد بود .
در نتیجه این رشد ، تاثیر خطاها در تخمین هزینه نرم افزار بیشتر و بدتر شد . در نتیجه امروزه تخمین هزینه پروژه های نرم افزاری اهمیت زیادی پیداکرده است, در این مقاله بعداز تعریف تخمین هزینه و انواع تخمین به تعریف ومقایسه سه روش از روشهای تخمین هزینه های نرم افزاری یعنی روش امتیاز کارکردی (FUNCTION POINT =FP) ,روش COCOMO و روش FPROM می پردازیم .
تعریف تخمین هزینه :
تهیه یک تقریب با برآوری از هزینه های مورد نیاز برای انجام یک پروژه را تخمین هزینه گویند . مهمترین خروجی این فعالیت را تخمین هزینه جزئیات آنها و طراح مدیریت هزینه تشکیل می روند .
انواع تخمین :
1 ـ تخمین ساخت یافته : (structured estimating )
تخمین احتمالاً ابتدای ترین روش « اندازه گیری » می باشد . مردم همیشه از تجربه گذشته خود برای پیش بینی حوادث آینده استفاده می کنند . هرچند طبیعی است . تخمین های ساده جهت برنامه ریزی و کنترل موثر نمی توانند قابل اطمینان باشند . دقت تخمین به تجربه تخمین زننده در زمینه ای که او در حال تخمین است بستگی دارد .
روش های تخمین ساخت یافته ، تلاشی برای استفاده از این واقعیت و در عین حال وارد نمودن ساختارو انضباط برفرآیند تخمین می باشد به نحوی که نتایج حاصله از آن را بتوان با اطمینان استفاده نمود . مزایای تخمین به قرار زیر می باشد .
1 ـ روشی ارزان است و بنابراین تنها روشی است که برای مشاغل یک بار تکرار مناسب می باشد .
2 ـ این روش می تواند برای پیش بینی زمان های کاری که دیده نشده است و بنابراین به عنوان مبنایی برای تخمین قیمت برای کارهای یک بار تکرار بزرگ استفاده شود .
به طورطبیعی در مواردی که مقادیرزمانی با جزئیات زیاد مورد نیاز نمی باشند . تخمین قابل استفاده می باشد . بنابراین چنین روش هایی برای کار با سیکل طولانی و در موقعیت هایی که داده زمانی انباشته برای برنامه ریزی ، کنترل یا پرداخت در طول پریودهای طولانی مدت مورد نیاز است . مفید می باشد .
2 ـ تخمین تحلیلی ( Analytical estmating )
تخمین تحلیلی ، مجموعه تخمین ترتیب داده استاندارد می باشد . این تکنیک براین واقعیت استوار است که مشاغل را می توان به جزء متشکله آن تقسیم نمود و عناصر به طور مجزاقابل اندازه گیری یا تخمین می باشند خطای این زمان های منفصله تصادفی بوده و همدیگر را جبران می کنند به نحوی که زمان کل در محیط قابل قبول قرار خواهد گرفت .
به طور مشابه هنگامی که تعدادی کار در طول یک زمان بزرگترترتیب می شوند ( مانند میزان کار یک هفته ) خطاهای منفصله در زمان های مشاغل ، تصادفی خواهد بود و همدیگر را جبران خواهند کرد به نحوی که زمان کل قابل قبول می باشد .
بدیهی است تخمین توسط کارگری که درمحدوده کار مورد اندازه گیری با تجربه می باشد و در زمینه روش های کار آموزش دیده است صورت می پذیرد بنابراین تخمین زننده به صورت زیر عمل می کند .
1 ـ کار را به عناصر تقسیم می کند .
2 ـ داده استاندارد یا ترکیبی ( Symetic )را به کار می گیرد .
3 ـ عناصری که ارزش تلاش و صرف وقت دارند را مورد اندازه گیری قرار می دهد .
4 ـ مابقی عناصر را با استفاده از تجربه خود و اطلاعات مربوط به شرایط کاری عوامل ایمنی و مانند آن تخمین می زند .
ممکن است زمان های عناصری که تخمین زده شده اند برای استفاده بعدی به صورت داده استاندارد نگهداری شوند البته دراین حالت لازم است در فواصل مشخصی آنها را از نظر قابل قبول بودن مورد بررسی قرار داد .
3 ـ تخمین مقایسه ای (Comparative estimating )
تخمین مقایسه ای براساس شناسایی و اندازه گیری کارهای « شاخص » ( Bench mark ) با محتوی کاری معین که سایرکارها را بتوان در مقایسه با آن اندازه گیری نمود استواراست کارهای شاخص به نحوی انتخاب می شوند که نماینده کل محدوده کاری مورد نظر بوده و نشانگر نقاط متوسط مقیاس کل کار باشد . این مشاغل شاخص با دقت قابل قبولی توسط تکنیک های اندازه گیری زمان سنجی می شوند .
مرحله بعدی شناسایی نوارهایا شیارهای زمانی است که به کمک تحلیل آماری تعیین می شوند.
حال شاید این سوال مطرح شود که در پروژه های نرم افزاری کدام نوع تخمین استفاده می شود .در پاسخ به این سوال باید گفت که روش تخمین تحلیلی در پروژه های ذکر شده کاربرد بیشتری دارد.
روش امتیاز کارکردی:
تعریف : این روش بر این فرض استوار است میزان نیروی انسانی مصرف شده در هر پروژه نرم افزاری و به تبع آن هزینه آن به مقیاس پروژه بستگی دارد ,در این روش اساس محاسبه امتیاز کارکردی بصورت ذیل است :
=UFC*TCFامتیاز کارکردی
که در آن UFC(1)تعداد امتیازات خالص است که از مجموع تعداد ورودیها, خروجیها, فایلهای منطقی, فایلهای واسطه و پرس و جو ها بدست می آید و TCF (2 )ضریب پیچیدگی فنی است که انجام این مطالعه آنرا بین 65/0و 35/1 برآورد کرده اند.
روش COCOMO :
COCOMO از دو حرف اول سه کلمه CONSTRUCTION COST MODEL ساخته شده که می توان آنرا( مدل هزینه سودمند )ترجمه کرد.این روش ابتدادر سال 1981توسط بوهم( B.W.BOHEM )ارائه گردید.
بوهم در مدل خود عوامل زیر را در هزینه یک پروژه نرم افزاری موثر دانست:
1- قابلیت اعتماد محصول 2- پیچیدگی محصول 3- محدودیت زمان اجرا 4- محدودیت حافضه اصلی 5- در دسترس بودن ماشین 6- قابلیت تیم آنالیست 7- تجربه توسعه نرم افزارهای کاربردی 8- قابلیت تیم برنامه نویسی 9- میزان استفاده از ابزارهای مدرن طراحی 10- میزان استفاده از ابزارهای مدرن برنامه نویسی .
در این روش , میزان تاثیرگذاری هر کدام از عوامل , روی پروژه از کم (LOW ) وتا خیلی زیاد( EXTRA HIGH)درجه بندی شده وبه آنها وزن داده می شود .به این ترتیب یک ماتریس بدست می آید که سطرهای آن عوامل موثر و ستونهای آن درجه میزان تاثیر هر عامل روی پروژه می باشد .این روش عوامل زیادی را در برآوردها در نظر می گیرد وبه همین دلیل احتمال خطا در آن زیاد است .
روش FPROM :
این روش یک روش برآورد مرحله ای است و برای هر مرحله منحصرا می توان زمانی برآورد نیروی انسانی را ارائه داد که مرحله قبل آن انجام شده وشاخصهای معتبری از پروژه موجود باشد .
همچنین در این روش مدیران بر اساس تجربه گذشته و تشخیص خود از قابلیتهای تیم های کاری خود برآورد نیروی انسانی را انجام می دهند که آنهم حجم قابل توجهی از هزینه نرم افزار را شامل می شود .به این ترتیب تفاوت این روش , با روش امتیاز کارکردی در نحوه انجام برآوردها (مرحله ای بودن آن )است واز نظر اینکه تعداد ورودی ها , خروجی ها , جداول و گزارشها را شاخصی برای مقیاس پروژه بدانند تفاوتی بین آنها وجود ندارد .
ارزیابی و مقایسه روشهای امتیاز کارکردی , COCOMO وFPROM :
در اینجا به مقایسه کارآیی روش امتیاز کارکردی با دو روش دیگر یعنی COCOMO و FPROM می پردازیم . برای مقایسه این روشها 7پروژه بزرگ و متوسط متشکل از 97 زیر پروژه که در محیطی کاملا مکانیزه با استفاده از متدولوژی مهندسی اطلاعات (IE)جیمز مارتین مورد مطالعه قرار گرفتند
در اینجا ما کوشش می کنیم به پرسشهای ذیل پاسخ دهیم.
1-آیا روشهای حاضر برای پیش بینی نیروی انسانی در محیطهای پیشرفته معتبر هستند ؟
2- آیا روشی که بر اساس یک تجربه طولانی مدیران در یک محیط خاص ایجاد شده باشد برای همان محیط مناسبتر نیست ؟
3- آیا بطور کلی می توان بر مشکل پیش بینی نیروی انسانی مورد نیاز در ابتدای اینگونه پروژه ها فائق آمد؟
مراحل توسعه :
مراحل توسعه پروژه های فوق عبارتند از :1- آنالیز
2- طراحی 3- اجرا
میزان نیروی انسانی مصرفی برای مراحل مختلف هر کدام از پروژه های مورد مطالعه به شرح جدول شماره 1 است .
همچنین , تعداد موجودیتها , صفحات نمایش , FP های خاص و تعداد PSUDO-CODE این پروژه ها در جدول شماره 2 ارائه شده است.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/5/27 4:24 صبح
تحقیق شیمی فیزیک تحت فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق شیمی فیزیک تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق شیمی فیزیک تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق شیمی فیزیک تحت فایل ورد (word) :
تعیین سمت و سوی واکنش
ترمودینامیک شیمیایی در عمل ، برقراری چهارچوبی برای تعیین امکان پذیربودن یا خود به خود انجام شدن تحولی فیزیکی یا شیمیایی معین است. به عنوان مثال ، ممکن است به حصول معیاری جهت تعیین امکان پذیر بودن تغییری از یک فاز به فاز دیگر بطور خود به خود مانند تبدیل گرافیت به الماس یا با تعیین سمت و سوی خود به خود انجام شدن واکنشی زیستی که در سلول اتفاق میافتد، نظر داشته باشیم.
در حلاجی این نوع مسائل ، چند مفهوم نظری و چند تابع ریاضی دیگر بر مبنای قوانین اول و دوم ترمودینامیک و برحسب توابع انرژی گیبس ابداع شدهاند که شیوههای توانمندی برای دستیابی به پاسخ آن مسائل ، در اختیار قرار دادهاند.
تعادل
پس از تعیین شدن سمت و سوی تحولی طبیعی ، ممکن است علم بر میزبان پیشرفت آن تا رسیدن به تعادل نیز مورد توجه باشد. به عنوان نمونه ، ممکن است حداکثر راندمان تحولی صنعتی یا قابلیت انحلال دیاکسید کربن موجود در هوا ، در آبهای طبیعی یا تعیین غلظت تعادلی گروهی از متابولیتها ( Metabolites ) در یک سلول مورد نظر باشد. روشهای ترمودینامیکی ، روابط ریاضی لازم برای محاسبه و تخمین چنین کمیتهایی را بدست میدهد.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/5/27 4:24 صبح
تحقیق اندازه گیری با کولیس تحت فایل ورد (word) دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق اندازه گیری با کولیس تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق اندازه گیری با کولیس تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق اندازه گیری با کولیس تحت فایل ورد (word) :
اندازه گیری با کولیس
حدود 300 سال قبل یعنی در سال 1631 میلادی یک مهندس ریاضیدان فرانسوی به نام پیر ورنیه (1637-1580 میلادی) وسیله ای برای اندازه گیری طراحی کرد که بر اساس اختلاف بین دو تقسیم بندی کار می کرد. این وسیله بعدها به نام مخترع آن ورنیه نامگذاری شد. اساس آن به این صورت بود که اگر دو طول برابر به تقسیمات مساوی تقسیم کنیم و آنها را در مجاورت و انطباق با هم قرار دهیم تمام خطوط تقسیمات در امتداد همدیگر قرار می گیرند ولی چنان چه تقسیمات با هم مرتبط نباشد، خطوط در امتداد همدیگر واقع نخواهند شد.
قبل از ورنیه دانشمند پرتغالی به نام پدرونونیوس (1555-1492 میلادی) نیز طرح مقدماتی اینوسیله را ارائه داده بود که بهنام خودشنونیوس معروفاست.
بهوسیله ورنیه خواندن کسری از تقسیمات اصلی خط کش امکان پذیر میشود.
دقت وسایل اندازه گیری مجهز به ورنیه رابطه مستقیم با روش تقسیم بندی آن دارد.
کولیس ورنیه دار Nernier caliper:
کولیس به دلیل داشتن تنوع و سهولت در اندازه گیری یکی از مهم ترین ابزارهای اندازه گیری می باشند که تشکیل شده از دو قسمت ثابت و متحرک که قسمت ثابت آن یک خط کش مدرج به فک و شاخک ثابت و قسمت متحرک شامل کشویی است که به فک و شاخک متحرک و همچنین برای کم کردن لقی از ضامنی که در زیر کشو نصب شده است استفاده می شود.
نکاتی که در استفاده از کولیس باید رعایت کرد:
1- قبل از به کار بردن کولیس آن را با پارچه مخصوص (تنظیف) تمیز کنید و اطمینان حاصل کنید که قسمت های متحرک کولیس به راحتی حرکت کنند.
2- به کولیس فشار زیاد وارد نکنید چون باعث از دست دادن دقت آن میشود.
3- با بستن فکها و آزمایش، فاصله بین فکها در برابر نور، موازی بودن فکها قابل بررسی است.
4- برای اندازه گیری داخلی، شاخک های کولیس را باید آزمایش کرد که فرسوده نشده باشد.
5- تنظیم درجه بندی کولیس و فاصله آزاد بین قسمت هایی که روی هم می لغزند، با پیچ هایی که در کولیس پیش بینی شده قابل تنظیم است ولی اگر نیاز به تنظیم کلی داشت به قسمت تعمیرات بفرستید.
6- کولیس را در دست بگیرید و فک ثابت آن را به جلو برانید.
7- به منظور اندازه گیری خارجی، ابتدا دهانه کولیس را کمی بیشتر از اندازه قطعه باز کنید سپس فک ثابت را به یک ضلع قطعه مورد اندازه گیری تکیه دهید حال فک متحرک را به آرامی به ضلع دیگر قطعه کار نزدیک کنید و پس از تماس با قطعه کار، آندازه آن را بخواهید.
8- دقت کنید که در موقع خواندن اندازه جهت دید در راستای محل خواندن و عمود بر امتداد خط کش باشد.
9- برای تثبیت اندازه از پیچ قفل کننده ورنیه استفاده کنید.
10- برای اندازه گیری از نوک فکهای کولیس استفاده نکنید زیرا این محل به علت وجود لقی بین کشو و خط کش باعث خطای کسینوسی در اندازه گیری و همچنین خرابی کولیس خواهد شد.
11- در اندازه گیری خارجی (میله) و داخلی (سوراخ) عمود بودن امتداد فکها نسبت به محور قطعه کار الزامی است.
مقیاس ها:
خط کش بر حسب میلی متر درجه بندی و بر خسب میلی متر و یا سانتی متر عددنویسی می شود. طول درجه بندی باید حداقل برابر گستره اندازه گیری کولیس به اضافه طول ورنیه باشد.
خطوط درجه بندی خط کش و ورنیه باید راست، باریک، عمود به لبه خط کش و پهنای آن بین 08/0 و 18/0 میلی متر باشد. حداکثر بیراهی های مجاز از رابطه زیر محاسبه می شود.
e = حداکثر بیراهی مجاز قرائت بر حسب میکرومتر است
L= طول اندازه گیری شده در گستره اندازه گیری برحسب میلی متر
سطوح اندازه گیر:
سطوح مربوط به اندازه گیری خارجی:
سطوح مربوط به اندازه گیری خارجی، باید با رواداری 5 میکرومتر در سراسر طول شان تخت باشند. این سطوح وقتی فکها باز و پیچ تثبیت بسته است، باید موازی یکدیگر باشند.
رواداری تراز آنها (t)، برحسب میکرومتر، از فرمول زیر محاسبه می شود:
که در آن، e حداکثر بیراهی مجاز قرائت است. مقادیر محاسبه شده. باید به نزدیکترین عدد تا 10 میکرومتر سرراست شوند.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/5/27 4:24 صبح
مقاله عوامل مؤثر بر بازاریابی و فروش محصول زیتون استان زنجان تحت فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عوامل مؤثر بر بازاریابی و فروش محصول زیتون استان زنجان تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل مؤثر بر بازاریابی و فروش محصول زیتون استان زنجان تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عوامل مؤثر بر بازاریابی و فروش محصول زیتون استان زنجان تحت فایل ورد (word) :
چکیده
استان زنجان با تولید سالیانه 20 هزار تن زیتون، اولین تولید کنندهی زیتون در کشور میباشد، اما به رغم این موضوع در زمینهی فروش و بازاریابی این محصول ارزشمند مشکت عدیدهای وجود دارد. در این پژوهش سعی شده موانع فروش و بازاریابی محصول زیتون از دیدگاه دو گروه مؤثر در این زمینه یعنی مشتریان زیتون و تولیدکنندگان و عمدهفروشان این محصول بررسی گردد. بعد از بررسی این دو گروه به وسیلهی پرسشنامه و مصاحبه ی حضوری مشخص گردید، از نظر مشتریان کیفیت و ویژگی محصول، قیمت گذاری و توزیع محصول زیتون استان زنجان مناسب بوده ولی اطعرسانی و تبلیغ و ترویج این محصول نامطلوب میباشد. در ضمن مشخص گردید محصول، قیمت و نحوهی توزیع زیتون در استان زنجان تأثیر مثبتی بر فروش محصول زیتون استان دارد و بین پیشبرد فروش و فروش این محصول رابطهی معناداری وجود نداردبا. بررسی گروه تولیدکنندگان و عمده فروشان زیتون استان زنجان مشخص گردید، این گروه مهم تقریباً از هیچ ابزار فروش و بازاریابی مناسبی مانند استفاده از رسانههای تبلیغاتی، بازاریابی اینترنتی، قیمت گذاری مناسب، استفاده از استراتژی مشخص بازاریابی استفاده نکردهاند؛ عمده خریدار محصول زیتون استان زنجان، خریدارانی از استان گین هستند که بعد از فرآوری این محصول به نام زیتون رودبار به فروش میرسانند.
کلمات کلیدی: زیتون، بازاریابی، آمیختهی بازاریابی، ابزارهای نوین بازاریابی
1 -مقدمه
درخت زیتون به دلیل مقاوم بودن به کمآبی و سازگاری با خاکهای کمبازده و فقیر و تولید محصول با ارزش وکمهزینه از نظراقتصادی بسیارحایز اهمیت بوده که به محصول ثروتمند خاکهای فقیر مشهور است. درخت زیتون بیش از 2000 سال عمر نموده و طول باردهی اقتصادی آن بسیار طونی میباشد. روغن و کنسرو، مهمترین فرآوردههای آن محسوب میشوند. کشورهایی همانند اسپانیا، ایتالیا، تونس، ترکیه، پرتغال، یونان، مراکش، الجزایر، سوریه و آرژانتین بیشترین سطح زیر کشت و تولید زیتون در دنیا را بر عهده دارند. بیشترین میزان تولید روغن زیتون جهان به کشور اسپانیا تعلق دارد و پس از آن ایتالیا و یونان قرار دارند (محمدی و وکیلی، .(1385
در دنیای امروز، دگرگونیهای بسیار زیادی همراه با گسترش رقابت در زمینههای متنوع، به ویژه در بازارها، مشاهده میشود. »تغییر« واژهی آشنایی است که توأم با فرصت و تهدیدهایی برای جوامع و زمینههای شغلی مختلف، گاهی عامل رشد و توسعه، و زمانی عامل نگرانی و تحیر و واماندگی میشود. شرکتهای که پویایی را هدف خود قرار داده اند، سازندگی و توسعه را در تغییر مییابند و گروهی که فقط متقاضی برکت بدون حرکت هستند، از ایجاد هر گونه تغییر در وضع موجود نگران بوده، مقاومت شدیدی در برابر آن نشان میدهند. استفاده از بازاریابی برای همه شرکتها و سازمانهای که درصدد هستند بدون تسلیم در برابر تغییر، حضوری آگاهانه در بازار داشته باشند ضرورت دارد. آنها باید تش کنند تا با بازارگرایی، بازارگردی، و بازاریابی سهم بازار مناسبی برای خود بدست آورند و با عرضهی محصولی خوب با قیمتی مناسب، به کارگیری روشهای مناسب توزیع، استفاده از تبلیغات آگاه کننده و جهت دهنده و شناسایی رقبا، فرصتها و تهدیدهای محیطی، سهم بازار خود را افزایش دهند و با خقیت، ابتکار، انعطاف پذیری و تطبیق منابع با نیازها و خواستههای مشتریان داخلی و خارجی، عوه بر افزایش سهم بازار، مشتریان خود را نیز حفظ نمایند.
333
همایش ملی مدیریتسرمایه و استعدا دهایکشاورزی درپرتو صنعت وتجارت در استان زنجان
بازاریابی برای هر نوع حرکت آگاهانه و هدفمند در بازار امروز که نه مرز میشناسد و نه مشتری خاصی ضرورت دارد. جهانی شدن1 بازار پدیدهای است که به تدریج چهره خود را نمایان میسازد. شعار امروز بازاریابی برای همه کارآفرینان و مدیران و بازاریابان حرفهای در این جملهی کوتاه خصه میشود: جهانی بیندیش، محلی عمل کن. جهانی شدن بازار یعنی اقتصاد و تجارت بدون مرز، و زمهی آن بینش وسیع، حرکت هدفمند، نگرش سیستمی و افزایش تواناییها و بهبود مقررات و قوانین است . بازاریاب امروز باید مرزها را بشکند، مغزش را به کار اندازد و رمزهای کامیابی را زودتر از دیگران بیابد و بشناسد تا بتواند در تطم بازار واقعی خود را نجات دهد. بازاریابان باید جهان را به عنوان بازار محصوت و خدمات خود به حساب بیاورند و اتخاذ نگرش و تفکری سیستمی تش کنند تا با شناخت محیطها و فرهنگهای موجود در جهان، محصوت خود را هماهنگ با تقاضای مشتریان گوناگون عرضه کنند ( روستا و همکاران، .(1388
فرآیند بازاریابی نوین، با شناسایی و سنجش نیازها و خواستههای برآورده نشده مشتریان آغاز شده و پس از انتخاب بازارهای هدف با نگرش سیستمی، استراتژیهایی در زمینهی آمیخته بازاریابی با در نظر گرفتن مشتریان تنظیم میشود (کاتلر و آرمسترانگ، .(1386
طی سالهای متمادی در گذشته، تحقیقات در زمینه بازارهای کشاورزی به طور اثربخشی از مزایای پیشرفت های تکنولوژیکی در زمینههای اقتصادی، آمار و مدیریت بازاریابی استفاده نکرده است و تنها طی دهههای 1990 و 2000 تا حدی از این علوم بهره جسته است، که معلوم گردید مزایای فراوانی در این رویکرد جدید به مسئله کشاورزی نهفته است (گرانرتاند و کریستینسن2 ، .(1992 نوآوریها و تکنیکهایی که در بازاریابی پذیرفته شدهاند از مدلهای ساده آماری آغاز شده و تا مدلهای بسیار پیچیدهی اقتصادی ادامه مییابد.
با توجه به پیشرفتهای فراوان که در زمینهی بازاریابی کشاورزی در دنیای مدرن امروز رخ داده است و با عنایت لزوم همسو شدن با استراتژیهای جهانی؛ ما بر آن شدیم تا حداقل در گوشهای از بخش کشاورزی مسئلهی بازاریابی محصول زیتون را به صورت علمی چارچوب بندی کنیم.
– 1 تاریخچهی زیتون در جهان و ایران
درخت زیتون یکی از اولین و قدیمیترین درختان میوه است. با آنکه منشأ اصلی درخت زیتون را عدهای از دانشمندان به کشورهای آسیایی نسبت میدهند با این وجود عدهای دیگر با توجه به انتشار فعلی نژاد وحشی آن، منشأ آن را در منطقهی مدیترانه ذکر نموده و معتقدند که از آنجا به سایر نواحی انتقال یافته است. پیدایش درخت زیتون را به زمانهای خیلی قدیم نسبت میدهند و عقیده دارند که این درخت در دوران سوم در اروپا به ظهور رسیده است و از این جهت است که گونههای آن به نام قاره اروپا ” اولئا اروپئا” نامگذاری شده است (صادقی، .(1389
زیتون با سابقه 6000 ساله از قدیمیترین درختان کاشته شده در جهان است که در مناطقی از آسیای صغیر، ایران، سوریه و فلسطین و همچنین حوزه مدیترانه کاشت میشده است. فینیقیها زیتون را در سواحل دریای مدیترانه به آفریقا و جنوب اروپا گسترش دادهاند. در مقبرههای مصریان از 2000 سال پیش از مید مسیح درخت زیتون یافت میشود. رومیها و پس از آن یونانیها به کاشت این درخت مبادرت ورزیده اند. در 1400 سال پیش پیامبر اسم حضرت محمد مصطفی(ص)پیروان خود را به استفاده از روغن زیتون جهت مالیدن به پوست بدن و رویِ سر توصیه مینمودهاند. استفاده از روغن زیتون در بسیاری از ادیان و فرهنگها توصیه شده است . در غسل تعمید کلیسای مسیحیان اغلب از روغن زیتون به عنوان روغن مقدس جهت مالیدن آن بر پوست بدن استفاده میشود. روغن زیتون برای روغن مالی کردن پادشاهان اولیه یونانیان و یهودیان استفاده میشده است. سپس مبلغان مسیحی روغن زیتون را برای استفاده از مراسم تشریفات به کالیفرنیا به ارمغان بردند (صادقی، .(1389
زمان دقیق ورود زیتون به کشور کامً مشخص نیست، ولی از شواهد موجود به نظر میرسد کشت زیتون در حدود 2000 سال قبل در ایران انجام گرفته است. اولین بار این گیاه در علیآباد گرگان مشاهده گردید (محمدی و وکیلی، .(1385 کشت زیتون در استانهای زنجان، گین و قزوین (که از مناطق عمده کشت زیتون در ایران میباشند) براساس اسناد و مدارک موجود سابقه 900 ساله دارد.
در سدههای اخیر تولید زیتون به طور اقتصادی در نقاط مشخصی از کشور یعنی بخشهایی از استان گین (رودبار، رستمآباد، منجیل و غیره)، بخشهایی از استان زنجان (طارم علیا، گیلوان) و بخشهایی از قزوین (طارم سفلی) متمرکز بوده است. هماکنون با توجه به برنامهی توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور، توسعه کاشت زیتون در مناطقی که دارای شرایط مناسب کشت زیتون میباشند مانند استانهای مازندران، گلستان، ایم، فارس، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، اصفهان و استانهای دیگر، مورد توجه قرار گرفته است و به سرعت ادامه دارد (صادقی، .(1389
. Globalization . Grunert and Kristensen
383
همایش ملی مدیریتسرمایه و استعدا دهایکشاورزی درپرتو صنعت وتجارت در استان زنجان
– 2 وضعیت تولید زیتون در استان زنجان
شهرستان طارم به لحاظ وسعت باغات بارور و تولید محصول زیتون از جایگاه برتری در کشور برخوردار است و بیش از 60 درصد زیتون ایران در این شهرستان تولید می شود .
شهرستان طارم در استان زنجان قطب اصلی پرورش و تولید زیتون کشور محسوب میشود. این محصول امروزه به دلیل برخی بیتوجهیها و عدم باور داشتن توانمندیهای منطقه به نام شهرها و حتی شرکتهای دیگر به فروش میرسد و نامی از طارم و زنجان به میان نمی آید.کارشناسان کشاورزی اذعان دارند، زیتونی که در طارم پرورش مییابد دارای ارزش غذایی و کیفیتی بینظیری است و در دنیا طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. شهرستان طارم توانست مقام اول جهانی تولید در مقیاس زیتون را به نام خود ثبت کند. طارم دارای آب و هوای معتدل و مرطوب است و از این جهت منطقه مساعدی برای باغداران و کشاورزان است. بیشترین دمای هوا در این شهر 35/5 درجه سانتی گراد و در مردادماه و کمترین دمای هوا در این شهرستان 4 درجه در بهمن ماه بوده است شهرستان طارم یکی از شهرستان های سرسبز استان زنجان به شمار میرود. آب و هوای مساعدی که این شهرستان دارد موجب شده بیش از 70 نوع محصول زراعی کاشت و برداشت شود که بین این محصوت متنوعی که کاشت و برداشت میشود محصول زیتون هم توانسته است خود را خوب نشان داده و باغداران توانستند رکورد جهانی را در “تولید در هکتار” بشکنند و مقام اول جهانی را به نام خود ثبت کنند . امسال باتوجه به سطح زیر کشت 17 هزار و 831 هکتار از باغات زیتون در منطقه طارم عملیات برداشت زیتون کنسروی از هفته دوم شهریور ماه امسال در این شهرستان شروع شده و باتوجه به گزارشاتی که از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان طارم گرفته شده است پیش بینی می شود 9 هزار و 276 هکتار باغات بارده منطقه حدود 20 هزار تن محصول سبز زیتون برداشت شود که 14 هزار تن از این مقدار به صورت کنسروی و مابقی به صورت زیتون روغنی برداشت شود. زرد زیتون، روغنی، شنگه، ماری و گلوله زیتون عمده ارقام محصول شهرستان طارم است و زرد زیتون و روغنی، بیشترین میزان این محصول را شامل می شود. شهرستان طارم یکی ازحاصلخیزترین مناطق کشور محسوب میشود و به لحاظ ویژگیهای خاص اقلیمی و پرمحصولی، به هندوستان ایران معروف است و تقریباً امکان استحصال و تولید هر نوع محصول در اراضی و خاک منطقه وجود دارد. این شهرستان به خاطر برخورداری از شریان حیاتی رودخانه “قزل اوزن” به بزرگترین قطب کشاورزی استان تبدیل شده است و کیفیت محصوت باغی و زراعی آن شهرت جهانی دارد .در حال حاضر کشت و تولید زیتون در 28 استان کشور انجام میشود که شهرستان طارم استان زنجان نیز با بیش از 70 روستا، یکی از این مناطق به شمار می آید. امسال (1391) با توجه به خسارتهای وارده ناشی از بارش برف سنگین در فصل زمستان و به دلیل سرما در اوایل فصل رشد و گرما در زمان تلقیح که روی تولید محصول تأثیرگذار بود و باعث کاهش بسیار شدید مقدار تولید شد به طوریکه پیش بینی میشود میزان عملکرد نسبت به سال قبل که 35 هزار تن بوده است، بیش از 40 درصد کاهش داشته است (برگرفته از سایت خبری قانون.(1
3 -پیشینه تحقیق
-3-1 بازاریابی
دو محقق به نام های تام پیترز2 و روبرت واترمن3 مطالعاتی در خصوص شرکتهای موفقی نظیر هیولت پاکارد، تری ام، مک دونالد و ; انجام داده اند. این مطالعات با هدف جستجوی علت موفقیت این شرکتها انجام شده است. نتایج این مطالعات نشان داده است که این شرکتها همه در کاربرد مجموعهای از اصول بازاریابی مشترکاند. بدین معنی که هر شرکت دارای شناخت دقیقی از مشتریان خود بوده و بازار خود را به خوبی تعریف کرده است و توانایی ترغیب کارکنان خود را برای ارتقای کیفیت و اهمیت دادن به مشتریان را دارد. در مطالعه ای که به تازگی انجام گرفته است، نیاز به بازاریابی در شرکتهای امروزی مورد تأکید قرار گرفته است . در این مطالعه، مدیران ارشد شرکتهای آمریکایی، مهمترین مسئلهی خود را تهیه، اصح و اجرای خطی مشیهای بازاریابی رقابتی عنوان کرده اند . به عنوان گواهی دیگر، مؤسسات کاریابی آمریکایی گزارش میدهند که افزایش قابل محظه ای در میزان تقاضا برای مدیران بازاریابی رده با به وجود آمده است. طبق بررسیهای به عمل آمده مدیران ارشد فعلی، بیشتر دارای مهارتها و دانش بازاریابی اند، تا زمینههای دیگر. برای مثال 31 درصد مدیران اصلی شرکت فورچون4 بیشتر دارای گرایش بازاریابی اند و از این رو بازاریابی عامل اصلی موفقیت حرفه ای به شمار می رود.
واژهیبازاریابی نباید به معنی قدیمی آن یعنی صرفاً فروختن، معنی و تعبیر گردد. معنای جدید این واژه همانا تأمین نیازهای مشتری است. شرکتهای امروزی با رقابت شدید و فزاینده ای روبرو هستند و پاداش از آن شرکتی خواهد بود که بتواند به بهترین نحو ممکن، خواستههای
. http://www.ghanoononline.ir .Tom peters
.Robert waterman .fortune
383
همایش ملی مدیریتسرمایه و استعدا دهایکشاورزی درپرتو صنعت وتجارت در استان زنجان
مشتریان را درک و باترین منفعت را برای مشتریان هدف خود تأمین کند. در محدوده بازار این مهارتهای بازاریابی است که شرکتهای حرفه ای را از شرکت های غیرحرفه ای تفکیک می کند( کاتلر و آرمسترانگ، .(1997
بازاریابی به معنی کار با بازار است، برای فراهم نمودن مبادت با هدف تامین خواسته ها و نیازهای انسان . این تعریف به آن معنی است که بازاریابی فرآیندی است که طی آن افراد و گروهها، با تولید و مبادله کا و فایده با دیگران، خواسته ها و نیازهای خود را تامین میکنند. فرآیند مبادله خود مستلزم انجام کار است و فروشندگان باید به دنبال خریداران باشند، نیازهای آنها را بشناسند و اقدام به طراحی کاهای مطلوب، انجام تبلیغات پیشبردی، انبارداری، تحویل و قیمتگذاری کنند. فعالیتهایی نظیر تولید کا، تحقیق، ارتباط، توزیع، قیمت گذاری و خدمات از جمله فعالیت های اساسی بازاریابی هستند.
در واقع مدیریت بازاریابی را کوششی آگاهانه برای دستیابی به نتایج مبادله مطلوب با بازارهای مورد نظر دانسته اند (روستا و همکاران، .(1385
-3-2 آمیخته بازاریابی
عناصر آمیختهی بازاریابی مجموعههایی از متغیرهای بازاریابی قابل کنترل است که شرکت آنها را برای نیل به اهداف بازاریابی در بازار هدف و برای ایجاد واکنش مورد نیاز خود ترکیب میکند. این ترکیب شامل هر نوع اقدامی است که شرکت بتواند برای کای خود و به منظور تحت تاثیر قرار دادن تقاضا، انجام دهدمعموً. این عناصر را تحت عنوان 4P میشناسند که عبارتند از محصول1، قیمت2، توزیع3 و ترفیع4 (فخیمی آذر و همکاران، .(1390
مفهوم آمیخته بازاریابی برای اولین بار در دهه 1950 به وسیله نیل بوردن معرفی شد و به 4P معرف گشت. آمیخته بازاریابی بر مدلها و روشهای سنتی مدیریت بازار مانند روش کارکردگرای پویای آلدرسون در کنار سایر روشهای سیستمی و نیز تئوری پارامتر که توسط دانشگاه گپنهاگ در اروپا توسعه یافت، غلبه کرد و روشهای جدید مانند دیدگاه محصولی، دیدگاه وظیفهای و دیدگاه جغرافیایی نیز با چنین سرنوشتی مواجه شدند و تنها تعداد کمی از این مدلها توانستند بقای خود را در مقابل مدل 4p حفظ کنند(گرانروس5، .(1997
کلمات کلیدی :