ارسالکننده : علی در : 95/8/14 5:34 صبح
دانلود مقاله جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW) با word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW) با word :
جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW)
مقدمه :
در جوشکاری با قوس الکتریکی دستی که گاهی تحت عنوان STICK WELDING نامیده می شود ، حرارت شدید حاصل از قوس الکتریکی موجب ذوب فلز و تشکیل جوش می گردد .
این نوع جوشکاری یکی از قدیمی ترین و متداول ترین فرآیند های جوشکاری است و اگر چه اغلب برای اتصال آهن و فولادهای کم کربن مورد استفاده قرار می گیرد ، برای تعمیرات نیز مناسب می باشد . زیرا دستگاههای جوشکاری مورد استفاده نسبتاً ارزان بوده، به راحتی راه اندازی و مورد استفاده قرار می گرفته و برای جوشکاری انواع فلزات به کار می روند .
چگونه این فرآیند کار می کند ؟
جوشکاری با قوس الکتریکی محافظت شده که با علامت اختصار SMAW نشان داده می شود . یکی از فرآیندهای متداول جوشکاری با قوس الکتریکی می باشد . وسایل عمده جوشکاری با قوش الکتریکی متشکل از یک منبع انرژی الکتریکی (دستگاه جوش) ، دو کابل یکی کابل الکترود و دیگری کابل برگشت (کابل اتصال به قطعه کار ) ، انبر الکترود گیر و یک الکترود پوشش دار می باشد ،شدت جریان حاصل از ماشین جوشکاری برای ایجاد قوس الکتریکی بین نوک الکترود و قطعه کار مورد استفاده قرار می گیرد و در نتیجه قطعه کار قسمتی از مدار جوشکاری محسوب می شود.
جوشکاری با تماس دادن نوک الکترود به قطعه کار و حفظ فاصله به اندازه مغری الکترود مصرفی شروع می شود . این عمل موجب تشکیل قوس و تولید حرارت تا 5550 خواهد شد .
حرارت شدید حاصل از قوس الکتریکی قطعه کار را ذوب نموده ، همچنین موجب ذوب مغزی الکترود مصرفی می شود . مغزی الکترود ذوب شده تشکیل فلز جوش را می دهد و بر اثر تجزیه، روپوش شیمیایی گاز محافظتی تشکیل داده و ناحیه کذاب را محافظت می نماید.
منظور از حفاظت ، توده ای از گازهای تولید شده هستند که در اثر ذوب روپوش الکترود در اطراف قوس الکتریکی تشکیل می شوند . گاز محافظ حوضچه مذاب را از عوامل جوی ماننداکسیژن و نیتروژن محافظت می نماید .
چنانچه حوضچه مذاب توسط گازهای حاصل از روپوش شیمیایی محافظت نگردد ، جوش حاصله اکسیده و نیتراته شده و در نتیجه جوش شکننده و ضعیف می گردد و سایر مواد حاصل از سوختن روپوش شیمیایی گل جوش را تشکیل می دهند که مانع سرد شدن سریع جوش شده و از تغییر آلیاژ و آلودگی آن جلوگیری می کند .
بخشی از گازهای محافظ تولید شده بر اثر سوختن روپوش شیمیایی ، در نواحی قوس الکتریکی یونیزه می شود که موجب افزایش قابلیت هدایت الکتریکی و استقرار قوس می گردد . به منظور بهبود کیفیت جوش ، برخی از الکترودها دارای مواد مخصوصی مانند اکسید زدا می باشند که موجب تصفیه فلز جوش می شوند و یا دارای مواد آلیاژی هستند که ترکیبات فلز جوش را تغییر می دهند .
چنانچه نحوه جوشکاری به طور دقیق انجام شود ، استحکام جوش حاصله توسط SMAW به اندازه فلز و یا قوی تر از آن خواهد بود .
ولتاژ و شدت جریا ن جوشکاری
قوس الکتریکی برای جوشکاری به وسیله جریان مستقیم (D.C) و یا جریان برق متناوب (A. C) به دست می اید . ولتاژ جوشکاری مقدار فشار الکتریکی است که موجب انتقال شدت جریان می شود . شدت جریان جوشکاری به وسیله آمپر اندازه گیری می شود که فقط در هنگام تشکیل قوس الکتریکی و ضمن جوشکاری و جود دارد . بدون قوس الکتریکی به دلیل باز بودن مدار هیچ گونه شدت جریانی وجود نخواهد داشت .
ولتاژ قوس الکتریکی و ولتاژ مدار باز ، دو نوع از انواع ولتاژ های جوشکاری هستند که باید با آنها آشنایی پیدا کرد . ولتاژ قوس الکتریکی را گاهی ولتاژ مدار بسته و یا ولتاژ کار می نامند . ولتاژ قوس الکتریکی ولتاژی است که در مدار جوشکاری وقتی که قوس ایجاد شده و عمل جوشکاری انجام گیرد ظاهر می شود . ولتاژ قوس الکتریکی معمولاً بین 15 تا 40 ولت می باشد که با کوتاه و بلند شدن طول قوس مقدار آن تغییر می یابد .
مقدار واقعی ولتاژ قوس الکتریکی بستگی به ولتاژ مدار باز دارد . و آن مقدار ولتاژی است که ماشین جوش تولید می کند زمانی که دستگاه روشن است ولی کاری انجام نمی دهد . ولتاژ کدار باز معمولاً بین 50 تا 100 ولت می باشد . اما وقتی که قوس بر قرار می شود وجوشکاری انجام می گیرد ولتاژ مدار باز تبدیل به ولتاژ قوس الکتریکی می شود . اینکه ولتاژ مدار باز چگونه و در کجا تنظیم می شود ، بستگی به اندازه و نوع ماشین جوش مورد استفاده دارد .
طول قوس
در هر مدار الکتریکی رابطه ای بین ولتاژ شدت جریان و مقاومت وجود دارد . در مدار جوشکاری با قوس الکتریکی این رابطه بین ولتاژ قوس الکتریکی شدت جریان جوشکاری آمپر و مقدار فاصله هوایی (مقاومت) که قوس الکتریکی باید عبور نماید وجود دارد که این فاصله هوایی تحت عنوان طول قوس الکتریکی باید عبور نماید وجود دارد که این فاصله هوایی تحت عنوان طول قوس نامیده می شود . بدون اینکه قوس قطع شود می توان طول قوس الکتریکی را اندکی بلند و یا کوتاه نمود . عملاً مقدار طول قوس واقعی در الکتررودهای روتیلی با قطر الکترود مصرفی برابر می باشد .
برای درک بهتر تاثیر طول قوس روی ولتاژ و شدت جریان قوس الکتریکی به شکل زیر که به عنوان نمونه با الکترود پوشش دار میلیمتری در نظر گرفته شده است توجه کنید : در شرایط مطلوب وقتی که قوس الکتریکی توسط چنین الکترودی ایجاد می شود طول قوس واقعی یا نرمال 4/1 است . چنانچه طول قوس را به 8/1 کاهش دهیم بر اثر کاهش مقاوت هوا مقاومت در مقابل شدن جریان نیز کاهش خواهد یافت که موجب افزایش شدت جریان کاهش ولتاژ و قوس الکتریکی با حرارت بیشتر خواهد شد . اگر قوس الکتریکی به با 8/3 افزایش دهیم موجب کاهش شدت جریان شده و فاصله هوای بیشر سبب افزایش مقاومت می گردد .
بنابر این با طول قوس بلند تر از حد معمول ، ولتاژ بیشتر مورد نیاز است تا جریان کمتری ایجاد شود و در نتیجه قوس الکتریکی سرد تر شده و تمایل شدید به ایجاد جرقه پیدا خواهد کرد .
خطوط نقطه چین مقدار ولتاژ و شدت جریان رادر طول قوسهای عادی کوتاه و بلند نشان می دهد و توجه داشته باشید که تغییرات جزئی در طول قوس بلند نشان می دهد . توجه داشته باشید که تغییرات جزئی در طول قوس بلند موجب تغییرات نسبتاً زیاد و ولتاژ و نسبتاً کم شدت جریان جریان خواهد گردید .
حرات حاصل از طول قوس کوتاه موجب سوختن تولید جرقه های اضافی و خوردگی کناره های جوش در فلز مبنا خواهد شد . این گونه اشکالها را می توان با افزایش سرعت جوشکاری و حرکت نوسانی کمتر، کاهش داد.
طول قوس بلند هم اشکالهای متعددی دارد نتایج حاصل از این طول قوس عبارت خواهد بود از نفوذ کمتر ، اکسید شدن و آلودگی توسط عوامل جوی و کاهش تمرکز حرارتی ، قوس ناپایدار . چنانچه مجبور به استفاده از طول قوس بلند باشیم با حرکت نوسانی نرم و آهسته می توان اشکالهای مربوطه را به حداقل رساند .
طول قوس واقعی حاصل از ایجاد قوس الکتریکی به وسیله الکترودهای پوشش دار اندکی بلند تر از مقداری که به طور ظاهر به نظر می رسد ، می باشد ، زیرا مغزی فلزی الکترود سریع تر از پوشش آن ذوب گردیده و سپس اندکی در داخل پوشش شیمیایی وارد می شود .
اختلاف انتهای مغزی فلزی و روپوش الکترود تاثیر خیلی کمی در تغییرات ولتاژ و شدت جریان در مقایسه با تغییراتی که بر اثر لرزش و حرکت دست به وجود می آید و غیر قابل کنترل است ، دارد . به هر حال وارد شدن مغزی الکترود در داخل روپوش ممکن است به مقدار خیلی ناچیزی اشکال به وجود آورد . اختلاف بین روپوش الکترود و مغزی موجب می گردد تا در هنگام ایجاد قوس مغزی فلز به طور مستقیم یا قطعه کار تماس پیدا کند برای غلبه برچنین اشکالی لازم است نوک روپوش شیمیایی اندکی به وسیله دست از بین برده شود .
انتخاب الکترود برای جوشکاری با قوس الکتریکی دستی (SMAW)
الکترودی که در جوشکاری با قوس الکتریکی دستی مورد استفاده قرار می گیرد متشکل از یک مغزی فلزی است که فلز جوش را تشکیل می دهد، همچنین دارای یک پوشش شیمیایی است که ضمن ذوب ، اطراف حوضچه مذاب را محافظت می نماید.
برای جوشکاری با SMAW ، انواع مختلف الکترود در اندازه های متفاوت تولید می گردد که بعضیها در ایجاد گرده جوش موثر هستند (مانند الکترودهایی که دارای پودر آهن می باشند)، بعضی موجب تقویت جوش شده و از ترک خوردگی خط جوش جلوگیری می نمایند و برخی دیگر آلیاژ جوش را تغییر می دهند . بنابراین انتخاب صحیح الکترود موجب مرغوبیت جوش می گردد.
در این درس خواص و چگونگی انتخاب الکترود برای استفاده در جوشکاری با SMAW توصیف شده ، همچنین با استفاده از سیستم انجمن جوشکاران آمریکا (American Welding Society) (AWS) چگونگی تشخیص الکترودهای پوشش دار و نیز روش نگهداری و انبار کردن الکترودها آموخته می شود. همه اطلاعات و موارد فوق برای کمک در انتخاب الکترود مناسب برای کار مورد جوشکاری می باشد.
الکترودها برای جوشکاری با قوس الکتریکی دستی
الکترودهایی که در جوشکاری با قوس الکتریکی دستی مورد استفاده قرار می گیرند ، دو وظیقه اصلی به عهده دارند:
الف) فلز جوش را تامین می کنند.
ب) حوضچه مذاب را از ورود عوامل جوی محافظت می نمایند.
(پوشش الکترود دارای محاسن دیگری نیز می باشد. )
البته با الکترود بدون روپوش هم می توان جوشکاری کرد، اما حوضچه مذاب گازهای اکسیژن و نیتروژن را جذب می کند در نتیجه جوش حاصله ضعیف و شکننده خواهد بود.
برای کارهای مختلف ، الکترودهای پوشش دار متفاوتی وجود دارد که هر کدام برای کاری مناسب می باشد . با بعضی الکترودها می توان کارهای مختلفی را جوشکاری نمود، اما الکترودی که برای جوشکاری همه نوع کاری مناسب باشد وجود ندارد . الکترودی که برای جوشکاری یک نوع فلز خاص تولید شده بهتر از الکترودهای دیگر می تواند آن قطعه را جوشکاری نماید.
الکترود پوشش داری که برای کار خاص در نظر گرفته می شود به سه عامل زیر بستگی دارد:
1- به نوع و مقدار شدت جریان مورد استفاده AC و یا DC
2- به مواد پوشش الکترود
3- به خواص فلز مبنا
شناسایی الکترود ها
قبل از انتخاب الکترود صحیح برای یک کار معین دانستن چگونگی عملکرد آنها الزامی است . انجمن جوشکاران آمریکه (AWS) روشی را برای شناسایی الکترودها ارائه داده که می توان بر اساس آن انواع الکترودهای پوشش دار و سیم جوش را برای جوشکاری و لحیم کاری انتخاب نمود .سیستم شماره گذاری AWS خواص الکترودها را در طبیقه های مختلف تقسیم بندی می نماید .
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/8/14 5:34 صبح
دانلود بررسی رابطه افسردگی با رضایت زناشویی در زوجین با word دارای 102 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی رابطه افسردگی با رضایت زناشویی در زوجین با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
-1-مقدمه:
تشکیل خانواده و ارتباطات زناشویی با ازدواج آغاز میشود. ازدواج، پدیدهای است که میتواند باعث آرامش و سلامت روانی زن و مرد باشد؛ چنانکه میتواند به جایی برسد که به جای تأمین انرژی روانی زوجین، انرژی زیادی از آنان بگیرد و باعث بروز انواع اختلالات روانی شود. در این صورت، تنها دو راه حل برای زوج درمانده باقی میماند: اول اینکه گرچه زندگی زناشویی آنها آکنده از آشفتگیهاست، آن را تحمل کنند و دومین راه حل، طلاق است؛ راهی که در سالهای اخیر، بسیاری کسان آن را برمیگزینند ( شایسته ، 1389).
رضایت از ازدواج و وضعیت زناشویی مطلوب یکی از مهم ترین عوامل موثر در میزان اختلال های روانی و عاطفی در کل جامعه و در بیماران تحت درمان در مراکز روان پزشکی است (صبوری راد ،1384).
روابط موزون و سازگار برای حفظ سلامتی روان ضرورتی انکار ناپذیر است. عدم سازگاری و ناپایداری روابط بین فردی هم می تواند ناشی از اختلالات روانی باشد و هم ممکن است به مشکلات روانی منجر شود. اختلالات روانپزشکی نظیر افسردگی و وابستگی به الکل می توانند منجر به شکننندگی روابط زوجین و بروز نارضایتی زناشویی شود( دایر ، 2000).
بر این اساس در این تحقیق ، رابطه افسردگی با رضایت زناشویی زوجین شهر اصفهان مورد بررسی قرار گرفته است.
1-2-بیان مسئله:
یکی از جوانب بسیار مهم یک نظام زناشویی، رضایتی است که همسران در ازدواج تجربه می کنند. اما آمار طلاق که معتبرترین شاخص آشفتگی روابط زناشویی است، نشانگر آن¬ست که رضایت مندی زناشویی به آسانی قابل دستیابی نیست. از سوی دیگر صرف نظر از همه ازدواج هایی که به طلاق ختم
می گردند، بسیاری از ازدواج های نا موفق نیز وجود دارند که همسران به دلیل گوناگون طلاق نمی گیرند (اولیا، 1385).
اغلب رضایتمندی زناشویی را به صورت نگرشها یا احساسات کلی فرد راجع به همسر و رابطهاش تعریف میکنند. یعنی رضایتمندی زناشویی یک پدیده درونفردی و یک برداشت فردی از همسر و رابطه است. چنین تعریفی از رضایتمندی زناشویی بیانگر آن است که رضایتمندی یک مفهوم تک بعدی و مبین ارزیابی کلی فرد درباره همسر و رابطه اوست( فرح دوست و همکار،1384).
طبق پژوهش هایی که در حیطه ازدواج و رضایت زناشویی انجام شده است ، متغیرهای مختلفی با رضایت زناشویی در طول زمان رابطه دارند. این متغیرها می توانند پیش بینی کننده شانس حفظ رضایت رابطه زناشویی در طول زمان یا رفتن به طرف آشفتگی و طلاق باشند(هالفورد ،2005،به نقل از شاهی و همکاران ،1390).یک دسته از این تحقیقات مربوط به سطح سلامت فرد می باشد. نتایج تحقیقات نشان داده است که دامنه زیادی از مشکلات زناشویی در جمعیت های با اختلال های روان شناختی گزارش شده است (هالفورد،2005،به نقل از شاهی و همکاران ،1390).
ارتباط میان ناراحتی روان شناختی و عدم رضایت زناشویی در بیماران متأهّلی که طیف وسیعی از مشکلات روان شناختی را تجربه می کنند به اثبات رسیده است. در میان اختلالات روان شناختی عمده ، افسردگی به طور وسیع تری مورد بررسی قرار گرفته و نشان داده شده است که ارتباطی قوی با آشفتگی زناشویی دارد. (میرز و لاندز برگر ، 2002).
در مجموع میتوان گفت افراد متأهلی که زندگیشان پایدار بوده و استحکام بیشتری داشته ، از رضامندی زناشویی بالایی برخوردارند. بیشتر عاطفیاند و در مقایسه با افراد ناسازگار، کمتر دچار مشکلات روانشناختی میشوند( احمدی ، 1384).
لذا با توجه به نقش مهم رضایت زناشویی در سلامت روان زوجین بویژه افسردگی آنها و عدم انجام پژوهشی در شهر اصفهان ،در این پژوهش رابطه افسردگی با رضایت زناشویی زوجین مورد بررسی قرار می گیرد تا با بررسی آن ،بتوان زوج درمانگران و مشاوران خانواده درمانی را جهت شناخت این مسئله کمک نمود و مسئولان و برنامه ریزان را جهت انجام مداخلات موثر برای کاهش افسردگی و افزایش رضایت زناشویی زوجین کمک نمود.
1-3-ضرورت و اهمیت تحقیق:
نقش خانواده در سلامت روانی افراد و جامعه به حدی است که برخی از صاحب نظران مانند اکرمن برای خانواده ماهیت شفادهندگی قائل اند (ثنایی، 1389).
بسیاری از مواقع اجرای موفق مسئولیتهای شغلی، اجتماعی و تربیتی افراد تحت الشعاع رضایت زناشویی آنها قرار می گیرد. وقتی افراد با تشنج خاطر و رضایت زناشویی پایین به انجام بسیاری از وظایف خود می پردازند، فقدان انرژی و تمرکز حواس و گاهی کمبود انگیزه و از دست دادن هدف مانع از ایفای نقش موثرآنها می شود. بنابراین رضایت زناشویی گاهی عامل ضروری برای پیشرفت جامعه محسوب می شود( پارسا،1382).
نتایج تحقیقات مختلف نشان داده است که سطح آسیب شناختی روانی با میزان رضایت از زندگی زناشویی رابطه معنادار دارد( ساپینگتون،2001، ترجمه شاهی برواتی ،1382 ).
رضایت مندی زناشویی وابسته به امیال، انتظارات و نیازهای زوجین می باشد و نقشی اساسی در بهزیستی فردی و خانوادگی دارد، به همین دلیل قسمت عمده ای از ادبیات پژوهش را به خود اختصاص داده است. داشتن یک ازدواج سالم با بسیاری از شاخص های مثبت سلامت همبسته است بسیاری از پژوهشها نشان داده اند که طلاق، جدایی و ناسازگاری بین زوجین، منجر به شرایط نامناسب سلامت روانی و در نهایت شرایط نا مناسب سلامت جسمانی می شود (پارسا،1382).
همچنین نارضامندی زناشویی معمولاً با افسردگی، اختلالات تغذیه، برخی از انواع الکلیسم و نیز بیماریهای جسمانی و روانی همسران همراه است( نوید لی ،1383).
مطالعه های انجام شده بر روی بیماران افسرده نشان داده است که با بهبودی این بیماران ، رضایت از زندگی زناشویی نیز افزایش یافته است(همان منبع).
بر این اساس توجه ، مطالعه و پژوهش در زمینه عوامل موثر در رضایت زناشویی مهم و اساسی است. یکی از این عوامل ، افسردگی زوجین می باشد که در تحقیقات متعدد مورد بررسی قرار گرفته است.
افسردگی تهدید کننده سلامت زندگی فرد ، خانواده و اجتماع است ، می تواند بر روی خلق و خو ، رفتار ، نگرش و کارایی افراد تاثیر بگذارد و عوارضی چون اعتیاد و خودکشی گریبان گر آنها شود.(امینی ،1389 ).لذا با توجه به مباحث ذکر شده می توان گفت شناخت رابطه افسردگی با رضایت زناشویی زوجین امری ضروری است و درمانگران را جهت اتخاذ برنامه مداخلاتی و پیشگیرانه رضایت زناشویی کمک میکند. بر این اساس این پژوهش درصدد بررسی رابطه افسردگی با رضایت زناشویی زوجین اصفهان می باشد.
1-4-اهداف تحقیق:
1-4-1- بررسی رابطه میزان افسردگی با میزان رضایت زناشویی زوجین شهر اصفهان .
1-4-2-مقایسه میزان رضایت زناشویی زوجین بر اساس سطح تحصیلات
1-4-3-مقایسه میزان رضایت زناشویی زوجین بر اساس جنسیت
1-5-فرضیه های تحقیق:
1-5-1- بین میزان افسردگی با میزان رضایت زناشویی زوجین شهر اصفهان رابطه وجود دارد.
1-5-2- میزان رضایت زناشویی زوجین بر اساس سطح تحصیلات تفاوت معناداری دارد.
1-5-3-میزان رضایت زناشویی زوجین زن و مرد با هم تفاوت معناداری دارد.
1-6-تعاریف نظری و عملیاتی واژها :
1-6-1-تعاریف نظری:
رضایت زناشویی: رضایت زناشویی حالتی است که طی آن زن و شوهر از ازدواج با یکدیگر و با هم بودن احساس شادمانی و رضایت دارند (سینها و ماکرجی ، . 1991 به نقل از میر احمدی زاده و همکاران، 1382).
افسردگی : حالت روانی ناخوش که با دلزدگی، یأس و خستگیپذیری مشخص میشود و در بیشتر مواقع با اضطرابی کم و بیش شدید همراه است(دادستان،1382).
1-6-2-تعاریف عملیاتی:
رضایت زناشویی :در این تحقیق ، رضایت زناشویی با استفاده از مقیاس اینریچ سنجیده می شود.
افسردگی: در این تحقیق ، ملاک سنجش افسردگی نمره ای است که زوجین در پرسشنامه افسردگی بک بدست می آورند.
منابع فارسی
1. احمدی ، رضا. (1384) . رضایت زناشویی. تهران: انتشارات بهار.
2. اولیاء، حمیدرضا.(1385) . زندگی و زوایای آن. تهران: انتشارات بهار.
3. امینی ،زهرا.(1389).تاثیر عوامل روانی بر رضایت زناشویی،پایان نامه کارشناسی ارشد ،رشته روانشناسی ،دانشگاه آزاد یزد
4. اشمالینگ، ک. ب.، فروزتی، ا.ا.، و جیکوبسون، ن. س. (1383). مسایل زناشویی. درک . هاوتون، کرک، سالکووس کیس و کلارک. رفتار درمانی شناختی. ترجمه حبیب الله قاسم زاده. تهران: انتشارات ارجمند.
5. استریت ،فرانک. (1999) .رابطه همسران ،مترجم، تبریزی،علی.(1376).تهران:انتشارات پیک فرهنگ
6. اولیور ، میلر.( 1994).با هم برای همیشه ، مهارتهای ارتباطی برای عشق پردوام. ترجمه ی مهدی قراچه .(1382). تهران : البرز .
7. آزاد، حسین.(1377) . آسیب شناسی روانی (جلد اول) . تهران: بعثت.
8. نیکخو ،محمدرضا و آوادیس ،یانس.(1382). انجمن روانپزشکی امریکا. راهنمای تشخیصی و آماری اختلالهای روانی (DSM-IV-TR)، تهران: انتشارات سخن.
9. آمن، لارنس روث، پروین، ترجمه فهامی،علی، کاوش نیا حمزه و خداپناهی ،محمد (1388)، افسردگی چیست؟، تهران:انتشارات فرهنگی رسا.
10. باچر،ف.مورفی،ژوزف.(2007).نیروی تخیل مثبت ،در درمان افسردگی .ترجمه سید محمدی، علی.(1388). انتشارات رشد .
11. برنشاین ،ف اچ، م تی. (1382).شناخت درمان اختلافات زناشویی، ترجمه سهرابی،حمید رضا،تهران :موسسه فرهنگی رسا.
12. بنی جمالی ،نفیسه.(1383).ریشه یابی علل ازهم پاشیدگی خانواده ،مجله علوم تربیتی ،دانشگاه چمران،اهواز: سال یازدهم دوره سوم شماره 1و 2.
13. برادشاو، ج .(1372). تحلیل سیستمی خانواده. ترجمه، قراچه داغی، مهدی. تهران: نشر البرز.
14. پارسا، شاهین.( 1382) . عشق و مزایای آن در زندگی. تهران. انتشارات باران.
15. تیرگری، ع.، اصغرنژاد فرید، ع.و بیان زاده، ع.ا.، و عابدین، ع.ر.(1385). بررسی عوامل شخصیت بر رضامندی زناشویی و رابطه ساختاری آنها در زوجین ناسازگار و سازگار شهرستان ساری در سال 1383. چکیده مقالات دومین کنگره سراسری آسیب شناسی خانواده در ایران. تهران: دانشگاه شهید بهشتی. ص101.
16. -ثنایی، باقر.( 1389). مقایسه سنجش خانواده و ازدواج ،تهران: انتشارات بعثت .
17. جلیلی، رضا. (1383) . رضایت زناشویی. تهران: انتشارات بهار.
18. خان محمدی، حمیدرضا.(1384) . زندگی و زوایای آن. تهران. انتشارات بهار.
19. دادستان، محمد. ( 1382) . زمینه های افسردگی. تهران . انتشارات ارجمند.
20. دیویدسون، کیت ام و ماری بلک برن، ایوی. (1389). شناخت درمانی افسردگی و اضطراب. ترجمه: حسن توزنده جانی.تهران: آستان قدس رضوی.
21. روزنهان ، مارتین ای. پی و دیگران. (1384) . آسیب شناسی روانی (جلد دوم) . ترجمه، سیدمحمدی ،یحیی، تهران: ارسباران، چاپ هفتم.
22. رحمانی، م.ع.، و قیصری پور. س .(1385). بررسی رابطه هوش هیجانی با رضایتمندی زناشویی در زوجین 30 تا 50 ساله شهر تهران. چکیده مقالات دومین کنگره سراسری آسیب شناسی خانواده در ایران. تهران: دانشگاه شهید بهشتی. ص 184.
23. راتوس، نوید (1388).زوج درمانی .ترجمه سید محمد ی علی تهران : بین الملل
24. ساپینگتون، ا.ا. (1382). بهداشت روانی. ترجمه ، شاهی برواتی ،حسین. تهران: انتشارات روان.
25. سینها و ماکرجی.( 1991 ).میراحمدی زاده، ع.ر.، نخعی امرودی، ن.، طباطبایی، س.ح.ر.، و شفیعیان ، ر. (1382). رضامندی زناشویی و تعیین عوامل تاثیرگذار بر آن در شیراز. اندیشه و رفتار. سال هشتم، شماره 4، 56-63.
26. سلیمانیان، ع.ا. (1373). بررسی تاثیرتفکرات غیر منطقی (بر اساس رویکرد شناختی) بر نارضایتی زناشویی. پایان نامه کارشناسی ارشد مشاوره (چاپ نشده). دانشگاه تربیت معلم تهران.
27. شایسته ، علی . (1389) . خانواده و مسائل همسران جوان 0 تهران : طلوع آزادی .
28. شاملو؛ سعید. (1382). بهداشت روانی، تهران: انتشارات رشد.
29. صبوری راد، منوچهر. (1384) . رضایت زندگی و ازدواج. تهران. انتشارات فرهنگ.
30. صیادپور، ز. (1384). بررسی رابطه سلامت روان و رضایت زناشویی. مطالعات روان شناختی. دوره 1، شماره های 2و 3، 141- 159.
31. عطاری، ی. ع.، افضلی گروه، ص.، و مهرابی زاده هنرمند، م. (1384). عنوان بررسی همبستگی آسیب شناسی روانی زنان و رضایتمندی زناشویی. مجله علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز. دوره سوم، سال دوازدهم، شماره 1، 27-44.
32. فرح دوست ،رضا ،قائمی ،علی. (1384) . خانواده و مسائل همسران جوان 0 تهران : طلوع آزادی .
33. کاپلان، سادوک (1996). خلاصه روانپزشکی (جلداول) پور افکاری، نصرت الله.(1382) . چاپ اول، تهران، انتشارات ارجمند
34. گلدنبرگ، ج (1382). تحلیل سیستمی خانواده. ترجمه مهدی قراچه داغی. تهران: نشر البرز.
35. گلمن ،دانیل ،(1379)هوش هیجانی ،ترجمه بلوچ،حمید رضا ،تهران:نشر قومیس .
36. . میرزولاندزبرگر، (2002) ، روانشناسی ازدواج، ترجمه شاهی، جمال و صادقی ،اکبر. (1381). تهران: شرکت شمالی انتشار.
37. میراحمدیزاده،ابراهیم. (1382). انتخاب همسر، تهران : بین الملل .
38. نوید لی، محمد. ( 1383) . روان شناسی ازدواج،تهران: انتشارات ارجمند
39. نجفلویی، ف. (1383). بررسی رابطه بین تمایز یافتگی زوجین با تعارضات زناشویی. چکیده مقالات نخستین کنگره سراسری آسیب شناسی خانواده در ایران. تهران: دانشگاه شهید بهشتی. ص 238.
40. واتر ،ث،ا،ه . (1987). افسردگی روانی ، ترجمه: به نقل ترجمه بهاری و همکاران،1382. ؛ تهران: بنگاه ترجمه و نشر کتاب.
41. هالجین ، ویتبورن .(1991).زناشویی ، ترجمه ی سیدمحمدی. (1388).تهران :انتشارات فرهنگی رسا .
42. هالفورد، د.ک.(2005).زوج درمانی کوتاه مدت. ترجمه تبریزی ،مصطفی ، کاردانی ،مژده و جعفری، فروغ. (1384). تهران: انتشارات فرا روان.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/8/14 5:34 صبح
دانلود مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام گندم با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام گندم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام گندم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام گندم با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه
تعداد صفحات: 4
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر عملکرد دانه، پروتئین دانه و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام جدید گندم، در سال زراعی 29-13921 و مزرعه تحقیقاتی خرم اباد به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد.فاکتور اول در شش سطح: N0: عدم تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و بدون محلول پاشی عناصر ریز مغذی (شاهد)، N4 تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله ساقه رفتن: N3: محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله سنبله رفتن N4: تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریزمغذی در مرحله ساقه رفتن: N5 تلقیح بذر با کود زیستی نیتروکسین و محلول پاشی عناصر ریز مغذی در مرحله سنبله رفتن و فاکتور دوم در دو سطح ، شامل V1رقم پارسی و V2 رقم دنا بود. در این بررسی عملکرد دانه، درصد پروتئین دانه، شاخص برداشت و شاخص سطح برگ مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد اثر محلول پاشی عناصر ریز مغذدی و کود زیستی نیتروکسین بر عملکرد دانه، درصد پروتئین دانه و شاخص برداشت معنی دار بود. هم چنین فاکتور رقم اثر معنی داری بر صفات مورد مطالعه از جمله: عملکرد دانه، درصد پروتئین دانه و شاخص برداشت داشت.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/8/14 5:34 صبح
دانلود مقاله ایمنی و حفاظت فردی در مقابل مواد شیمیایی خطرناک موجود در کارگاههای شناورسازی فایبرگلاس در استان هرمزگان با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ایمنی و حفاظت فردی در مقابل مواد شیمیایی خطرناک موجود در کارگاههای شناورسازی فایبرگلاس در استان هرمزگان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ایمنی و حفاظت فردی در مقابل مواد شیمیایی خطرناک موجود در کارگاههای شناورسازی فایبرگلاس در استان هرمزگان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ایمنی و حفاظت فردی در مقابل مواد شیمیایی خطرناک موجود در کارگاههای شناورسازی فایبرگلاس در استان هرمزگان با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: سیزدهمین همایش ملی صنایع دریایی ایران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
توجه روزافزون به مباحث ایمنی و بهداشت شغلی و همچنین افزایش سطح آگاهی، انتظارات و الزامات طرف های بهره مند برای کنترل ریسک های ایمنی و بهداشت شغلی باعث ایجاد تحرک و انگیزه در سازمان ها و صنایع تولیدی در استقرار سیستم های مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی شده است. یکی از صنایع تولیدی که از این منظر کمتر به آن توجه گردیده است صنعت تولید شناورهای فایبرگلاس می باشد که از مواد اولیه شیمیایی خطرناکی همچون رزین، کاتالیزورها و حلال ها استفاده می نماید. در این مفاله سعی گردیده است تا مهمترین مواد شیمیایی موجود در کارگاههای شناورسازی فایبرگلاس فعال در استان هرمزگان شناسایی و روش های جلوگیری از وقوع حوادث و راههای درمان و کمک های اولیه به فردی که در معرض آسیب قرار گرفته است بررسی شود. در انتها نمونه ای از حادثه آتش سوزی که در یکی از کارگاههای شناورسازی مورد اشاره شرح داده شده است.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/8/14 5:33 صبح
دانلود مقاله تاثیر اینرسی های درون صفحه ای و برشی برروی فلاتر دمایی غیرخطی پانل FG با تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر اینرسی های درون صفحه ای و برشی برروی فلاتر دمایی غیرخطی پانل FG با تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر اینرسی های درون صفحه ای و برشی برروی فلاتر دمایی غیرخطی پانل FG با تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر اینرسی های درون صفحه ای و برشی برروی فلاتر دمایی غیرخطی پانل FG با تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول با word :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ملی آشنایی با فناوریهای روز در زمینه مهندسی مکانیک
تعداد صفحات: 8
چکیده:
دراین مقاله خصوصیات فلاتر دمایی پانلهای FGM تحت بارهای دمایی و ایرودینامیکی بررسی شده اند این پانل ها از سرامیک – فلز تشکیل شده اند که نسبت حجمی آن از قانون ساده توزیع قدرت بدست می اید پانل بصورت یک صفحه مستطیلی براساس تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول در نظر گرفته می شود و از رابطه کرنش جابجایی ون کارمن برای محاسبه غیرخطی های هندسی استفاده می شود. فشارهای ایرودینامیک ناشی از جریان های مافوق صوت می باشد هدف اصلی دراین مطالعه بدست اوردن معادلات حرکت بوده و از نرم ا فزار مطلب برای انتگرال گیری عددی کمک گرفته شده است نتایج برای توزیع متفاوت نسبت حجمی تغییرات دما و فشارهای ایرودینامیکی مورد بررسی قرارگرفته است.
کلمات کلیدی :