ارسالکننده : علی در : 95/8/8 5:35 صبح
دانلود مقاله تخمین عملکرد گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های ماهواره های SPOT_Vegetation ,TERRA_MODIS و پارامترهای اقلیمی با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تخمین عملکرد گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های ماهواره های SPOT_Vegetation ,TERRA_MODIS و پارامترهای اقلیمی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تخمین عملکرد گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های ماهواره های SPOT_Vegetation ,TERRA_MODIS و پارامترهای اقلیمی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تخمین عملکرد گندم دیم استان زنجان با استفاده از داده های ماهواره های SPOT_Vegetation ,TERRA_MODIS و پارامترهای اقلیمی با word :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: همایش ژئوماتیک 84
تعداد صفحات: 12
چکیده:
استفاده از تصاویر ماهواره ای به عنوان یک تکنیک در حال رشد در بخش در سالهای اخیر متداول شده است. این مقاله به بررسی رابطه باران،NDVIو دما با محصول در استان زنجان می پردازد از جمله اهداف اصلی که این تحقیق دنبال می کند می توان به ارائه مدلی جهت تخمین عملکرد گندم دیم استان و همچنین تجزیه و تحلیل مرحله ای روابط مختلف NDVIدما، محصول و باران اشاره کرد. محاسبات مربوط به روابط بین پارامترهای مختلف نرم افزار SPSS به انجام رسید و تحلیلی های مربوط با استفاده از تقویم زراعی این استان انجام شد. تصاویر استفاده شده در این تحقیق شامل تصاویر ماهواره SPOT و سنجنده MODIS بود. در بررسی های انجام شده در این استان مشخص شد که در بخش زنجان محصول با دمای آبان ماه، باران آذر ماه و NDVIفروردین ماه دارای رابطه خطی می باشد. در بخش ابهر این همبستگی بین باران آذرماه و NDVIاسفند ماه با محصول دیده شد. محاسبات در بخش خرم دره نشان داد که دمای فروردین < باران آذرماه وNDVIاسفند ماه با حصول دارای رابطه خطی است اما در بخش ماهنشان بارندگی اسفند و فروزدین و NDVIاردیبهشت با محصول رابطه خطی نشان دادند. محصول بخش ایجرود با دما و باران مهرماه و مجموع باران آذر ماه رابطه نشان داد. اما بخش طارم بدلیل وضعیت خاص آب و هوایی روابط معنی داری نشان نداد.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/8/8 5:34 صبح
دانلود مقاله سکته قلبی با word دارای 78 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله سکته قلبی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سکته قلبی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله سکته قلبی با word :
سکته قلبی
مقدمه
بیماری شریانهای کرونری در طی چندن سال ایجاد میشود و میتواند منجر به بروز آنژین قلبی، سکته قلبی و مرگ ناگهانی شود. بیماری کرونری قلب، شایعترین علت مرگ و میر در انگلستان میباشد اکثر افراد، در اطراف خود کسانی را میشناسند که دچار سکته قلبی شدهاند و بعضی ا زآنها هیچگونه علامتی از قبل نداشتهاند. بیماری کرونری قلب در طی 50 سال گذشته شیوع بیشتری پیدا کرده که ما بعضی ا زعلل این افزایش را میدانیم. هدف از تألیف این کتاب دادن اطلاعاتی در مورد این بیماری به شما میباشد تا اگر به این بیماری دچار هستید، چه کارهایی را میتوانید انجام دهید و یا برای پیشگیری از آن، چه اقداماتی باید صورت پذیرد.
برای توصیف و شرح بیماری کرونری قلب و اثرات آن بر روی قلب، از اصطلاحات مختلفی استفاده میشود. این اصطلاحات عبارتند از : بیماری ایسکمیک قلب، ترومبوز کرونری، آنفارکتوس میوکارد MI ) ) و سکته قلبی.
بیماری کرونری قلب میتواند باعث انواع مختلفی از مشکلات شود که مام این مشکلات به علت عدم اکسیژن رسانی کافی به عضله قلب ایجاد میشوند. شایعترین این مشکلات عباتند از :
• آنژین : درد سینه در هنگام انجام فعالیت ایجاد میگردد. هر گونه فعالیتی میتواند باعث روز این درد سینه (آنژین) شود. وقتی فرد استراحت میکند، این درد سینه بهبود مییابد.
• سکته قلبی : درد شدید سینه که براثر مرگ یک قسمت عضله قلب در هنگامی که خونرسانی به آن قسمت به طور کامل متوقف شده است، در سکته قلبی رخ میدهد.
• نارسایی قلبی : تنگی نفس و ورم کردن مچ پاها به علت عدم تلمبه کردن مناسب قلب و نارسایی قلب ایجاد میشود.
• نامنظم شدن ریتم قلب (آریتمی) : بینظمی در ضربانهای قلب میتواند سبب تنگی نفس و طپش قلب شود.
بیماری کرونری، تنها بیماریای نیست که باعث گرفتار شدن قلب میشود، اما مهمترین بیماریای است که قلب را دچار مشکل میسازد. سایر مشکلات قلب عبارتند از:
• بیماریهای مادرزادی قلب : غیر طبیعی بودن شکل قلب که از لحضه تولد در کودک وجود دارد.
• کـاردیومیوپاتیها : بیماریهایی هستند که عضلات قلب را دچا رمشکل میسازند.
• بیماریهای دریچهای قلب : اختلال در هر یک از چهار دریچهای که در قلب وجود دارد میتواند منجر به مشکلاتی گردد که به آنها بیماریهای دریچهای قلب گفته میشود.
تعداد افرادی به بیماری کرونری قلب دچار هستند در کشورهای مختلف،فرق میکند. این بیماری در کشورهای پیشرفته اروپایی، آمریکایی و استرالیا از شیوع زیادی برخوردار است اما در کشورهای عقب مانده جهان سوم، تعداد افراد مبتلا به بیماری کرونری قلب بسیار کمترمیباشد. به نظرمیرسد که این وضعیت به علت نحوه زندگی این افراد ایجاد میشود به طوری که افرادی که از کشورهای عقب مانده جهان سوم به کشورهای پیشرفته مهاجرت میکنند نسبت به سایر افراد کشور مادرشان، بیشتر دچار بیماری کرونری قلب میشوند. برای مثال، هندیهای که به انگلستان مهاجرت کردهاند بیشتر به بیماری کرونری قلب مبتلا میشود.
درخود قاره اروپا هم از شیوع بیماری کرونری قلب، تفاوتهایی بین کشورهای مختلف آن وجود دارد. در جنوب اروپا، معمولاً این بیماری کمتر از کشورهای شمال اروپا ( اسکاندیناوی ) و انگلستان است که یک علت آن، نحوه رژیم غذایی مدیترانهای میباشد. بسیاری از افراد عقیده دارند که رژیم غذایی مدیترانهای که حاوی مقادیر زیادی سبزیجات تازه، سالاد، میوه، ماهی و مقدار نسبتاً کمی گوشت قرمز و لبنیات میباشد، میتواند در مقابل بروز بیماریهای قلبی، اثر حفظتی داشته باشد. گر چه توصیفاتی از بیماری کرونری قلب در گذشتههای دور توسط پزشکان بیان میشد، اما تا بعد از جنگ جهانی دوم به عنوان یک بیماری شایع مطرح
نبود. از بعد از جنگ جهانی دوم ، میزان بیماری کرونری قلب بخصوص در مردان جوان افزایش یافت. در ایالات متحده آمریکا ، حداکثر این افزایش درسال 1970 رخ داد و سپی میزان آن تا امروز درحال پایین آمدن است.
همچنین در استرالیا، نیوزیلند و بریتانیا، این میزان در حال کاسته شده است. متأسفانه درکشورهای بلوک شرق سابق و روسیه، میزان شیوع بیماری کرونری قلب به طور سریعی امروزه در حال افزایش میباشد.
گفتن این مطلب، غلو نمیباشد که امروزه اکثر تختهای بیمارستانی در بریتانیا توسط بیمارانی که به نحوی به تصلب شرایین (سفت شدن رگها) دچار هستند،پرشده است وشایعترین نوع این بیماری نیز بیماری کرونری قلب میباشد.بیماری کرونری قلب از مجموعتمام انواع سرطانها شیوع بیشتری دارد. این بیماری در افراد مسن بیشتر شایع است و در مردها نیز چها برابر بیشتر از زنها شیوع دارند. در مردان جوان ، بعد از تصادفات، بالاترین علت مرگ، بیماری کرونری قلب میباشد.
چرا بیماری کرونری قلب این قدر درکشورهای پیشرفته شایع میباشد؟ هیچ کسی به طور مطمئن علت این موضوع را نمیداند، اما رژیم غذایی، استعمال دخانیات، عدم تحرک کافی و محرومیتهای به نظر میرسد که از عوامل مهم شیوع زیاد این بیماری در جوامع غربی باشد.
درمان های جدید :
در طی 10 سال گذشته، پیشرفتهای زیادی در درمان بیماری کرونری قلب پدید آمده است.
داروهای جدیدی مثل داروهای از بین برنده لخته خون که بعد از سکته قلبی استفاده میشود
ساخته شده است. همچنین داروهای خوبی برای آنژین و پایین آوردن کلسبرول خون بوجود آمده است و نیز مطالب بیشتری در مورد داروهای قدیمی مثل بتابلوکرها و آسپیرین کشف شده است. این داروها نه تنها میتوانند برای تسکین علایمی مثل درد استفاده شوند بلکه باعث بهبود تغییرات بیماری نیز میشوند.
با این حال بزرگترین پیشرفت، در جراحی قلب و آنژیو پلاستی ایجاد شده است. جراحی بایپَس ( CABG یا پیوندی بای پس شریان کرونری ) میتواند باعث تغییر
در زندگی بیمارن دچار آنژین قلبی شده و در تبعصی موارد همچنین موجب کاهش خطر ایجاد سکتههای قلبی بعدی میگردد. آنژیوپلاستی روشی است که با استفاده از یک بالون (بادکنک) کوچک، رگهای باریک شده و یا مسدود شده، گشاد میگردند. این روش میتواند بسیار مؤثر باشد، بخصوص امروزه که از استنتهای سیمی باریک برای باز باقی ماندن شریانها استفاده میگردد.
تمام این مطالب،خبرهای خوبی هستند برای کسانی که دچار مشکلات قلبی شدهاند،اما هدف ما باید پیدا کردن علل شیوع زیاد بیماری کرونری قلب و سعی در جلوگیری از ابتلاء به آن باشد.
قلب یک تلمبه عضلانی است که در سینه قرار دارد و بطور مداوم در حال کار کردن و تلمبه زدن است. قلب بطور شبانهروزی خون را به سرتاسر بدن تلمبه میکند در حدود 100000 بار در روز قلب ضربان میکند. برای اینکه قلب بتواند این کار سنگین را انجام دهد، نیاز دارد که توسط شریانهای کرونری، به عضله خودش هم خونرسانی مناسبی صورت پذیرد.
قلـب چگونـه کـار میکنـد؟
عملکرد اصلی قلب،تلمبه کردن خون قرمز و روشن که حاوی مقادیر زیادی اکسیژن و مواد غذایی است از طریق شریانها یبزرگ به سرتاسر بدن میباشد. وقتی اکسیژن این خون توسط بافتها برداشته شد، وریدها خون فاقد اکسیژن کافی را که به رنگ تیرهتری در آمده است ار دوباره به قلب بر میگردانند. قلب دارای دو قسمت میباشد که هر قسمت آن به صورت یک تلمبه جداگانه عملب میکند.
ساختمان داخلی قلب
این شکل نشان دهنده دوجفت حفره قلب میباشد (یعنی دهلیز و بطن راست و چپ ). هر جفت حفره به صورت یک تلمبه مجزا عمل میکند. یک دریچه در قسمت خروجی هر حفره وجود دارد که از برگشت خون درمسیر غلط جلوگیری میکند.
را که اصطلاحاً “ دهلیز“ مینامند، به صورت جمع کننده خون ورودی به قلب عمل میکنند و حفرههای پایینی که به آنها “بطن“ گفته میشود، با انقباض خود باعث میشوند که خون از قلب به بیرون تلمبه شود قسمت راست قلب، خونهایی را که از وریدهای تمام بدن میآید را گرفته وبه سمت ریهها تلمبه میکند تا اکسیژن ریهها بتوانند وارد این خون شوند. قسمت چپ قلب، خونی را که از ریهها خارج میشود راگرفته و سپس آن را به تمام قسمتهای بدن میفرستد تا نیازهای اکسیژن آنها را بر طرف نماید.
برای اینکه به همه اعضاء و عضلات بدن برسد، باید با فشار زیادی تلمبه گردد. شما وقتی یک شریانتان بریده میشود، میبینید که خون با چه فشاری به بیرون فوراه میزند. برای اینکه این تلمبه زدن با قدرت کافی انجام شود، عضلات قلب باید خیلی قوی باشند و هیچگاه مثل سایر عضلات ( مثلاً عضلات پاها ) دچار خستگی نگردند. بنابراین، عضلات قلب نیاز دارند که خودشان به خوبی خونرسانی خود عضلات قلب، توسط شریانهای کرونری و شاخههای آنها صورت میپذیرد.
تصلب شرایین ( سفت شدن شریانها)، آترواسکلروز و آتروما (Atheroma) همگی یک چیز هستند. وقتی که شما به دنیا میآیید، رگهای خونی شما قابلیت ارتجاعی و الاستیک خوبی داشته و خون میتواند به راحتی از داخل آنها عبور نماید. اما بعد از چند سال، چربیها شروع به رسوب کردن دردیواره رگهای شریانها میکنند این رسوبها کمکم خود را به صورت تودهای ایجاد کرده، شریانها را تنگ نموده و باعث میشوند که جریان خون شریانها کاهش یابد.
وسعت این تغییرات و میزان بروز آنها، بستگی به مقدار چربی که در خون وجود دارد ( بویژه کلسترول LDL ) در افراد مختلف، متفاوت میباشد افرادی که دارای میزان بالایی از کلسترول LDL درخونشان هستند، احتمال بیشتری دارد که به آترومای شدید دچار شوند،اما بعضی از تغییرات ممکن است وقتی که سن ما به میانسالی میرسد در همه ما ایجاد شوند.
همچنان که قطعات آتروما افزایش مییابد، دیواره شریانها ضخیمتر و ضعیفتر شده و به تدریج باعث کاهش عبور جریان خون از آنها میشود این روند میتواند درهر عضوی از بدن ایجاد شود، بنابراین آتروما شریانهای مغز ممکن است منجر به بروز سکته مغزی شود، آترومای شریانهای دست و پا میتوانند موجب قانقاریا و قطع عضو گردند و نیز آترومای شریانهای کرونری قلب میتواند منجر به سکته قلبی شود.
روند سفت شدن شریانه ( تصلب شرایین ) به طور تعجب انگیزی میتوانند به صورت تکهتکه در سراسر بدن و بخصوص در شریانهای کرونری ایجاد شوند. باریک شدن میتواند فقط در تمام یک شریان یا قسمتی از یک شریان ایجادشود و این موضوع میتواند در نحوه تصمیمگیری برای درمان آن بسیار اهمیت داشته باشد.
در بیماری کرونری قلب، پزشکان اغلب به بیمارن خود میگویند که یک، دو یا سه رگ قلب آنها دچار مشکل شده است. درمواردی که آنها میگویند سه رگ دچار مشکل شده است منظور این است که دو شاخه اصلی شریان کرونری چپ به همراه شریان کرونری راست گرفتار شده است. معمولاً گرفتاری یک یا دو شریان کرونری را میتوان با استفاده از داروها با آنژیوپلاسی درمان نمود، اما وقتی که هر سه شریان کرونری دچار مشکل هستند، معمولاً نیاز به عمل جراحی “بای پَس“ میباشد.
تـرومبـوز
ترومبوز یک اصطلاح پزشکی است که به معنی “لخته“ میباشد لخته یک فرایند طبیعی بدن است که درهنگامی که ما زخمی میشویم و خونریزی میکنیم، باعث میگردد که خونریزی ما متوقف شود. در مواقعی که لختههای ناخواسته در بدن ایجاد میشود، ضد انعقادها و رقیق کنندههای طبیعی خون که درگردش خون وجود دارند، این لختهها را به طور طبیعی از بین میبرند.
وقتی که یک رگ خونی آسیب میبیند، یک مجموعه از مواد شیمیایی در بدن ترشح میشوند که باعث تشکیل یک لخته و بند آمدن خون از رگ میگردد. دربیمای کرونری قلب، یک لخته خون تشکیل میشود که علت آن آسیب خارجی به رگ نمیباشد بلکه بر اثر صدماتی که چربیها به دیواره داخلی رگ وارد میکنند، لخته تشکیل میشود.
بطور طبیعی، دیواره داخلی پوشاننده رگها صافل بوده و باعث ایجاد لخته نمیگردد. وقتی که آتروما ایجاد میشود دیواره رگها دیگر صاف نبوده و د رسطح آن شکافهایی ایجاد میگردد.
سلولهای کوچک خون به نام “پلاکتها“ به این شکافها چسبیده و به پرُ کردن آنها کمک میکند. اگر این شکافها کوچک باشند هیچ مشکلی پیدا نخواهد شد،اما وقتی شریانها باریک میشوند حتی یک لخته کوچک هم میتواند در جلوگیری از عبور جریان خون مؤثر باشد. امروزه ما میدانیم که چنین فرایند، باعث بدتر شدن ناگهانی آنژینها میشود که اصطلاحاً به آن “آنژین ناپایدار“ گفته میشود. در یک سکته قلبی یک فرایند نسبتاً متفاوت باعث ایجاد مشکل میگردد.
رسوبات چربی در شریانها فقط حاوی چربی نمیباشند، بلکه توسط بافتهای آسیب دیده که بوسیله خود کلسترول ایجاد شده نیز محاصره شدهاند. به همین دلیل در بالای رسوبات چربی ،یک کلاهک سفت فیبروز ایجاد میشود. هرگونه استرس یا فشار ناگهانی میتواند باعث جدا شدن این کلاهک شده و موجب یک منطقه وسیعترِ آسیب دیده در دیواره شریان شود. این وضعیت میتواند باعث
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/8/8 5:34 صبح
دانلود مقاله تحلیلی بر مفهوم بصری نظریه گشتالت ( نمونه موردی یونان و ترکیه ) با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تحلیلی بر مفهوم بصری نظریه گشتالت ( نمونه موردی یونان و ترکیه ) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیلی بر مفهوم بصری نظریه گشتالت ( نمونه موردی یونان و ترکیه ) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تحلیلی بر مفهوم بصری نظریه گشتالت ( نمونه موردی یونان و ترکیه ) با word :
چکیده
پس از گذشت یک دهه از ظهور روانشناسی گشتالت ، اصول آن در زمینه ادراک بصری مورد توجه طراحان و هنرمندان قرار گرفت .رویکرد به جهان نه به عنوان واقعیتی بیرونی و عینی ، بلکه به مثابه چیزی ساخته و پرداخته فرایند های ادراکی انسان ، نگرشی کانتی بود که زمینه ساز تحلیل و تفسیر بیشتر این نظریه را در معماری فراهم ساخت .آنچه در نظریه گشتالت توجه هنرمندان را به خود جلب کرده ، یافته ها و تجربیاتی است که در زمینه ادراک بصری موجب خود آگاهی بیشتر طراح و هنرمند در خلق اثر گردیده .
این تاثیر، ابزاری به دست هنرمند می دهد تا، مخاطبان خود را با به کار گیری ترفند های بصری ، شگفت زده کنند. هدف اصلی این مقاله آن است که با تبیین و تحلیل قوانین و اصول گشتالت ، دامنه وسیع کاربرد هایی که این نظریه می تواند در حیطه معماری ، تحت پوشش خود قرار دهد را آشکارتر سازد.سوال اصلی این مقاله ، چگونگی دست یابی به فضا های بهینه و عملکردی در طراحی معماری از دیدگاه این نظریه می باشد .مقاله حاضر می کوشد ، آثار طراحی شده در معماری بناهای کشور ترکیه و یونان را از منظر این نظریه مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد . نتیجه پژوهش ، استناد به نمونه های اولیه ای ، از میان آثار معماری این کشورهاست که به تفصیل با رویکرد تحلیلی ( بنیادی نظری _ کاربردی ) مورد مطالعه قرار گرفته اند ، برای گرد آوری اطلاعات مورد نیاز از روش کتابخانه ای و میدانی استفاده گردیده . بر مبنای پژوهش های صورت گرفته این آثار ، بر اساس پنج پارامتر کلی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند . فناوری ساخت ، شکل و فرم ، مصالح ، کانسپت و رابطه با محیط پیرامون .
واژه های کلیدی : نظریه گشتالت ، ادراک بصری ، هنر مدرن ، خود آگاهی
2
دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در »مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری«
nd National Conference on Applied Researches in Civil engineering, Architecture and Urban planning2
مقدمه :
نظریه ها در حوزه های متعددی در معماری مورد استفاده قرار می گیرند .
معماری جدا از وجهه کارکردی آن ، معنایی برخااسته از نظریه ها در درون خود نهفته دارد که به ناظر و یا کاربر اثر معماری منتقل می کند .
هر پدیده ای دارای دو جنبه است . جنبه ادراکی و جنبه ساختاری . جنبه ساختاری ، ساده ، هویدا و فارغ از تعلقات فرهنگی و اجتماعی قابل شناسایی است ، در حالی که جنبه ادراکی نه تنها پیچیده و غیر آشکار ، بلکه تنیده شده در مناسبات فرهنگ هر قوم و ملت و متاثر از عوامل متعدد اجتماعی و فردی است . نظریه گشتالت بیانگر روشی است که طبق آن اشیاء ، گشتالت، یعنی جاگذاری و کنار هم چیده می شوند . گشتالت کلیتی است مادی ، روانی یا نهادی ، دارای مختصاتی که اجزای آن به طور منفرد ، فاقد چنان مختصاتی هستند. معماری در این میان با گام نهادن به بعد دوم ، یعنی ادراک است که معنا می یابد . حال مسئله اصلی آن است که ، یکی از کاستی ها و انتقاداتی که محققان به نظریه گشتالت وارد می نمایند ، یادگیری بدون حصول بینش و سلسله مراتب می باشد . چنانچه اغلب شاگردان ، بی آنکه بینشی داشته باشند ، حروف الفبا را می آموزند . این امر در معماری ، مصداقی بارز دارد و همانطور که می دانید بدون ادراک مفهوم نقطه ، خط ادراک نمی شود و به دنبال آن بدون ادراک خط ، سطحی درک نمی گردد و این امر شامل احجام و طراحی معماری نیز می گردد. آنچه این مقاله را متمایز می دارد این است که نگارنده کوشش دارد تا با تلفیق نظریه ها ، روشی متفاوت با عصر امروز را در جهت طراحی معماری ارائه دهد و پایه های نگرشی کل گرایانه به هستی را از دیدگاه نظریه گشتالت تعریف نماید . از آنجا که هستی هر سامانه در گرو تعریف جایگاه او در کل مجموعه می باشد ، نگارنده بر آن است تا این الگو را با تاکید بر عناصر گشتالت و روش های تحلیل گرافیکی در جهت هرچه بیشترهدفمند کردن طراحی معماری بازگو نماید. در یادگیری به شیوه گشتالت ، ادراک ، بینش و حل مسئله اساس کار است و کوشش می شود که با توجه به کل مسئله و پی بردن به اجزاء و کسب
بینش مسئله مورد نظر حل گردد .
( 1 روش تحقیق
روش تحقیق صورت گرفته در این مقاله رویکردی تحلیلی ( بنیادی نظری – کاربردی ) می باشد . جهت جمع آوری داده ها از روش کتابخانه ای و میدانی استفاده گردیده .همچنین در راستای درک و بینش صحیح مطالب ارائه گردیده از نمودارها ،جداول و ذکر نمونه های موردی از کشور های یونان و ترکیه استفاده گردیده . در نمودار 1 به تفصیل ، فرآیند پژوهش پیش رو را به شکلی گرافیکی بیان گردیده است .
:
نمودار : 1 فرآیند پژوهش ( ماخذ : نگارندگان )
3
دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در »مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری«
nd National Conference on Applied Researches in Civil engineering, Architecture and Urban planning2
( 2 یادگیری :
یادگیری برای روانشناسان پیرو نظریه گشتالت به صورت مسئله ای در زمینه ادراک (Perception)1 می باشد . یادگیری در روانشناسی گشتالت عبارتند از بینش (Insight)2 حاصل از درک موقعیت یادگیری به عنوان یک کل یکپارچه و آن هم از طریق کشف روابط میان اجزای تشکیل دهنده موقعیت یادگیری حاصل می شود .(سیف روانشناسی تربیتی ) . یادگیری در روانشناسی گشتالت به صورت هیئت کل مطرح می گردد ، نه از ترکیب یا تحلیل اجزا و عبارتند از وقوع تغییراتی که در پاسخ به الگو ها یا هیئت های کل داده می شود . با توجه به این تعریف نمی توان تعلیم و تربیت را منحصر به سه عنصر معلم ، دانش آموز و محتوا نمود . (پارسا, (1374
در اواسط دهه 1950 بنجامین بلوم برای یادگیری ، سه حوزه ، اندیشیدن (Head) ، نگرش عاطفی (Heart) و فعالیت های بدنی (Hand) را در نظر گرفت و در کتاب خود منتشر نمود ( نمودار . ( 2 وی مراحل ادراک در فرآیند یادگیری و آموزش را بر اساس این سه عنصر بیان نمود . طبقه بندی بلوم (BloomTaxonomy)3 در واقع سیستمی می باشد که فرآیندی نوین از ادراک را ارائه می نماید . این طبقه بندی در سال 1990 توسط یکی از شاگردان بلوم بازنگری گردید و به شکل زیر ارائه شد . ( نمودار . ( 3
نمودار : 2 انواع حوزه اندیشیدن به ترتیب بیشترین میزان ، از دیدگاه بلوم ( ماخذ : بنجامین بلوم )
1ادراک حسی ، مشاهده قوی ادراک ، آگاهی ، احساس
2بینش ، بصیرت ، فراست ، درون بینی بنجامین بلوم در سال 1913 م، در لنسفورد واقع در پنسیلوانیا متولد شد و در سال 1999م وفات یافت. او دوره لیسانس و فوق لیسانس را در سال 1935م در دانشگاه پنسیلوانیا 3
.گذراند و دوره دکترای تعلیم و تربیت را در سال 1942م در دانشگاه شیکاگو به پایان رساند. سپس به عضویت ستاد آزمون های دانشگاه شیکاگو درآمد تا مدت ها مسوولان تعلیم و تربیت کشورهای مختلف از وی برای مشاوره های تربیتی دعوت به عمل می آوردند. وی به عنوان معلم، محقق و استاد، خدمات فراوانی ارائه کرد. از
.وی هیجده عنوان کتاب به چاپ رسیده که تعدادی از آن ها به زبان فارسی نیز ترجمه شده است
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/8/8 5:34 صبح
دانلود مقاله کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله کالیبره کردن معادله پنمن – مانتیث – فائو جهت استفاده در برنامهریزی آبیاری محصولات زراعی (مطالعه موردی در منطقه مغان) با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی تاثیر پسروی دریاچه ارومیه بر منابع خاک و آب
تعداد صفحات: 10
چکیده:
از آنجاییکه کشور ما سرزمینی نسبتاً خشک و نیمه خشک است، لذا استفاده بهینه از آب آبیاری در کشاورزی ما نقش اساسی دارد. و صرفهجویی و استفاده از آب نیز مقدور نیست مگر با محاسبه E(t-c) (تبخیر – تعرق) گیاهان مختلف. یکی از مهمترین روشهای اندازهگیری تبخیر – تعرق استفاده از لایسیمتر میباشد که در این مقاله با کشت گیاه مرجع (چمن) در منطقه مغان و بررسی نتایج حاصل از آن با نتایج حاصل از معادله پنمن – مانتیث فائو، معادله مذکور را برای آن منطقه کالیبره نموده و معادله کالیبره بصورت ET(0)=1.1139Et(0)penman-monteithfao+0.553 میباشد.
کلمات کلیدی :
ارسالکننده : علی در : 95/8/8 5:34 صبح
دانلود مقاله بخش بندی نیمه اتوماتیک کلیه درتصاویر رنوگرافی با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بخش بندی نیمه اتوماتیک کلیه درتصاویر رنوگرافی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بخش بندی نیمه اتوماتیک کلیه درتصاویر رنوگرافی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بخش بندی نیمه اتوماتیک کلیه درتصاویر رنوگرافی با word :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: ششمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر
تعداد صفحات: 4
چکیده:
در بررسی فعالیت کلیه ها با کمک تصویر برداری پزشکی هسته ای کشیدن ناحیه مطلوب کلیه ها یا همان ROI توسط اپراتور فاکتور مهمی محسوب می شود هدف از این مطالعه به دست اوردن روشی نیمه اتوماتیک برای به دست اوردن ROI کلیه می باشد تا خطای ناشی از روش دستی اپراتور کاهش یابد. دراینجا سعی شده است برای کلیه چپ و راست رابطه های جداگانه بین استانه مناسب و میانگین شمارش کلیه ها و همچنین با مقدار بیشینه شمارش تعریف شود استانه مطلوب کلیه راست برابر 091 مقدار میانگین شمارش کلیه راست بعلاوه مقدار ثابت 013 و برای کلیه چپ برابر 083 میانگین شمارش کلیه چپ بعلاوه مقدار ثابت 045 بدست امد. برای بدست اوردن میزان صحت نتایج برای هر تصویر میزان شباهت DSC و خطا با روش دستی اپراتور مقایسه شده است متوسط DSC های تصویر استانه گیری شده به کمک دو روش نیمه اتوماتیک مجزا برحسب بیشینه شمارش و برحسب میانگین شمارش با تصویر حاصل از روش دستی برای کلیه چپ 80% و برای کلیه راست 77% می باشد.
کلمات کلیدی :