تقدیر بر تدبیر چیره شود چندانکه آفت در تدبیر بود . [ و این معنى در پیش آورده شد با تعبیرى مخالف این الفاظ ] . ( شماره ) . [نهج البلاغه]

دانلود تحقیق در مورد میـــکروفن ها با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/12 2:54 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق در مورد میـــکروفن ها با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد میـــکروفن ها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد میـــکروفن ها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد میـــکروفن ها با word :

میـــکروفن ها

مقـدمه
میکروفون ها تراگذارهایی هستند که انرژی آکوستیکی را به انرژی الکتریکی مبدّل می‌سازند. این تراگذارها اگر در هوا کار کنند میکروفون و اگر در آب کار کنند هیدروفون نامیده می‌شوند. میکروفونها برای دو مقصود عمده بکار می‌روند. نخست ، برای تبدیل گفتار یا موسیقی به سیگنالهای الکتریکی که بوسیله انتقال یا بوسیله عمل دیگری گفتار یا موسیقی را دوباره تولید می‌کند. دوم ، میکروفونها را به عنوان دستگاه اندازه گیری بکار می‌برند؛ بدین سان که انرژی سیگنالهای آکوستیکی را بوسیله آنها به جریان الکتریسیته تبدیل می‌کنند و این جریان ر ا به دستگاههای اندازه گیری دیگری وارد می‌سازند.
پدیده‌های تبدیل انرژی آکـوستیکی به انرژی الکتریکی

پدیده‌های فیزیک گوناگونی برای تبدیل انرژی آکوستیکی به انرژی الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این پدیده‌ها شامل ‌القای الکترومانتیتیک ، اثر پیزوالکتریک ، مغناطوتنگش ، تغییرات ظرفیت خازن و تغییرات مقاومت گرد زغال ، متراکم می‌شود. قبل از آنکه استعمال تقویت کننده‌هایی که با چراغهای تقویت کننده کار می‌کنند بسط و توسعه یابد،حساس نبودن طبیعی تمام پدیده‌های نامبرده ، به ویژه پدیده آخرین ، سبب گردیده بود که آنها را در موارد عملی کمتر استعمال کنند و از این رو پیوسته میکروفون کربن دار بکار می برند.

ولی اکنون با ولتاژ و توان قابل ملاحظه‌ای که به کمک دستگاههای تقویت کننده یا لامپهای خلاء بدست می‌آوریم، می‌توانیم میکروفونهایی را بکار بریم که حساسیتشان بارها کمتر است؛ مانند میکروفونهای الکترودینامیک ، میکروفونهای بلوری ، میکروفونهای خازنی ، ولی در عوض برتری اینگونه میکروفونها بر سایرین این است که پاسخ آنها خیلی یکنواخت‌تر است و نوفه که از ویژگیهای این قبیل دستگاههاست در آنها وجود ندارد. تمام میکروفونها را برای این بکار می‌برند که تغییرات متناوب فشار آکوستیکی درون محیط را تبدیل کنند به تغییرات مشابهی از ولت یا جریان در داخل مدار الکتریکی که متصل به آن است.

اگر پاسخ الکتریکی میکروفون ، مربوط به تغییرات گرادیان فشار نامیده می‌شوند. همچنین می‌توان میکروفونها را به دو دسته صوتی – توانی و صوت – کنترلی تقسیم کرد. در میکروفونهای صوت – توانی انرژی صوتی موج تابش موجب پیدایش انرژی الکتریکی در مدار میکروفون می‌گردد. در میکروفونهای صوت – کنترلی موجهای آکوستیکی فقط جریان الکتریسیته‌ای که از باتری یا منبع توان دیگری به میکروفون می‌رسد کنترل می‌کند.

میکروفونهای زغــــالی
میکروفونهای زغالی معمولاً در دستگاههای تلفن و رادیو برای مقاصد ارتباطی بکار می‌روند. در این موارد ، باز داده الکتریکی نسبتاً زیاد ، کمی قیمت و دوام آنها بیش از هماندهی پاسخ دستگاه دارای اهمیت است. عمل این میکروفونها تابع عمل تغییر مقاومت محفظه کوچکی است که از گرد زغال پر شده است و این محفظه با دکمه زغالی می‌نامند. در وسط دیافراگم زایده‌ای نصب گردیده که از طرف دیگر بر دکمه زغالی متکی است.

وقتی دیافراگم جابجا شود زایده متصل به آن ، فشار وارد به محفظه را که شامل گرد زغالی است تغییر می‌دهد و در نتیجه مقاومت الکتریکی از ذره‌ای به ذره‌ای دیگر نیز تغییر می‌کند، بطوری که مقاومت کلی دکمه زغالی ، که در حدود 100 اهم است، به پیروی از تغییر فشار آکوستیکی که بر دیافراگم وارد می‌شود تقریباً بطور خطی تغییر می‌کند.
میکروفون خـــازنی

میکروفون خازنی دستگاهی است که عمل آن تابع تغییرات ظرفیت الکتریکی بین یک صفحه ثابت و یک دیافراگم است که خیلی محکم از اطراف کشیده شده باشد. تکمیل این میکروفون در سال 1917 بوسیله ونت را می‌توان اساس و پایه مهمی در تاریخ الکتروآکوستیک جدید شناخت و سالهای درازی این نوع میکروفون به عنوان یک دستگاه صوتی که دارای خصوصیتهای برجسته باشد پذیرفته همگان بوده است. با این وجود میکروفون خازنی نقصهای متعددی دارد؛ از جمله اینکه امپدانس درونی آن بسیار است و بواسطه همین خاصیت لازم می‌شود که در موقع استعمال ، آنرا با یک تقویت کننده مقدماتی به طریقی بسیار نزدیک همراه سازند و این امر سبب می‌گردد که در داخل امپدانس فوق العاده زیادی که برای تریدون میکروفون با تقویت کننده مقدمتی لازم است تولید نوفه گردد.

برای این میکروفون یک ولتاژ پلاریزه کننده که بتواند در فاصله 200 تا 400 ولت تغییر کند لازم است و این ولتاژ را یا باید از باتری گرفت و یا بوسیله یک دستگاه مستقیم کننده بازاده‌شان بوسیله صافی خیلی خوب تصفیه شده باشد تأمین کرد. در نتیجه این نقصها بجای استعمال میکروفون خازنی میکروفونهای بلوردار یا میکروفونهای الکترودینامیک را در بسیاری از دستگاههای صوتی بکار می‌برند، ولی کاربرد زیاد آن به عنوان دستگاه استانده اولیه جهت تنظیم اسبابها در پژوهشهای آکوستیکی بواسطه دقت زیادی است که این میکروفون در موقع ضبط صوت دارد و از این رو هنوز برای تأیید تجزیه و تحلیلهای تجربی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آنجا که امپدانس درونی میکروفون از نوع ظرفیت است، اثر اولیه عمده ظرفیت کابل این است که بدون حذف بعضی از فرکانسها در آنها تنکش وارد سازد.میکروفونهای خازنی معمولی عموماً برای تنظیم دستگاههای دیگر بکار می‌روند. برای این مقاصد الزام گذاشتن تقویت کننده مقدماتی در محفظه میکروفون عیبی ندارد، مگر اینکه چون اندازه فیزیکی میکروفون را زیاد می‌کند ممکن است پدیده پراش ایجاد شود و اندازه گیری موجهای صوتی را مخدوش سازد.

یکی از برتریهای میکروفون خازنی در موقعی که برای استانده کردن سایر کمیتها بکار می‌رود این است که مانند میکروفونهای الکترودینامیکی احتیاجی به ترانسفورماتور ترونده ندارد. بدین طریق از تغییراتی در نسبت ولتاژ ترانسفورماتور که سبب تغییر فرکانس و یا سبب تغییر بار می‌شود اجتناب می‌گردد و بعلاوه پاسخ مدار باز میکروفون خارنی نسبت به تغییرات کمیتهای فیزیکی از قبیل مقاومت و مغناطیس شدن مستقل است. در اثر این خاصیت امکان دارد میکروفونهایی ساخت که از لحاظ فیزیکی کاملاً مشابه باهم باشند و به علاوه تنظیم آنها ثابت بماند و با گذشتن زمان تغییر نکند و از آن راه بتوان دستگاهی را به کمک آن را بطور دقیقی تنظیم کرد و برای سایر کارها به کار برد.

میکروفونهای پیــزوالکتریک
در میکروفونهای پیزوالکتریک بلورها یا دی الکتریک هایی بکار می‌برند که خاصیت این را دارند که وقتی تغییر شکلی در اثر فشار موجهای صوتی در آن پیدا شود، بطور الکتریکی پلاریزه شده و ولتاژی که تابع خطی تغییر شکل مکانیکی وارد است، ایجاد می‌کنند. اثر مستقیم خاصیت پیزوالکتریسیته در سال 1880 میلادی بوسیله برادران کوری کشف گردید.
اگر امتداد برش بلور چنان باشد که تراکم وارد در امتدادی که سبب گردد که سطح فوقانی نسبت به سطح تحتانی از لحاظ الکتریکی مثبت بشود، وقتی تراکم در همین امتداد به کشش تبدیل شود علامت بارهای الکتریکی روی دو سطح همچنین جهت ولتاژ روی آنها نیز تغییر علامت می‌دهند. در اثر عمل معکوس اگر بواسطه وارد کردن پتانسیل الکتریکی آن را پلاریزه کنیم، یعنی روی یکی از سطوح بار مثبت و بر روی دیگری بار منفی قرار گیرد، بلور تحت فشار واقع می‌شود.

وقتی موضوع بحث درباره میکروفونهای بلوری یا سرامیکی باشد انسان فقط علاقمند به اثر مستقیم خاصیت پیزوالکتریسته می‌شود. با این همه ، از آنجا که خاصیت پیزوالکتریسیته پدیده برگشت پذیر است، تمام انواع میکروفونهای پیزوالکتریک را می‌توان با وارد ساختن اختلاف پتانسیل متناوب به طرفین آنها به یک منبع صوتی ضعیف تبدیل کرد. نمک راشل قویترین خاصیت پیزوالکتریسیته را در میان تمام موادی که دارای این خاصیت هستند داراست و از این رو غالباً استعمال آن را در طرحهای مربوط به میکروفونهای بلوری وارد می‌سازند. متأسفانه بریده‌های این نمک در اثر رطوبت خراب می‌شود و در دمای بیش از F 115 ضایع و غیر قابل استفاده می‌گردند.

برش X از این نمک که به زاویه 45 باشد بواسطه ضریب زیادی که در خاصیت تروش الکترومانیتیک داراد غالباً مورد استعمال دارد، ولی عیبش این است که خاصیت دی الکتریک آن بسیار متغیر است و این موضوع بر حساسیت یا بازداده ولتاژ بلور تأثیر می‌گذارد. برشهای بلوری که از بلور دی ایدروفسفات و آمونیوم مصنوعی بریده شده باشند و به اسم بلور ADP نامیده می‌شوند. عموماً در ساختمان میکروفونهایی بکار می‌روند که باید در دمای زیادی استعمال گردند، زیرا اگر چه حساسیت آنها از نمک راشل کمتر است، ولی می‌توانند بدون خراب شدن در دمای بیش از F 200 بکار می‌روند. بعلاوه خاصیت پیزوالکتریسیته و دی الکتریک آنها هم در اثر تغییر دما خیلی کم تغییر می‌کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله سنجش گازهای خروجی از دودکش شماره 101 شرکت پتروشیمی

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/12 2:54 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله سنجش گازهای خروجی از دودکش شماره 101 شرکت پتروشیمی جم در دی ماه سال 1388 و اسفند 1388 و فروردین 1389 با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله سنجش گازهای خروجی از دودکش شماره 101 شرکت پتروشیمی جم در دی ماه سال 1388 و اسفند 1388 و فروردین 1389 با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سنجش گازهای خروجی از دودکش شماره 101 شرکت پتروشیمی جم در دی ماه سال 1388 و اسفند 1388 و فروردین 1389 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله سنجش گازهای خروجی از دودکش شماره 101 شرکت پتروشیمی جم در دی ماه سال 1388 و اسفند 1388 و فروردین 1389 با word :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 1

چکیده:

می دانیم که اساسا گاز طبیعی شامل کربن و هیدروژن می باشد که با اکسیژن موجود در هوا واکنش می دهند و تشکیل دی اکسید کربن، منواکسید کربن یا بخار آب می دهند. سوخت های گازی یا در مشعل ها می سوزند که سوخت و هوا پیش آمیخته می باشند و یا سوخت و هوا بصور مجزا در کوره ها جریان دارند و عمل احتراق صورت می گیرد. با توجه به مخاطراتی که گاز CO در انسان ، حیوان، گیاهان و اشیاء ایجاد می نماید، کاهش این گاز درخروجی دودکشها اهمیت پیدا می کند. توجه داشته باشید که سوزاندن گازطبیعی تولید SOX , CO , HC می نماید ، که مقدار بسیار زیادی اکسیدهای ازت تولید می کند. اکسیدهای ازت مانند ازت و انیدروسولفور، آلوده کننده های مهمی هستند که عمدتا در اثر احتراق مواد سوختنی تولید می شوند. اثرات مقادیر ناچیز اکسیدهای ازت اخیرا مشخص شده است. در حدود 118 تا 156mgr و (0063 تا 008ppm) دی اکسید ازت در مدت 6 ماه اثرات نامطلوبی بر سلامت انسان ظاهر می نماید. همچنین مخلوط غلظتهای SO2 , NO2 اثرات نامساعدی روی گیاهان دارد . مهمترین اثر NOX زمانی است که با هیدروکربنها و در مجاورت نور خورشید ایجاد، دود فتوشیمیایی می نماید. مادر این تحقیق میزان گازهای خروجی ازدودکش شماره 101 پتروشیمی جم واقع در عسلویه را در سه دوره مختلف (دی ماه 1388، اسفندماه 1388 و فرودین 1389) اندازه گیری کرده و سپس با هم و با میزان استاندارد گازهای خروجی مقایسه کردیم. در این تحقیق از دستگاه گاز سنج TESTO350 –XL استفاده کردیم. این شرکت در منطقه درجه دو صنعتی از نظر تقسیم بندی های سازمان حفاظت محیط زیست ایران قرارگرفته است. میزان گاز CO 3% O2 (ppm) در دی ماه 1388، اسفند 1388 و فروردین 1389 به ترتیب عبارت بود از: صفر ، صفر، صفر، میزان استاندارد این گاز در خروجی دودکش ها برابر است با 150ppm میزان گاز NOx 3% O2(ppm) در دی ماه 1388، اسفند 1388 و فروردین 1389 به ترتیب عبارت بود از :1091، 11128، 101 میزان استاندارد این گاز در خروجی دودکش ها برابر است با 350ppm میزان گاز SO2 3%O2(ppm) در دی ماه 1388، اسفند 1388 وفروردین 1389 به ترتیب عبارت بود: از 191 ، صفر، صفر، صفر. میزان استاندارد این گاز در خروجی دودکش ها برابر است با 800ppm

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله تمهیدات طراحانه فضاهای چندمنظوره در مدیریت بحران د

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/12 2:54 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تمهیدات طراحانه فضاهای چندمنظوره در مدیریت بحران در انطباق با الگوهای طراحی فضا نمونه موردی میدان شهدا مشهد با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تمهیدات طراحانه فضاهای چندمنظوره در مدیریت بحران در انطباق با الگوهای طراحی فضا نمونه موردی میدان شهدا مشهد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تمهیدات طراحانه فضاهای چندمنظوره در مدیریت بحران در انطباق با الگوهای طراحی فضا نمونه موردی میدان شهدا مشهد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تمهیدات طراحانه فضاهای چندمنظوره در مدیریت بحران در انطباق با الگوهای طراحی فضا نمونه موردی میدان شهدا مشهد با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی معماری، شهرسازی و توسعه پایدار با محوریت از معماری بومی تا شهر پایدار
تعداد صفحات: 15
چکیده:
امروزه با گسترش کالبدی و افزایش تراکم شهرها،وضعیت خطرناکی در صورت بروز بلایای طبیعی و ;;.به وقوع می پیوندد.که در صورت عدم طراحی مکان های درست برای مدیریت بحران با مشکلات عمده ای رو برو می شویم.از این رو در این پژوهش سعی بر این شده است تا با کمکگرفتن از فضاهای شهری بتوانیم از ویزگی های طراحی در این فضاها به گونه ای استفاده کنیم تا این فضاها در مدیریت بحران بالاترین میزانکارایی خود را در انطباق با رویکرد شهری داشته باشند بدین منظور ابتدا با شناسایی مراحل ، اجزا و ویژگی های مدیریت بحران پرداخته به انواع فضاهای شهری کارکرد و عملکرد آنها در شهر پرداخته شده است و سپس با انطباق آن با فضاهای مدیریت بحران ، به الگوها و تمهیدات طراحی در فضای چند عملکردی پرداخته شده است . روش تحقیق این پزوهش توسعه ای کاربردی می باشد که در ان سعی شده است راهکارهای – اجرایی ارائه گردد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله بررسی اثرات زلزله های نزدیک گسل بر روی سازه های مه

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/12 2:54 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثرات زلزله های نزدیک گسل بر روی سازه های مهندسی با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات زلزله های نزدیک گسل بر روی سازه های مهندسی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات زلزله های نزدیک گسل بر روی سازه های مهندسی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات زلزله های نزدیک گسل بر روی سازه های مهندسی با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران

تعداد صفحات: 8

چکیده:

در این مقاله، به بررسی رفتار سازههای مهندسی در زلزلههای نزدیک گسل پرداخته میشود . با توجه به دادههای موجود و نشان دادن اثرات عوامل و پارامترهای مختلف بر پارامترهای کلیدی حرکات زمین در زلزله های حوزه نزدیک گسل، به مقایسه رفتار سازههای مهندسی از جمله پل، ساختمان و سدهای خاکی در زلزلههای نزدیک گسل با زلزله های دور از گسل پرداخته شده است . نتایج بدست آمده نشانگر رفتار مشابه انواع سازه های با پریودهای یکسان در حوزه دور و نزدیک میباشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

دانلود مقاله ساخت جاذب های زئولیتی نانوساختار به منظور جداسازی

ارسال‌کننده : علی در : 95/8/12 2:54 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ساخت جاذب های زئولیتی نانوساختار به منظور جداسازی گازها با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ساخت جاذب های زئولیتی نانوساختار به منظور جداسازی گازها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ساخت جاذب های زئولیتی نانوساختار به منظور جداسازی گازها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ساخت جاذب های زئولیتی نانوساختار به منظور جداسازی گازها با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نانو فناوری در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
زئولیت ها دسته مهمی از جاذب های صنعتی هستند که امروزه جایگاه بسیار مهمی در صنایع شیمیایی، نفت و گاز دارند. ساختمان زئولیت ها شامل حفرات ریزی با اندازه های در حد چند نانومتر هستند که می توان آن ها را ترکیباتی نانوساختار نامید. این مواد ریزحفره که قابلیت جذب و به دام انداختن ملکول های بسیار کوچک را دارند، می توانند کاربردهایی مانند جداسازی گازها، حذف آلاینده های گازی و مایع و استفاده های کاتالیستی را داشته باشند. زئولیت ها انواع مختلفی دارند که با توجه به شرایط مختلف سنتز و در نظر گرفتن پارامترهای موثر می توان این گونه ها را تهیه نمود. در این مطالعه، تهیه گونه زئولیت سدیمی به روش سنتز هیدروترمال در آزمایشگاه و با استفاده از مواد اولیه حاوی منابع آلومینیوم و سیلیسیوم مورد توجه قرارگرفته است. پس از انجام آزمایشات و تهیه زئولیت، آنالیز پراش اشعه ایکس XRD بر روی نمونه های تولیدی انجام و ساختار زئولیت تائید شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :

<   <<   111   112   113   114   115   >>   >